ΣΤΗΛΕΣ

Τα 10 κορυφαία σκάνδαλα του Τέρι!

Τα 10 κορυφαία σκάνδαλα του Τέρι!

Ο Τζον Τέρι ξανά στη δίνη του κυκλώνα, αυτή τη φορά για ρατσιστική επίθεση. Διαβάστε τα 10 τοπ σκάνδαλα του "JT" τα οποία έχουν σοκάρει την αγγλική κοινή γνώμη!

Μπορεί να αποτελεί τον μεγάλο αρχηγό της Τσέλσι εδώ και χρόνια και μαζί με τον Φρανκ Λάμπαρντ να αποτελούν τους γηγενείς ηγέτες της στην εποχή Αμπράμοβιτς, ωστόσο ο Τζον Τέρι δεν λέει να αποφύγει τους μπελάδες.

Το τελευταίο του "κατόρθωμα" έχει να κάνει με την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τσέλσι στο "Λόφτους Ρόουντ", με τον άσο της ΚΠΡ, Άντον Φέρντιναντ, να κατηγορεί τον άσο των "μπλε" ότι του επιτέθηκε με ρατσιστική έκφραση.

Πλέον, το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στο Νησί, με την αγγλική FA (ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα) να διεξάγει έρευνα στην υπόθεση και τον Τέρι να κινδυνεύει με αφαίρεση του περιβραχιονίου του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας αν αποδειχτεί ένοχος.

Με αφορμή λοιπόν το νέο σκάνδαλο του Τζον Τέρι, η αγγλική "Mirror" σκάλισε το (άκρως αμαρτωλό) παρελθόν του, παρουσιάζοντας 10 γεγονότα που τσαλάκωσαν το προφίλ του.

Οι 10 μαύρες στιγμές του Τζον Τέρι:

1. Το Νοέμβριο του 2005 ο Τέρι κατηγορήθηκε πως απάτησε την -τότε αρραβωνιαστικιά του- Τόνι Πουλ σε δημόσιο πάρκινγκ. Η 17χρονη Τζένι Μπάρκερ ισχυρίστηκε πως μετά από ένα αυτόγραφο που του ζήτησε, ο Τέρι άρχισε να της στέλνει ερωτικά μηνύματα, για να καταλήξουν αργότερα μαζί στην υπερπολυτελή Bentley του Άγγλου άσου. Συνολικά, ο Τέρι κατηγορήθηκε ότι απάτησε την Πουλ εννέα φορές (!), συμπεριλαμβανομένης και μίας περιπέτειάς του με την πρώην πορνοστάρ Καρίνα Κλαρκ.

2. Το 2004 μαζί με τους Γουέιν Μπριτζ και Σκοτ Πάρκερ φέρονται να στοιχημάτισαν μέσα σε μία εβδομάδα πάνω από 40.000 λίρες για κούρσες αλόγων.

3. Το Μάρτιο του 2008 ο Τέρι "άραξε" τη μαύρη του Bentley σε θέση πάρκινγκ που ήταν για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Το πρόστιμο των 60 λιρών που του επιβλήθηκε μόνο ψίχουλα μπορεί να χαρακτηριστεί αν σκεφτεί κανείς πως οι εβδομαδιαίες αποδοχές του στην Τσέλσι είναι ύψους 135.000 λιρών.

4. Το Μάρτιο του 2008 η μητέρα και η πεθερά του Τέρι "πιάστηκαν" από την αστυνομία, αφού βρέθηκαν να... σουφρώνουν πράγματα αξίας 800 λιρών από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ "Tesco". Και να σκεφτεί κανείς ότι η συγκεκριμένη εταιρία είναι επίσημος χορηγός της Εθνικής Αγγλίας.

5. Τον Δεκέμβριο του 2009 ο Τέρι κατηγορήθηκε ότι πήρε 10.000 λίρες από μυστικούς ρεπόρτερς, με αντάλλαγμα να τους κάνει ιδιωτική ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι.

6. Τον Αύγουστο του 2002 ο Τέρι κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σε πορτιέρη νυχτερινού κέντρου με ένα μπουκάλι. Η υπόθεση πήγε στο δικαστήριο (παρέα στο μαγαζί είχε τον τότε συμπαίκτη του, Τζόντι Μόρις) όπου ο "JT" απαλλάχτηκε τελικά από τις κατηγορίες.

7. Στο πλαίσιο εκτός έδρας αγώνα της Τσέλσι με τη Λέφσκι Σόφιας, ο Τζον Τέρι φρόντισε να αναστατώσει την νυχτερινή ζωή της Βουλγαρίας μαζί με τους Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Φρανκ Λάμπαρντ και Τζόντι Μόρις. Το ρεπερτόριό τους περιελάμβανε μεθύσι και τσακωμούς σε κλαμπ με αρκετούς ξένους, με την Τσέλσι να τους επιβάλλει πρόστιμο για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

8. Το Νοέμβριο του 2009, ο πατέρας του Τέρι πιάστηκε στην κάμερα (της εφημερίδας "News of the World") να πουλάει τρία γραμμάρια κοκαΐνη σε μπαρ του Έσεξ έναντι 120 λιρών, με τον "πελάτη" να είναι όμως δημοσιογράφος...

9. Τον Φεβρουάριο του 2002 ο Τέρι προτίμησε αντί για την τουαλέτα να ουρήσει μέσα σε ένα ποτήρι μπύρας και να το αφήσει στο πάτωμα. Για κακή του τύχη η έμπνευση που είχε καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας...

10. Το περιστατικό που έχει μείνει πάντως περισσότερο από κάθε άλλο χαραγμένο στη μνήμη των φιλάθλων είναι η ερωτική σχέση που διατηρούσε με τη σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ, Βανέσα Περονσέλ, κάτω από τη μύτη του συμπαίκτη του αλλά και της γυναίκας του Τόνι Πουλ. Επιπλέον, ο Τέρι άφησε έγγυο την Περονσέλ (έκανε έκτρωση), με τη σχέση αυτή παραλίγο να διαλύσει οριστικά το γάμο του άσου των "μπλε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ