ΣΤΗΛΕΣ

Αγώνας νεανίδων στην Κροατία έληξε 218-0!

Αγώνας νεανίδων στην Κροατία έληξε 218-0!

Το παιχνίδι της FSV με την Kvarner για το πρωτάθλημα νεανίδων της Κροατίας ήταν κάτι παραπάνω από μονόπλευρο, αφού οι γηπεδούχες επιβλήθηκαν με 218-0!

Το γεγονός πως η φανέλα των νεανίδων της FSV θυμίζει έντονα αυτή των Golden State Warriors ενδεχομένως να φανεί σε πολλούς ως κάτι τυχαίο. Στην πράξη όμως, μόνο έτσι δεν είναι. Επιβεβαίωση που δόθηκε το Σάββατο (1/4) στον αγώνα με την Kvarner για το τοπικό πρωτάθλημα, με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση και την κατάκτηση του τίτλου.

Τα κορίτσια της FSV δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση, κι όταν λέμε "την παραμικρή", το εννοούμε. Απόλυτα. Τελικό σκορ: 218-0! Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε απλά μονόπλευρο ενδιαφέρον, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Βλέπετε, οι φιλοξενούμενες, που αποτελούνται από κορίτσια που δεν έχουν παρά την ελάχιστη εμπειρία από αγωνιστικό επίπεδο, κατάφεραν να περάσουν το κέντρο μόλις τρεις (!) φορές στη διάρκεια του σαρανταλέπτου, χάνοντας ουκ ολίγες φορές την μπάλα στην προσπάθειά τους να βρεθούν στο άλλο μισό του γηπέδου.

Ως αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην κάνουν ούτε ένα εντός παιδιάς σουτ εντός παιδιάς, κάτι που ενδεχομένως να μην έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν στην ιστορία!

Αγώνας νεανίδων στην Κροατία έληξε 218-0!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ