ΣΤΗΛΕΣ

Αποτέλεσμα "παντόφλας" το τατουάζ του Μουρίνιο

Αποτέλεσμα "παντόφλας" το τατουάζ του Μουρίνιο

Ο Μουρίνιο πρέπει να άκουσε αρκετή μουρμούρα από τη γυναίκα του πριν χτυπήσει το τατουάζ του σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο άνθρωπος που το έκανε.

Εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ένα τατουάζ λίγο πάνω από τον καρπό στο αριστερό χέρι. Σε αυτό αναγράφονται τα υποκοριστικά της γυναίκας και των παιδιών του. Μόνο που τώρα αποκαλύφτηκε το παρασκήνιο πίσω από αυτή την απόφαση που πήρε ο Πορτογάλος το 2013.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο άνθρωπος που του χτύπησε το τατουάζ. Για να ξετυλίξουμε το κουβάρι της ιστορίας θα πρέπει να πάμε ακόμα πιο πίσω, στο 2011.

Τότε ο Μουρίνιο με τη σύντροφό του αποφάσισαν από κοινού να χτυπήσουν ένα τατουάζ με το όνομα του άλλου στο ΄χέρι τους. Η Ματίλντε το έκανε κανονικά το τατουάζ, όμως ο Πορτογάλος νυν κόουτς της Γιουνάιτεντ δείλιασε. Για την ακρίβεια φοβήθηκε μην πονέσει.

Προφανώς μετά από δύο χρόνια μουρμούρας για το σχετικό θέμα ο Μουρίνιο πείστηκε να το κάνει, όμως και πάλι δεν το έκανε με την καρδιά του. Διαβάστε πως εξιστορεί την ιστορία ο άνθρωπος που του έκανε το τατουάζ: "Αφ' ότου εκείνη έκανε το τατουάζ της με το όνομα του υποτίθεται ότι θα ερχόταν και εκείνος να κάνει το δικό του. Τελικά όμως δείλιασε και δεν ήρθε ποτέ. Έτσι, δύο χρόνια αργότερα όταν ξαναήρθε στο Λος Άντζελες όντας πια προπονητής της Τσέλσι ήρθε να κάνει το τατουάζ γιατί ένιωθε ότι το χρωστούσε στη γυναίκα του.

Αν θυμάμαι καλά ήταν απόγευμα Σαββάτου όταν ήρθε. Με το που έφτασε στο μαγαζί ήρθε κατευθείαν σε εμένα και θυμάμαι το πόσο νευρικός ήταν. Δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες και το μόνο που ρώτησε ήταν εάν θα πονέσει. Αμέσως μόλις τελείωσε η διαδικασία αποχώρησε γρήγορα από το μαγαζί".

Photo credits: The sun football twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ