ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία του κουπονιού της Δευτέρας

Ακτινογραφία του κουπονιού της Δευτέρας
Ακτινογραφία του κουπονιού της Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Καθαράς Δευτέρας. (03/03). Πηγή: Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (03/03)

359. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το κίνητρο της παραμονής έκανε τη διαφορά στις ήττες του ΠΑΣ από Πανιώνιο και Βέροια τις περασμένες αγωνιστικές, σε ματς δηλαδή ανάλογα με αυτό κόντρα στον Πλατανιά. Άγνωστο αν οι αντιδράσεις των οπαδών θα πεισμώσουν τους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι Κρητικοί καίγονται πολύ περισσότερο για τη νίκη και βασίζονται πολύ στη δύναμη της έδρας τους φέτος. Ήδη η αγορά έχει κινηθεί ξεκάθαρα προς τον άσο, τον οποίο ο Δάσκαλος πρόλαβε στο 1,85 ( Bet365), πριν κατρακυλήσει στο 1,70. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

360. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ματς λεπτών ισορροπιών και μικρών διαφορών μεταξύ των δύο ομάδων, που έχουν τον ίδιο στόχο και προέρχονται από νίκες με καλές εμφανίσεις. Η ισοπαλία (3,40) αποτελεί μια επιλογή, ωστόσο είναι πιθανό το αρνητικό εντός έδρας σερί της Σαν Πάουλι να την επηρεάσει ψυχολογικά μπροστά στο κοινό της, γεμίζοντάς την με άγχος. Θα δώσουμε ένα κλικ στην ρεαλίστρια Ουνιόν, με το ασιατικό διπλό +0,25 να προσφέρεται στο 1,90 από την Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

361. ΛΑΝΣ – ΤΟΥΡ

Ματς που θεωρείται εξάποντο κορυφής. Η Λανς θέλει να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της, παραμένοντας εντός της πρώτης τριάδας, αλλά δεν έχει νίκη εντός έδρας εδώ και τέσσερα ματς πρωταθλήματος (0-3-1). Η Τουρ ψάχνει τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου και να μειώσει στο -3 από την τριάδα. Ποιοτικότατοι επιθετικά οι γηπεδούχοι, καλύτερη επίθεση και 17/25 over οι φιλοξενούμενοι, καλύτερο το over στο 2,05 ( Stoiximan ), από τον χαμηλό άσο (1,80). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

362. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η φόρμα της πρωτοπόρου κάνει μονόδρομο τον άσο.

363. ΑΡΟΥΚΑ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Η Αρούκα είναι στο +3 από τον υποβιβασμό και προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες κερδίζοντας πολύ δύσκολα εδώ και καιρό (2-7-7 στα 16 τελευταία). Πιο άνετη βαθμολογικά η Ακαδέμικα (0-3-1 στα τέσσερα τελευταία) που θα έχει ξανά διαθέσιμο τον τεχνικό Κονσεϊσάο έπειτα από 20 μέρες ποινής, αλλά με τεράστιο πρόβλημα στο γκολ, κυρίως εκτός έδρας, όπου σε εννιά ματς έχει βρει δίχτυα μόλις τρεις φορές. Πρώτο σημείο στο ματς η ισοπαλία, που αποδίδει 3,10 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ