ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

100. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Με Ντόρτμουντ και Άρσεναλ στον ίδιο όμιλο, οι δύο ομάδες θα παλέψουν λογικά για την τρίτη θέση και τα μεταξύ τους ματς είναι ιδιαίτερης κρισιμότητας. Από γκέλα έρχεται η Γαλατάσαραϊ (0-0 εντός με Εσκισεχίρ), στα τρία επίσημα ματς της φέτος δεν έχει δεχτεί γκολ (1-2-0, γκολ 2-0). Από δύο σερί ισοπαλίες έρχεται και η Άντερλεχτ και παρά το 5-3-0 στο Βέλγιο δεν εντυπωσιάζει (μόνο σε ένα σκόραρε πάνω από δύο γκολ). Δύσκολες οι τούρκικες έδρες, αλλά πετσοκομμένες και οι αποδόσεις του άσου (1,70). Αναμονή για το live.

101. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΑΛΜΕ

Μία από τις σταχτοπούτες της διοργάνωσης είναι η Μάλμε (η άλλη είναι η Λουντογκόρετς) και σίγουρα στο Τορίνο αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές. Η Γιουβέντους έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα όπου κράτησε και απαραβίαστη την εστία της. Από τη στιγμή που ο άσος πληρώνει ψίχουλα (1,14) και δεν υπάρχει καμία απολύτως αξία στη νίκη της με μηδέν παθητικό (1,61) καλή περίπτωση δείχνει το ποντάρισμα στα σκορ 2-0/3-0/4-0 με κάλυψη στο 1-0 που βγάζουν μέσο όρο απόδοση 1,98 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

102. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Τι να γράψεις γι' αυτό το ματς; Η πολύ βαριά φανέλα της Λίβερπουλ στην επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στους Βούλγαρους της Λουντογκόρετς που ιδρύθηκε μόλις το 2001, με τα λεφτά όμως έχει κάνει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που πρωταγωνίστησε και πέρσι στην Ευρώπη. Από εκτός προγράμματος ήττα έρχεται η Λίβερπουλ (0-1 από Άστον Βίλα), χωρίς κανένα άγχος οι Βούλγαροι, που θέλουν να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις στο 1,18 ο άσος, μοναδικό ενδεχόμενο που ξεχωρίζει είναι το no-goal στο 1,75.

103. ΜΟΝΑΚΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Η χρονιά της Μονακό εξελίσσεται πολύ πιο δύσκολα από ότι περιμέναμε μετά τις πωλήσεις των Φαλκάο, Χάμες και Ριβιέρ. Για αναποτελεσματικότητα έκανε λόγο ο Ζαρντίμ μετά τη νέα ήττα στο Ζερλάν, με την ομάδα του να μετράει 1-1-3, σκοράροντας σε όλα τα παιχνίδια της ακριβώς ένα γκολ. Η Λεβερκούζεν έρχεται από την πρώτη γκέλα της χρονιάς (5-1-0), με τα παιχνίδια της να είναι όλα φεστιβάλ γκολ, ενώ σε όλα σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στο πριγκιπάτο οι Γερμανοί (αν και έχουν μόνο δύο διπλά στα 18 τελευταία εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ), στο 1,925 το -0,25 ασιατικό διπλό, επιλογή των Young Guns το να σκοράρει πρώτη η Λεβερκούζεν δύο γκολ (2,55/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

104. ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΖΕΝΙΤ

Η Μπενφίκα δεν είναι τόσο καλή (τουλάχιστον τώρα στο ξεκίνημα) συγκριτικά με πέρσι και στο πρώτο ματς που βρήκε αντίσταση στραβοπάτησε (1-1 με Σπόρτινγκ). Συνολικά μετράει 3-2-0. Η Ζενίτ έχασε το πρώτο της επίσημο ματς (1-0 από ΑΕΛ στην Κύπρο), αλλά στη συνέχεια έκανε δέκα σερί νίκες και είναι η μοναδική με το απόλυτο στη Ρωσία (7-0-0). Στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάντως, οι Ρώσοι έχασαν και στις τέσσερις τελευταίες τους πρεμιέρες! Καλή περίπτωση το under στο 1,75, το ματς δείχνει και ιδανικό για τα γνωστά σκορ 1-0/2-0/2-1/1-1.

105. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και από τις περσινές μονομαχίες τους πάλι στη φάση των ομίλων όπου αμφότερες είχαν μία νίκη την οποία έκαναν εκτός έδρας. Η Άρσεναλ άλλωστε είναι η μοναδική ομάδα της Αγγλίας που έχει φύγει νικήτρια από την συγκεκριμένη έδρα και σίγουρα και φέτος που έχει ενισχυθεί πολύ έχει όλα τα φόντα να καταφέρει να φύγει αλώβητη ξανά από το Signal-Iduna Park. Οι αποδόσεις την αδικούν με τους Young Guns να ποντάρουν στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) στην Bet365 με την απόδοση να υποχωρεί ελαφρώς (από 1,85 στο 1,825). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

106. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με τη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης παίζει στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός που για να ελπίζει σε πρόκριση στους "16" θα πρέπει σίγουρα να κόψει βαθμούς τόσο από τους "ροχιμπλάνκος" όσο και από τη Γιουβέντους. Η Ατλέτικο ξεκίνησε τη σεζόν με πατημένο το γκάζι, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κέρδισε ξανά τη Ρεάλ αυτή τη φορά στο Μπερναμπέου και για το πρωτάθλημα στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς. Όσο ανταγωνιστικός και αν παρουσιάζεται εντός έδρας στα ευρωπαϊκά του ματς ο Ολυμπιακός η Ατλέτικο είναι δικαίως το φαβορί. Με 0% γκανιότα προσφέρει το ματς ο Stoiximan (4,80-3,40-2,00), πιο ασφαλής επιλογή δείχνει η νίκη της με χαμηλό σκορ (0-1/0-2/1-2, κάλυψη 1-1) που βγάζει συνδυαστικά 2,04 απόδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

107. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Με κυριότερο στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τις δύο απανωτές ήττες (μετά από 2 χρόνια) στο πρωτάθλημα ξεκινάει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της η Ρεάλ. Ψάχνει μια πειστική νίκη μπροστά στο πάντα απαιτητικό κοινό του Μπερναμπέου για να γιατρέψει και τις πληγές της μετά τις ήττες από Σοσιεδάδ και Ατλέτικο. Η Βασιλεία δεν είναι μαθημένη να παίζει κλειστά, ακόμα και να το προσπαθήσει δύσκολα θα αντέξει στον ξέφρενο ρυθμό που θα επιδιώξουν οι "μερένχες". Το σύνολο τερμάτων 4-6 γκολ, το οποίο επιβεβαίωσαν οι Ελβετοί στα 4/5 τελευταία τους ματς, δείχνει καλή επιλογή με τον Stoiximan να το προσφέρει στο 2,20. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

108. ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Επιστροφή στις νίκες για την Ίπσουιτς (2-2-2 ρεκόρ, 2-0-1 εντός) μετά την πρεμιέρα με το καθαρό 2-0 επί της Μίλγουολ, η Μπράιτον (2-1-3, 1-0-2 εκτός) δεν δείχνει τίποτα σπουδαίο ως τώρα και στα δύο τελευταία δέχθηκε 5 γκολ συνολικά. Ένα μόλις κλικ παραπάνω στην έδρα.

109. ΚΑΡΝΤΙΦ-ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Με τις μέρες τους και οι δύο ομάδες, η Κάρντιφ (2-2-2 ρεκόρ) παρότι προηγήθηκε με 2-0 τελικά ηττήθηκε από τη Νόριτς (2-4) το Σάββατο, η Μίντλεσμπρο αντίθετα προερχόταν από δύο φτηνές εντός έδρας ήττες αλλά επικράτησε της Χάντερσφιλντ με 1-2. Ελαφρύ φαβορί άνοιξε ο άσος, στα ίσια πλέον οι αποδόσεις και ορθώς, μπορεί να πάει παντού.

110. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Έδειξε ζωντάνια η Μπέρμιγχαμ (1-3-2, 1-2-0 εντός) το Σάββατο κόντρα στη Λιντς, αυτό όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό ώστε να φτάσει στη νίκη κόντρα σε ένα μέτριο όπως αυτή αντίπαλο (1-1). Τώρα παίζει με μια πολύ καλύτερη ομάδα, που αμυντικά είναι στιβαρή και φτιάχνει αρκετές φάσεις παρότι δεν τις τελειώνει πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως στο πρόσφατο 0-0 στη Μπόλτον (2-3-1 με 5-4 γκολ μετράει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ). Έχει σίγουρα αρκετό Χ μέσα, αλλά θα πάμε στο διπλό, κρατώντας το απλά σαν κάλυψη.

111. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Πρώτος βαθμός για τη Μπλάκπουλ (0-1-5 ρεκόρ) το 0-0 κόντρα στη Γουλβς, αν μη τι άλλο παλεύει τα παιχνίδια της παρά τα πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της. Η Γουότφορντ αποφάσισε μετά από πέντε ματς και 4-0-1 ρεκόρ να αλλάξει προπονητή με αποτέλεσμα να χάσει το ντέρμπι με την Τσάρλτον (1-0), με αυτά τα δεδομένα είμαστε μεταξύ πάσου και κόντρας, η αγορά πάει στο δεύτερο.

112. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΛΙΝΤΣ

Πρώτος εκτός έδρας βαθμός για τη Λιντς (0-1-2, 2-1-3 συνολικά) το 1-1 στο Μπέρμιγχαμ, απλά έπαιζε κόντρα σε μια ομάδα με περισσότερα προβλήματα από την ίδια, και πάλι χρειάστηκε μια δόση τύχης. Η Μπόρνμουθ (2-2-2, 1-1-1 εντός) αντίθετα έκανε ένα ακόμα παιχνίδι κατοχής στην έδρα της, αναγκάζοντας τη Ρόδεραμ να παίξει μαζική άμυνα, το πλήρωσε όμως στο 93’ ισοφαριζόμενη σε 1-1. Η ομάδα του Χάουι αποδίδει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τους φιλοξενούμενους και περιμένουμε για ακόμα ένα ματς να έχει την πρωτοβουλία, αν είναι εύστοχη στη τελική προσπάθεια θα επικρατήσει εύκολα της κακής εκτός έδρας – και γενικά… – Λιντς.

113. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Πιο δύσκολο αυτό, συγκρούονται δύο φορμαρισμένες ομάδες που έρχονται από 3-1-0 και 4-1-0 αντίστοιχα. Ποιοτικότερη σαφώς η Νόριτς αλλά η Μπρέντφορντ έχει ενθουσιασμό και ζεστή έδρα, θα αποφύγουμε το διπλό, τουλάχιστον pregame. Ελαφρώς κινείται το over, με το όριο στο 2,25 δεν μοιάζει κακή επιλογή.

114. ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΓΟΥΛΒΣ

Δυνατό σταύρωμα ανάμεσα στις δύο ευχάριστες εκπλήξεις ως τώρα της Τσάμπιονσιπ, αήττητη η Τσάρλτον (3-3-0), 4-1-1 το ρεκόρ της Γουλβς, περιμένουμε αμφότερες να παίξουν κυρίως για να μη χάσουν, η Γουλβς είναι σίγουρο ότι αυτό θα κάνει, άλλωστε μετράει 5/6 0-1 γκολ μέχρι στιγμής. Ψυλλιασμένες οι τιμές στα under, μας παραξενεύει που το διπλό είναι φαβορί, γι' αυτό αναγκαστικά κοιτάμε προς τα αριστερά.

115. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Τους πρώτους του βαθμούς στη Χάντερσφιλντ (1-1-4 ρεκόρ) ψάχνει ο Πάουελ, στο ντεμπούτο του τα “Τεριέ” έχασαν με 1-2 απ’ την Μίντλεσμπρο. Η Γουίγκαν είναι και φέτος απολύτως ασταθής, πήγε στη διακοπή με 2/2 νίκες (πρώτες της στη σεζόν, 2-1-3 ρεκόρ, 3/3 ήττες εκτός) αλλά το Σάββατο έχασε με 3-1 στο “Ίγουντ Παρκ”. 5/6 over 2,5 και GG μετράνε ως τώρα οι γηπεδούχοι αλλά ο Πόουελ πιθανότατα θα τους μαζέψει αρκετά, η Γουίγκαν έχει επιθετικές αρετές, ίσως το Live μας δώσει απαντήσεις.

116. ΓΕΟΒΙΛ-ΚΡΟΥ

Πρώτοι βαθμοί για την Κρου (1-0-5 ρεκόρ, 3/3 GG & over εντός, 4/6 συνολικά) στο ντέρμπι με την Πορτ Βέιλ (2-1), η Γέοβιλ λύγισε στο τέλος στο Κόβεντρι (2-1), 0-2-1 μετράει εντός, έρχεται από πέντε σερί αμφίσκορα. Αν ήταν ανάποδα θα ήμασταν πιο ψημένοι για το over, αλλά και τώρα περιμένουμε ότι θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

117. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Παρότι τρέχει 3-1-0 (3-1-2 συνολικά) η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν πείθει αγωνιστικά, με γκολ στο τέλος κέρδισε και τη Ρότσντεϊλ (1-0), η Κόλτσεστερ έρχεται από μεγάλο διπλό στη έδρα της Λέιτον Όριεντ (0-2), πρώτη νίκη της τη φετινή σεζόν (1-2-4 ρεκόρ). Δύσκολο να πας στην κόντρα των ποιοτικών φιλοξενούμενων, αλλά και το διπλό-φαβορί στερείται αξίας.

118. ΜΚ ΝΤΟΝΣ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Αήττητη εκτός η Μπράντφορντ (2-1-0) αλλά έρχεται από δύο σερί εντός έδρας ήττες (Γέοβιλ 1-3, Σουίντον 1-2), οι ΜΚ Ντονς μετράνε 4-1-1 και το Σάββατο κέρδισαν με 3-5 στο Μπάρνσλεϊ, 0-5 ήταν το σκορ στο 80’! Πρώτα over αλλά από κοντά και ο άσος.

119. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Το κεφάλι του παίζει κόντρα στην “πονηρή” Νοτς Κάουντι (2-2-2 ρεκόρ, 0-0 πήρε το Σάββατο στη έδρα της ισχυρής Πιτέρμπορο) ο προπονητής της Λέιτον Όριεντ Ράσελ Σλέιντ, 1-3-2 μετράει η περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος και καθώς είναι αναγκασμένη να μπει για να κερδίσει θα επιτρέψει στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι που τους ταιριάζει. Σε αποδόσεις φαβορί το διπλό, δεν θα πάρουμε….

120. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Καμία δεν έχει πείσει μέχρι τώρα, η Ντόνκαστερ δεν έχει καν νίκη εντός έδρας (0-1-2), η Κρόουλι μετράει 3-0-4 με γκολ 4-10 και 5/7 under και 1-0-2 εκτός έδρας με 3/3 under (γκολ 1-3). Προβάδισμα στο under (1,70).

121. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Από τέσσερις σερί ήττες έρχεται η Πορτ Βέιλ (1-2-4 συνολικά, 0-1-2 εντός έδρας), η Μπρίστολ Σίτι είναι πρωτοπόρος (5-2-0, γκολ 12-4), δύο νίκες και μία ισοπαλία μετράει εκτός έδρας, μονόδρομος δείχνει το διπλό (2,22), έχουν βρει ρυθμό και παίζουν καλά οι φιλοξενούμενοι.

122. ΠΡΕΣΤΟΝ-ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Από την πρώτη της ήττα έρχεται η Πρέστον (2-3-1), εντός έδρας έχει ρεκόρ 1-2-0 (3/3 under). Μία μόνο ήττα έχει και η Τσέστερφιλντ (4-1-1, 2-1-0 εκτός έδρας) κι έρχεται από δύο σερί νίκες. Δεν είναι για 1,90 ο άσος, το έχουν το goal-goal (1,80) και οι δύο ομάδες, υψηλό το 3,40 του Χ.

123. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Με τις μέρες της είναι η Ρότσντεϊλ (2-1-4), που έχει μόνο ένα βαθμό και ένα γκολ εντός έδρας (0-1-2, γκολ 1-4, 3/3 under), φουλ της ισοπαλίας η Γουόλσολ (1-4-2, 0-2-1 εκτός έδρας), όλα πιθανά στο ματς.

124. ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Δύο θετικά αποτελέσματα όλα κι όλα για τη Σκάνθορπ (1-1-5, γκολ 5-17), πολύ μέτρια και εντός έδρας (1-0-2), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε εκτός έδρας με 4-1. Η Κόβεντρι αντίθετα μετά την ήττα της πρεμιέρας δεν έχασε ξανά (3-3-1, δύο σερί νίκες), νίκη εκτός έδρας πάντως δεν έχει (0-2-1). Σε αποδόσεις φαβορί το διπλό (2,35), σίγουρα θα το θέλαμε ψηλότερα.

125. ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΟΛΝΤΑΜ

Τέσσερα ματς αήττητη η Σουίντον (2-2-0 και 3-2-1 συνολικά), δεν έχει χάσει ακόμα εντός έδρας (2-1-0, γκολ 6-2), η Όλνταμ έχει σφίξει πολύ και έρχεται πλέον από πέντε σερί under (2-3-2, 5/7 under). Προβάδισμα σε under (1,75) και άσο (1,90).

126. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Μόνο εντός έδρας τα πηγαίνει καλά η Τζίλιγχαμ (2-1-0, γκολ 6-2), συνολικά μετράει 2-2-3 και στα δύο τελευταία της ματς (και τα δύο εκτός έδρας) δεν σκόραρε καν (1-0, 0-0). Πανίσχυρη η Πιτέρμπορο φέτος, έρχεται από την πρώτη της ισοπαλία (5-1-1), ενώ εκτός έδρας έχει μόνο διπλά (3-0-0, γκολ 5-1). Αμφότερες με απουσίες, το διπλό πληρώνει μόνο 2,08 και δεν θα πάρουμε.

127. ΓΙΟΡΚ-ΛΟΥΤΟΝ

Φουλ του Χ η φετινή Γιορκ (1-5-1, 5/7 under), μόνο ισοπαλίες έχει εντός έδρας (0-3-0), πολύ σφιχτά τα παιχνίδια της Λούτον (2-2-3, 6/7 under), δεν είναι για 1,95 ο άσος, μια χαρά το 1,65 του under.

128. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ-ΜΠΕΡΤΟΝ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη πλέον η Γουίμπλεντον (0-1-3, 2-2-3 συνολικά), εντός έδρας σε τρία ματς έχει μόνο μία ισοπαλία (0-1-2, 3/3 over). Εξαιρετική η πρωτοπόρος Μπέρτον, όλη κι όλη μία γκέλα έχει κάνει (6-1-0, 11-3 γκολ, 5/7 under), μονόδρομος το διπλό από τη στιγμή που είναι και σε καλές αποδόσεις (2,40).

129. ΚΕΜΠΡΙΤΖ-ΕΞΕΤΕΡ

Πήρε λίγο τα πάνω της η Κέμπριτζ με ρεκόρ 2-1-0 σε τρία ματς, συνολικά μετράει 3-2-2 (5/7 over) και 2-0-1 εντός έδρας (γκολ 7-2), ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη η Έξετερ (0-3-4, 5/7 under), εκτός έδρας μάλιστα δεν έχει καν σκοράρει (0-0-3, γκολ 0-5). Μια χαρά το 1,72 του άσου.

130. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΜΟΡΚΑΜ

Μία έτσι, μία αλλιώς η Μάνσφιλντ (3-0-4, 4/7 over), στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει τρεις ήττες, πολύ καλύτερη η Μόρκαμ (5-1-1, 5/7 over), που εκτός έδρας ανοίγει τα παιχνίδια της (2-0-1, 3/3 over) και το over στο 2,15 δείχνει πολύ υψηλό. Όσον αφορά σε σημείο δεν λέμε όχι ούτε στο 3,40 του διπλού.

131. ΜΠΕΡΙ-ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Μετά την ήττα της πρεμιέρας η Μπέρι δεν έκανε άλλη (4-2-1, γκολ 10-4, 2-0-1 εντός έδρας), με τις μέρες της είναι η Στίβενεϊτζ (3-1-3), πιο σοβαρή και πιο πειστική η γηπεδούχος, το 1,95 του άσου δεν μπορεί να αγνοηθεί.

132. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Πονόματος τα παιχνίδια των δύο ομάδων, 2-1-0 εντός έδρας η Νορθάμπτον (γκολ 3-1, 3/3 under), 1-0-2 εκτός έδρας η Χάρτλπουλ, αμφότερες μετράνε 6/7 συνολικά under, λογικό το 1,65 του ενδεχόμενου αυτού.

133. ΟΞΦΟΡΝΤ-ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Χωρίς νίκη ακόμα η Όξφορντ (0-3-4, 5/7 under), η Άκρινγκτον έρχεται από δύο σερί νίκες (2-1-4 συνολικά με 5/7 over), με την πιο πρόσφατη να είναι με υπηρεσιακό (συνεχίζει χωρίς μόνιμο προπονητή), εκτός έδρας, πάντως, δεν έχει ούτε βαθμό (0-0-3, 3/3 over). Πολύ μπερδεμένο ματς.

134. ΠΛΙΜΟΥΘ-ΓΟΥΙΚΟΜ

Αήττητη η Πλίμουθ εντός έδρας (2-1-0, γκολ 6-1), 2-1-0 εκτός έδρας η Γουίκομ (γκολ 5-1), πέρα από το Χ (3,25) δεν υπάρχει κάτι άλλο για το ματς, οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει τρομερές εμφανίσεις, οι φιλοξενούμενοι δεν χάνουν στα τέσσερα τελευταία (2-2-0).

135. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ

Ομάδα των σερί η Πόρτσμουθ, ισοπαλία στην πρεμιέρα, τρεις σερί νίκες στη συνέχεια και τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει στα πιο πρόσφατα. Συνολικά έχει και 6/7 under, αλλά και πέντε συνεχόμενα. Χαμηλά παραμένει η Ντάγκεναμ (2-1-4), πετσοκομμένες οι αποδόσεις του άσου (1,75).

136. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΚΑΡΛΑΪΛ

Από τις δύο πρώτες της ήττες έρχεται η Σριούσμπερι (3-2-2), εντός έδρας όμως είναι ασυναγώνιστη (3-0-0, γκολ 8-1), μαύρα χάλια η Καρλάιλ που συνεχίζει με υπηρεσιακό προπονητή, μετράει 0-3-4 με γκολ 6-17 (στα τρία τελευταία δέχτηκε σε όλα 3+ γκολ), 0-1-2 εκτός έδρας με τέρματα 1-8. Πιθανό να καλύψουν και το χάντικαπ του -0,75 (1,925) οι γηπεδούχοι.

137. ΤΡΑΝΜΙΡ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Ίδιο ρεκόρ και για τις δύο ομάδες (2-2-3), μόνο που η Νιούπορτ δεν χάνει και στα τέσσερα τελευταία της ματς (2-2-0), το διπλό πάντως έχει γυρίσει φαβορί (2,62 από 3,10), οπότε η αξία του έχει χαθεί.

138. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, από την πρώτη της ήττα έρχεται η Τσέλτεναμ (4-2-1, γκολ 7-4, 5/7 under), 3-2-2 μετράει η Σάουθεντ με γκολ 7-5 και 7/7 under, τριπλή το ματς, μια χαρά το under στο 1,65.

139. ΑΛΦΡΕΤΟΝ-ΤΕΛΦΟΡΝΤ

Μαύρα χάλια και οι δύο ομάδες, 1-1-7 η Άλφρετον με γκολ 7-23 και 0-1-3 εντός έδρας, χωρίς νίκη η Τέλφορντ με απολογισμό 0-3-6 (11-22 τα γκολ, 6/9 και πέντε συνεχόμενα over), εκτός έδρας μετράει 0-1-3. Ντέρμπι ουραγών, όλα πιθανά στο ματς.

140. ΓΟΥΕΛΙΝΓΚ-ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Γουέλινγκ μετράει 1-3-5 συνολικά, αλλά παραμένει αήττητη εντός έδρας (1-3-0), η Λίνκολν είναι από τις πλέον ανοιχτές ομάδες (4-1-4 ρεκόρ, αλλά και 1-0-4 στα πέντε τελευταία), μετά το 0-0 της πρεμιέρας μετράει οκτώ σερί over και goal-goal και έξι σερί over 3,5, εκτός έδρας έβγαλε δύο διπλά με 1-2 και έχασε τα δύο επόμενα με 3-2 και 3-1. Δεν είναι για 2,50 το διπλό (στα μάτια μας είναι αουτσάιντερ), το over στο 1,90 δεν μπορεί να αγνοηθεί.

141. ΙΣΤΛΙΧ-ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Πολύ καλή η νεοφώτιστη Ίστλιχ στο ξεκίνημα (4-3-2, 7/9 over), παραμένοντας αήττητη εντός έδρας (3-1-0, 3/4 over), το ακριβώς αντίθετο στα γκολ η Φόρεστ Γκριν, που έχει ίδιο ρεκόρ (4-3-2), αλλά με 8/9 under (1-2-1 εκτός έδρας, 4/4 under). Δεν θα έπρεπε, πάντως, οι φιλοξενούμενοι να είναι αουτσάιντερ (2,80), στο 2,00 το 2 DNB.

142. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ-ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Μετά από εφτά σερί αήττητα ματς η Κιντερμίνστερ έχασε δύο σερί εκτός έδρας (4-3-2 ρεκόρ, 6/9 under), εντός έδρας όμως παραμένει αήττητη (3-1-0) και με 3/4 over. Πολλά over και για την Όλτρινχαμ (7/9) και ρεκόρ 0-1-3 εκτός έδρας (3/4 over), 1 & over 2,5 στο 2,55.

143. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ-ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Πολύ καλές και οι δύο ομάδες, 4-4-1 η Μάκλσφιλντ με 7/9 under και 2-2-0 εντός έδρας (γκολ 4-1, 4/4 under), 6-1-2 μετράει η Γκέιτσχεντ με 7/9 over και 2-1-1 εκτός έδρας με 3/4 over, δεν είναι για 2,12 το διπλό, παντού μπορεί να ματς με πιο πιθανή την ισοπαλία (3,35).

144. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ-ΝΟΝΙΤΟΝ

Αποδίδει πολύ καλά εντός έδρας η Μπρίστολ Ρόβερς (3-1-0, γκολ 4-1, 3/4 under), το ακριβώς αντίθετο η Νόνιτον εκτός έδρας (0-1-3, γκολ 0-7, 3/4 under), άσος με μηδέν παθητικό στο 2,50.

145. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ-ΝΤΟΒΕΡ

Μετριότητες και οι δύο ομάδες, 1-3-5 η Ντάρτφορντ με 1-2-1 εντός έδρας, 2-1-6 η Ντόβερ και 1-1-2 εκτός έδρας, εξάποντο ντέρμπι παραμονής είναι, δεν προκύπτει κάτι.

146. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ-ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ

Ποικιλία αποτελεσμάτων για την Όλντερσοτ (3-3-3, 7/9 under), ανεβασμένη η Μπρέιντρι, μετράει 5-0-4 και 1-0-3 εκτός έδρας, αλλά στα πέντε τελευταία της ματς έχει κάνει τέσσερις νίκες, όλες με σκορ 2-0! Προκαλεί το 3,40 του διπλού, πιο συντηρητικό σαφώς το 1,72 του Χ2.

147. ΤΟΡΚΙ-ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. 5-3-1 συνολικά η Τορκί, 2-2-0 εντός έδρας με γκολ 8-1 και τέσσερις σερί νίκες, 6-3-0 (3-1-0 εκτός έδρας) και πέντε σερί τρίποντα η Γουόκινγκ, ξεκάθαρη τριπλή το ματς.

148. ΤΣΕΣΤΕΡ-ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Τσέστερ (2-1-6 με δύο σερί ήττες χωρίς να σκοράρει), μία νίκη και ένα γκολ έχει εντός έδρας (1-0-3, 1-10 τα γκολ). Δεν είναι και πολύ καλύτερη η Σάουθπορτ (2-2-5 συνολικά, 0-2-2 εκτός έδρας), δεν βλέπουμε λόγο να μπλέξουμε με το ματς.

149. ΧΑΛΙΦΑΞ-ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Παρά το ότι απέχουν πολύ στη βαθμολογία (3η με 14η) το ματς είναι ντέρμπι. Πανίσχυρη και φέτος εντός έδρας η Χάλιφαξ (4-0-0, γκολ 10-3), από δύο σερί ήττες και 1-0-3 στα τέσσερα τελευταία έρχεται η Γκρίμσμπι (1-1-2 εκτός έδρας), το ματς όμως είναι πιο δύσκολο από το 2,22 του άσου.

150. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Νοκ-άουτ ματς για τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ Σκωτίας με παράταση και πέναλτι εφόσον χρειαστούν σε περίπτωση ισοπαλίας. Έχει αρχίσει και στρώνει η Ρέιντζερς (4-0-1 στο πρωτάθλημα με την καλύτερη επίθεση και 2-0-1 εντός έδρας με 3/3 over), στην κορυφή της Πρέμιερ η Ινβερνές σε τριπλή ισοβαθμία (4-1-1 ρεκόρ, 5/6 under, γκολ 8-3), μεγάλη τριπλή το ματς, μόλις στο 2,30 ο άσος.

151. ΜΠΟΛΤΟΝ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Για λύπηση είναι η Μπόλτον (0-2-4), όπως δείχνουν τα πράγματα αν δεν φύγει ο Φρίντμαν η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη και φέτος θα κινδυνέψει πραγματικά. Τυχερή που δεν έχασε το Σάββατο στην έδρα της από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (0-0), για πρώτη φορά φέτος κράτησε το μηδέν πίσω χάρη στην αφλογιστία των αντίπαλων επιθετικών. Η πολύ στιβαρή (6/6 under 2,5) Ρόδεραμ (2-1-3) έκλεψε το βαθμό στο Μπόρνμουθ στο 93’, το τελικό 1-1 ήταν το πρώτο GG της φέτος. Χ2 και under.

152. ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Ηττήθηκε στο “Πόρτμαν Ρόουντ” (2-0 από την Ίπσουιτς) το Σάββατο η Μίλγουολ (3-1-2), την ίδια ώρα η Ρέντινγκ (επίσης 3-1-2) ασελγούσε στο πτώμα που λέγετε Φούλαμ (3-0) σημειώνοντας δεύτερο σερί τρίποντο. Αξιόμαχη η ομάδα του Χόλογουεϊ, οι γηπεδούχοι όμως δείχνουν ότι σιγά-σιγά με τις επιστροφές βασικών μελών που έχασαν τα πρώτα ματς της σεζόν ανεβαίνουν επίπεδο.

153. ΜΠΑΡΝΕΤ-ΡΕΞΑΜ

Πρωτοπόρος η Μπαρνέτ, αν και έρχεται από την πρώτη της ισοπαλία (7-1-1, 23-5 τα γκολ, 6/9 over), 3-0-1 μετράει εντός έδρας, 5-1-3 το ρεκόρ της Ρέξαμ (6/9 over) με τρία διπλά σε τέσσερα ματς (3-0-1). Πρόκειται για ντέρμπι ανόδου και το 1,75 του άσου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του ματς.

154. ΑΒΑΪ-ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Μόνη πρώτη πλέον η φορμαρισμένη Αβαΐ (5-3-0), που σε αυτό το διάστημα δέχθηκε μόνο τρία γκολ, σε καλό φεγγάρι και η Σαμπάιο που αν και δεν παίζει καλά συνεχίζει αήττητη για έξι αγώνες (2-4-0, τέσσερα 0-0). Οι γηπεδούχοι ζορίζονται αρκετά εντός (5-3-3) ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί στην κόντρα (4-3-4). Πάσο.

155. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Τρίτη σερί ήττα για την Αμέρικα Μινέιρο που δέχθηκε δέκα γκολ σε αυτό το διάστημα, απολύθηκε ο προπονητής της, στη θέση του υπηρεσιακός ο βοηθός του. Απόφαση-σοκ από το δικαστήριο, τιμωρήθηκε με αφαίρεση 21 βαθμών γιατί χρησιμοποίησε αντικανονικά παίκτη και από κει που διεκδικούσε άνοδο βρέθηκε τελευταία στο -13 από τη σωτηρία. Εντός έχει 8-0-3, όμως έχασε στα δυο τελευταία. Έχει στρώσει η Μπραγκαντίνο που παίζει καλά και παίρνει αποτελέσματα, έχει φτάσει ένα βήμα πριν βγει από τη ζώνη. Άγνωστο το πώς θα επηρεάσει την Αμέρικα η τιμωρία, το Χ2 είχε προβάδισμα, όμως ίσως βγάλει συσπείρωση.

156. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

Τέσσερις βαθμοί σε δύο δύσκολα ματς για την Ατλέτικο (5-3-3 εντός) που είναι στο +6 από τη ζώνη, δεν λέει να στρώσει η Αμέρικα Νατάλ που με φόρμα 1-2-6 έχει βρεθεί στο +2 από τον υποβιβασμό. Ο προπονητής της Αμέρικα ήταν στον πάγκο των γηπεδούχων μέχρι πριν 2-3 μήνες, πάμε με το Χ2 ποντάροντας στο ότι θα ξέρει σε ποιες αδυναμίες να χτυπήσει.

157. ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Έχει ρολάρει η Ναούτικο (4-1-1) και έχει φτάσει μια ανάσα από την τετράδα, εντός έχει 7-1-3. Σοβαρή και σταθερή η Τζόινβιλ με 4-2-0 εσχάτως έχει ανέβει δεύτερη, κάτι που συνηθίζει τέτοια εποχή, όμως στο τέλος πάντα κάνει κοιλιά, εκτός έχει 3-5-5. Δύσκολα θα πάει στο διπλό, πρώτο σημείο η ισοπαλία, μετά ο άσος οπότε παίζεται και DNB άσος.

158. ΠΑΡΑΝΑ-ΣΕΑΡΑ

Χάρη στην έδρα της (5-1-0 εσχάτως) και τη μαχητικότητα της, η Παρανά έχει ξεφύγει στο +6 από τη ζώνη, χάνει έδαφος η Σεαρά που βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση λόγω κούρασης και απογοήτευσης, ενώ στα τελευταία εκτός βγάζει το κομπλεξικό πρόσωπο (0-1-3) που μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια. Δεν φαίνεται ικανή κάποια από τις δύο να πάρει το τρίποντο, ισοπαλία.

159. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ-ΜΠΟΑ

Με μία νίκη στα δώδεκα τελευταία (1-5-6), η Πορτουγκέσα (2-4-5 εντός έδρας) είναι για τα καλά εντός επικίνδυνης ζώνης, στο -7 από τη σωτηρία. Ασταμάτητη η Μπόα μετά τη διακοπή (8-2-2), έχει φτάσει μια ανάσα από την τετράδα. Πειστική η φιλοξενούμενη, πάμε με το +0,25 της.

160. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ.-ΣΙΑΤΛ

Τελικός κυπέλλου στην Αμερική στην έδρα της Φιλαδέλφεια, με παράταση και πέναλτι εφόσον χρειαστούν. Δύσκολα χάνει, αλλά δεν κερδίζει και εύκολα εντός έδρας η Φιλαδέλφεια (5-6-2) στο πρωτάθλημα, στο κύπελλο βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό, όπου έφτασε με ρεκόρ 1-3-0 (4/4 under). Πολύ πιο έμπειρο το Σιάτλ (2-2-0 στο κύπελλο, νίκη με 6-0 κόντρα στο Σικάγο στον ημιτελικό), εκτός έδρας στο πρωτάθλημα έχει την καλύτερη επίθεση και μετράει 7-2-4 με 9/13 over. Αμφότερες πορεύονται με τις επιθέσεις τους τελευταία, γιορτή είναι το ματς για τους Αμερικάνους, στο 1,80 το over.

161. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Μόνο δυο νίκες στα τελευταία δέκα για την Α Μπε Σε που έχει πέσει στο δεύτερο μισό της κατάταξης, κέρδισε τα 3/4 πιο πρόσφατα η Πόντε Πρέτα και έπιασε την τετράδα στον ένα βαθμό. Πρώτο σημείο η ισοπαλία.

***. ΙΚΑΣΑ-ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Επτά ματς χωρίς νίκη η Ικάσα που δεν αποδίδει καλά, αλλά κοίταξε στα μάτια Σαμπάιο Κορέα και Τζόινβιλ στα δύο τελευταία, έχει 4-3-4 εντός και είναι στο -5 από τη σωτηρία. Τέταρτη σερί ήττα για τη Βίλα Νόβα που πήρε και πάλι για τα καλά την κάτω βόλτα, ευκαιρία για την Ικάσα να επιστρέψει στις νίκες.

163. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ-ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Λουβερντένσε (1-1-5) που διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη, εντός είναι ισχυρή (7-1-3) όμως κέρδισε μόνο 1/4 τελευταία, σε μέτρια κατάσταση η Σάντα Κρουζ που έχει σημαντικές απουσίες ειδικά στην επίθεση. Πάσο.

164. ΟΕΣΤΕ-ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Στο Μαναούς για εισπρακτικούς λόγους η Οέστε παίζει σχεδόν 2.500 χλμ μακριά από την έδρα της, το γήπεδο θα έχει σχεδόν αποκλειστικά κόσμο της Βάσκο. Έχοντας ρεκόρ 3-1-1 εσχάτως η Οέστε βγήκε για τα καλά (+6) από τη ζώνη, εντός χάνει σπάνια (4-6-1). Δεν μπορεί να πιάσει σταθερή απόδοση η Βάσκο που είναι μεν τρίτη, όμως θα μπορούσε να έχει κάνει περίπατο φέτος, εκτός κολλάει συχνά στην ισοπαλία (4-5-2). Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ