ΣΤΗΛΕΣ

Απέκρουσε το "χέρι του Θεού"!

Απέκρουσε το "χέρι του Θεού"!

Απίστευτο σκηνικό σε ματς της Conference, με αμυντικό να αποκρούει εντυπωσιακά πάνω στη γραμμή με το χέρι και τον διαιτητή να "κλείνει τα μάτια" στην καραμπινάτη παράβαση (videos)!

Χονδρά διαιτητικά λάθη δεν γίνονται φυσικά μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις χώρες που κλωτσούν τόπι, ακόμα και σε αυτήν που γέννησε το ποδόσφαιρο.

Ατράνταχτη απόδειξη αποτελεί η αναμέτρηση της Conference (μεγάλη κατηγορία του επαρχιακού αγγλικού πρωταθλήματος όπου αγωνίζονται ημιεπαγγελματίες) Blyth Spartans-Droylsden, κατά τη διάρκεια της οποίας ο "άρχοντας του αγώνα", Στιβ Σμιθ, υπέπεσε σε γκάφα ολκής.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στην περιοχή των φιλοξενουμένων, επιθετικός των Blyth Spartans έπιασε την κεφαλιά και το γκολ φαινόταν σίγουρο, όμως τότε επενέβη ως "από μηχανής Θεός" ο Κιάραν Κιλίνεϊ, που απέκρουσε δίκην τερματοφύλακα τη μπάλα, χρησιμοποιώντας το δεξί του χέρι.

Παράβαση πεντακάθαρη ακόμα και δία γυμνού οφθαλμού, όμως ο διαιτητής δεν "πήρε χαμπάρι" και παρά τη θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων διέταξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι!

Η παράβαση που έμεινε ατιμώρητη:

Στιγμιότυπυπα από την αναμέτρηση Blyth Spartans-Droylsden:

Δείτε αντίστοιχη παράβαση του Σουάρες στο Μουντιάλ 2010 (κόκκινη κάρτα):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ