ΣΤΗΛΕΣ

Έγινε του... τριπόντου!

Έγινε του... τριπόντου!

Δεν ξανάγινε τέτοιο φινάλε: τρία εύστοχα τρίποντα μέσα σε 13'', με το τελευταίο να είναι πίσω από τη σέντρα και να στέλνει τον αγώνα στην παράταση (video)!

O αγώνας μπάσκετ Πλασένθια-Όμπιλα για την δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος θα μείνει σίγουρα στην ιστορία, καθώς ο τρόπος με τον οποίο οδηγήθηκε σε παράταση ανήκει στη σφαίρα του... φανταστικού!

Η αρχή του τρελού φινάλε τοποθετείται 13'' πριν τη λήξη, με τους γηπεδούχους να κάνουν την επαναφορά και να καταφέρνουν να ευστοχούν σε τρίποντο υπό πίεση, ισοφαρίζοντας το σκορ 74-74 και προκαλώντας ενθουσιασμό στον κόσμο τους.

Η χαρά τους όμως κρατάει μόνο μερικά δευτερόλεπτα, αφού η Ομπίλα εκδηλώνει άμεσα επίθεση, με τον Γκιγιέρμο Χούστο να παίρνει προσπάθεια έξω από τη γραμμή του τριπόντου και να ευστοχεί, για να πανηγυρίσει στη συνέχεια έξαλλα βγάζοντας τη φανέλα του.

Το θρίλερ όμως δεν είχε τελειώσει: την ώρα που ο σκόρερ της Όμπιλα έβαζε γρήγορα τη φανέλα του (!), η Πλασένθια επανέφερε τη μπάλα, με τον άσο της Χάουαρντ να πετάει τη μπάλα μέσα σε κλάσματα δευτερολεπτου πίσω από το τρίποντο και αυτή να αναπαύεται στο πλεκτό, για να γίνει το 77-77 μέσα σε πανζουρλισμό από το κοινό.

Το τρίποντο μάλιστα πίσω από τη σέντρα δεν "πήγε στράφι", αφού οι γηπεδούχοι πήραν τελικά τη νίκη μετά από δύο παρατάσεις.

Δείτε το συγκλονιστικό τέλος του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ