ΣΤΗΛΕΣ

Γίνε Μαρκαριάν και φτιάξε την αποστολή για Ουγγαρία

Γίνε Μαρκαριάν και φτιάξε την αποστολή για Ουγγαρία
INTIME SPORTS

Πάρτε μέρος στο poll του Sport24.gr και μπείτε στην θέση του Σέρχιο Μαρκαριάν. Φτιάξτε την Εθνική της αρεσκείας σας, επιλέγοντας τους παίκτες που θα θέλατε να δείτε στο ματς με την Ουγγαρία.

"Do or die" μπορεί να χαρακτηριστεί χωρίς ίχνος υπερβολής το παιχνίδι της Εθνικής μας στις 29 Μαρτίου με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή και με το... καλημέρα καλείται να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά και να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στους Μαγυάρους.

Την Παρασκευή (19/3), ο 71χρονος Ουρουγουανός προπονητής θα κάνει τις κλήσεις των διεθνών μας που θα ταξιδέψουν πρώτα στην Αυστρία για μίνι προετοιμασία τεσσάρων ημερών, προτού μεταβούν οδικώς για την ουγγρική πρωτεύουσα. Ο Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του (Κωστένογλου και Μαρσενάρο) περνούν από "κόσκινο" τους Έλληνες παίκτες, προκειμένου να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Το Sport24.gr πετάει την... μπάλα στους αναγνώστες του και τους δίνει την "καυτή πατάτα" να φτιάξουν οι ίδιοι την Εθνική που θέλουν να δουν το βράδυ της 29ης Μαρτίου. Μέσω Poll, έχετε την δυνατότητα να ψηφίσετε για κάθε παίκτη ξεχωριστά και αναλόγως με τα ποσοστά που θα προκύψουν, θα βγει η τελική αποστολή.

Όσοι κλήθηκαν στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών από τον Κλάουντιο Ρανιέρι, αφαιρώντας τους τραυματίες Αβραάμ Παπαδόπουλο, Γιάννη Μανιάτη και Πέτρο Μάνταλο και προσθέτοντας μερικούς άλλους που δεν ήταν ως τώρα στις επιλογές, αλλά έχουν τα φόντα να φορέσουν την φανέλα με το εθνόσημο, βρίσκονται στη λίστα.

Συνολικά, οι επιλογές είναι ανάμεσα σε 45 ποδοσφαιριστές. Οι 5 είναι τερματοφύλακες, οι 18 είναι αμυντικοί, οι 14 μέσοι και οι 8 επιθετικοί. Φυσικά, δεν γίνεται όλοι να είναι στην τελική επιλογή του Μαρκαριάν, αλλά με βάση το σύνολο των ψήφων και των ποσοστών που θα λάβει ο κάθε παίκτης, θα προκύψει η τελική αποστολή, όπως την αποφάσισε το αναγνωστικό κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ