ΣΤΗΛΕΣ

Αυτή η οξυδέρκειά σου, Ροναλντίνιο!

Αυτή η οξυδέρκειά σου, Ροναλντίνιο!

Ο Ροναλντίνιο απέδειξε για μια ακόμη φορά πως η ποδοσφαιρική του ευστροφία είναι μοναδική, γι' αυτό και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων. Δείτε τι γκολ έβαλε, αν και αυτό ακυρώθηκε (VIDEO).

Οι θαυμαστές του τον λατρεύουν και δικαίως. Με την μπάλα στα πόδια μπορεί να κάνει πράγματα που ελάχιστοι έχουν τολμήσει να σκεφτούν. Ναι, ακόμα και εκείνοι που θεωρούνται "πρώτης γραμμής".

Οι επικριτές του είναι δεδομένο πως αναγνωρίζουν το σπάνιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο και περισσότερο στέκονται στο ότι ο ίδιος... έριξε τον πήχη με τον τρόπο ζωής του και ορισμένες αποφάσεις του.

Έρχονται όμως φάσεις όπως η παρακάτω, να αποδείξουν ότι η ποδοσφαιρική του ευστροφία είναι τέτοια, που πάντα θα μνημονεύεται και θα χειροκροτείται. Αυτός είναι ο Ροναλντίνιο, ο οποίος για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο επίκεντρο για ένα "μαγικό" του.

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε ένα γκολ στο 3-0 της Κερετάρο με την Σάντος Λαγκούνα, το οποίο εντέλει ακυρώθηκε από τον διαιτητή. Το θέμα όμως είναι το τι έκανε για να σκοράρει, έστω και αν εντέλει έμεινε με την... όρεξη, όπως βέβαια και οι φίλοι της ομάδας του.

Ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε την μπάλα στα χέρια του, πήγε να κάνει το βολέ και ο ίδιος παραμόνευε. Την ώρα που την άφησε και πήγε να την κλωτσήσει, ο "Ρόνι" έκανε το ενδεδειγμένο τσίμπημα, την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα και την πλάσαρε στα δίχτυα.

Ο διαιτητής όμως θεώρησε ότι ήταν πολύ κοντά, ότι παρεμπόδισε τον τερματοφύλακα να κάνει το βολέ του και δε μέτρησε ένα από τα κορυφαία highlight στην καριέρα του (του έδειξε και κίτρινη κάρτα). Δεν έχει και λίγα βέβαια, απλώς θα προσέθετε ένα ακόμη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ