ΣΤΗΛΕΣ

Ακόμη χάνει από τη Γερμανία!

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JULY 08:  David Luiz and Maicon of Brazil react after allowing a goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between Brazil and Germany at Estadio Mineirao on July 8, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Νταβίντ Λουίζ GETTY IMAGES

Η ντροπιαστική ήττα της εθνικής Βραζιλίας με 7-1 από την αντίστοιχη της Γερμανίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ, έφερε και την αποχώρηση ενός χορηγού από τη "σελεσάο" που ήταν... γερμανικός.

Η βαριά ήττα της εθνικής Βραζιλίας από την αντίστοιχη της Γερμανίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ, πέρα από την απώλεια του τροπαίου είχε και άλλες παράπλευρες για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της "σελεσάο", που έχασε ένα γερμανικό.... χορηγό.

Η γερμανική εταιρία Volkswagen, δε δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο χορηγίας με τη CBF, δεδομένης της απώλειας των εσόδων της επιχείρησης λόγω της πτωχής παρουσίας της εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ που διοργάνωσε η ίδια η χώρα, σε ένα περιστατικό που μοιάζει ειρωνικό και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τα ΜΜΕ της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ