ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(25/11). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(25/11).

100. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΠΟΡΤΟ

Γκολ με το τσουβάλι δέχεται η ΜΠΑΤΕ που έχει γνωρίσει 3/4 συντριβές στον όμιλο (6-0 από Πόρτο, 5-0 και 0-7 από Σαχτάρ) αλλά παρόλα αυτά ελπίζει στην 3προνομιούχο θέση για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Πόρτο με νίκη θα παίξει για δύο αποτελέσματα την πρωτιά του ομίλου στο φινάλε υποδεχόμενη τη Σαχτάρ. Πολύ εφικτή επιλογή ( YoungGuns ) δείχνει το να σκοράρει πρώτη 2 γκολ με τον Stoiximan να το προσφέρει στο 1,90. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

101. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΟΜΑ

Η ΤΣΣΚΑ εκμεταλλεύτηκε την ανυπαρξία της Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε τέσσερις βαθμούς στα δύο παιχνίδια της με τους Άγγλους και θα χρειαστεί νέα νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση, αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Μόναχο. Η Ρόμα γνωρίζει ότι θα βρει πολλούς ελευθέρους χώρους και ξέρει πως να το εκμεταλλευτεί αυτό (αν κερδίσει και δεν κερδίσει αργότερα η Σίτι προκρίνεται από σήμερα). Με το μέρος της είναι και το άδειο γήπεδο, στο 2,50 το διπλό στην Bet365, πιο συντηρητικό το -0,25 που πληρώνει 2,15. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

102. ΑΠΟΕΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρόκληση αποτελεί το ματς απέναντι στη Μπαρτσελόνα για τον ΑΠΟΕΛ που ψάχνει βαθμούς για να πάει με καλές προοπτικές την τελευταία αγωνιστική στο Άμστερνταμ να παίξει για την 3θέση και να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή περιπέτεια του στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι παραπάνω από σίγουρο θεωρείται το ταμπούρι αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχει ελπίδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του Δώνη. Αναμένεται έτσι να μην βρει πολλούς ελεύθερους χώρους η Μπαρτσελόνα που μπορεί ναι μεν να κερδίσει αλλά με χαμηλό σκορ, στο 2,15 προσφέρει το 2 & under3,5ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

103. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΑΓΕΡΝ

To ΤΣΣΚΑ-Ρόμα προηγείται χρονικά αλλά δεν αλλάζει τίποτα εδώ, νίκη ή θάνατος για τη Σίτι, η Μπάγερν είναι πρώτη και άνετη σε κάθε περίπτωση. Αν το Χ ικανοποιούσε τους γηπεδούχους θα πηγαίναμε με το 1Χ στο 1,85, τώρα όμως θα το αποφύγουμε.

104. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΑΓΙΑΞ

Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας, η Παρί θέλει τη νίκη για να πάει στο Καμπ Νου να παίξει την πρωτιά έχοντας και την ισοπαλία, η Άγιαξ θέλει να διατηρηθεί 3. Ψηλό σε κάθε περίπτωση το χάντικαπ (-1,5) για τους γηπεδούχους, ο Άγιαξ βρίσκει γκολ και φόρμα τελευταία, θα το αφήσουμε για το live.

105. ΣΑΛΚΕ - ΤΣΕΛΣΙ

Κόντρα στην Τσέλσι, με την οποία πριν δύο χρόνια κατέκτησε το θεσμό, ο Ντι Ματέο, η Σάλκε έρχεται από το 3-2 επί της φορμαρισμένης Βόλφσμπουργκ, νίκη που μπορεί να αποτελέσει turning point για τη σεζόν της, η ομάδα του Μουρίνιο σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο αλλά η “Φέλτινς Αρίνα” έχει μεγάλη δυναμική. Στο -0,75 το χάντικαπ για τους φιλοξενούμενους, σίγουρα οριακό.

106. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Με το άλλο ματς του ομίλου να λαμβάνει χώρα στις 19:00 δημιουργείται εδώ μια περίεργη δυναμική, αφού αν η Πόρτο έχει κερδίσει την ΜΠΑΤΕ (που είναι και το πλέον λογικό) η Σαχτάρ θα είναι σε κάθε περίπτωση δεύτερη ενώ η Αθλέτικ με νίκη θα υποδεχθεί στο φινάλε τους Λευκορώσους παίζοντας για δύο αποτελέσματα στην προσπάθεια της να τερματίσει 3. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, όμως και η ομάδα του Βαλβέρδε έδειξε να μπαίνε δυνατά από τη διακοπή στο 3-1 επί της Εσπανιόλ και οι αποδόσεις κάπως την αδικούν, σε κάθε περίπτωση θα περιμένουμε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα και αν η Πόρτο κερδίσει το ξερό διπλό θα έχει αξία.

107. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Χαίρεται που παίζει σε μία τόσο μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση η Μάριμπορ και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που παίζει και που αντιμετωπίζει όλα τα παιχνίδια της στον όμιλο. Παρότι στα χαρτιά είναι η πιο αδύναμη, η επιλογή της να παίξει με άγνοια κινδύνου της έχει βγει και με το παραπάνω αφού μετράει μόλις μία ήττα σε τέσσερα ματς (0-3-1) παίζοντας μάλιστα δύο φορές με την πρωτοπόρο του ομίλου Τσέλσι. Η Σπόρτινγκ ψάχνει μόνο νίκη αν θέλει να δει το όνομα της στην κλήρωση της επόμενης φάσης, όπως και το μεταξύ τους ματς στη Σλοβενία αναμένεται να έχει καλό ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ελκυστική η απόδοση του 2,20 στην Bet365για να φέρουν το 4 GGτους σε 5 ματς με τον συνδυασμό GG & overεπίσης να πληρώνει καλά (2,60). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

108. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

6-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της ΜΚ Ντονς (5/8 over 2,5, 3,13 γκολ μ.ο.), η Ρότσντεϊλ μπορεί να έρχεται από δύο κολλητές ήττες αλλά εκτός έδρας μετράει 5-0-3 με 19-10 γκολ (6/8 over 2,5, 3,63 γκολ μ.ο.). Θα πάμε με τα γκολ.

109. ΟΛΝΤΑΜ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Ματς για το Λιγκ Τρόφι, συνήθως τα κύπελλα απασχολούν τον προπονητή της Πρέστον, το συγκεκριμένο πάντως έχει ελάχιστον πρεστίζ. Πάσο.

Πάμε στοίχημα LIVE

110. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Δεν γινόταν να κερδίζει μια ζωή στο όριο η Γκρίμσμπι (5-3-3 εντός), την έπαθε το Σάββατο απέναντι σε μια ομάδα έμπειρη στην κατηγορία όπως η Κιντερμίνστερ, χάνοντας στην έδρα της με 0-2. Η Γουόκινγκ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της (2 και 3 στο βαθμολογικό πίνακα αντίστοιχα) μετρώντας 6-2-2 εκτός, 1-3-0 μετράει στα τέσσερα τελευταία, η νίκη με διπλό την ισχυρή έδρα της Χάλιφαξ (1-3 σκορ). Η αξία στην κόντρα, 1,80 πληρώνει το Χ2.

111. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΡΕΞΑΜ

Μέσα στα πολλά προβλήματα (αγωνιστικά και διοικητικά) έβγαλε αντίδραση η Κιντερμίνστερ (6-2-2 εντός), σε δύο κολλητά εκτός πήρε 1-1 στο Μπρίστολ κόντρα στους Ρόβερς και κέρδισε με 0-2 την Γκρίμσμπι. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο φέτος η Ρέξαμ (4-3-4 εκτός), τελευταία βλέπουμε μόνο τον κακό εαυτό της, αφού με το 2-3 από την Όλτρινχαμ συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-4-4). Τυπικά άσος, αλλά ούτε οι γηπεδούχοι πείθουν φέτος, ούτε οι φιλοξενούμενοι είναι εντελώς για πέταμα.

112. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΤΟΡΚΙ

Σταθερά υποτιμημένη από τους μπουκ η Μάνσφιλντ, με απόλυτη κυνικότητα συνεχίσει να εκπλήσσει και να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, 4-4-0 σερί συμπλήρωσε με το πρόσφατο 2-0 επί της Άλφρετον, μετράει τέσσερις συνεχόμενους άσους και συνολικά 7-4-0 εντός, ενώ είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στην Κόνφερενς (3). Ποιοτική ομάδα η Τορκί (4-1-5 εκτός), όμως σε δύο κολλητά εντός δεν κέρδισε. Προς το διπλό η αγορά, δημιουργώντας αξία προς την αντίθετη πλευρά, απαραίτητη η κάλυψη στην ισοπαλία.

113. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Από θετικά αποτελέσματα στα δύο τελευταία παιχνίδια τους έρχονται αμφότερες, η Μπρέιντρι (5-3-3 εντός) μετά από μια κοιλιά σχεδόν δύο μηνών δείχνει να βρίσκει ξανά ρυθμό, η Γουέλινγκ έχει πρόβλημα εκτός έδρας (1-1-8). Υπάρχει σχετική κόντρα στον άσο, αλλά με το -0,25 ασιατικό των γηπεδούχων να πληρώνει κοντά στο 2,00 κοιτάμε προς τα αριστερά.

114. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΠΑΡΝΕΤ

Ντερμπάκι κορυφής, ανάμεσα σε δύο από τα ονόματα της κατηγορίας, η Μπρίστολ Ρόβερς (6-3-1 εντός) εξακολουθεί να μην παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων όμως στα 14 τελευταία έχει μόλις μια ήττα (7-6-1, 1-4-1 στα έξι πιο πρόσφατα). 7-3-1 μετράει στις εξόδους της η πρωτοπόρος της Κόνφερενς Μπαρνέτ, αρκετά πιθανή μοιάζει η αλληλεξουδετέρωση.

115. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ - ΤΣΕΣΤΕΡ

Και αυτό μοιάζει πολύ ισορροπημένο, 3-6-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Ντάρτφορντ, η Τσέστερ είναι καλύτερη ομάδα αλλά εκτός έδρας έχει φτωχή συγκομιδή (2-1-7), 6/7 ήττες της όμως ήρθαν κόντρα σε ομάδες της πρώτης οκτάδας. Υπάρχει σχετική κίνηση προς το διπλό, που πέρασε ελαφρώς φαβορί, πιο πολύ φαίνεται πάντως να βαραίνει η ισοπαλία.

116. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Χτίζει σερί η Ντόβερ (2-2-0), 5-1-4 το εντός έδρας ρεκόρ της, 0-1-9 με 3-19 γκολ μετράει στις εξόδους της η Νόνιτον, που στα πέντε πιο πρόσφατα έχει απολογισμό 0-1-4. Η ζυγαριά γέρνει προς τα αριστερά.

117. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Σε αποδόσεις φαβορί η Όλντερσοτ (2-4-4 εκτός), δεν βρίσκουμε το λόγο, από εντός έδρας ήττα έρχεται (0-2 Ίστλι), αντίθετα η Σάουθπορτ με το 2-3 στη Νόνιτον συμπλήρωσε έξι ματς αήττητη (3-3-0). Παραδοσιακά δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, το 3-2-5 που μετράνε μέχρι στιγμής περιμένουμε να διορθωθεί. Άσος Draw No Bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ