ΣΤΗΛΕΣ

Άλλαξαν χρώμα στις φανέλες της Κάρντιφ

Άλλαξαν χρώμα στις φανέλες της Κάρντιφ
Εμφανίσεις Κάρντιφ

Κόκκινη θα είναι η νέα εντός έδρας εμφάνιση της Κάρντιφ για πρώτη φορά στην 113χρονη ιστορία του συλλόγου, γεγονός που έχει εξαγριώσει τους οπαδούς της ομάδας, το παρατσούκλι της οποίας ήταν bluebirds.

Τις νέες της εμφανίσεις έβγαλε στη δημοσιότητα η Κάρντιφ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν ν' αλλάζει χρώμα στη φανέλα της.

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση θα είναι κόκκινη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 113 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, ενώ η παραδοσιακή μπλε θα είναι η εκτός έδρας πλέον.

Η νέα διοίκηση ήθελε να κάνει διάφορες αλλαγές και μία εξ αυτών ήταν η εντός έδρας εμφάνιση, η οποία θα είναι πλέον κόκκινη και όχι μπλε. Στα πρώτα χρόνια της η ουαλική ομάδα φορούσε πορτοκαλί φανέλες, αλλά από τη στιγμή που επέλεξε ως χρώμα της το μπλε (1908) δεν το άλλαξε ποτέ. Άλλωστε γι' αυτό το ψευδώνυμο της ομάδας είναι bluebirds.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται να υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών. Στην Αγγλία το αντίθετο χρώμα του κόκκινου δεν είναι το πράσινο, αλλά το μπλε, με αποτέλεσμα οι υποστηρικτές της ομάδας να είναι έξαλλοι, βλέποντας τους νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι κατάγονται από τη Μαλαισία, να αλλοιώνουν την ιστορία του συλλόγου.

Τέλος, εκτός της φανέλας υπήρξε αλλαγή και στο έμβλημα της ομάδας, με τον κόκκινο δράκο να αντικαθιστά το πτηνό (bluebird) που υπήρχε.

Η ΝΕΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Άλλαξαν χρώμα στις φανέλες της Κάρντιφ
Η νέα εντός έδρας εμφάνιση της Κάρντιφ

Η ΦΕΤΙΝΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Άλλαξαν χρώμα στις φανέλες της Κάρντιφ
Οι φετινές εντός έδρας εμφανίσεις της Κάρντιφ

ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΝΤΙΦ

Άλλαξαν χρώμα στις φανέλες της Κάρντιφ
Έμβλημα Κάρντιφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ