OPINIONS

Ο τέντζερης και το... καπάκι!

Ο τέντζερης και το... καπάκι!
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος σχολιάζει την μεταγραφή του Καζίμ και εξηγεί γιατί αυτός ο παίκτης έμαθε ποδόσφαιρο για να φορέσει κάποια στιγμή την φανέλα του Ολυμπιακού

Ελάτε τώρα, ας μην κρυβόμαστε, ο καζίμ Καζίμ ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία των Ολυμπιακών. Λίγο να διαβάσετε την ιστορία του, θα καταλάβετε, ότι ο άνθρωπος αυτός έμαθε να παίζει ποδόσφαιρο, για να φορέσει κάποια στιγμή την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Δεν ξέρω τι θα κάνει στο γήπεδο. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα... σέρνεται ο άνθρωπος ή θα "βγάλει μάτια". Αυτά τα λένε συνήθως ή οι "νεκροθάφτες" (ρημάζουν παίκτες πριν τους δουν) ή οι... παρλαπίπες (αποθεώνουν παίκτες πριν τους δουν).

Ο Κάρολ θέλει να πάει ψηλά με τον Ολυμπιακό, μέχρι και τον τελικό του Europa League με αντίπαλο την πρώην ομάδα του, την Μάντσεστερ. Ο Κιαζίμ ζήτησε συγγνώμη για τα ρούχα και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο αό την παρουσίαση των δύο νέων παικτών του Ολυμπιακού (videos)

Αυτό που έχω να γράψω εγώ, τούτη τη στιγμή για την μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας, είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με το εγγύς μέλλον. Ο Μαρινάκης αισθάνθηκε την ανάγκη, να κάνει μια μεταγραφή. Θεωρώ πως οι καλές σχέσεις με την Γαλατά βοήθησαν τον Ολυμπιακό να δανειστεί (για αρχή) αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν δυο σκέλη για να καταπιαστείς με τον Καζίμ Ρίτσαρντς.

Το πρώτο είναι το ποδοσφαιρικό. Πολύ καλός παίκτης για την θέση που παίζει και όταν έχει κέφια θα μαρτυρήσουν... μανούλες! Τα ακραία μπακ των αντιπάλων του Ολυμπιακού θα χρειαστούν σακούλες για τον εμετό και λάσο. Όμως... Επαναλαμβάνω, αυτό θα συμβεί, αν έχει όρεξη και βγάλει πάνω στο χορτάρι όσα του πρόσφερε-ως ταλέντο- ο Θεός και όσα έμαθε στην πατρίδα του ποδοσφαίρου. Εκεί το γνώρισε το ποδόσφαιρο, μην κολλάτε με το ότι είναι Τούρκος. Καλά- καλά, τη μητρική του γλώσσα δεν την ξέρει ο άνθρωπος.

Το δεύτερο σκέλος, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Κάμποσα από αυτά που έχει κάνει πιο παλιά είναι ωραία. Έχουν πλακίτσα θέλω να πω. Για αυτό και έγραψα, ότι ο συγκεκριμένος τύπος, θα γίνει αρεστός στους Ολυμπιακούς, που... κουβαλάνε κι αυτοί την δική τους τρέλα.

Το ότι πήγε σε γαλλική πλατεία 10 το βράδυ και μάρσαρε από τα νεύρα του, ε έχει πλάκα. Δεν έκανε και κάτι κακό ο άνθρωπος. Από την άλλη, έχει μπινελικώσει και διαιτητή, έχει κυνηγήσει και οπαδό. Ο Καζίμ Καζίμ, είναι ο παίκτης που ήθελαν παικτικά στον Πειραιά.

Την ίδια ώρα, είναι και μια ειδική περίπτωση. Κανείς δε λάτρεψε τα καλά παιδιά. Οι τζέντλεμεν και τα σχετικά, είναι για να πάνε να βρουν καλές κοπέλες να τις παντρευτούν. Ο ποδοσφαιριστής, δεν είναι κακό να 'χει και τον τσαμπουκά μέσα του. ΑΛΛΑ, να ξέρει και που θα σταματήσει.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι "γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι". Με μια απαραίτητη υποσημείωση όμως: Οι Ολυμπιακοί γουστάρουν, στηρίζουν, λατρεύουν τους ποδοσφαιριστές τους. Κι αν αυτοί είναι και λίγο... τρελούτσικοι τους αγκαλιάζουν ακόμη περισσότερο.

Μέχρι όμως τη ΛΕΠΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, που θα την ξεπεράσει ο οποιοσδήποτε παίκτης, προπονητής ή πρόεδρος και θα κάνει κακό στην ομάδα. Εκεί, αλλάζουν όλα... Προσωπικά, νομίζω ότι ο Τούρκος ήταν η καλύτερη μεταγραφή για αυτή την εποχή. Μη σας πω ότι ήταν και καλύτερη από όσες έγιναν το καλοκαίρι. Όλα τα άλλα, στο γήπεδο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ