ΣΤΗΛΕΣ

80χρονη κάνει παρατηρήσεις στον Φέργκιουσον!

80χρονη κάνει παρατηρήσεις στον Φέργκιουσον!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ηλικιωμένη κυρία πήρε σε εκπομπή του καναλιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ασκήσει κριτική στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος απάντησε στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου.

Μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, ακόμα και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν είναι στο απυρόβλητο.

Αυτό αποδεικνύει το περιστατικό με την κυρία Μάργκαρετ, μία γυναίκα 80 ετών, η οποία τηλεφώνησε σε εκπομπή του καναλιού της Γιουνάιτεντ (MUTV) για να διαμαρτυρηθεί για τις τακτικές του Σκωτσέζου.

Η εν λόγω φίλαθλος των "κόκκινων διαβόλων" τόνισε πως θα έπρεπε να σταματήσει να παίζει η Γιουνάιτεντ με τον σχηματισμό του διαμαντιού. Τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος φάνηκαν και στο παιχνίδι με την Μπράγκα, στο οποίο νίκησε μετά κόπων και βασάνων, κάτι που επεσήμανε η 80χρονη.

Μπορεί οι παρουσιαστές της εκπομπής να είπαν από την πλευρά τους πως όπως και να 'χει η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται, αλλά αυτό δεν έπεισε την κυρία Μάργκαρετ, η οποία παρακάλεσε τον Φέργκιουσον να μην παίξει έτσι κόντρα στην Τσέλσι, προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως "εγώ έγινα φίλαθλος της Γιουνάιτεντ πολύ πριν τον Φέργκιουσον".

Ποια ήταν η αντίδραση του 70χρονου τεχνικού; Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Τσέλσι δήλωσε: "Καλό θα ήταν να μην την αναστατώσω. Την είδατε στο MUTV; Είναι 80 ετών, τηλεφώνησε και είπε πως "έχω κουραστεί να βλέπω αυτό το διαμάντι. Πείτε στον προπονητή να σταματήσει να παίζει έτσι". Επομένως, λέω να μην το ξανακάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ