ΣΤΗΛΕΣ

Τα γκολ του Μήτρογλου και το Top-5

Τα γκολ του Μήτρογλου και το Top-5

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει και τα 20 γκολ που έχει πετύχει τη φετινή σεζόν ο Μήτρογλου και επιλέγει τα 5 καλύτερα. Φτιάξε το δικό σου Top-5, αφήνοντας το σχόλιο σου...

Με περίπου 50% επιτυχία (20 γκολ σε 41 ματς) δεν μπορείς να μην τον χαρκτηρίσεις ως έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα και σίγουρα το κορυφαίο σέντερ φορ της πατρίδας μας.

Κύριες και κύριοι σωστά καταλάβατε. Το κείμενο που διαβάζετε, είναι αφιερωμένο στον "πιστολέρο" του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας. Στον Κώστα Μήτρογλου.

Στον ποδοσφαιριστή που στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς ήταν η δεύτερη επιλογή για την "ερυθρόλευκη" γραμμή κρούσης πίσω από τον Ραφίκ Τζιμπούρ κι όμως κατάφερε να "πυροβολήσει" τα αντίπαλα δίχτυα 20 φορές. Και η χρονιά δεν έχει τελειώσει, αφού απομένει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Ένα μεγάλο παιχνίδι και ο 25χρονος επιθετικός είναι γεννημένος και φτιαγμένος για τέτοιες αναμετρήσεις.

Ο "Γερμανός" μπορεί να έχει παίξει σε περισσότερα ματς από τον Τζιμπούρ (41 έναντι 35), όμως στα περισσότερα απ' αυτά αγωνίστηκε ως αλλαγή για λίγα λεπτά, ενώ ο Αλγερινός είτε έπαιξε 90λεπτα, είτε έμενε στον πάγκο. Αυτή ήταν η βασική τους διαφορά.

Η χρονιά ξεκίνησε με τον "τρομοκράτη" στην βασική ενδεκάδα, όμως ο Μήτρογλου ήταν ο το πρώτο βιολί της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας 4 γκολ κόντρα σε Άρσεναλ και Μονπελιέ. Με την γερμανική Σάλκε δεν τα κατάφερε, αλλά δεν μπορούμε να τα περιμένουμε και όλα από τον "πιστολέρο".

Η φυγή του Λεονάρντο Ζαρντίμ και η έλευση του Μίτσελ Γκονθάλεθ δεν άλλαξε τα δεδομένα προς το καλύτερο για τον Μήτρογλου. Και πάλι δεν αγωνιζόταν πολύ και πάλι περίμενε να πάρει την ευκαιρία του. Κάπως έτσι φτάσαμε στα τελευταία ματς, όπου το πρωτάθλημα είχε κατακτηθεί μαθηματικά και το Κύπελλο ήταν η διοργάνωσή του. Σε 5 ματς πέτυχε 7 γκολ και όλα αυτά μέσα σε τρεις εβδομάδες!

Συνολικά λοιπόν, ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει 20 γκολ και το Sport24.gr τα συγκέντρωσε όλα και σας παρουσιάζει το δικό του Top-5. Δείτε το video και γράψτε από κάτι τη γνώμη σας για το δικό σας Top-5 του "πιστολέρο".

1) Το γκολ με την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης"

2) Το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

3) Το γκολ με τον Αστέρα στην Τρίπολη

4) Το γκολ με τον ΟΦΗ στο "Γ. Καραϊσκάκης"

5) Το γκολ με την Άρσεναλ στο "Emirates"

Δείτε ΟΛΑ τα φετινά γκολ του Μήτρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ