ΣΤΗΛΕΣ

Απίστευτο buzzer-beater... εξιλέωσης

Απίστευτο buzzer-beater... εξιλέωσης

Απίστευτο κι όμως... γαλλικό. Την τελευταία αγωνιστική της Pro A διαδραματίστηκε ένα φινάλε-θρίλερ με χαμένες βολές, υποδειγματική "αντεπίθεση" και ένα απίθανο buzzer-beater. Δείτε το ανεπανάληπτο τέλος του αγώνα και τη "βόμβα" του Τζαμάλ Σούλερ.

Το παιχνίδι διαδραματίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με πρωταγωνίστρια την ομάδα της Βισί, που άρπαξε μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Λιμόζ.

Το φινάλε ήταν δραματικό, καθώς το "ροζ φύλλο" του νικητή άλλαξε χέρια αρκετές φορές πριν καταλήξει στους φιλοξενούμενους.

Ο -κορυφαίος ως τότε- Σούλερ είχε την ευκαιρία να "καθαρίσει" το ματς, αλλά με το σκορ στο 73-72 (υπέρ της Βισί) αστόχησε σε δύο βολές 6'' πριν το φινάλε. Οι "Λιμουζό" αντέδρασαν αστραπιαία και με έναν υποδειγματικό αιφνιδιασμό, ο οποίος ξεκίνησε από τα χέρια του πρώην παίκτη των Τρικάλων και του Γυμναστικού Ολύμπια Κρις Μάσι, σκόραραν με λέι-απ του Σουτσού.

Ο Σούλερ, όμως, εξιλεώθηκε για την αστοχία του στις βολές σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό τρίποντο από τη σέντρα, αφήνοντας "ξερούς" τους φιλάθλους του "Μονμπλάν".

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ