ΣΤΗΛΕΣ

Αγώνας παρωδία στην Βολιβία

Αγώνας παρωδία στην Βολιβία

Η Ουνιβερσιτάριο Σούκρε κατηγορείται για χειραγώγηση αποτελέσματος καθώς στον αγώνα με την Μπολιβάρ κατέβηκε στο γήπεδο με 7 παίκτες!

Η Σούκρε είναι 2η στον 3ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες και με νίκη στον επόμενο αγώνα της στην διοργάνωση εναντίον της Μινέιρος από την Βενεζουέλα, θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η διοίκηση της Σούκρε ζήτησε ο αγώνας πρωταθλήματος με την Μπολιβάρ να αναβληθεί ώστε οι παίκτες της να έχουν χρόνο για συγκέντρωση και προετοιμασία για τον κρίσιμο αγώνα με την Μινέιρο. Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο(11/4).

Η διοίκηση της Μπολιβάρ συμφώνησε στο αίτημα της Σούκρε όχι όμως και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βολιβίας που απέρριψε το αίτημα αναβολής του αγώνα.

Η απόφαση της ομοσπονδίας φαίνεται ότι δεν άρεσε καθόλου στην διοίκηση της Σούκρε που αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα κόντρα στην Μπολιβάρ με επτά παίκτες!

Η Μπολιβάρ προηγήθηκε 2-0 στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Λίγα λεπτά μετά όταν ο Εnzo Camallos της Σούκρε τραυματίστηκε ο αγώνας παρωδία διεκόπη. Δείτε το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ