ΣΤΗΛΕΣ

Αποθέωση για Μάλαγα

Αποθέωση για Μάλαγα

Ένθερμη ήταν η υποδοχή που επιφύλασσαν οι οπαδοί της Μάλαγα, κατά την άφιξη της ομάδας στην Ισπανία, μετά τον αποκλεισμό από τη Ντόρτμουντ. (video)

Η Μάλαγα ήταν κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, μέχρι και το 90ο λεπτό, όμως τα δυο γκολ στις καθυστερήσεις από την Ντόρτμουντ, έφεραν τούμπα το ματς και την ισπανική ομάδα εκτός συνέχειας.

Ωστόσο, οι οπαδοί της ομάδας ήταν άκρως ικανοποιημένοι από την συνολική παρουσία της Μάλαγα στο θεσμό, αλλά και από το παιχνίδι που έκανε στην Γερμανία.

Εκατοντάδες Ισπανοί οπαδοί της Μάλαγα, πήγαν στο αεροδρόμιο "Πάμπλο Πικάσο" περιμένοντας παίκτες και προπονητή της ομάδας για να τους αποθεώσουν. Μεταξύ των συνθημάτων που τραγουδούσαν οι φίλαθλοι ήταν και το "Campeones, campeones" δηλαδή "Πρωταθλητές".

Ιδιαίτερη μνεία είχε ο προπονητής, Μανουέλ Πελεγκρίνι, για τον οποίο τραγουδούσαν οι οπαδοί ρυθμικά το όνομά του. Αντίθετα, υβριστικά σχόλια τραγουδούσαν για τον Μισέλ Πλατινί. Γι' αυτούς η ομάδα τους, ακόμα κι αν αποκλείστηκε, είναι "Πρωταθλήτρια Ευρώπης".

Δείτε την υποδοχή της Μάλαγα στο αεροδρόμιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ