ΣΤΗΛΕΣ

Από διαφήμιση για McDonald... αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας!

Από διαφήμιση για McDonald... αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας!
© FHM

Ο Σκοτ Πάρκερ ανέκαθεν συγκινούσε τους Άγγλους: Δείτε τον νέο αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας να πρωταγωνιστεί σε σποτ των McDonalds στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας ενόψει Μουντιάλ 1994 (video).

Η δικαίωση για τον Σκοτ Πάρκερ ήρθε έστω και στα 32 του χρόνια. Μπορεί ο Φάμπιο Καπέλο να τον είχε σνομπάρει επιδεικτικά αφήνοντάς τον εκτός Εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής όμως τώρα είναι ο πρώτος... ποδοσφαιρικός πολίτης της χώρας.

Βλέπετε, ο Στιούαρτ Πιρς έκανε την έκπληξη και επέλεξε να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Πάρκερ, προτιμώντας τον μέσο της Τότεναμ από τους Στίβεν Τζέραρντ και Τζο Χαρτ που ήταν επίσης υποψήφιοι για να πάρουν το χρίσμα.

Σύμφωνα πάντως με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο δυναμικός μέσος των "σπιρουνιών" δεν έχει ανάγκη να "κερδίσει" το κοινό το βράδυ της Τετάρτης στο "Γουέμπλεϊ" κόντρα στην Ολλανδία, απλούστατα γιατί έχει "κατακτήσει" το αγγλικό φίλαθλο κοινό από το μακρινό... 1993!

Τότε, ο 13χρονος Πάρκερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε διαφημιστική καμπάνια της αλυσίδας εστιατορίων McDonalds ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις ΗΠΑ, με τη μοίρα να τα φέρνει έτσι ώστε 19 χρόνια μετά να εκπροσωπεί ως αρχηγός τα "λιοντάρια".

Δείτε τον 13χρονο Σκοτ Πάρκερ να "κάνει κόλπα" με τη μπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ