OPINIONS

Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα του Ολυμπιακού; Ψηφίστε

Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα του Ολυμπιακού; Ψηφίστε
INTIME SPORTS

Η χρονιά έχει σχεδόν τελειώσει και το Sport24.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε την καλύτερη φετινή ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δείτε στατιστικά και αφήστε το σχόλιό σας...

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο θρόνο του, κατακτώντας το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πλέον απομένει ο τελικός Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, για να πάρει το νταμπλ.

Τα συμπεράσματα όμως έχουν βγει και δεν περιμένουμε έναν αγώνα για να κρίνουμε τους ποδοσφαιριστές που γύρισαν δύο φορές το πρωτάθλημα και τα πήγαν εξαιρετικά τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League.

Τα... κλειδιά της φετινής χρονιάς είναι γνωστά και ο κόσμος μπορεί να κρίνει ποιοι ποδοσφαιριστές αποδείχτηκαν καθοριστικοί και βοήθησαν περισσότερο. Γι' αυτό το λόγο, το Sport24.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του, να ψηφίσουν την καλύτερη ενδεκάδα, αφήνοντας απλά σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο κείμενο.

Εμείς από την πλευρά μας, για να σας διευκολύνουμε, θα σας παρουσιάσουμε τα πιο σημαντικά στατιστικά των παικτών του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σας πούμε πως συνολικά αγωνίστηκαν 28 ποδοσφαιριστές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Με λίγα λόγια, ο Μιραλάς είναι πρώτος σκόρερ, ο Ιμπαγάσα πρώτος σε ασίστ, ο Αμπντούν πρώτος σε λάθη, ο Μανιάτης πρώτος σε πάσες, ο Μαρκάνο έχει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ο Μέλμπεργκ είναι πρώτος σε επεμβάσεις (μετά τον Μέγιερι φυσικά), ο Χολέμπας πρώτος σε κλεψίματα και ο Πάντελιτς είναι ο πιο εύστοχος παίκτης.

Αναλυτικά τα στατιστικά του πρωταθλήματος:

Πρώτος σε γκολ ο Μιραλάς 19

Πιο εύστοχος ο Πάντελιτς 1/3

Πιο πολλές πάσες ο Μανιάτης 257

Πιο πολλά λάθη ο Αμπντούν 132

Πιο πολλές επεμβάσεις ο Μέλμπεργκ 6

Πιο πολλά κλεψίματα ο Χολέμπας 38

Πιο πολλές ασίστ ο Ιμπαγάσα 7

Πιο πολλά λεπτά συμμετοχής ο Μαρκάνο (2109)

Από δω και πέρα, τα σχόλια ανήκουν σ' εσάς όπως και ολόκληρο το κείμενο. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε επίσης το σύστημα που θα παίξει η ομάδα, για να "χωρέσετε" τους ποδοσφαιριστές που θέλετε. Με λίγα λόγια, επιλέγετε την ενδεκάδα που σας άρεσε περισσότερο. Την καλύτερη του Ολυμπιακού φέτος.

Οι παίκτες του ΟΣΦΠ που έχουν αγωνιστεί φέτος

Τερματοφύλακες

42 Μπάλας Μέγιερι

1 Ρόι Κάρολ

17 Φράνκο Κοστάνσο

99 Ιωσήφ Δασκαλάκης

Αμυντικοί

4 Όλοφ Μέλμπεργκ

21 Αβραάμ Παπαδόπουλος

23 Ιβάν Μαρκάνο

35 Βασίλης Τοροσίδης

20 Χοσέ Χολέμπας

3 Φρανσουά Μοδέστο

6 Τάσος Παπάζογλου

92 Γιάννης Ποτουρίδης

Μέσοι

2 Γιάννης Μανιάτης

7 Αριέλ Ιμπαγάσα

8 Λιούμπομιρ Φέισα

31 Πάμπλο Ορμπάιθ

77 Ζαν Μακούν

26 Βιθέντε Μόνχε

11 Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς

93 Τζαμέλ Αμπντούν

18 Γιάννης Φετφατζίδης

19 Νταβίδ Φουστέρ

33 Φραν Γέστε

15 Φρανθίσκο Χαβίτο

Επιθετικοί

14 Κέβιν Μιραλάς

10 Ραφίκ Τζιμπούρ

9 Μάρκο Πάντελιτς

87 Ντιόγκο Λούις Σάντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ