ΣΤΗΛΕΣ

Στο "Νησί" ξέρουν να σκοράρουν πίσω από το κέντρο

Στο "Νησί" ξέρουν να σκοράρουν πίσω από το κέντρο

Με αφορμή το γκολ του Άνταμ στο Τσέλσι - Στόουκ, το Sport24.gr συγκέντρωσε δέκα μαγικές γκολάρες που έχουν σημειωθεί σε αγγλικά γήπεδα ΑΥΣΤΗΡΑ πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Απολαύστε τα (VIDEOS).

Στην Αγγλία λες και έχουν το "know how". Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που σημειώθηκε γκολ πίσω από το κέντρο του γηπέδου, όπως αυτό του Τσάρλι Άνταμ στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Στόουκ στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Ειδικά, δε, αν αυτό που το δέχεται είναι ένας γκολκίπερ του διαμετρήματος του Τιμπό Κουρτουά, αντιλαμβάνεται κάποιος πως για να πιάσει ένα τέτοιο σουτ, χρειάζεται πέρα από μαεστρία και αρκετή δόση τύχης.

Με αφορμή αυτό το γκολ, το Sport24.gr έψαξε και συγκέντρωσε δέκα τέρματα που έχουν σημειωθεί στο Νησί σε οποιαδήποτε κατηγορία, αλλά αυστηρά πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει την τιμητική του με δυο, αλλά πιστέψτε μας και τα άλλα οκτώ είναι εντυπωσιακά όπως αυτό του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την Γουίμπλεντον.

Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας και απολαύστε τα ένα προς ένα. Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να σημειώνεται γκολ με αυτό τον τρόπο, ούτε και το πιο εύκολο. Προφανώς και θα ξανασυμβεί, αλλά κάθε φορά είναι το ίδιο εντυπωσιακό και άξιο αναφοράς.

Ο Μπέιλι στο Έβερτον - Λούτον

Ο Γκουντγιόνσεν στο Λέστερ - Χαλ

Ο Μπέκαμ στο Γουίμπλεντον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γουόρεν στο Ρόδεραμ - Τσέστερφιλντ

Ο Αλόνσο στο Λούτον - Λίβερπουλ

Ο Αλόνσο στο Λίβερπουλ - Νιουκάστλ

Ο Κοξ στο Γουόλσολ - Λέιτον Όριεντ

Ο Έβανς στο Σουίντον - Ρέξαμ

Ο Ρόμπινσον στο Τότεναμ - Γουότφορντ

Ο Φιγκερόα στο Γουίγκαν - Στόουκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ