ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (8/10). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

134. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Τηλεοπτικό ματς για το Λιγκ Τρόφι, πρωτοπόρος της Λιγκ 1 η Μπρίστολ Σίτι (7-4-0 ρεκόρ), 2-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Τσέλτεναμ στη Λιγκ 2. Ζητούμενο το πόσο θα απασχολήσει ο θεσμός την ομάδα του Κότεριλ, που έχει μάτια μόνο για την επιστροφή της στην Τσάμπιονσιπ. Η αγορά πάει με το 1Χ.

135. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Φανερή η διαφορά φόρμας στο ζευγάρι, η Κιντερμίνστερ είναι ξεκάθαρα το μεγάλο όνομα, αλλά έχει κερδίσει μόνο δύο φορές στα εφτά τελευταία πρωταθλήματος (2-1-4) κι έχει πέσει αρκετά βαθμολογικά, τη στιγμή που στον ίδιο αριθμό αγώνων η Γουέλινγκ μετράει 3-3-1, χάνοντας μόνο εκτός έδρας από τη Ρέξαμ και μάλιστα με ανατροπή μετά το 84’, ενώ από το 60’ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο! Το βελάκι δείχνει προς τα δεξιά, με το +1 των φιλοξενούμενων να πληρώνει 1,975 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

136. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Εξάποντο στην ουρά του Μπραζιλεϊράο, σε αυτά τα παιχνίδια η έδρα παίζει συνήθως καθοριστικό ρόλο, γι αυτό και ο άσος βρίσκεται τόσο χαμηλά. Η Κρισιούμα έρχεται από νίκη επί της Ατλέτικο Μινέιρο αλλά μακριά από την έδρα της έχει σκοράρει μόλις τρεις φορές (0-5-8 με 3-20 γκολ), 9/13 & 11/13 ταunder2,5 τους, 10/13 ταNoGoalτους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, θα προτιμήσουμε τα λίγα τέρματα.

137. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Σε παρόμοια δυσχερή (βαθμολογική) θέση βρίσκονται Μποταφόγκο και Παλμέιρας που μαζί με τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος παλεύουν για τη σωτηρία. Ανοιχτά τα τελευταία τους παιχνίδια, η Μποταφόγκο παίζει πιο αλέγκρο ποδόσφαιρο και φτιάχνει φάσεις ενώ η Παλμέιρας εκτός έδρας δέχεται 2,1 γκολ κατά μέσο όρο έχοντας την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Καλή περίπτωση φαντάζει τοover 2,25στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

138. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Ένεση ηθικού το 0-1 μέσα στη Γκρέμιο για την Σάο Πάολο που ναι μεν θα έχει αρκετές απουσίες τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή (Κακά, Σόουζα) αλλά έχει την ποιότητα να επικρατήσει της Ατλ. Παραναένσε που θα παίξει χωρίς τον πολυτιμότερο της παίκτη (Κουτίνιο, 7 γκολ) και εκτός έδρας ηττήθηκε και στις έξι πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα (0-0-6 με 1-12 τέρματα). Χαμηλός ο άσος της Σάο Πάολο, καλύτερη επιλογή δείχνει η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά που βγάζει 1,92 μέσο όρο απόδοση στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

139. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Εξάποντο για τα πλέι-οφ, αμφότερες καίγονται για τη νίκη, δεν θα μπλέξουμε.

Πάμε Στοίχημα LIVE

140. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΓΚΟΪΑΣ

Και αυτό εδώ δεν απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί εξάποντο παραμονής, άλλωστε από το 10μέχρι την 20θέση του Μπραζιλεϊράο η διαφορά είναι 7 βαθμούς! Πέντε σερί νίκες σε επίσημα εντός έδρας παιχνίδια συμπλήρωσε η Βιτόρια Μπαΐα (5-3-5 εντός στο πρωτάθλημα) με το 2-1 επί της Μποταφόγκο, θέλει ακόμα μια απέναντι στη Γκοϊάς (2-3-8 με 4-17 γκολ εκτός) για να βγει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν περιμένουμε να ξεφύγει από τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

141. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Πολύ σοβαρή και σταθερή η εικόνα της Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε καθώς από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Σκολάρι έχει βελτιωθεί σε υπερβολικό βαθμό στα αμυντικά της καθήκοντα (καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 14 τέρματα παθητικό). Οι 8/11 νίκες της άλλωστε συνδυάστηκαν και με το μηδέν παθητικό, αυτή την αγωνιστική υποδέχεται στην τραγική μακριά από την έδρα της Σπορτ Ρεσίφε (7 σερι ήττες) όπου πέτυχε μόλις ένα γκολ στις οκτώ τελευταίες της εξόδους. Μονόδρομος δείχνει τοwin tonil(νίκη με μηδέν παθητικό) της Γκρέμιο που το βρίσκουμε στο 1,97 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

142. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Χωρίς πολλά βασικά και αναντικατάστατα στελέχη τους θα παραταχθούν Κρουζέιρο και Κορίνθιανς στο ντέρμπι της 27αγωνιστικής στη Βραζιλία. Η Κρουζέιρο θέλει να διατηρήσει την μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της αλλά θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς τους δύο πολυτιμότερους παίκτες της στον άξονα (Γκουλάρτ, Έβερτον Ριμπέιρο) και η Κορίνθιανς που θα στερηθεί 4 παίκτες (μεταξύ των οποίων και ο Γκερέρο που είναι ο 1ος σκόρερ της) να κρατηθεί εντός 4αδας. Πρώτο σημείο τοunder(1,65 Bet365) που ευνοείται τόσο από τα στατιστικά των φιλοξενούμενων (20/26 συνολικά, 10/12 εκτός έδρας) αλλά και από τις απώλειες των δύο ομάδων στην επίθεση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

143. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Όπως μαρτυρά και το σετ των αποδόσεων πρόκειται για τριπλή.

144. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, το Πόρτλαντ (4-8-3 εντός) κυνηγά τα πλέι-οφ, το Σαββατοκύριακο έπαιζε ξανά με το Σαν Χοσέ, κέρδισε με 1-2 εκτός έδρας. Άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ