ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (22/10). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (22/10).

160. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΚΑΣΙΜΑ

7-3-3 (8/13over2,5 καιGG) το εντός έδρας ρεκόρ της Βίσσελ Κόμπε, χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία, την προηγούμενη αγωνιστική πέταξε δύο βαθμούς κόντρα στην Τοκουσίμα (2-2). Αυτοκτονία ολκής για την Κασίμα, θα μπορούσε να κερδίσει 4-0 την Κασίβα αλλά από τραγικά λάθη ηττήθηκε με 2-3. Καλύτερα τα πηγαίνει εκτός έδρας (9-2-3 ρεκόρ με 9/14over2,5), κυρίως τους φιλοξενούμενους βαραίνει το βαθμολογικό κίνητρο, δύσκολα όμως θα κρατήσουν το μηδέν πίσω, μόλις σε ένα φετινό εντός έδρας παιχνίδι τους δεν σκόραραν οι γηπεδούχοι. Tooverμοιάζει προτιμότερο.

161. ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΤΟΣΟΥ

Εξάποντο για την τριάδα, με τα ψέματα η Τόσου (8-0-6 εκτός) κρατιέται σε αυτή, κέρδισε με 1-0 στα τελευταία τις ντεφορμέ Γιοκοχάμα και Τσερέζο Οσάκα. Η Καβασάκι ηττήθηκε σε Νιιγκάτα (3-0) και Οσάκα (1-0 από τη Γκάμπα), πηγαίνοντας στο -2, είναι καλύτερη ομάδα όμως, δυνατή στην έδρα της (8-4-2), στο 2,00 θα προτιμήσουμε τον άσο της.

162. ΚΑΣΙΒΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Το μεγάλο τεστ για τις δυνατότητες της Γκάμπα Οσάκα (7-3-4 εκτός) για τον τίτλο, 8-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Κασίβα, που έρχεται και από νίκη-έκπληξη (τόσο γιατί είναι τραγική εκτός και βαθμολογικά αδιάφορη, όσο και γιατί με μια φάση έβαλε τρια γκολ) με 2-3 επί της Κασίμα. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ιαπωνία βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Ουράβα και θα ψάξει για τη νίκη, σε τιμές φαβορί το διπλό, δεν υπάρχει κάποια τρομερή αξία.

163. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΣΕΝΤΑΪ

2-3-8 το εντός έδρας ρεκόρ της Ναγκόγια, από τρια ματς χωρίς ήττα έρχεται η Σεντάι (3-3-8 εκτός), στο τελευταίο κέρδισε την πρωτοπόρο Ουράβα με 4-2. Χ2 ή πάσο.

164. ΟΜΙΓΙΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ

Με τρεις σερί νίκες και συνολικά πέντε στα έξι τελευταία η Ομίγια (4-2-8 εντός) ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, δείχνοντας ότι η αμυντική της βελτίωση αρκεί για να την κρατήσει στην κατηγορία. Αδιάφορη βαθμολογικά η Γιοκοχάμα (5-4-5 εκτός), έρχεται από πέντε σερί 0-1 γκολ, 1Χ καιunder, αξίζει να συνδυαστούν στα σκορ 1-0/2-0/2-1/0-0/1-1.

165. ΟΥΡΑΒΑ - ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ

Για ακόμα μια χρονιά δεν τα κατάφερε στη Σεντάι η Ουράβα (7-2-5 εκτός), χάνοντας με 4-2 και αρχίζοντας ξανά να νιώθει την ανάσα της Γκάμπα Οσάκα στην πλάτη της. Για το 0-0 θα κατέβει όπως πάντα η μαχόμενη για την παραμονή Κόφου (1-6-7 εκτός με 12/14under2,5 & 10/14NG), δεν περιμένουμε ότι θα τα καταφέρει.Καλύτερη εντός έδρας άμυνα εναντίον χειρότερης εκτός έδρας επίθεση , άσος με μηδέν παθητικό.

166. ΣΙΜΙΖΟΥ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ

Από 1-1-7 έρχεται η μαχόμενη για την παραμονή Σιμίζου (5-17 εντός), μπόσικος αντίπαλος η πολύ χλιαρή και σχετικά άνετη βαθμολογικά Νιιγκάτα (4-3-6 εκτός), οDrawNoBetάσος αποτελεί επιλογή.

167. ΤΟΚΥΟ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Δύο σερί εκτός έδρας ήττες για το Τόκυο (7-4-3 εντός), και η εποχή των παχέων αγελάδων φαίνεται να πέρασε για την ομάδα του Φικαντέντι (7-7-0 αήττητο έτρεχε πριν), η Χιροσίμα (4-5-4 εκτός) μετά από ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο έπρεπε να βρίσκεται πίσω στο σκορ επικράτησε 4-0 της Ναγκόγια. Τυπικά όποια κερδίσει θα διατηρήσει κάποιος ελπίδες για την τριάδα, ουσιαστικά είναιNoBet.

168. ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ – ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ

Ικανή να μην κερδίσει ούτε την Τοκουσίμα είναι η Τσερέζο, που το έχει βάλει στόχο φαίνεται να υποβιβαστεί. Ούτε για πλάκα άσος σε αυτή την απόδοση.

169. ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Σε φάση διάλυσης η Μέταλιστ, τραγική αγωνιστικά (3-3-3 το ρεκόρ της στο ουκρανικό πρωτάθλημα), δεν σκοράρει ούτε με αίτηση. Με 2/2 νίκες στον όμιλο η Λέγκια έχει δείξει σημάδια σταθερότητας πίσω και είναι φοβερή στην κόντρα, το 0:0 ασιατικό διπλό αποτελεί καλή επιλογή.

170. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Πρόβλημα προέκυψε στη θέση 1 για την Άρσεναλ που θα παρουσιαστεί με τον 3γκολκίπερ στο Βέλγιο, τον άπειρο και ασταθή Μαρτίνεζ. Η Άντερλεχτ φέτος δείχνει πολλές δυσκολίες και στο πρωτάθλημα Βελγίου όπου είναι ναι μεν στην 1θέση αλλά με ρεκόρ 6-5-0 ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται από 5 συνεχόμενες εντός έδρας ήττες δεχόμενη σε όλα 3+ γκολ. Οι «κανονιέρηδες» αναμένεται να βρουν πολλούς χώρους στην επίθεση, επιλογή των YoungGuns να φτάσουν πρώτοι στα 2 γκολ (1,90 Stoiximan ) ενώ περιμένοντας ένα ματς με πολλά γκολ εκατέρωθεν ο B66 ποντάρει στο συνδυασμόGG&over2,5 στο 2,05 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε Στοίχημα LIVE

171. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΛΜΕ

Η Μάλμε πανηγύρισε το πρωτάθλημα στη Σουηδία και μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και στη Μαδρίτη πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι από το ματς. «Ψωμοτύρι» τα τελευταία χρόνια τέτοιου είδους παιχνίδια για την Ατλέτικο του Σιμεόνε, κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσου θα είναι μεγάλη έκπληξη και σημαντικό πλήγμα για τους «ροχιμπλάνκος», μόλις στο 1,18 ο άσος, αλλά στο 1,98 τα σκορ 1-0/2-0/3-0 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

172. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Με αντίθετη ψυχολογία πηγαίνουν στο ματς οι δύο ομάδες, η Γαλατάσαραϊ έρχεται από το 2-1 επί της Φενερμπαχτσέ (0-0 μέχρι το 88’) και είναι ανεβασμένη, αλλά αμυντικά δεν έχει πείσει, ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ παραδέχτηκε ότι: « Είμαστε στη χειρότερή μας κατάσταση εδώ και χρόνια», με την ομάδα του Κλοπ να μετράει 2-1-5 στο πρωτάθλημα (τρεις σερί ήττες) και να βρίσκεται στο -13 από την Μπάγερν, δείχνει όμως πολύ καλό πρόσωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ (2/2 νίκες). Διέξοδος λόγω των αμυντικών τους κενών ο συνδυασμός GG και over, που πληρώνει 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

173. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΖΕΝΙΤ

Η Λεβερκούζεν είναι αρκετά αφελής φέτος και μάλλον αδικεί τον εαυτό της με τις εμφανίσεις που κάνει. Πάσχει αμυντικά και δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποτελέσματα, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο 3-3 στη Στουτγάρδη, όπου προηγήθηκε με 0-3 και σώθηκε στις καθυστερήσεις δύο φορές από το 4-3! Πολύπειρη στο θεσμό και ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος η Ζενίτ, είναι πρωτοπόρος στη Ρωσία και μετράει 13-3-0 μετά το πρώτο φετινό της ματς. Στο +0,5 περιμέναμε το ασιατικό χάντικαπ, στο +0,75 το βρίσκουμεκαι μόνο προς τα εκεί κοιτάμε (1,85/ Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

174. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρίνοντας από τη φόρμα των δύο ομάδων είναι λογικός ο φαβοριτισμός της Ρεάλ, όχι όμως σε αυτά τα επίπεδα ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς τη δύναμη που παίζει το Άνφιλντ σε τέτοιες διοργανώσεις. Η Λίβερπουλ στα μεγάλα ματς είναι μια άκρως επικίνδυνη ομάδα και σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να πάρει κανείς το χαμηλό 1,80 των Μαδριλένων. Αντίθετα προκαλεί ο συνδυασμός GG και over στο 1,90 της Bet365, επιλογή που έχουν ήδη τιμήσει οι Young Guns και ο B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

175. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Φλερτάρει με την πρώτη επιτυχία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Λουντογκόρετς που επιπλέον ψάχνει και μια μίνι εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό με 2 ήττες (2-6 συνολικό σκορ) από τη Βασιλεία. Τόσο κόντρα στη Λίβερπουλ όσο και απέναντι στη Ρεάλ έδειξε πολύ θετικά στοιχεία και θα μπορούσε ίσως να πάρει κάποιον βαθμό. Η Βασιλεία είναι «μανούλα» στις αντεπιθέσεις και πολύ πιο έμπειρη στη διαχείριση των αγώνων της στη διοργάνωση, υπό σκέψη το ασιατικό 0:0 διπλό στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

176. ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Η Μονακό ξεκίνησε με δύο θετικά αποτελέσματα στον όμιλο (1-0 τη Λεβερκούζεν, 0-0 εκτός έδρας με τη Ζενίτ), αλλά απέχει πολύ ποιοτικά από την περσινή ομάδα, ενώ φέτος σκόραρε μέχρι ένα γκολ στα 11/12 παιχνίδια της(στο μοναδικό που σημείωσε δύο γκολ ήταν με αυτόν τον τρόπο ). Η Μπενφίκα μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του ομίλου παίζει ουσιαστικά τα ρέστα της, ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε ματς κυπέλλου και ο Ζέσους έκανε εκτεταμένο ροτέισον. Το 1,875 για το +0,25 ασιατικό διπλό ( Bet365) δεν μπορεί να αγνοηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

177. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκης» έχει σκοράρει πολλές φορές κόντρα σε ομάδες της δυναμικής της Γιουβέντους. Είναι χαρακτηριστικό ότι βρήκε δίχτυα και στα δέκα τελευταία εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μόνο δύο φορές κράτησε το μηδέν (8/10 goal-goal)και με τις αμυντικές αδυναμίες που έχει (φάνηκαν και στο πρόσφατο ματς με τον Εργοτέλη) είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην δεχτεί γκολ. Εξάλλου, και η Γιουβέντους μετά από έξι σερί ματς με μηδέν παθητικό δέχτηκε γκολ και στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Κάπως τσιμπημένο το 2,08 για το goal-goal στον Stoiximan , εκτιμούμε ότι θα έχει πτώση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

178. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Κύπελλο Αργεντινής, μη σας ξεγελάει το όνομα των γηπεδούχων, είναι η ομάδα που παίζει το πιο ανοιχτό ποδόσφαιρο στην Αργεντινή, έχοντας και τα περισσότερα αμφίσκορα.GG.

179. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Χωρίς Γκερέρο (9 γκολ, 5 ασίστ) η ούτως η άλλως δυσκοίλια επιθετικά Κορίνθιανς χάνει την σπίθα της μπροστά, 8-5-1 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, δεν κοντράρονται αλλά και στις παρούσες αποδόσεις ο άσος δεν λέει και πολλά.

180. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Από τα ματς που η έδρα αναμένεται να παίξει το ρόλο της, μόνο εντός παίρνει βαθμούς η Κρισιούμα (7-4-3 ρεκόρ), 2-3-9 ρεκόρ της Ατλέτικο Παραναένσε στα ταξίδια της. -0,25 ασιατικός άσος.

181. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και νίκες η πρωταθλήτρια Κρουζέιρο απέναντι στη Βιτόρια Μπαΐα (0-1), 11-1-2 με 33-12 γκολ μετράει στην έδρα της, 3-2-9 το εκτός έδρας ρεκόρ της Παλμέιρας, δεν αμφισβητείται η υπεροχή των γηπεδούχων.

182. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Παρά την πολύ αρνητική πρόσφατη προϊστορία της στο Μαρακανά με τη Φλαμένγκο (0-2-5) η Ιντερνασιονάλ έχει την ποιότητα να φύγει αλώβητη στην προσπάθεια της για είσοδο στην 4αδα. Η Φλαμένγκο επίσης έχει βαθμολογικό κίνητρο αφού ζητάει βαθμούς για να μην αγχωθεί για τη σωτηρία της. Η αξία όμως είναι στο ασιατικό διπλό +0,25 (1,90) της Bet365που είναι καιεπιλογή των YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

183. ΠΕΝΙΑΡΟΛ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Επαναληπτικός για τους “16” του Κόπα Σουνταμερικάνα, 2-1 το πρώτο ματς για την Εστουδιάντες, αμφότερες δίνουν σημασία στη διοργάνωση, περιμένουμε μάχη.

184. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Ομάδα του μισό-μηδέν η Γκρέμιο (9-3-2 εντός με 10/14under2,5 καιNG), χαμηλά ο άσος οπότε σε τέτοια παιχνίδια κοιτάμε τοwintonilτης, όμως η Φιγκεϊρένσε (5-1-8 εκτός) έβγαλε αντίδραση στο πρόσφατο 4-0 επί της Κορίτιμπα και δεν παίζει φοβισμένα, είναι ικανή να βρει δίχτυα.

Πάμε Στοίχημα LIVE

185. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Κρίσιμο ματς στη Βραζιλία για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο φόβος της ήττας πιθανόν να τις κάνει πιο επιφυλακτικές από ότι συνηθίζουν, ευνοϊκά τα στατιστικά γιαunderπάντως με τη Μποταφόγκο να το επιβεβαιώνει στις 9/10 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα, στο 1,80 του Stoiximan προτίμησαν τα λίγα γκολ οι YoungGuns . Ασφαλής επιλογή δείχνει και το ασιατικό διπλό +1 καθώς όσο κακή και να είναι η «φογκάο» εκτός έδρας οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλες με την Κοριτίμπα να είναι εξίσου κακή ομάδα και επιπλέον ουραγός της κατηγορίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

186. ΣΑΝΤΟΣ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

9-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Σάντος, έρχεται από 6-0-1 στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της, η Φλουμινένσε πέρα από μέτρια εκτός (4-3-7) θα αγωνιστεί χωρίς τον ηγέτη της Φρεντ. Άσος.

187. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα η Σάο Πάολο (6-3-5 εκτός), ήταν καλή στο 2-1 επί της Μπαΐα, όμως τώρα καλείται να κερδίσει σε μια δύσκολη έδρα (7-4-3 με 20-8 γκολ μετράει εντός η Σαπεκοένσε) αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο (στο -5 από την Κρουζέιρο). Πληρώνει καλά (2,40) το διπλό, αλλά θέλει μεγάλη καρδιά.

188. ΑΤΛΑΣ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

ΝοBet.

189. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ

1-3 κέρδισε στο πρώτο ματς η Ρίβερ, στο “Μονουμεντάλ” δεν αμφισβητείται η κυριαρχία της.

190. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΓΚΟΪΑΣ

Έξι ματς χωρίς νίκη (0-2-4) η Σπορτ Ρεσίφε, τουλάχιστον σταμάτησε την εκτός έδρας αιμορραγία την προηγούμενη αγωνιστική (8 σερί ήττες), παίρνοντας 1-1 στην έδρα της Μποταφόγκο. Στο “Νησί” είναι όπως πάντα ισχυρή (8-4-2), 2-4-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της Γκοϊάς, που είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία. Πιέζεται ο άσος, στο 2,00 δεν τον λες και ευκαιρία…

191. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στηνMLS,το εξαιρετικό στην έδρα του Σολτ Λέικ (10-5-1 με 10/16over2,5 και 11/16GG) υποδέχεται την αδύναμη Σίβας ΗΠΑ (3-4-9 εκτός) και θέλει τους τρεις βαθμούς ώστε να ανέβει τρίτο στη Δύση. Άσος, πιθανόν συνοδευόμενος μεover.

192. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Από δυνατά αήττητα σερί (6-2-0 και 7-3-0 αντίστοιχα σε όλα τα επίσημα) έρχονται αμφότερες, η Τίγκρες δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής μεγάλη σημασία στο κύπελλο, την επόμενη αγωνιστική παίζει ντέρμπι με την Μοντερέι, ίσως δούμε τον τεχνικό της να κάνει ροτέισον. 7-2-0 μετράει από το 2005 στην έδρα της Τίγκρες η Τολούκα, το +0,25 ασιατικό στο 2,00 μοιάζει καλή επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ