ΣΤΗΛΕΣ

Αυτό θα πει απίστευτος τραυματισμός

Αυτό θα πει απίστευτος τραυματισμός

Ο Σαμ Άλαρνταϊς αποκάλυψε πως ο Ένερ Βαλένσια δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Άρσεναλ καθώς τραυματίστηκε... σπίτι του. Αιτία ένα φλυτζάνι τσαγιού!

Όλα τα είχε η Γουέστ Χαμ το τελευταίο διάστημα, οι απρόβλεπτοι τραυματισμοί της έλειπαν... Τα "σφυριά" έχουν νικήσει σε ένα μόλις ματς Premier League από τα 11 που έχουν δώσει από τις 20 Δεκεμβρίου και στο τοπικό ντέρμπι με την Άρσεναλ είναι υποχρεωμένοι να παίξουν έχοντας σημαντικότατες ελλείψεις στη γραμμή κρούσης.

Και αυτό γιατί στις απουσίες των τραυματιών Άντι Κάρολ και Κάρλτον Κόουλ ήρθε να προστεθεί και αυτός του Ένερ Βαλένσια, ο οποίος τραυματίστηκε μάλιστα εντός της οικίας του!

"Είχε ένα τρομακτικό ατύχημα σπίτι του. Έκοψε πολύ σοβαρά το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του με ένα σπασμένο φλυτζάνι. Έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να του το ράψουν.

Αυτό θα πει απίστευτος τραυματισμός

Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι αλλά μάλλον θα είναι πολύ γρήγορο για αυτό να προλάβει και να παίξει. Είναι κάτι που δεν περιμένεις. Ήταν ένας από τους ελάχιστους στράικερς που είχαμε στη διάθεσή μας.

Θα είναι μεγάλη απώλεια για μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "σφυριών", ο οποίος πήγε την ομάδα του στο Ντουμπάι για μίνι προετοιμασία και ευελπιστεί αυτό το διάλειμμα" να της έκανε καλό ενόψει της τελικής ευθείας του αγγλικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ