OPINIONS

Όλο και λιγότερο πιστευτός ο Βιντιάδης...

Όλο και λιγότερο πιστευτός ο Βιντιάδης...
Βιντιάδης INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αρθρογραφεί για τον Δημήτρη Βιντιάδη, τον ρόλο του Χάρις, τους κινέζους χορηγούς και τη λύτρωση που θα αργήσει ακόμα κάμποσες ημέρες για την ΑΕΚ. Δεν ευθύνεται, αλλά δεν βοηθάει με τη στάση του!

Πέντε μήνες θα συμπληρωθούν (όπου να' ναι) από την ημέρα που ο επίδοξος επενδυτής Δημήτρης Βιντιάδης εμφανίστηκε στη ζωή της ΑΕΚ. Έκτοτε, όλοι ασχολούμαστε σε καθημερινή βάση με τούτο το σίριαλ και ελπίζουμε στην ανατροπή, αντιθέτως όμως δεχόμαστε διαδοχικά σκωτσέζικα ντους. Προσδοκούμε ότι θα ξημερώσει η ημέρα που θα έχει συντελεστεί η πολυπόθητη αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, όμως εισπράττουμε αναβολές.

Όχι, σαφώς και δεν ευθύνεται ο Δημήτρης Βιντιάδης για το κατάντημα της ΑΕΚ. Ναι, καλά κάνει και αναζητεί σε κάθε άκρη της γης (από το Λονδίνο ως την Κίνα) χορηγικές συμφωνίες προκειμένου να αισθανθεί πιο σίγουρος για το εγχείρημα του. Μήπως όμως ήρθε η στιγμή να απευθυνθεί στον κόσμο και να του αποκαλύψει όλες τις κινήσεις του με λεπτομέρειες και όχι με αόριστες γραπτές ανακοινώσεις;

Δεν έχει να χάσει κάτι ο Βιντιάδης αν εμφανιστεί δημόσια και μοιραστεί τις ιδέες και τις προσπάθειές του για τη σωτηρία της ΑΕΚ. Διότι με τον τρόπο αυτό θα γίνει περισσότερο πιστευτός. Τουναντίον, με τη στάση που τηρεί, πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο: δημιουργεί σύγχυση, ενισχύει την καχυποψία, αφήνει να αιωρούνται διάφορα, πολλά εκ των οποίων των εμπλέκουν σε σχέδια υποβιβασμού.

Ώρα για καθαρές κουβέντες!

Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής: πως είναι δυνατόν να επιτρέπει σε τρίτους (επί παραδείγματι στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ που δεν θεωρείται και ο πλέον αξιόπιστος από τους οπαδούς της ομάδας) να τάζουν περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ αντί να το «επικοινωνήσει» ο ίδιος εξηγώντας το γιατί αυτό το ποσό δεν θεωρείται αρκετό για να προχωρήσει στο εγχείρημά του (ή το αντίθετο);

Αντί λοιπόν να συμβαίνει αυτό, ενημερωνόμαστε από τους... κύκλους του (που πλέον μοιάζουν με πολύγωνα) ότι μέσω της Κίνας προσπαθεί να πετύχει τον συμψηφισμό που απαιτείται ώστε να πειστούν οι Άγγλοι και να βάλουν τα υπόλοιπα. Πράγματα δηλαδή αόριστα από τη στιγμή που δεν τα ακούμε από το δικό του στόμα, παρά τα μαθαίνουμε μέσω διαρροών και εν πολλοίς όχι ιδιαίτερα αξιόπιστων πηγών (δεν αναφέρομαι στον Τύπο). Εξ ου και οι συνεχιζόμενες αντιδράσεις των ΑΕΚτζήδων στα Social Media στα οποία ο επίδοξος επενδυτής αντιμετωπίζεται εν πολλοίς ως άνθρωπος που δεν πείθει!

Αλήθεια, τούτο δεν τον ενοχλεί; Δεν τον απασχολεί; Δεν τον παρακινεί να εμφανιστεί και να βάλει στη θέση του όλους τους αμφισβητίες; Ένας εκ των οποίων τείνω να γίνω κι εγώ και δεν το κρύβω! Θέλω να ακούσω από τον ίδιο και τότε ίσως θα πιστέψω, αδυνατώ όμως να πάρω οτιδήποτε ως δεδομένο, όταν αυτό μου πλασάρεται από τρίτους με μισόλογα και «θα».

Κλείνω με την ευχή να μας αποστομώσεις Δημήτρη Βιντιάδη και να μας κάνεις όλους να βγούμε από τα σπίτια μας με το χαμόγελο, με την ελπίδα ότι η ΑΕΚ ξυπνάει και αντεπιτίθεται. Αυτό επιζητούμε όλοι μας... Καλή Χρονιά σε όλους και όλες σας!

ΥΓ. Μέσα σε όλα, εμφανίζονται στη δημοσιότητα ατελείωτες σελίδες απολογισμού του Τιτάνα (που όπως έλεγαν από την ΠΑΕ, ζητούσε business plan για να δώσει 30.000 ευρώ και να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα!), mail με ξεκατινιάσματα που υποτίθεται ότι κάποτε αντιστοιχούσαν σε προσωπικές αλληλογραφίες κι ένα σωρό ιστορίες που ελάχιστα απασχολούν τον μέσο ΑΕΚτζή την ώρα που η ομάδα του οδεύει προς τη διάλυση. Ρε ποιος Τάκης, ποιος Κιντής και ποιος Πουλάκος; Δεν μαζεύεστε να τα πείτε σε κανένα in μαγαζί στο Κεφαλάρι και να μας αφήσετε ήσυχους; Σας βαρέθηκε η ψυχή μας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ