ΣΤΗΛΕΣ

Βρε ποιον μου θυμίζεις...

Βρε ποιον μου θυμίζεις...
Μαυροκουκουλάκης Magneto

Το Sport24.gr διαλέγει πρόσωπα της επικαιρότητας από το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο και σας αποκαλύπτει με ποιους μοιάζουν και ποια είναι τα... σχέδια τους (photos)!

Υπάρχουν στιγμές που όταν βλέπεις μία φωτογραφία ενός γνωστού ανθρώπου το πρώτο πράγμα που λες μέσα σου είναι: "Ρε συ αυτός κάποιον μου θυμίζει"!

Το ίδιο ακριβώς κάναμε και εμείς με γνωστούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές και γενικότερα ανθρώπους που έχουν σχέση με τον αθλητισμό.

Οι ομοιότητες είναι πραγματικά μεγάλες, όμως επειδή αυτό δεν φτάνει από μόνο του είπαμε να βάλουμε αρκετή δόση φαντασίας και μπόλικο χιούμορ.


Μάνος Μαυροκουκουλάκης -- Magneto

Βρε ποιον μου θυμίζεις...
Μαυροκουκουλάκης Magneto

Η ομοιότητα είναι συγκλονιστική όμως κάποια πράγματα δεν είναι καθόλου τυχαία. Ο παράγοντας του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι φτυστός με τον γνωστό ήρωα Magneto από τα κόμιξ και τις ταινίες X-Men.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, άνθρωποι από το Χόλιγουντ που είδαν την φωτογραφία έχουν κάνει ήδη πρόταση στον Mr. Manos για να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των υπερηρώων με τίτλο: X-Men VS Fantasic four.

Τους Fantastic Four θα ενσαρκώσουν οι: Mr. MIG, Mr. Tziger and... Giannakopoυloi Brothers.

(Μέρος των εσόδων της ταινίας θα διατεθούν το καλοκαίρι με σκοπό να καλυφθεί η μαύρη τρύπα στα ταμεία του Παναθηναϊκού)

Τώνη Μαρτίνης -- Tomasis

Βρε ποιον μου θυμίζεις...
Τώνη Μαρτίνης Tomasis

Από το όνομα και μόνο του ιδιοκτήτη της Ρόδου (ομάδας της Football League) το μόνο σου έρχεται ρε παιδί μου είναι κάτι ευχάριστο. Ένας άνθρωπος έξω καρδιά, μέσα στη διασκέδαση, στον χορό και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Παρατηρώντας τη φωτογραφία όμως διαπιστώσαμε πως είναι φτυστός με τον συγχωρεμένο ηθοποιό και φιλέλληνα Άντονι Κουίν, ο οποίος είχε ενσαρκώσει τον Αριστοτέλη Ωνάση στην ταινία The Greek Tycoon (στην ταινία λεγόταν Tomasis γιατί δεν είχαν πάρει τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος του Ωνάση).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και πάλι του Sport24.gr, ο Τώνη Μαρτίνης θα υποδυθεί τον αγαπημένο μας πολυεκατομμυριούχο στην νέα ταινία με όνομα: Tomasis: mazi ta fagame.

Αντώνης Νικοπολίδης -- Danny Ocean

Βρε ποιον μου θυμίζεις...
Αντώνης Νικοπολόδης Danny Ocean

Εντάξει εδώ λίγο έως πολύ έχουμε κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές, όμως η ομοιότητα του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού με τον ηθοποιό George Clooney είναι πραγματικά φοβερή.

Μάλιστα, σύμφωνα με κουτσομπολίστικα περιοδικά, ένα καλοκαίρι ο γνωστός πορτιέρο απολάμβανε οικογενειακά τις διακοπές του στην Μύκονο αλλά κάποιοι τον μπέρδεψαν με τον Κλούνεϊ και τον κυνηγούσαν από πίσω!

Τα λαγωνικά του Sport24.gr έμαθαν πως στον άσο του Ολυμπιακού έγινε πρόταση να παίξει στη νέα ταινία Ocean's 14: Ληστεία στην Εθνική τράπεζα , όμως η ταινία ακυρώθηκε εξαιτίας του τραυματισμού των Ντουντού, Ουρτάδο και επειδή στην τράπεζα την Ελλάδας δεν υπάρχει φράγκο.


Γιώργος Σαμαράς -- Punk' d

Βρε ποιον μου θυμίζεις...
Γιώργος Σαμαράς Punk' d

Δεν ξέρουμε αν ο Σαμαράς κάνει καριέρα σαν ηθοποιός, όμως η ομοιότητα του με τον Ashton Kutcher (το φαινόμενο της πεταλούδας, σύντροφος της Ντέμι Μουρ) είναι τρομερή.

Ο Kutcher πριν λίγο καιρό παράτησε το σόου που έκανε στην Αμερική με φάρσες σε επώνυμους και γνωστούς συμπατριώτες του και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι συντελεστές της εκπομπής πρότειναν στο Σαμαρά να το συνεχίσει!

Το πρόβλημα είναι πως πάνω που πήγε να κάνει φάρσα στον Αμανατίδη, ο 29χρονος επιθετικός αποχώρησε από την Εθνική. Στη συνέχεια προσπάθησε να την σκάσει στον Σωτήρη Κυργιάκο, αλλά και αυτός αποχώρησε. Στο τέλος είπε να κάνει μία τελευταία προσπάθεια με τον Φάνη Γκέκα, αλλά την έκανε και αυτός.

Τελικά ο Φερνάντο Σάντος του είπε να παρατήσει την εκπομπή, γιατί στο τέλος δεν θα έμενε παίκτης να καλέσει στην Εθνική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ