ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θα βγάλουν το λάδι της Βραζιλίας οι Κολομβιανοί

Θα βγάλουν το λάδι της Βραζιλίας οι Κολομβιανοί

Οι Γιάννης Γεωργόπουλος, Θανάσης Βορίσης και Ματσωμένος δίνουν τα προγνωστικά του για τα αποψινά ματς των προημιτελικών του Μουντιάλ.

Δύο ματς περιλαμβάνει το αποψινό μενού της προημιτελικής φάση του Μουντιάλ. Ο άσος απορρίπτεται δια ροπάλου στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κολομβία, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε γκολ μετά το ημίωρο στο Γαλλία-Γερμανία.

Οι οικοδεσπότες μπορεί να έφτασαν στα προημιτελικά του τουρνουά ωστόσο δεν έχουν πείσει σε καμία περίπτωση για τις δυνατότητες τους.

Κόντρα στη Χιλή χρειάστηκαν την βοήθεια της τύχης για να παραμείνουν ζωντανοί όντας ανέμπνευστοι δημιουργικά και προβλέψιμοι στην οργάνωση του παιχνιδιού τους. Από την άλλη πλευρά η Κολομβία είναι ομάδα με υγεία, η οποία παρά την απουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα κυρίως με τον εξαιρετικό, Χάμες Ροντρίγκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "Καφετέρος" Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν είναι αήττητος σε 9 ματς Μουντιάλ (8-1-0).

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος προσπερνάει τον άσο της "σελεσάο" στο 1.85 και ρισκάρει στην ισοπαλία που πληρώνει 3.55 στον Stoiximan.

Στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Γερμανία θα πάμε με το safe ενδεχόμενο να σημειωθεί γκολ μετά το 28' που προσφέρεται σε απόδοση 2.12 από τον Stoiximan.

Οι προτάσεις του Θανάση Βορίση

Γαλλία – Γερμανία

Αποτέλεσμα α' ημιχρόνου: Χ (1,97) Ακριβές σκορ α' ημιχρόνου: 0-0 (2,55)

Βραζιλία – Κολομβία: Combo 1&G/G (4,45)

Οι προτάσεις του Ματσωμένου

Γαλλία-Γερμανία

Πρόκριση Γαλλίας και Any time scorer Μπενζεμά

Βραζιλία-Κολομβία

Goal/Goal (2,00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ