ΣΤΗΛΕΣ

Απίστευτο buzzer-beater από 9χρονο!

Απίστευτο buzzer-beater από 9χρονο!

Τα περίφημα 15' δημοσιότητας απέκτησε με χαρακτηριστική άνεση ένας 9χρονος, ο οποίος σε επίσημο ματς σχολικού πρωταθλήματος σκόραρε στο φινάλε περιόδου με σουτ πίσω από τη σέντρα (video)!

Σε ματς σχολικού πρωταθλήματος στα οποία συμμετέχουν παιδιά δημοτικού δεν πηγαίνεις συνήθως με την προοπτική να απολαύσεις θέαμα υψηλού επιπέδου, όμως ο 9χρονος Austin Worthen απέδειξε πριν από λίγες ημέρες ότι και οι "μικροί" έχουν δικαίωμα στο να γίνονται... πρωταγωνιστής.

Παίζοντας για λογαριασμό της ομάδας του Σπρίνγκφιλντ σε αγώνα πρωταθλήματος στην Οκλαχόμα βρέθηκε με τη μπάλα στα χέρια του στο τέλος της τρίτης περιόδου, με το φινάλε να έχει την δική του υπογραφή.

Ο πιτσιρικάς είδε τα δευτερόλεπτα να μειώνονται δραματικά και το ρολόι να αγγίζει το απόλυτο μηδέν, με την επιλογή του να είναι ένα απίστευτο τρίποντο λίγο πριν τη σέντρα, και τη μπάλα να προσγειώνεται πρώτα στο ταμπλό και μετά στο καλάθι.

Και όπως έγραψε η "Corriere dello Sport" στην αναφορά της για το θέμα "είναι ένα παιδί μόλις εννέα ετών αλλά μοιάζει Μάικλ Τζόρνταν". Υπερβολή σίγουρα, αλλά το καλάθι αυτό θα τον συντροφεύει σίγουρα για μία ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ