ΣΤΗΛΕΣ

Αποκλεισμός στα... προημιτελικά για Λαρίσα!

Αποκλεισμός στα... προημιτελικά για Λαρίσα!

Μετά από μία τρομερή μάχη... στήθος με στήθος με την Κόκι Ραμίρες, η "μούσα του Μουντιάλ 2010" Λαρίσα Ρικέλμε αποκλείστηκε από το αργεντίνικο "Dancing With The Stars" (videos)!

Η Λαρίσα Ρικέλμε κατάφερε να "κερδίσει" όλο τον κόσμο το καλοκαίρι του 2010 και να πάρει τον τίτλο της "Μούσας του Μουντιάλ" της Νοτίου Αφρικής, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο 1,5 χρόνο με το τηλεοπτικό κοινό της Αργεντινής.

Το διάσημο μοντέλο και οπαδός της Παραγουάης έμεινε εκτός της τελικής οκτάδας στην αργεντίνικη έκδοση του "Χορεύοντας με τα Αστέρια", με τον συναγωνισμό της με την Κόκι Ραμίρες να χτυπάει... κόκκινο αλλά την αγαπημένη Λαρίσα των φιλάθλων να είναι η μεγάλη ηττημένη.

"Σε λιγότερο από δύο ώρες δεχτήκαμε 621.706 μηνύματα και τηλεφωνήματα, είναι το απόλυτο ρεκόρ", δήλωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής Μαρτσέλο Τινέλι, ο οποίος αφού τρέναρε όσο ήταν δυνατόν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τελικά έδειξε την πολυπόθητη κάρτα.

Αποκλεισμός στα... προημιτελικά για Λαρίσα!

Coki Ramírez vs Larissa Riquelme

Τι έγραφε αυτή; Τα ποσοστά που είχαν συγκεντρώσει οι δύο διαγωνιζόμενες, με την Ραμίρες να έχει το 55,63% των ψήφων και να παραμένει στο παιχνίδι και τη Λαρίσα Ρικέλμε να μένει εκτός με το "συμπαθητικό" (για ηττημένη) 44,37%.

"Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες στην παραγωγή. Διασκέδασα αφάνταστα και έμαθα πολλά. Ευχαριστώ όλους τους Παραγουανούς που με υποστήριξαν.

Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Κόκι, αξίζει που βρίσκεται εδώ και που είναι μέσα στους οκτώ φιναλίστ. Σε αγαπώ Παραγουάη, σε αγαπώ Αργεντινή", δήλωσε συγκινημένη η "μούσα του Μουντιάλ" λίγο πριν την αποχώρησή της από την πίστα, για να προσθέσει:

"Έζησα τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας και της ζωής μου. Αυτή δεν ήταν ήττα αλλά νίκη και θα συνεχίσω να παλεύω. Ελπίζω να ξανάρθω του χρόνου.

Μπήκα στο παιχνίδι από τη μπροστινή πόρτα και θα φύγω από τη μπροστινή πόρτα".

H Λαρίσα Ρικέλμε στο τελευταίο της σόου

Το χορευτικό σόου της Κόκι Ραμίρες μέσα σε... νερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ