ΣΤΗΛΕΣ

Ανθρώπινο "αξιοθέατο" στο Σότσι

Ανθρώπινο "αξιοθέατο" στο Σότσι

Ο Ζντένο Τσάρα, μια σπουδαία αθλητική προσωπικότητα, αποτελεί πόλο έλξης για αθλητές και συνοδούς στο Ολυμπιακό Χωριό του Σότσι. Διαβάστε το γιατί.

Εν αντιθέσει με τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στους χειμερινούς δεν υπάρχουν αθλητές, το ύψος των οποίων ξεπερνάει τα δύο μέτρα.

Έτσι ο Σλοβάκος παίκτης του χόκεϊ επί πάγου, ο Ζντένο Τσάρα που αντικρίζει τον κόσμο από τα 2,06μ. προσελκύει επάνω του όλα τα βλέμματα.

Ο 36χρονος αρχηγός των Μπόστον Μπρούινς, ο ψηλότερος παίκτης στην ιστορία της επαγγελματικής λίγκας των ΗΠΑ (NHL), έχει γίνει... αξιοθέατο στο Ολυμπιακό χωριό του Σότσι.

Αθλητές και συνοδοί σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ φυσικά το ίδιο θέλουν και εκατοντάδες θαυμαστές του μετά τους αγώνες.

Έτσι δεν ήθελε πολύ να δημιουργηθεί το hashtag #PicsWithZdeno στο Twitter, το καλύτερο hashtag των Ολυμπιακών Αγώνων σύμφωνα με ένα χρήστη του Twitter.

Ο Τσάρα πήρε πολλές πρωτοβουλίες μετά τη βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστόνης. Λατρεύεται από τους κατοίκους της Βοστόνης και όχι μόνο.

Παρά το γεγονός πως όταν ήταν μικρός του είπαν ότι θα είχε τύχη στο μπάσκετ και όχι στο χόκεϊ, εκείνος κυνήγησε το όνειρο του. Μιλάει επτά γλώσσες και οι διαφορετικές φιλανθρωπικές δραστηριότητες του τον έχουν οδηγήσει σε ταξίδια στην Αφρική, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αποστολή που έχει ανέβει στο Όρος Κιλιμάντζαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ