OPINIONS

Κλείνει η κάλπη, έρχονται παίκτες!

Κλείνει η κάλπη, έρχονται παίκτες!
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος υπολογίζει τις πρώτες επίσημες κινήσεις του Ολυμπιακού στη... δύση του Μάη.

Είναι αλήθεια πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ρίξει το ενδιαφέρον του στην εκλογική μάχη του Πειραιά. Και εδώ που τα λέμε, λογικό είναι, αφού αποφάσισε να στηρίξει τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη. Τώρα που ήρθε η ώρα της κάλπης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έβαλε στην άκρη, όλες τις άλλες δραστηριότητές του για να αφοσιωθεί κάποια 24ωρα στον δήμο του Πειραιά. Οι εκλογές όμως, δεν κρατούν πάντα, Έχουν και ημερομηνία λήξης.

Συνεπώς, είναι άσκοπο κατά την προσωπική μου γνώμη, να εμπλέκεται η συγκεκριμένη διαδικασία με τα μεταγραφικά των πρωταθλητών της χώρας. Στο κάτω- κάτω της γραφής, μια ομάδα για να πάρει παίκτη, δε χρειάζεται μόνο τον πρόεδρό της. Υπάρχει ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και αρκετοί άλλοι υπεύθυνοι. Αν υποθέσουμε λοιπόν, πως Μίτσελ και Μαρινάκης εντόπισαν και συμφώνησαν για κάποιους στόχους, είναι θέμα του Ισπανού τεχνικού και των άλλων μελών της κόκκινης διοίκησης για να τελειώσουν τα θέματα που εκκρεμούν.

Το κακό είναι, πως τα θέματα αυτά δεν είναι λίγα. Το καλό είναι ότι υπάρχει χρόνος. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους στόχους που έθεσε ο ίδιος ο προπονητής. Όταν μας κάλεσε για να μας αναπτύξει το πλάνο του, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει όρεξη να πάει στην προετοιμασία και να έχει να περιμένει κόσμο και κοσμάκη.

Μην το γελάτε, αυτό συμβαίνει συχνά- πυκνά στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Ονόματα λοιπόν γράφονται αβέρτα, αυτός ο Πουλίδο, θα ‘πρεπε λογικά να ‘χει βάλει και... γκολ, που λέει ο λόγος. Όμως εμείς οφείλουμε να πιστεύουμε, μόνο αυτά που βλέπουμε. Παίκτης την ερυθρόλευκη δεν την έχει φορέσει ακόμη. Αναμένεται να συμβεί και θεωρώ ότι η μετεκλογική εβδομάδα θα φέρει και τις ανακοινώσεις. Ο Μαρινάκης δεν είπε τυχαία, πως οι εξελίξεις θα πάνε μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ! Θεωρώ λοιπόν, ότι φεύγοντας ο Μάης θα φέρει και τα πρώτα αποτελέσματα. Όχι εκλογικά, αλλά μεταγραφικά...

Τώρα για να κάνουμε πάλι την κλασική συζήτηση «που πονάει η ομάδα και που κοιτάει», αν ανατρέξετε σε μια από τις παλαιότερες συζητήσεις μας, ο Ολυμπιακός έχει θέσεις της ενδεκάδας όπου χρειάζεται ενίσχυση «ο κόσμος να χαλάσει» και κάποια άλλα πόστα που θέλει παίκτες αν και εφόσον αποχωρήσουν κάποιοι. Το συγκεκριμένο σκηνικό λοιπόν, δεν έχει διαφοροποιηθεί. Για την ώρα, δεν έχει υπάρξει κάποιος ποδοσφαιριστής που να περάσει την πόρτα της εξόδου και να πρέπει πάση- θυσία να αντικατασταθεί. Αν γίνει αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν σε καινούργιες περιπέτειες. Οι απορίες έχουν να κάνουν με το κέντρο της άμυνας, με την αριστερή πλευρά της άμυνας και με την θέση πίσω από τον επιθετικό.

Επίσης, υπάρχει ο Τζόελ Κάμπελ που αποτελεί τον διακαή πόθο όλων, μα ακόμη δεν έχει παραμείνει. Για όλα τα άλλα πόστα μην σας κάνει έκπληξη, αν διαβάσετε ανακοίνωση. Όπως είναι δεδομένο, ότι αναζητούνται κάμποσοι επιθετικοί. Μόνο ο Διαμαντάκος δείχνει σίγουρος. Ο Πουλίδο θεωρείται «κλεισμένος»(αλλά πρέπει και να το δούμε), παίζονται ονόματα από την ελληνική αγορά(Μπέν, Παπάζουγλου) και αναζητείται και άλλο φορ. Θες τέσσερις όπως και να το κάνουμε, από την στιγμή που ο Ολαϊτάν, ετοιμάζεται για το τέλος του 2014! Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα πάρει παίκτες και όχι λίγους. Το ποιους, ας περιμένουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ