ΣΤΗΛΕΣ

Η ΑΕΚ της Super League

Η ΑΕΚ της Super League
ΑΕΚ πανηγυρική INTIME SPORTS

Το Sport24.gr ανοίγει το φάκελο του "κιτρινόμαυρου" ρόστερ ενόψει της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία και καταγράφει όλες τις πιθανότητες.

Το Sport24.gr ανοίγει το φάκελο του "κιτρινόμαυρου" ρόστερ ενόψει της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία και καταγράφει όλες τις πιθανότητες. Ποιοι είναι οι 17 +1 (Σιμόες) σίγουροι του υπάρχοντος ρόστερ, οι περιπτώσεις που παίζονται, οι μεταγραφές που θα γίνουν, οι δανεικοί και η ειδική συνθήκη Ιβάν Μπρέσεβιτς.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός γκολκίπερ ο οποίος θα μονομαχήσει για τη θέση του βασικού της επόμενης σεζόν με τον Γιάννη Ανέστη. Λογικά θα παραμείνει ως τρίτος ένας εκ των Βούρα ή Καραγκολίδη.

Σίγουροι: Ανέστης, Μεταγραφή ένας εκ των Βούρα ή Καραγκιολίδη

Αμφίβολοι: Βούρας, Καραγκιολίδης

Προς δανεισμό: Π. Ντούνης

ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΚ

Ο Πορτογάλος Γκάλο είναι μία περίπτωση που απασχολεί την ΑΕΚ αν και στην Πάσος Φερέιρα δεν κατάφερε να παίξει όπως τον είχαμε συνηθίσει με τον Παναιτωλικό. Γνωρίζεται καλά όμως με τον Μπακάκη και σε περιπτώσεις μπορούν να καλύψουν μαζί τη δεξιά πτέρυγα εναλλασσόμενοι ως μπακ και εξτρέμ (όπως έκαναν στην ομάδα του Αγρινίου).

Σίγουροι: Μπακάκης. Μεταγραφή

Αμφίβολοι: -

Προς δανεισμό: Αργυρίου

Προς αποχώρηση: Γεωργέας

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΚ

Δύσκολα η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην επόμενη κατηγορία βασιζόμενοι (μόνο) στις υπάρχουσες δύο επιλογές καθώς αναζητείται πιο έμπειρη και δοκιμασμένη λύση στη θέση. Δεν αποκλείεται πάντως πορευτεί στη Super League με τρία αριστερά μπακ, κάτι που συνιστά και την παραμονή του Πεταυράκη στο ρόστερ

Σίγουροι: Σοϊλέδης, Μεταγραφή

Αμφίβολος για παραμονή ή προς δανεισμό: Πεταυράκης

ΣΤΟΠΕΡ

Ο νεαρός Στράτος Σβάρνας ίσως δοθεί σε άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια, εκτός αν ο Δέλλας προτιμήσει αν δουλέψει μαζί του και τον κρατήσει στα Σπάτα. Η ΑΕΚ κινείται για να αποκτήσει κάποιον πιο έμπειρο και με διεθνείς παραστάσεις αριστεροπόδαρο στόπερ για να παίξει αμέσως βασικό. Δύσκολη η θέση του Σαρρή.

Σίγουροι: Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μεταγραφή

Αμφίβολοι: Σαρρής

Προς δανεισμό: Σβάρνας, Ντούμπερετ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΧΑΦ

Οι θέσεις εδώ έχουν "κλειδώσει", ενώ μάλλον πιο πιθανή είναι η παραμονή του Ρόβα για επιπλέον κάλυψη (το κάνει και ως δεξιός μπακ) καθώς δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ διάθεση για την προσθήκη ακόμα ενός ανασταλτικού μέσου. Ο Φαγέ επίσης, είναι περισσότερο 8αρι και λογικά θα παραχωρηθεί ως δανεικός.

Σίγουροι: Κορδέρο, Γιόχανσον

Αμφίβολος αλλά προς παραμονή: Ρόβας

Προς δανεισμό: Φαγέ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΧΑΦ

Θα αποκτήσει η ΑΕΚ τον "αντι-Μάνταλο" που θα καλύψει το κενό του τραυματία διεθνούς μέσου ο οποίος δεν αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο; Ο Ζόριτς αρπάζει τις ευκαιρίες αλλά είναι ρίσκο να στηριχθεί η ομάδα σε αυτόν στην επόμενη κατηγορία, ενώ πιστεύεται ότι στο ρόλο αυτό μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά οι Ανάκογλου και Σιμόες. Ίδωμεν...

Σίγουροι: Σιμόες, Ανάκογλου, Μάνταλος, Ζόριτς, Μεταγραφή; (το ερωτηματικό για το αν θα αποφασιστεί τελικά η απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη θέση του τραυματία Μάνταλου)

Προς δανεισμό: Γροντής, Ζιβάνοβιτς

ΕΞΤΡΕΜ

Θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός παίκτη πτέρυγας με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός αλλά και ο οποίος θα πατάει περισσότερο περιοχή συγκριτικά με τον Μπαρμπόζα (ο Πλατέλλας το κάνει καλά). Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει προσθήκη και δεύτερου παίκτη στα άκρα τις επίθεσης, συνθήκη από την οποία εξαρτάται και η παραμονή του Ντούνη ως τέταρτου ή παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού.

Σίγουροι: Μπαρμπόζα, Πλατέλλας, Μεταγραφή (μία ή δύο;)

Αμφίβολος αλλά προς παραμονή: Ντούνης

Προς δανεισμό: Τζάθας, Δημγκιόκας

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Η ΑΕΚ ψάχνει ακόμα έναν γκολεαδόρ για να κλείσει τις θέσεις τις επίθεσης, αν και πολλοί πιστεύουν ότι θα έπρεπε να αποκτήσει δύο φορ για να είναι απολύτως καλυμμένη καθώς η κατάσταση του Μπρέσεβιτς δεν μπορεί ακόμα να εκτιμηθεί όσον αφορά το χρόνο αποθεραπείας και επιστροφής του Κροάτη στην ενεργό δράση.

Σίγουροι: Αραβίδης, Κρισάντους, Μεταγραφή, Μπρέσεβιτς (μέχρι να διαπιστωθεί το πότε και σε ποια κατάσταση θα επιστρέψει)

Αμφίβολοι: Ντακόλ

Προς δανεισμό: Τσεβάς, Θαναηλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ