ΣΤΗΛΕΣ

"Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό ο Μετζανί"

"Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό ο Μετζανί"

Ο Αλγερινός δημοσιογράφος της εφημερίδας "Le Buteur", Σαϊντ Φελάκ σκιαγραφεί για λογαριασμό του Sport24.gr το προφίλ του συμπατριώτη του, Καρλ Μετζανί. Διαβάστε τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του ποδοσφαιριστή που βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό.

Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ πραγματοποιώντας αξιοσημείωτη καριέρα με τα χρώματα της Αζαξιό κατάφερε τον περασμένο Ιανουάριο να πραγματοποιήσει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του μεταπηδώντας στη Μονακό.

Η ομάδα του πριγκιπάτου όπως αναμένονταν επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ρώσος μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ υποσχέθηκε μεταγραφές που θα καταστήσουν την Μονακό κύρια αντίπαλο της Παρί Σεν Ζερμέν για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο ερχομός ουκ ολίγων ηχηρών ονομάτων αυτομάτως θέτει υπό αμφισβήτηση το μέλλον ποδοσφαιριστών όπως είναι ο Καρλ Μετζανί.

Ο Ολυμπιακός καραδοκεί για τον 28 σέντερ μπακ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα και ως αμυντικός χαφ.

Ο Αλγερινός δημοσιογράφος της εφημερίδας "Le Buteur", Σαϊντ Φελάκ μίλησε στο Sport24.gr για τον Μετζανί και για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει στους "ερυθρόλευκους", εάν και εφόσον αποκτηθεί.

"Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό ο Μετζανί"

"Ο Μετζανί είναι ένας καλός αμυντικός. Είναι πολύ καλός στο να βγαίνει μπροστά. Έχει πλούσια φυσικά προσόντα και θεωρείται πολύ δυνατός.

Μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας αλλά και ως αμυντικός μέσος. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα παρέμβει όποτε θα χρειαστεί και δεν κάνει πολλά λάθη", τονίζει ο ρεπόρτερ της Le Buteur για να αναφερθεί εν συνεχεία στα μειονεκτήματα του άλλοτε άσου της Αζαξιό.

"Το αδύνατο σημείο του είναι η έλλειψη ταχύτητας. Επίσης δεν είναι πολύ ογκώδης. Ειλικρινά όμως πιστεύω πως μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

"Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό ο Μετζανί"

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή. Έχει παίξει τόσο σε Μουντιάλ, όσο και στο Κόπα Άφρικα. Επίσης έχει συνηθίσει την πίεση του κόσμου στην Αλγερία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ