OPINIONS

Ο Παναθηναϊκός στο 4-2-3-1 του Μαρίνου Ουζουνίδη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάρλυ γράφει για όσα βρίσκει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό και ποιες θα είναι οι κινήσεις στις οποίες θα προβεί, προκειμένου να επιτύχει στη νέα του ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε εποχή Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει γεμάτο βιογραφικό, έχει περάσει από πολλούς πάγκους, έχει φάει τις "σφαλιάρες" του και κατάφερε να εξαργυρώσει την καλή δουλειά που έκανε στον Πανιώνιο.

Με "προίκα" την καλή πορεία που διέγραψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, έθεσε εαυτόν ως υποψήφιο προπονητή για πάγκο ενός εκ των τεσσάρων μεγάλων της Super League. Το περασμένο καλοκαίρι έφτασε κοντά στο Ρέντη και το βράδυ της Πέμπτης (1/12) ανέλαβε τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος ξέχασε πως τον θεωρούσε συστημικό προπονητή έχει να κάνει με την πίεση του χρόνου. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο και η ομάδα χρειάζεται προπονητή που θα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Ο Ουζουνίδης είχε χρίσει εαυτόν υποψήφιο κόουτς του Παναθηναϊκού και σήμερα δείχνει ως ο πιο έτοιμος για αυτήν την δουλειά.

Ο Ουζουνίδης βρίσκει ένα ρόστερ που διαθέτει κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν διαφορά στην Super League. Το ρόστερ έχει και κενά σε θέσεις που θα έλεγες ότι δεν γίνεται να μην έχουν καλυφθεί από έναν προπονητή που θέλει να λέγεται κανονικός. Από εκεί και πέρα, υπάρχει συνολικό πρόβλημα φυσικής κατάστασης, λόγω του ιστορικού κάποιων ποδοσφαιριστών, αλλά και της χαλαρής έντασης των προπονήσεων.

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο Παναθηναϊκός που αναλαμβάνει ο Ουζουνίδης, δεν μπορεί να πει κανείς πως έχει αποκτήσει μία σταθερή φιλοσοφία. Ο Στραματσόνι έκανε με μεγάλη ευκολία αλλαγές συστημάτων. Έπαιξε σε αρκετά παιχνίδι με τρεις στην άμυνα, ενώ όταν χρησιμοποιούσε 4άδα πήγαινε σε "ρόμβο" και σε 4-3-3. Να σημειωθεί εδώ πως το 4-2-3-1, αγαπημένο σύστημα του νέου προπονητή, έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα από το 2013 και μετά -από την ημέρα δηλαδή, που ανέλαβε ο Αναστασίου και εντεύθεν. Ο Ουζουνίδης "έχτισε" το όνομα του πάνω στο 4-2-3-1, το οποίο δούλεψε στον Πανιώνιο. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα θελήσει να το βάλει στους "πράσινους" από την πρώτη μέρα ή θα χρειαστεί να περάσει κάποιος χρόνος.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΟΥΝ" ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

Πριν πάμε να δούμε τι υλικό έχει ο Παναθηναϊκός και με ποιον τρόπο θα μπορέσει ο Ουζουνίδης να καθιερώσει το ποδόσφαιρο που του αρέσει στη νέα του ομάδα, θέλω να τονίσω το εξής: ο Ιανουάριος είναι γεμάτος με αγωνιστικές. Περιλαμβάνει τρία παιχνίδια πρωταθλήματος την εβδομάδα και είναι ανάγκη να βρεθούν άμεσα λύσεις, σε κομβικές θέσεις. Αν το αφήσει αυτό για τα τέλη του Γενάρη, θα είναι αργά. Οι όποιες προσθήκες γίνουν θα πρέπει να τακτοποιηθούν αυτόν τον μήνα, να ενσωματωθούν οι ποδοσφαιριστές στις γιορτές και να δώσουν βοήθειες στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Αυτό φυσικά ισχύει για όλες τις ομάδες, που θέλουν να εκμεταλλευτούν πραγματικά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται βασικό τερματοφύλακα. Η διοίκηση και το καινούριο τεχνικό επιτελείο πρέπει να "κλείσουν" άμεσα αυτήν την υπόθεση. Έχει στοιχίσει πολύ στην ομάδα η επιπόλαιη απόφαση να μείνει το καλοκαίρι η θέση χωρίς ενίσχυση. Άμεσα λοιπόν, ο Ουζουνίδης θα πρέπει να καταλήξει με ποιον θα πάει. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική απόφαση που καλείτε να πάρει. Θα κρατήσει τον Στιλ σε καραντίνα ή θα του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία -στη λογική του ότι ξεκινάμε από την αρχή και ο Στιλ είναι ο πρώτος. Αν θεωρήσει πως ο Βρετανός έχει ψυχολογικό πρόβλημα, το δίλημμα που υπάρχει είναι αν θα εμπιστευτεί

-τον Βλαχοδήμο, που είναι άπειρος και στην Νέα Σμύρνη "έβγαλε" λανθασμένες τοποθετήσεις και καλά ρεφλέξ ή

-τον έμπειρο, αλλά χωρίς ρεφλέξ, Κοτσόλη.

Η απόφαση πρέπει να ληφθεί μέσα στο μήνα.

ΜΠΑΚ

Στα άκρα της άμυνας, το καλοκαίρι αποκτήθηκαν οι Κουλιμπαλί και Χουλτ. Και οι δύο μεταγραφές, βάσει κόστους έχουν "βγει". Ο Στραματσόνι πήγε μεν, να φορτώσει στον Κουλιμπαλί την ήττα στο Ηράκλειο, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης στην παρούσα φάση. Είναι και το μόνο αθλητικό μπακ που έχει ο Παναθηναϊκός.

Στα δεξιά υπάρχει και ο Μέστο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Ο Ιταλός διαθέτει ποιότητα και στα παιχνίδια εναντίον των χαμηλού επιπέδου ελληνικών ομάδων -στα οποία δεν δέχεται πίεση από τα αντίπαλα εξτρέμ- γίνεται πολύτιμος. Πώς; Λειτουργώντας δημιουργικά στην επίθεση. Όταν πρέπει να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες, υπάρχει πρόβλημα. Αναπληρωματικός του Χουλτ είναι ο Χουχούμης, ο οποίος δεν έχει πείσει ποτέ κανέναν προπονητή να τον χρησιμοποιήσει σε παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Για τον Χουχούμη έχω γράψει πολλές φορές πως έχει ποιότητα με την μπάλα, αλλά δεν είναι καλός στο μαρκάρισμα των αντίπαλων εξτρέμ και δυσκολεύεται να βρει παιχνίδια σαν μπακ. Είναι αμαρτία που το παιδί δεν τον έχουν δουλέψει σε άλλες θέσεις, ώστε να δούμε τι μπορεί να κάνει. Είναι και περίεργο που δεν τον έχει δώσει ποτέ ως δανεικό ο Παναθηναϊκός και τελικά, τον καταστρέφει με την διαχείριση που του κάνει. Κατά συνθήκη παίζει ως μπακ και ο Γουακάσο, ο οποίος όμως από τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί, αυτή του αριστερού μπακ είναι η χειρότερη του. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μία μεταγραφή, έστω και συμπληρωματική, για να υπάρχει βάθος στα άκρα της άμυνας. Εκτός και αν ο Ουζουνίδης, προσπαθήσει να εξελίξει τον Χουχούμη και τον Μαρινάκη.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΥΝΑΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει μία βάση με τον Μολέδο, στο κέντρο της άμυνας και έκανε το καλοκαίρι τρεις μεταγραφές. Ωστόσο, οι κινήσεις των Ιβανόφ, Σαμπά και Ρέις ήταν απαράδεκτες. Αν δούλευε σωστά ο σύλλογος, το αμυντικό δίδυμο σήμερα θα έπρεπε να είναι Μολέδο-Ρισβάνης και αναπληρωματικός τους ο Κουτρουμπής. Στον Παναθηναϊκό, οι ακαδημίες δεν έχουν να προσφέρουν αυτήν την εποχή ούτε έναν παίκτη στην βασική ενδεκάδα. Εν τω μεταξύ, σε λίγο καιρό δύο από αυτούς που αποφοίτησαν από την ακαδημία θα αγωνίζονται στον Ολυμπιακό. Εκτός του Καπίνο, υπάρχει και ο "κλεισμένος" Ρισβάνης. Στο κέντρο της άμυνας λοιπόν, υπάρχει πρόβλημα. Λόγω της άσχημης ατομικής κατάστασης και των αργών ποδιών που έχουν οι Λεντέσμα και Μέστο και δεδομένων των στόπερ που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ο Στραματσόνι προσπαθούσε να καλύψει το πρόβλημα με τακτική που αφορούσε τρεις αμυντικούς.

Ο Παναθηναϊκός στο 4-2-3-1 του Μαρίνου Ουζουνίδη

Ο Ουζουνίδης τώρα, το πιθανότερο είναι να παίξει με δύο στην άμυνα και λογικά θα πρέπει να καθιερώσει αρχικά το δίδυμο Μολέδο-Κουτρουμπής, με τον Κουλιμπαλί δεξιά. Επίσης, χρήσιμο θα είναι να εξαφανίσει τον Λεντέσμα από τον άξονα. Εκτός και αν ο Κουτρουμπής πάει για την θέση "6" και σε πιο συντηρητικό σχήμα μπορεί να σταθεί ένας από τους τρεις στόπερ που ήλθαν το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεταγραφή κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο, γιατί από τους τρεις που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ουδείς μπορεί να φανεί αξιοπρεπής σε τακτική με δύο κεντρικούς αμυντικούς.

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ

Ο Τζαβέλλας αναμένεται να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο. Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι που μπορεί αυτή η προοπτική να προχωρήσει. Όπως υπάρχουν και λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν στην απόρριψη αυτής της περίπτωσης. Σίγουρα όμως, θα εξεταστεί.

ΔΙΔΥΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΧΑΦ

Επί Ουζουνίδη στον Πανιώνιο η "ραχοκοκαλιά" ήταν το δίδυμο Σιώπης-Κόρμπος. Ο Έλληνας προπονητής έφτιαξε τη λειτουργία της ομάδας του, με έναν "εργάτη" που κάλυπτε χώρους, πήγαινε δυνατά στις μονομαχίες και μετέφερε την μπάλα και έναν ποδοσφαιριστή που έπαιζε κάθετα, βοηθούσε στα στημένα και στις δύο περιοχές και δημιουργούσε με τις καλές επιλογές που έκανε, όταν είχε την μπάλα. Ο ρόλος του Σιώπη είναι "κλεισμένος" από τον Ζέκα, με τον Πορτογάλο να είναι σε θέση να καλύψει και περισσότερα μέτρα. Αν ο Ουζουνίδης είχε τον Λεντέσμα της Λάτσιο, θα είχε και ένα ιδανικό δίδυμο.

Ο Παναθηναϊκός στο 4-2-3-1 του Μαρίνου Ουζουνίδη

Ωστόσο, ο Λεντέσμα που ήρθε στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να κρύψει τις αδυναμίες του, ούτε όταν έπαιξε ανάμεσα σε τρία στόπερ και δύο χαφ. Καταλήγουμε λοιπόν πως στο 4-2-3-1 δεν μπορεί να βρει ρόλο παρά μόνο στα εύκολα παιχνίδια, όταν θα χρειάζονται κάποιες μεταβιβάσεις από πίσω για να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα. Ο Ζέκα θεωρείται σίγουρος, ενώ θεωρείται βέβαιο πως τον Ιανουάριο θα αποκτηθεί χαφ, ο οποίος θα μπορεί να λειτουργήσει ως 6άρι.

1. ΖΕΚΑ-ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ

Έχει ενδιαφέρον αν μέχρι τον Ιανουάριο ο Ουζουνίδης θα πάει σε επιθετική λογική, με Βιγιαφάνες στο δίδυμο των χαφ, χρησιμοποιώντας περισσότερο ως 6άρι τον Ζέκα.

2. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ-ΖΕΚΑ

Σε μία πιο συντηρητική λογική, που θα προσφέρει και περισσότερο ασφάλεια στην ομάδα και θα κάνει πιο εύκολα τη μετάβαση από την τακτική του Στραματσόνι, στο 4-2-3-1 του Ουζουνίδη, ο Κουτρουμπής θα είναι ο παρτενέρ του Ζέκα.

3. ΖΕΚΑ-ΓΟΥΑΚΑΣΟ

Η τρίτη επιλογή που έχει ο Ουζουνίδης είναι να πάει σε δίδυμο που θα τρέχει πολύ, που θα μπορεί να προσφέρει πίεση στον αντίπαλο, που θα κάνει τον Παναθηναϊκό πιο αθλητικό και ικανό να κλέβει μπάλες, αλλά ενδεχομένως να τον κάνει και πιο απείθαρχο σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Επειδή πάντως, υπάρχει πρόβλημα στην ένταση που βγάζουν στα παιχνίδια τους οι "πράσινοι", αν ο νέος προπονητής της ομάδας επιλέξει τους Ζέκα, Γουακάσο και τους "παντρέψει" με Κουλιμπαλί, Χουλτ στα άκρα, Βιγιαφάνες μπροστά από τους δύο χαφ και Ιμπάρμπο, Εμποκού, πλάγια του Μπερκ, μπορεί να βελτιώσει γρήγορα την μεγάλη του αδυναμία.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 6

Αυτή την στιγμή, χωρίς τον Ζέκα δεν μπορεί να βγει το 4-2-3-1. Και το γεγονός πως για να καλύψει κάποιος τακτικά την θέση "6" θα πρέπει να παίξει σε αυτήν ένας στόπερ, αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε μεταγραφή στη θέση "6". Ιδανικά κάποιον που θα έχει καλή μεταβίβαση και θα βοηθά και στις δύο περιοχές στα στημένα.

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΧΑΦ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει μόνο έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να κρατά την μπάλα στα πόδια του. Αυτό ήταν και ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι:δεν μπορούσε να κρατήσει αποτέλεσμα, όταν έχανε μέτρα και δεν έκανε επίθεση. Μόνο ο Βιγιαφάνες μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να προβεί σε ποιοτική δημιουργία ενώ τρέχει. Ο Παναθηναϊκός ζητά από τον Αργεντίνο μέσο πολλά πράγματα και αυτόν τον εξαντλεί. Τον υποχρεώνει να ρίχνει ρυθμούς μετά το 60ο λεπτό. Χωρίς τον Βιγιαφάνες δεν μπορεί να παίξει ο Παναθηναϊκός. Αν δεν συγκροτήσει δίδυμο με τον Ζέκα, θα είναι σίγουρα ο δημιουργικός χαφ, μπροστά από το δίδυμο του άξονα.

Ο Παναθηναϊκός στο 4-2-3-1 του Μαρίνου Ουζουνίδη

Στη θέση του επιτελικού-δημιουργικού χαφ, ο Ουζουνίδης πήρε στον Πανιώνιο πολλά γκολ από τον Μπακασέτα. Χρησιμοποίησε τον συγκεκριμένο ρόλο, παίρνοντας στοιχεία κρυφού φορ, περισσότερο για απειλή στην αντίπαλη εστία, παρά για δημιουργία. Βέβαια, στον Παναθηναϊκό τα μέτρα που θα παίζει ο αντίπαλος είναι πιο χαμηλά, οπότε από τον ποδοσφαιριστή πίσω από τον Μπερκ, ζητείται η δημιουργία. Ποδοσφαιριστής με χαρακτηριστικά Μπακασέτα δεν υπάρχει στο ρόστερ. Αν πάντως, δούμε τον Αργεντίνο χαμηλά, για τον ρόλο του κρυφού φορ υπάρχει μόνο ο Λουντ, ο οποίος έχει χαμηλά ποσοστά ευστοχίας στην τελική προσπάθεια. Σε ένα πολύ επιθετικό σχήμα, με απαραίτητη την ενεργοποίηση Μπουμάλ, ο Ιμπάρμπο θα μπορούσε να παίξει σαν δεύτερος επιθετικός την θέση. Η λογική πάντως, λέει Βιγιαφάνες.

ΑΚΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Στον Πανιώνιο, ο Ουζουνίδης πήγε στις πτέρυγες με καθαρούς ακραίους τους Μπουμάλ και Μασούρα και όταν έφυγε ο τελευταίος, απέκτησε τον Μπαργκάν από την Βέροια. Ήθελε να υπάρχουν δύο καθαρά εξτρέμ να δίνουν ταχύτητα. Στον Παναθηναϊκό βρίσκει ξανά τον Μπουμάλ, ο οποίος είναι παροπλισμένος. Σαν βασικός, στα αριστερά έχει τον Ιμπάρμπο και σε αυτήν την λογική μπορούν να ανταποκριθούν στα δεξιά οι Εμποκού, Γουακάσο.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένα από τα στοιχήματα που σίγουρα έχει βάλει ο Ουζουνίδης με τον εαυτό του, είναι να αξιοποιήσει καλύτερα τους τέσσερις μαύρους ποδοσφαιριστές που βρίσκει στα άκρα. Βλέποντας το ρόστερ των "πρασίνων", το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει δυο γρήγορους μαύρους παίκτες, στο πλάι του Μπερκ και να βάλει τον Βιγιαφάνες πίσω τους, δημιουργεί την προοπτική παραγωγικής τετράδας.

Ο Στραματσόνι δεν πήρε αυτά που μπορούσε από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και δεν κοίταξε να φτιάξει τη συγκεκριμένη τετράδα. Ο Ιμπάρμπο έχει σκοράρει μόνο σε παιχνίδια στην Ευρώπη, παίζοντας αποκλειστικά στην κόντρα. Ο Εμποκού έχει αγωνιστεί ελάχιστα ως αριστερό εξτρέμ -που είναι η θέση του. Ο Στραματσόνι δεν τον εκμεταλλεύτηκε ούτε στο ελάχιστο, παρότι πρόκειται για τον -με διαφορά- πιο ποιοτικό ακραίο επιθετικό που έχει η ομάδα, όταν έχει την μπάλα.

Δεν πιστεύω πως, στην λογική του Ουζουνίδη, έχει θέση στα άκρα ο Λουντ. Οπότε, περιμένουμε να δούμε τακτική με δύο γρήγορους ακραίους και να παίζουν στο πλάι του Μπερκ δύο εκ των Ιμπάρμπο, Εμποκού, Γουακάσο και Μπουμάλ. Επαναλαμβάνω πως το στοίχημα του Ουζουνίδη είναι να πάρει γκολ, δημιουργία και συνολικά περισσότερα πράγματα από τα εξτρέμ από αυτά που πήρε Στραματσόνι. Είναι ξεκάθαρο πως αν δεν το καταφέρει αυτό, δεν θα πετύχει.

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Εδώ δεν χωρά συζήτηση για τον Μπεργκ. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού πρέπει να "φτιάξει" ξανά τον Σουηδό. Είναι φανερό πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος επηρεάζεται από την κατάσταση της ομάδας.

ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ

Έχει ένα ελάττωμα ο Σουηδός: δεν μπορεί να σηκώσει τον Παναθηναϊκό όταν είναι... στα κάτω του. Δεν λειτουργεί ως ηγέτης, παρασύρεται και είτε λειτουργεί ως αδιάφορος είτε βγάζει νεύρα. Όταν πάνε καλά τα πράγματα, μεταμορφώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Το πώς θα παίξει ο Μπεργκ -όχι αν θα σκοράρει- γίνεται αντιληπτό από το πρώτο δεκάλεπτο του όποιου αγώνα. Σε αυτό το διάστημα φαίνεται αν έχει όρεξη, αν είναι ευδιάθετος και χαμογελαστός ή του λείπει η όρεξη και οι εκφράσεις. Όταν θέλει να διαμαρτυρηθεί, το βλέμμα του δεν συναντά κανέναν. Είναι κομβικής σημασίας για τη δουλειά του Ουζουνίδη, να έχει τον καλό Μπεργκ μαζί του. Οπότε πρέπει να κοιτάξει και αυτή την πτυχή. Να προσπαθεί δηλαδή, να τον έχει μόνιμα "φτιαγμένο".

Ο Παναθηναϊκός στο 4-2-3-1 του Μαρίνου Ουζουνίδη

Τώρα, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο νέος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει τον Ρινάλντι, ως δεύτερο φορ. Ο Στραματσόνι τον έφερε, αλλά δεν του έδειξε καμία εμπιστοσύνη. Είναι περίεργο, αλλά η διοίκηση του Παναθηναϊκού -κατόπιν εισήγησης Στραματσόνι- μπήκε σε μακράς διαρκείας διαπραγματεύσεις με τον Ρινάλντι, παρ' όλα αυτά ο Ιταλός δεν του έδωσε καν το χρόνο που αναλογεί στον δεύτερο φορ μιας ομάδας. Δεν είναι σίγουρο πάντως, πως τον αξίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ