ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (21/10). Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

100. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ -ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Κανένα βατό ματς δεν θα δώσει στον όμιλο η ΤΣΣΚΑ που στοχεύει να μην γράψει αρνητικό ρεκόρ με 0 βαθμούς, τηΜάντσεστερΣίτι θα την υποδεχτεί ξανά χωρίς τον κόσμο της ενώ μετράει 6 συνεχόμενες ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολα θα παίξουν με σκοπιμότητα αμφότερες με τη Σίτι να είναι δικαίως το φαβορί, καλύτερη επιλογή η νίκη της σε συνδυασμό με τοoverπου πληρώνει 2,30 στον Stoiximan . Επιλογή των Young Guns να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα ο Αγκουέρο (1,95/Stoiximan) που είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, άλλωστε και πέρσι σκόραρε 4 φορές απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

101. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Στην κούρσα την απευθείας άνοδο η Χάμαρμπι (7-4-2 εντός) δεν έχει περιθώριο για απώλειες, αδιάφορη βαθμολογικά η Έστερσουντ (6-2-5 εκτός), προφανής άσος σε απόδοση χωρίς αξία.

102. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Σαν να μην υπάρχει, πάμε παρακάτω.

Πάμε Στοίχημα LIVE

103. ΑΠΟΕΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ξεκούραστος και συγκεντρωμένος αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΑΠΟΕΛ που υποδέχεται την Παρί στο πρώτο δύσκολο ευρωπαϊκό τεστ για φέτος. Αρκετά τα αγωνιστικά προβλήματα της Παρί που έχει όμως την ποιότητα να φύγει από την Κύπρο με το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν αξίζει το 1,50 του διπλού αφού το πρώτο μέλημα των γηπεδούχων θα είναι να κλείσουν καλά τους χώρους προς την εστία τους και έτσι δύσκολα το ματς να ξεφύγει στο σκορ, προτιμότερο να συνδυαστεί η νίκη της με τοunder3,5 με τον Stoiximan να προσφέρει αυτή τη συνδυαστική επιλογή στο 2,12. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

104. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΑΓΙΑΞ

Πόνεσε πολύ η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Παρί την προηγούμενη αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην υποδοχή του Άγιαξ αναμένεται να παρασύρει στο διάβα της την κατά τα άλλα φιλότιμη ομάδα του Ντε Μπουρ που μάλλον όμως θα αποδειχτεί μια καλή προθέρμανση των «μπλαουγκράνα» για το επερχόμενο ντέρμπι στην Ισπανία με τη Ρεάλ. Πιθανό το ενδεχόμενο να κυμανθεί το ματς στα 4-6 γκολ με τον Stoiximan να το προσφέρει στο 2,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

105. ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Η ΜΠΑΤΕ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ακόμη καλύτερη ψυχολογία και παραδοσιακά είναι πολύ ισχυρή στο γήπεδό της. Η Σαχτάρ είναι ανώτερη ομάδα με εμπειρία και ποιοτικότερο ρόστερ αλλά δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή φόρμα και διαθέτει μία εντελώς αναξιόπιστη αμυντική γραμμή. Η αξία είναι με την κόντρα του φαβορί και το 1Χ (+0,5) των γηπεδούχων πληρώνει 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

106. ΠΟΡΤΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Και οι δύο προέρχονται από κάκιστα αποτελέσματα και έχουν ανάγκη από μια νίκη ψυχολογίας. Πολύ πιο ποιοτική ομάδα η Πόρτο όμως τα αμυντικά κενά και των δύο δίνουν αξία στο καλοπληρωμένο GG στο 2,00 της Bet365που αν συνδυαστεί και με το over πληρώνει ένα εξαιρετικό 2,62. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

107. ΡΟΜΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Με αυτοπεποίθηση και πολύ ενθουσιασμό παίζει πάντα η Ρόμα στο σπίτι της, φέτος έχει μόνο νίκες εκεί σε όλες τις διοργανώσεις (5-0-0) με 14-1 τέρματα. Ρολάρει σιγά σιγά η Μπάγερν που έρχεται από 6αρα επί της Βέρντερ το Σάββατο στο πρωτάθλημα ενώ δεν δέχεται γκολ επί οκτώ συναπτά ματς. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τέμπο που θα επιλέξει η Ρόμα, το πιθανότερο να μην φοβηθεί το ματς όπως ακριβώς και στο Μάντσεστερ με τη Σίτι όπου έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Η πρώτη σκέψη σύμφωνα και με το αγωνιστικό τους προφίλ οδηγεί στοover(1,80) της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

108. ΣΑΛΚΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Πολύ κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες καθώς μετρούν από μία γκέλα κόντρα στη Μάριμπορ και όπως φαίνεται θα παίξουν την πρόκριση στα μεταξύ τους ματς. Η αλλαγή προπονητή στη Σάλκε έφερε μια σχετική ευφορία στην ομάδα, από την άλλη οι Πορτογάλοι παίζουν για δύο αποτελέσματα και αυτό τους κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνους τις κόντρες. Δεν είναι για 1,90 ο άσος, θα προτιμήσουμε το GG στο 1,72 για δύο όχι και τόσο σταθερές άμυνες (8/10 δέχεται γκολ η Σάλκε, 6/8 αντίστοιχα η Σπόρτινγκ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

109. ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ

Η Τσέλσι ξέρει ότι κόντρα στην αδύναμη αλλά επικίνδυνη αν υποτιμηθεί Μάριμπορ καλείται να κάνει το 2/2 για να καθαρίσει από νωρίς τον όμιλο. Ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο θέλει το γρήγορο γκολ για να φύγει το άγχος και να περάσουν οι μπλε ένα ήρεμο βράδυ. Στο 1,83 το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι γηπεδούχοι πριν το 27.00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

110. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Επτά ματς (0-4-3) χωρίς νίκη η Γουίγκαν, στα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς της (2-3-1 ρεκόρ) έμεινε στο 0-0 απέναντι σε Φόρεστ και Μπρέντφορντ. Μαχητική η Μίλγουολ (1-2-3 εκτός) του Χόλογουεϊ, όπως έδειξε και στο πρόσφατο απέναντι στους Γουβς, όπου επέστρεψε από 0-3 πίσω στο σκορ, μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το “DW”. Χ2, με έμφαση στο Χ.

111. ΓΟΥΛΒΣ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Συνεχίζουν οι μπουκ να δίνουν σε τιμές αουτσάιντερ τη φορμαρισμένη (5-2-0 σερί) Μίντλεσμπρο, το πλήρωσαν το Σάββατο όταν και η ομάδα του Καράνκα έβγαλε ακόμα ένα διπλό (4-1-1 ρεκόρ εκτός) στο Μπράιτον (1-2), θα την στηρίξουμε και στο “Μολινιού”, όπου μπορεί η Γουλβς να μετράει 4-1-1 αλλά δεν κέρδισε στα δύο τελευταία βατούς αντιπάλους (Χάντερσφιλντ, Γουίγκαν), ενώ μετράει 1-5-1 στα επτά πιο πρόσφατα, έχοντας χάσει σαφώς την αμυντική της συνοχή (11 γκολ παθητικό στα 4 τελευταία). +0,25 ασιατικό διπλό.

112. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Παρά τι συνεχόμενες αλλαγές στην τεχνική ηγεσία (4 προπονητής της για φέτος ο Γιοκάνοβιτς) η ποιότητα των παιχτών της Γουότφορντ μέχρι στιγμής κάνει τη διαφορά, με το 0-3 στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ ανέβηκε μόνη πρώτη. 4-2-0 με 15-6 γκολ μετράει στο “Βίκαρετζ Ρόουντ”, η Φόρεστ (2-3-1 εκτός) έρχεται από την πρώτη της ήττα στη χρονιά, με 2-1 στο Κάρντιφ. Κοιτάμε αναγκαστικά προς τα αριστερά.

113. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Ψάχνει να βρει πατήματα η Κάρντιφ, στο ντεμπούτο του Σλέιντ χαμογέλασε, κερδίζοντας με 2-1 την αήττητη μέχρι τότε Νότιγχαμ Φόρεστ. 4-0-2 το εντός έδρας ρεκόρ της, θα ψάξει για το 2/2 κόντρα σε ακόμα ένα δύσκολο αντίπαλο, η Ίπσουιτς (1-4-1 εκτός) έχασε στις καθυστερήσεις τη νίκη απέναντι στη Μπλάκμπερν (1-1), γενικά είναι ως τώρα ίσως η πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα στην Τσάμπιονσιπ. Θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

114. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Με γκολ στο τέλος η μαχητική Μπλάκμπερν (2-3-1 εντός με 4/6 over 2,5 και 5/6 GG) πήρε το βαθμό στο Πόρτμαν Ρόουντ (1-1 Ίπσουιτς), η Μπέρμιγχαμ (1-3-2 εκτός με 3/6 over 2,5 και 4/6 GG) ήταν κακή στο 0-1 από τη Μπόλτον, εκτός έδρας βρίσκει περισσότερους χώρους και σκοράρει. Με υπηρεσιακό δίδυμο οι φιλοξενούμενοι, θα προτιμήσουμε το over από τον άσο.

115. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Αξιέπαινη η σταθερότητα της Ντέρμπι (6-5-1, 3-2-1 εκτός), με ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση, έχει τέσσερα ματς να δεχθεί γκολ, το Σάββατο πέρασε από την έδρα της Ρέντινγκ με 0-3. Λίγη η Μπλάκπουλ (1-3-8, 1-1-4 εντός), καθαρά έχασε στη Χάντερσφιλντ (4-2) ερχόμενη από την πρώτη της νίκη, δίκαια φαβορί το διπλό, η απόδοση του φυσικά είναι χαμηλή.

116. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Με τάσεις υποχώρησης ο άσος από νωρίς, η Μπόρνμουθ (3-1-2 εντός) παίζει σταθερά καλό ποδόσφαιρο, το Σάββατο έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε φέτος την Τσάρλτον (1-0). Από δύο σερί ήττες με τριάρες (3-1 Μπράντφορντ, 0-3 Ντέρμπι) έρχεται η Ρέντινγκ (1-2-3 εκτός), εμφανώς αδυνατεί να βρει τα πατήματα της φέτος. Ίσως στο live, σε αναζήτηση καλύτερης απόδοσης, να ψάξουμε τον άσο.

117. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Μίνι-κοιλιά (0-2-2) για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-2-1 εκτός), επιβεβαιώθηκε με το 0-3 κόντρα στη Γουότφορντ, ματς στο οποίο δεν έφερε καμία αντίσταση στην αντίπαλο της. Μαχητική η Μπρέντφορντ (3-2-1 εντός), όχι όμως ομάδα που θα εμπιστευτείς με κλειστά μάτια. Ικανό να πάει παντού, με αρκετό Χ μέσα.

118. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΛΙΝΤΣ

Τρια ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για την ποιοτικότατη Νόριτς (6-3-3, 2-4-1 εντός), δεν είναι ότι σταμάτησε να παράγει φάσεις, η μέτρια σε γενικές γραμμές Λιντς (1-1-4 εκτός) είναι ομάδα του χεριού της. Κρατάμε τον άσο για το live, μιας και αυτή την ώρα πληρώνει λίγο.

119. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ

Υπολογίσιμη στην έδρα της (3-1-2 ρεκόρ) η Ρόδεραμ, η Φούλαμ έχει αρχίσει να γίνεται υπολογίσιμο μέγεθος αλλά μακριά από το σπίτι της ακόμα δεν χρίζει εμπιστοσύνης, ειδικά σε μοιρασμένο σετ όπως εδώ.

120. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Νικηφόρο το ντεμπούτο του Νιλ Λένον στον πάγκο της Μπόλτον (0-1 Μπέρμιγχαμ), δεύτερο κολλητό εκτός έδρας ματς για τους Γουόντερερς (1-0-5 εκτός) στο Λονδίνο απέναντι στην Τσάρλτον (3-3-0), που γνώρισε την πρώτη ήττα της φέτος το Σάββατο κόντρα στη Μπόρνμουθ (1-0). Από κόντρα αποτελέσματα και οι δύο, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δείχνει να αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους είναι αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ Βετόκελε, Χ2 ή πάσο.

121. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Ξανά φαβορί η Μπράιτον (2-5-5, 1-2-3 εκτός),και μάλιστα εκτός έδρας, εμφανές το πρόβλημα των “γλάρων” στη δημιουργία, οκτώ ματς έχουν να κερδίσουν (0-5-3), το Σάββατο έχασαν με 1-2 από τη Μίντλεσμπρο. 3-1-0 τρέχει η Χάντερσφιλντ (2-2-2 εντός) με τον Πάουελ στο τιμόνι, πάμε με τον 0:0 ασιατικό άσο.

122. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

4/6 over 2,5 και GG εντός η Κόλτσεστερ (1-2-3 ρεκόρ), 5/6 εκτός η Τσέστερφιλντ (2-2-2), από καθαρή τύχη έμειναν τα σαββατιάτικα παιχνίδια τους στο 1-1, περιμένουμε τώρα να βγάλουν και το over.

Πάμε Στοίχημα LIVE

123. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Από εκεί που η Κρόουλι (3-0-3 εντός) έπαιρνε αποτελέσματα μέσα από την άμυνα της στα τρία τελευταία δέχθηκε 11 γκολ(!), κάνοντας τον Γκρέγκορι να απορεί. Υποδέχεται μια ομάδα με επίσης αμυντικογενές προφίλ, που έρχεται από δύο σερί ήττες (η σαββατιάτικη εντός κόντρα στην αδύναμη Κρου πόνεσε πολύ), η λογική λέει ότι θα κοιτάξουν αμφότερες πρώτα τα νώτα τους. Under ξανά.

124. ΚΡΟΥ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Από δύο κολλητές, πειστικές νίκες (2-1 Κόβεντρι, 0-1 Γουόλσολ) έρχεται η ουραγός Κρου (2-0-4 εντός με 6/6 over 2,5), 4-0-2 μετράει εκτός η 2 Πιτέρμπορο, 3-1-0 το αήττητο σερί της. Ιστορικά “over” ομάδες, δεν μπορούμε παρά να κοιτάξουμε προς τα γκολ.

125. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Περίεργο ματς, φαβορί σίγουρα ο άσος αλλά η Φλίτγουντ (2-0-4 εκτός) δεν είναι για πέταμα.

126. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Αλλοπρόσαλλη η Μπάρνσλεϊ (2-0-3 εντός), μοναδική σταθερά τα γκολ στα παιχνίδια της (4/5 over 2,5 εντός, από 4/5 έρχεται στα πιο πρόσφατα), η Νοτς Κάουντι συνήθως είναι προσεκτική πίσω (2-3-0 εκτός με 4/5 under 2,5) όμως στο πιο πρόσφατο κέρδισε με 5-3 την Κρόουλι, 3-4-0 το αήττητο σερί της, βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Απορρίπτονται τα γκολ, θα πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό.

127. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Ασταμάτητη η πρωτοπόρος της Λιγκ 1 Μπρίστολ Σίτι (9-4-0 ρεκόρ), πέρασε και από το Κόβεντρι με σκορ 1-3, 3-2-1 μετράει εκτός έδρας η Μπράντφορντ αλλά έρχεται από δύο σερί ήττες, άσος και λίγο από over.

128. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Σωστά μοιρασμένο στη μέση, αμφότερες ψάχνονται ακόμα, καμία δεν ξεχωρίζει.

129. ΟΛΝΤΑΜ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Σε διαφορετική φάση, η Όλνταμ (3-2-1 εντός) τρέχει 4-5-0 αήττητο, παίζοντας καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι, η Κόβεντρι έρχεται από 0-1-5 και είναι ιδιαίτερα αδύναμη εκτός (0-2-4 ), οι γηπεδούχοι θα φτιάξουν ως συνήθως πολλές φάσεις, αν είναι εύστοχοι θα επιβεβαιωθεί άνετα ο άσος του 2,00+.

130. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Πισωγύρισμα για την Πορτ Βέιλ (2-1-3 εντός) το 2-0 στην Πρέστον, πάνω που έδειχνε ικανή να βρει αγωνιστικό ρυθμό, η Σκάνθορπ (1-1-4 εκτός) σκοράρει με συνέπεια και είναι αήττητη στα δύο τελευταία, 4/6 over 2,5 και GG μετράνε εντός και εκτός έδρας οι δύο ομάδες αντίστοιχα , θα πάμε με τα γκολ.

131. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΓΕΟΒΙΛ

Επέστρεψε στις νίκες με το 0-2 στο ντέρμπι με τη Μπράντφορντ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-1-1 εντός), κάποια βελτίωση έδειξε η Γέοβιλ (2-0-4 εκτός) στο εντός 1-1 με τη Σουίντον, δεν κερδίζει εύκολα φέτος η ομάδα του Κλαφ Τζούνιορ για να πάμε στον μικρό σε απόδοση άσο.

132. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, 3-2-0 με 3/5 over 2,5 και 4/5 GG μετράει εντός η Σουίντον, 3-0-2 με 4/5 over 2,5 και 3/5 GG εκτός η Ρότσντεϊλ, καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι αλλά θα σεβαστούμε τους φιλοξενούμενους, που είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να σκοράρουν, θα προτιμήσουμε τα γκολ.

133. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Πέντε ματς χωρίς νίκη η Τζίλιγχαμ (0-2-3), από τέσσερα σερί τρίποντα έρχεται η στιβαρή Πρέστον (6-4-1, 2-1-1 εκτός), δεν είναι κανένα κελεπούρι το διπλό αλλά και η κόντρα είναι δύσκολη, παρά το 3-2-1 που μετράνε στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι.

134. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Ένα πόντο μόλις παραπάνω στον -0,25 ασιατικό άσο, η Άκρινγκτον παραδοσιακά στηρίζεται στην έδρα της.

135. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Κλασσικά ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο η Γουίμπλεντον (3-1-2 εντός), η Πλίμουθ (2-0-4 εκτός) έρχεται από τρεις σερί νίκες με σκορ 1-0. +0,25 ασιατικό διπλό ή πάσο.

136. ΕΞΕΤΕΡ – ΓΟΥΙΚΟΜ

4-2-0 μετράει εκτός έδρας η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 Γουίκομ, 8-4-1 συνολικά, 5-2-0 στα επτά πιο πρόσφατα, ομάδα που έχει μάθει να πηγαίνει τα ματς της στο όριο και να τα κερδίζει. Από οκτώ σερί GG έρχεται η Έξετερ (1-3-2 εντός), όλα με σκορ 1-1/2-1/1-2. Δεν αγαπάμε σαν στοίχημα τα 2-3 γκολ, αλλά εκεί γύρω περιμένουμε να κινηθεί.

137. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Νο Bet.

138. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Με τον 0:0 ασιατικό άσο στο 1,80 κοιτάμε προς τα αριστερά, ανεβασμένη σαφώς τον τελευταίο καιρό η Κέμπριτζ (3-0-3 εντός),η Τσέλτεναμ δεν φοβίζει εκτός (2-1-3 ρεκόρ).

139. ΛΟΥΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Πέντε σερί νίκες συμπλήρωσε η Λούτον (3-1-2 εντός), βασιζόμενη στην άμυνα της (6/6 under εντός) γλυκοκοιτάει την άνοδο. 2-2-2 με 4/6 over 2,5 και GG μετράει εκτός έδρας η Ντάγκεναμ, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο αλλά το 1,80 που πληρώνει δεν θέλγει, υπό σκέψη τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1), οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει ποτέ φέτος πάνω από δύο φορές.

140. ΜΟΡΚΑΜ – ΓΙΟΡΚ

Αλλοπρόσαλλη η Μόρκαμ, δυσκοίλια η Γιορκ, τις αφήνουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

141. ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Νο Bet.

142. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Και εδώ με τριπλή έχουμε να κάνουμε, ούτε από τα γκολ βγαίνει άκρη.

Πάμε Στοίχημα LIVE

143. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Πέντε ματς χωρίς νίκη η Πόρτσμουθ, μετά από τέσσερα Χ έχασε με 3-0 από τη Μπέρι, με το πρόβλημα που έχει στο γκολ (2 χειρότερη επίθεση της κατηγορίας) δεν είναι φαβορί απέναντι σε καμία ομάδα, ούτε καν στο “Φράτον Παρκ” (3-2-1 το ρεκόρ της εκεί).

144. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΠΕΡΙ

5-1-0 με 12-2 γκολ μετράει στο κάστρο της η Σριούσμπερι, 2-2-2 εκτός η Μπέρι, ποιοτικότερη ομάδα που έχει βρει ρυθμό αλλά στα εκτός έδρας δυσκολεύεται να πάρει αποτέλεσμα. Όπως και να χει το σετ το περιμέναμε μοιρασμένο στη μέση, στο 1,90 το +0,25 ασιατικό διπλό κρύβει λίγη αξία.

145. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Πρεμιέρα Μίκι Άνταμς στον πάγκο της ουραγού Τρανμίρ (1-2-3 εντός), 1-1-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μάνσφιλντ, σχετικά μπόσικος αντίπαλος για να επιστρέψουν οι γηπεδούχοι στις επιτυχίες, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ο άσος είναι καμία ευκαιρία.

146. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη έχει η πρωτοπόρος της Κόνφερενς Μπαρνέτ (5-1-2 εντός), η Μπρέιντρι έρχεται από 0-2-4 και μετράει 2-0-6 εκτός έδρας.

147. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Ένα πόντο παραπάνω έχε ο άσος.

148. ΙΣΤ ΦΑΪΦ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Εμφανές το προφανές…

149. ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

1Χ παίζει ο κόσμος, δεν κερδίσει και πολύ εύκολα εκτός έδρας η Βάσκο (5-7-3 ρεκόρ).

150. ΟΕΣΤΕ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

6-7-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Οέστε, δεν θα τη χαλάσει ο βαθμός κόντρα στη φορμαρισμένη (4-3-0 σερί) Αμέρικα Μινέιρο, που θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Ομπίνα. Πολύ Χ έχει μέσα.

151. ΠΑΡΑΝΑ – ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ

Αποχώρησε και ο κόουτς Μπενάζι από την Πορτουγκέσα (1-6-8 εκτός) μετά την ήττα με 0-3 από την Πόντε Πρέτα, κατάλαβε και ο ίδιος ότι η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη. Δεν σκίζει φέτος εντός έδρας η Παρανά (6-6-3 ρεκόρ), αλλά εδώ έχει ευκαιρία να ξεφύγει από την ουρά. Άσος.

152. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΑΒΑΪ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Πόντε Πρέτα (8-6-1 εντός με 9/15 under 2,5), 7-2-0 πλέον το αήττητο σερί της μετά το 0-3 στην Πορτουγκέσα, οδηγεί την κούρσα βρισκόμενη στο +7 από την 5 θέση. Μίνι-κοιλία κάνει η Αβαΐ (7-4-4 εκτός με 9/15 under 2,5), έχασε με 2-0 στην έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε την προηγούμενη αγωνιστική, χωρίς νίκη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της. Παίρνει κάποιο σχετικό ποντάρισμα ο άσος, εμείς σεβόμαστε πάντως τους φιλοξενούμενους, δείχνει να έχει πολύ Χ μέσα.

153. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Γνωστό το κόλλημα της Σαμπάιο Κορέια με τις ισοπαλίες, 5/6 μετράει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, 5-9-1 το εντός έδρας ρεκόρ της. Μαχητική η Μπραγκαντίνο (3-3-9 εκτός), έρχεται από νίκη επί της Αμέρικα Νατάλ (2-1), δεν αποκλείεται να “κολλήσει” επιθετικά τους γηπεδούχους σε ακόμα ένα Χ.

---. IKAΣΑ – ΣΕΑΡΑ

Ντέρμπι της περιφέρειας Σεαρά με μεγάλη αντιπαλότητα, στο μισό-μηδέν τα τελευταία ματς -5 σερί 0-1 γκολ- της Ικάσα (6-5-4 εντός), η Σεαρά (5-4-6 εκτός) έχασε καθαρά στην έδρα της Τζόινβιλ με 3-0, γενικά βγάζει πολύ άγχος, 1-2-5 μετράει στα οκτώ τελευταία με άμεσο αποτέλεσμα να πέσει κάτω από την τετράδα. Η αγορά ποντάρει το διπλό, εμείς θα απέχουμε.

154. ΜΠΑΪΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

11/14 under 2,5 και NG μετράει εντός έδρας η Μπαΐα (5-3-6 ρεκόρ), τρια παιχνίδια έχει να δεχθεί γκολ η Ατλέτικο Μινέιρο (4-4-6 εκτός), το under έχει τον πρώτο λόγο αλλά οι τιμές είναι σωστά προσαρμοσμένες.

155. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Από μεγάλες νίκες (1-2 Οέστε, 2-0 Αβαΐ) και 3-2-0 αήττητο έρχεται η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, 8-4-3 μετράει στην έδρα της, 3-3-9 εκτός η Λουβερντένσε που ήταν πολύ τυχερή στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού Μάικο Γκαούσο, παίρνοντας με απευθείας φάουλ τη νίκη στην έδρα της Α Μπε Σε (0-1). Ομάδες με ροπή στο under, από τις 22 Ιουλίου έχει να σκοράρει πάνω από δύο φορές στην έδρα της η Ατλέτικο, 1,85 ο άσος, 2,25 η μέση απόδοση των σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1), στα δεύτερα βρίσκεται και η μεγαλύτερη αξία.

156. ΜΠΟΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Επέστρεψε στις νίκες η Μπόα (9-2-4 εντός) με το 3-0 επί της αδύναμης Βίλα Νόβα, τέσσερα ματς είχε να σκοράρει, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη (+14) αλλά στην πραγματικότητα δεν κοιτάει ψηλότερα. Η Ναούτικο παλεύει για την άνοδο, 4-5-6 μετράει εκτός, στις πέντε τελευταίες εξόδους της ηττήθηκε μόνο στη Βάσκο. 1,90 πληρώνει το Χ2, μας κάνει.

157. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Μετά από μια μίνι-κοιλιά η Τζόινβιλ έλαμψε στο 3-0 επί της Σεαρά, 11-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της, δύσκολα η Α Μπε Σε (3-2-10 εκτός) θα της φέρει αντίσταση.

158. ΛΑΝΟΥΣ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Νο Bet.

159. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Προημιτελικός του μεξικάνικου κυπέλλου, νοκ-άουτ ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Σε κακό φεγγάρι αμφότερες, θα ψάξουν για αντίδραση, over και άσος παίρνουν τα πρώτα πονταρίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ