ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (7/10). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

100. ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Τελικός για τη Χουσκβάρνα, έχει βελτιώσει τις επιδόσεις της αλλά οι νίκες δεν έρχονται (0-2-7 από την τελευταία της στις 26 Ιουλίου). Στο +5 από την παραμονή η Βάρναμο (2-6-5 εκτός), 11/13 over 2,5 και 12/13 GG μετράει εκτός έδρας, δεν θα πάμε προφανώς στον άσο, γιατί το κίνητρο λέει λίγα πράγματα στις βόρειες χώρες, θα περιμένουμε το live πριν κινηθούμε.

101. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Ότι αλλαγές και να κάνει ο Κλαφ η Γιουνάιτεντ μοιάζει το απόλυτο φαβορί για τη νίκη εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται σε κατάσταση χάους μετά τα συνεχόμενα σερί κακά αποτελέσματα και την παραίτηση του προπονητή. Στο 1,80 το διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

102. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Υπάρχει κίνηση προς τον άσο, που από αουτσάιντερ πέρασε φαβορί, μια κατηγορία κάτω η Μπέρτον αλλά με δυνατή έδρα (5-0-1), η Ντονκάστερ όμως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και έρχεται από διπλό στη Σκάνθορπ. (Χ)2 ή πάσο.

103. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Θετικό σερί ψάχνει η Λέιτον Όριεντ (μια νίκη στα οκτώ τελευταία) και περιμένουμε να κυνηγήσει το ματς. Ντερμπάκι του Λονδίνου, η Ντάγκεναμ σίγουρα είναι στα μέτρα των φιλοξενούμενων, το διπλό ποντάρεται αρκετά.

104. ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Από καλά αποτελέσματα έρχονται και οι δύο, η Όλνταμ πήρε 2-2 στην Πιτέρμπορο συνεχίζοντας το αήττητο σερί της (3-4-0), η Μπάρνσλεϊ μετά από πέντε επέστρεψε στις νίκες με το 0-1 επί της Ρότσντεϊλ. Καλύτερο ποδόσφαιρο παίζουν αυτό τον καιρό οι γηπεδούχοι, στην έδρα τους έχουν το προβάδισμα. Άσος.

105. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Δεν την κερδίζεις εύκολα τη Γουόλσολ (2-6-3 ρεκόρ στη Λιγκ 1), η Ρότσντεϊλ έχει διαστήματα καλού ποδόσφαιρου αλλά σίγουρα όχι την σταθερότητα για να πάμε στον άσο του 2,00, παρότι προς τα εκεί κινούνται τα πονταρίσματα.

106. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Τρεις σερί ήττες για την Τρανμίρ, δύο σερί τρίποντα για την Καρλάιλ μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία. Διπλό με κάλυψη στο Χ.

107. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΕΞΕΤΕΡ

Μυρίζει μπαρούτι, τέσσερα (0-1-3) ματς χωρίς νίκη η Κόβεντρι, από τέσσερις σερί νίκες έρχεται η Έξετερ, η αξία προς τα δεξιά.

108. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Νο Bet.

109. ΛΟΥΤΟΝ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Ομάδες του μισό-μηδέν αμφότερες, φαβορί που ποντάρεται ο άσος της Λούτον, παρότι είναι μια κατηγορία κάτω από τη Κρόουλι, περιμένουμε το αμυντικό DNA τους να μιλήσει ακόμα και αν το σκορ ανοίξει νωρίς. Under 2,5.

Πάμε Στοίχημα LIVE

110. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Πολύ ενδιαφέρον ματς όπως όλα όσα θα δώσουν στην ιστορία τους οι δύο πρώην και νυν Γουίμπλεντον. Πάντα το συγκεκριμένο ματς αντιμετωπίζεται από παίκτες και οπαδούς ως ζήτημα τιμής και κάπως έτσι δεν περιμένουμε ιδιαίτερα rotation από τους δύο προπονητές. Προφανώς πλεονέκτημα έχει η Ντονς που είναι μια εξαιρετική ομάδα, αγωνίζεται μία κατηγορία πάνω και έχει και μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Στο 1,80 το -1 ασιατικό στην Bet365περιμένοντας ένα παρόμοιο ματς με το 3-1 του Λιγκ Καπ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

111. ΜΠΕΡΙ – ΜΟΡΚΑΜ

Δεν μπορούμε από το να πάμε με την καλύτερη ομάδα, που είναι η Μπέρι, 5-0-1 μετράει εντός έδρας στη Λιγκ 2, της οποίας και οδηγεί την κούρσα, η Μόρκαμ είναι ζημιάρα, όπως έδειξε και στο πρόσφατο 0-1 επί της Σάουθεντ, αλλά σιγά – σιγά δείχνει να χάνει το μομέντουμ της.

112. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Σουίντον, οκτώ ματς συμπλήρωσε αήττητη, έρχεται από μεγάλες νίκες επί των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (εντός), Μπάρνσλεϊ (εκτός) και Λέιτον Όριεντ (εκτός), σκληροτράχηλη η Πλίμουθ, ειδικά στην έδρα της (4-1-1 εντός στη Λιγκ 2), όμως έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.

113. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Σωστό σε γενικές γραμμές το σετ, έχει ένα πόντο παραπάνω λόγω έδρας η Πόρτσμουθ (3-1-1 εντός στο πρωτάθλημα με 8-3 γκολ), πιο προσεκτικά αγωνίζεται στα εκτός η Νορθάμπτον (5/6 under 2,5), κρατάμε τα λίγα γκολ και τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

114. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Είναι “κυπελλάκιας” ο Γκρέισον της Πρέστον, περιμένουμε οι γηπεδούχοι να μην αδιαφορήσουν για το θεσμό. Χαμηλά ο άσος, αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

115. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Τριπλή, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

116. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Η Γκέιτσχεντ επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και δείχνει ικανή για ακόμα μία εντός έδρας επιτυχία (5-1-1) κόντρα στην προτελευταία Άλφρετον που έρχεται από τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει και μετράει 1-0-6 εκτός έδρας με γκολ 3-17. Λογικά εύκολο το έργο των γηπεδούχων, στο 2,30 προσφέρεται ο άσος με μηδέν παθητικό στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

117. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Δεν είναι σταθερά τα πατήματα της Γκρίμσμπι (3-2-2 εντός), έχει πολλές αυξομειώσεις στην απόδοση της, ανάλογα και τα τελευταία αποτελέσματα της, το Σάββατο χρειάστηκε γκολ στο τέλος για να σώσει το βαθμό εντός κόντρα στην σαφώς υποδεέστερη Ντάρτφορντ. Η Όλτρινχαμ έρχεται από την πρώτη της εκτός έδρας νίκη φέτος (1-1-5 ρεκόρ), την οποία και σημείωσε στην σκληρότερη έδρα της κατηγορίας (1-3 τη Χάλιφαξ). Αποφεύγουμε τεχνηέντως τον άσο, αλλά ξ κόντρα θέλει καρδιά…

118. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Η Μάκλσφιλντ εδώ και αρκετά ματς παίζει με τη φωτιά στο γήπεδό της και σίγουρα το αήττητο μοιάζει πλασματικό καθώς έχει μόλις 1 νίκη και 3 ισοπαλίες στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η πρωτοπόρος Μπαρνέτ αρέσκεται στα εκτός έδρας ματς έχοντας πάρει τους 17/21 βαθμούς της και σίγουρα σε αποδόσεις κοντά στο 2,00 αξίζει ένα ποντάρισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

119. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ

Δύο ομάδες που έχουν διαφορά ποιότητας, η Μπρίστολ Ρόβερς (5-2-0 εντός έδρας, γκολ 10-3) γκέλαρε στο προηγούμενο ματς κι έχει την ευκαιρία να ρεφάρει την ισοπαλία με την Ντόβερ κόντρα στη… λίγη εκτός έδρας Ντάρτφορντ (1-2-4). Σφιχτοί γενικά οι γηπεδούχοι (10/14 under συνολικά), μόλις στο 1,47 προσφέρεται ο άσος, 1,91 βγάζει η νίκη τους με 1 ή 2 γκολ διαφορά στην Bet365, έτσι όπως ήρθαν όλα τα φετινά τους τρίποντα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

120. ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Καθαρή τριπλή, μοιρασμένο σωστά στη μέση το σετ.

121. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ

Μετά από διπλό στο Γκρίμσμπι, πρώτο έπειτα από ένα χρόνο και κάτι, η Σάουθπορτ επιστρέφει στην ισχυρή υποτίθεται έδρα της όπου και διαλύεται με 2-5 από τη Γουόκινγκ… Δεν κερδίζει εύκολα η Λίνκολν για να πληρώνει το διπλό 2,10,προχωράμε στο επόμενο.

122. ΤΕΛΦΟΡΝΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Πέντε σερί GG και over 2,5 για τη Φόρεστ Γκριν (1-2-4 εκτός), η ουραγός Τέλφορντ (1-2-4 εντός) δέχεται γκολ με τη σέσουλα (36 σε 14 ματς) αλλά σκοράρει και αυτή (19 τέρματα ενεργητικό), 6/7 over 2,5 και GG μετράει στην έδρα της. Με τα γκολ είμαστε.

123 ΤΣΕΣΤΕΡ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Ένα μόλις κλικ παραπάνω δίνουμε στην έδρα.

Πάμε Στοίχημα LIVE

124. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΡΕΞΑΜ

Θα πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει η Χάλιφαξ μετά την πρώτη φετινή της ήττα (5-1-1 με 17-7 γκολ εντός), ήταν βαρύ το 1-3 από την Όλτρινχαμ. Ανάλατη και φέτος η Ρέξαμ, αν οι γηπεδούχοι πιάσουν απόδοση θα την καθαρίσουν.

125. ΝΤΕΡΙ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Νο Bet.

126. ΜΠΟΑ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Δύο σερί εκτός έδρας ήττες για τη Μπόα, καθαρές μάλιστα (2-0 Αβαΐ, 3-0 Σάντα Κρουζ), στην έδρα της αναπτύσσει δυναμική (8-2-3 ρεκόρ) αλλά απέναντι της βρίσκει την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. 5-1-0 τρέχει η πρωτοπόρος Πόντε Πρέτα, το πρόσφατο 2-2 εντός με την Παρανά δεν ήταν επιτυχία αλλά η απόδοση της υπήρξε και πάλι καλή. Η Μπόα κάθε χρόνο κάνει ένα καλό σερί που τη φέρνει κοντά στην τετράδα αλλά στο τέλος καταρρέει, σαν να ήρθε ξανά η ώρα της… Δεν θα κοντράρουμε πάντως την έδρα, τα γκολ θα προτιμήσουμε, οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν κατά βούληση τελευταία, η Μπόα στην έδρα της από τον Ιούλιο και μετά (6-1-0 μετράει σε αυτό το διάστημα εντός) σκοράρει με συνέπεια.

127. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Χαμηλά ο άσος, παρόλα αυτά το ασιατικό των γηπεδούχων πιέζεται, η Μπραγκαντίνο (6-3-4 εντός) είναι αποτελεσματική αλλά οι νίκες της συνήθως έρχονται στο όριο, δεν υπάρχει αξία στην έδρα, άλλωστε η ουραγός Βίλα Νόβα τις κηδείες της τις κάνει εκτός (4-0-9 ρεκόρ). Οι γηπεδούχοι έρχονται και από ψυχρολουσία (ισοφαρίστηκαν στη Βάσκο από 0-2 μπροστά με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις) και ίσως παίξει και αυτό το ρόλο του.

128. ΠΑΡΑΝΑ – ΟΕΣΤΕ

Εξάποντο παραμονής, πέντε ματς χωρίς νίκη η Παρανά αλλά τέτοια ματς στην έδρα της (6-4-3 ρεκόρ)οφείλει να τα κερδίσει, αναιμική εκτός (2-2-9) η Οέστε, που έχει και τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα της κατηγορίας. Άσος.

129. ΣΕΑΡΑ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Ξέσπασε στην έδρα της Βίλα Νόβα (1-5) η Σεαρά, ελπίζει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα (8-3-2 με 30-18 γκολ έχει στο “Καστελάο”) για να λυγίσει την δυσκολοκατάβλητη Σαμπάιο Κορέια (5-3-5 εκτός). Οι γηπεδούχοι έχουν το εύκολο γκολ και αυτό τους δίνει ένα πόντο παραπάνω, αλλά ο άσος στα 1,70-1,80 δεν έχει αξία.

130. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ – ΑΒΑΪ

Αν όλα τα ματς παίζονταν εκτός έδρας η Αβαΐ θα στέφονταν πρωταθλήτρια, έστω και οριακά έχει κατακτήσει τους περισσότερους βαθμούς της μακριά από τη βάση της με το καλύτερο ρεκόρ στην κατηγορία (7-4-2) δεχόμενη και τα λιγότερα τέρματα από όλες τις ομάδες. Η Α Μπε Σε Νατάλ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προερχόμενη από 4/5 ήττες (1-0-4) και με μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4). Η φόρμα αλλά και η ικανότητα της Αβαΐ στα εκτός έδρας μας οδηγούν στο ασιατικό διπλό 0:0 (1,875) της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

131. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

Ξεφούσκωσε η Λουβερντένσε, τέσσερις σερί οι ήττες της μετά το 1-0 από την Ικάσα και πλέον αναγκάζεται να κοιτάξει προς τα κάτω, αφού η επικίνδυνη ζώνη πλησίασε στο +5. Εξάποντο ουσιαστικά παίζει με την Αμέρικα Νατάλ (3-3-7 εκτός), που κέρδισε έπειτα από 10 αγωνιστικές (1-0 τη Τζόινβιλ), πιο δύσκολος από ότι δείχνει το 1,90 που πληρώνει ο άσος.

132. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Σεβαστή η φανέλα της Βάσκο, περιμένουμε στο τέλος να τη δούμε να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία, όμως με 4-7-2 ρεκόρ εκτός δεν μπορεί να δίνεται φαβορί κόντρα στη εξαιρετική συμπαγή Πορτουγκέσα (2-6-5 εντός) του Βάγκνερ Μπενάζι, που έρχεται από 0-4-1 και είναι και πιο ξεκούραση. Με την κόντρα είμαστε, το 1Χ όμως έχει υποχωρήσει αρκετά και επειδή το Χ μοιάζει να έχει περισσότερες πιθανότητες από τον άσο θα το προτιμήσουμε, καλύπτοντας απλά το ενδεχόμενο της νίκης των γηπεδούχων.

133. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Ασθμαίνοντας πηγαίνει εκτός έδρας η Σάντα Κρουζ που γνώρισε 4 απανωτές ήττες και αυτή την αγωνιστική ταξιδεύει στην καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος. Πολύ δυνατή στο γήπεδο της ηΤζόινβιλμε 10/13 νίκες (10-2-1), μπορεί να προσθέσει άλλη μία στο ενεργητικό της με την Bet365να προσφέρει τον ασιατικό άσο -0,5 στο 1,775. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ – ΙΚΑΣΑ

Στην έδρα της κάτι κάνει η Ικάσα, με δύο νίκες στα πιο πρόσφατα (αμφότερες με 1-0) κρατιέται ζωντανή, μακριά από αυτή όμως μετράει 1-3-9 με 8-19 γκολ (χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας). 7-3-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, καλή στο πρόσφατο 1-1 στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο, δεν περιμένουμε να πάει το σκορ ψηλά, καλές πιθανότητες έχουν τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

---. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Δύο σερί νίκες για τη Ναούτικο (8-1-4 εντός), 3-1 την Παρανά, 1-2 την Αβαΐ, μπήκε ξανά σε τροχιά ανόδου. Η Αμέρικα Μινέιρο πήρε πίσω 15 από τους 21 πόντους που της είχαν αφαιρεθεί οπότε πλέον δεν ζορίζεται, στο στρατόπεδο της κάνουν λόγο για άνοδο αλλά αυτό δεν αποτελεί νέο, το κάνουν κάθε χρόνο σε όποια θέση και αν βρίσκεται η ομάδα, το -12 από την τετράδα δεν καλύπτεται. Θα πάμε με τον άσο στο -0,25 ασιατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ