ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης 17/9. Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

165. ΒΑΑΣΑ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Σχετικά άνετες βαθμολογικά –στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς αμφότερες-, “under” ομάδα η Ροβανιέμι εκτός (11/14under2,5) αλλά με μεγάλη ροπή στα γκολ τον τελευταίο καιρό (5/6over2,5 καιGGστα πιο πρόσφατα), η Βάασα έχει βρει ξανά το επιθετικό της μότζο, πίσω χωλαίνει (3-3 με τη Γιάρο εντός την Κυριακή). Παρότι θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων, θέλοντας και μη μόνο τα γκολ κοιτάμε εδώ.

166. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μάριεχαμν, έρχεται από πέντε σερί νίκες και 6-1-0 αήττητο και κρυφοκοιτάει την πρώτη τριάδα. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να κερδίσει την ανταγωνίστρια της Σεϊναγιόεν (5-4-4 εκτός), που την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Λάχτι και αμφότερες έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την κορυφή. 7-2-5 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι από την άλλη στα 18 τελευταία έχασαν μόνο από τους υπερπρωταθλητές (11-6-1). Στη μέση σχεδόν το σετ, παρά το μομέντουμ της Μάριεχαμν δεν μπορούμε να κοντράρουμε την τρομερά δυσκολοκατάβλητη Σεϊναγιόεν.

167. ΤΟΥΡΚΟΥ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Ντέρμπι του Τούρκου, φέτος και εξάποντο παραμονής, η Τούρκου (5-3-5 εντός) μετά από 2-5-0 σερί έχασε με 2-1 στην έδρα της Μιλικόσκι, άξιζε όμως σίγουρα κάτι παραπάνω βάσει απόδοσης, 0-5-5 τρέχει η Ίντερ (1-5-8 εκτός), καθαρά (0-2) έχασε από τη Μάριεχαμν την Κυριακή. Δύο πολύ οριακές νίκες στα μεταξύ τους ντέρμπι έχει η Ίντερ φέτος, ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει. Καθαρό αουτσάιντερ ο άσος, το 1,80 στο 1Χ είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

168. ΧΟΝΚΑ – ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ

Το πάλεψε η Χόνκα στο Ροβανιέμι, παρότι προηγήθηκε όμως στο τέλος ήρθε ακόμα μια ήττα (2-1) που την κράτησε στην τελευταία θέση. 4-6-4 μετράει στην έδρα της, 0-3-7 από την τελευταία της νίκη, σκοράρει πάντως με συνέπεια (7 σερίGG, 5 σερί over),mustwinτο παιχνίδι κόντρα στην αναιμική εκτός (2-1-9) Μιλικόσκι, που με το οριακό 2-1 επί της Τούρκου πήρε βαθμολογική ανάσα. Μάλλον προτιμότερο τοover, αλλά και ο άσος σε τιμές αουτσάιντερ προκαλεί.

169. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΑΛΤΑΧ

Εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος, δεν άλλαξαν πολλά πράγματα από το Σάββατο, όπως γράφαμε και τότε “Από τα ματς που μπορεί να καθαρίσει η Γκρόντινγκ στην έδρα της, δίκαιος ο άσος του 2,00”.

170. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πρωτάθλημα Αυστρίας είναι αυτό στο οποίο η μέχρι πρότινος ουραγός Νέουσταντ των 21 γκολ παθητικό σε έξι ματς έβγαλε διπλό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της ΒΑΚ Πέλετς των 6/6 νικών…Θεωρητικά οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι καλύτεροι, η Ραπίντ ακόμα διπλό δεν έχει (0-2-1) και ψάχνει πατήματα παίζοντας αρκετά συντηρητικά. Ούτε στα βαθύτερα μπουντρούμια του Μαλανδρίνου δεν παίζουν αυτό το διπλό…

171. ΑΓΙΑΞ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρά την απειρία λόγω χαμηλού μέσου όρου ηλικίας ο Άγιαξ ανέκαθεν ήταν σκληρό καρύδι τουλάχιστον στα παιχνίδια του στο Άμστερνταμ όπου παίζει με ενθουσιασμό και πάθος. Φέτος όμως ακόμα και στο πρωτάθλημα δείχνει αδυναμίες γνωρίζοντας δύο ήττες (3-0-2) με την Παρί να θέλει να μπει με το δεξί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ σοβαρή όπου και να παίζει, είναι δικαίως το φαβορί όμως αντί του διπλού θα προτιμήσουμε την επιλογή ( YoungGuns ) του να σκοράρει πρώτη 2 γκολ στο 1,97 του Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

172. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Γνωστή θαμώνας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Σαχτάρ Ντόνετσκ, 6/6 με 15-1 γκολ μετράει στο ουκρανικό πρωτάθλημα, η Αθλέτικ όμως του Βαλβέρδε δείχνει ικανή να σταθεί με αξιώσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Το “Σαν Μαμές” είναι καυτή έδρα και περιμένουμε να παίξει το ρόλο του, με τον άσο στο 2,00 θα πάμε με τους γηπεδούχους.

Πάμε Στοίχημα LIVE

173. ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Ιστορικό ματς και για τις δύο, αφού επιστρέφουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωσης μετά από πολλά χρόνια (15 και 5 αντίστοιχα), στο 2,00 το διπλό της Σπόρτινγκ περισσότερο για κόντρα είναι, η ομάδα του Σίλβα ζορίζεται πολύ φέτος επιθετικά, 1-3-0 μετράει στην Πορτογαλία κερδίζοντας μόνο την Αρούκα εντός με αίμα (1-0). 1Χ ή πάσο.

174. ΜΠΑΓΕΡΝ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μόνο θελκτικό ποδόσφαιρο δεν παίζει η Μπάγερν στην έναρξη της σεζόν, μέχρι στιγμής όλες οι νίκες της ήρθαν με επαγγελματικό τρόπο ενώ έχασε βαθμούς κόντρα στη Σάλκε. Επηρεασμένη λογικά και από την απουσία του Ρομπέν με τον Ριμπερί μόλις το Σάββατο να επιστρέφει στην ενεργό δράση ξεκινώντας από τον πάγκο. Μια από τα ίδια και η Μαν. Σίτι που έχοντας και πολλούς διεθνείς είναι κάπως φυσιολογικό να μην έχει βρει ρυθμό ακόμα, στην επίσκεψη της στο Μόναχο πάντως είναι αδικαιολόγητο να δίνεται τόσο αουτσάιντερ. Ξεκάθαρη η αξία στο ασιατικό διπλό +1που προτίμησαν οι YoungGuns στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

175. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΠΟΕΛ

Με διπλό λεοφωρείο μπροστά στο τέρμα θα παραταχθεί το ΑΠΟΕΛ, θα το παλέψει το παιχνίδι, στο τέλος θα φύγει με τη Βαρκελώνη με μια τιμητική ήττα. Σαν κάπως μεγάλο το +3,25 ασιατικό των Κυπρίων, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει φέτος από εκεί που σταμάτησε πέρσι, δείχνοντας δηλαδή να έχει χάσει τη δίψα της για ποδόσφαιρο.

176. ΠΟΡΤΟ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Με τη γνωστή κυνικότητα της τα τελευταία χρόνια η σαφώς πιο έμπειρη Πόρτο περιμένουμε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μια επαγγελματική νίκη κόντρα στη ΜΠΑΤΕ. 1-0/2-0/3-0 τα πιο πιθανά τελικά σκορ.

177. ΡΟΜΑ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Λογικό και δίκαιο φαβορί η Ρόμα, δεν μας έχει δώσει η ΤΣΣΚΑ μέχρι τώρα λόγους να πιστεύουμε ότι μπορεί να φύγει από τη Ρώμη με κάτι.

178. ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΛΚΕ

Με τον Φάμπρεγας να μοιράζει εφτά ασίστ και τον Ντιέγκο Κόστα να σκοράρει ισάριθμα γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, η Τσέλσι έχει το απόλυτο νικών με τα (εντυπωσιακά για Μουρίνιο σκορ) 1-3, 2-0, 3-6 και 4-2! Ακριβώς αντίθετη η κατάσταση στη Σάλκε, που αποκλείστηκε στο κύπελλο από ομάδα 3ης κατηγορίας και μετράει 0-1-2 στο πρωτάθλημα. Με την πλάτη στον τοίχο ο Γενς Κέλερ για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, οι «βασιλικοί μπλε» ταλαιπωρούνται και από ένα κάρο απουσίες. Με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, ο συνδυασμός 1 & over στο 1,90 της Bet365δείχνει το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

179. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Δύναμη η Μπλάκμπερν στο “Ίγουντ Παρκ”, 2-1-0 το ρεκόρ της κόντρα σε καλές ομάδες (Κάρντιφ, Μπόρνμουθ, Γουίγκαν), όλα τα ματς της φέτοςGG, πέντε σερίover2,5. Η Ντέρμπι από την άλλη καλή μπάλα δεν παίζει αλλά είναι σχετικά αποτελεσματική (2-3-1), 0-2-1 μετράει εκτός, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε 1-1 στην έδρα της μισητής Νότιγχαμ Φόρεστ. Από τέσσερα σερί GG έρχονται οι φιλοξενούμενοι, αναγκαστικά κοιτάμε προς τα γκολ, ελπίζουμε η ομάδα του ΜακΛάρεν να μην καταστρέψει το ματς.

180. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ

Αήττητη (4-2-0, 12-4 γκολ) και πρωτοπόρος συνεχίζει η Φόρεστ παρά το εντός έδρας 1-1 στο ντέρμπι με τη… Ντέρμπι, πολύ σοβαρή και παραγωγική στην έδρα της (2-1-0 με 7-1 γκολ), η Φούλαμ (0-1-5, 3-13 γκολ) ακόμα να διώξει το Μάγκατ οπότε αναπόφευκτα έπεσε στην τελευταία θέση μετά το 3-0 από τη Ρέντινγκ. Η κατάσταση στους φιλοξενούμενους είναι τραγική και μη ανατρέψιμη όσο στον πάγκο τους βρίσκεται ο Γερμανός, που κατά την προσφιλή του συνήθεια τα έχει βάλει με όλους, ικανοποιητικότατα τα 1,70+ του άσου.

181. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Βασίλισσα τουunderη Φλίτγουντ (έξι σερί, 5/6 καιNG, 4/6 0-1 γκολ), αυτή τη φορά όμως δεν θα την προτιμήσουμε στο συγκεκριμένο σημείο αφού υποδέχεται η Μπάρνσλεϊ των πέντε σερίGG(4/5over2,5) που το Σάββατο έφερε 3-5 με την ΜΚ Ντονς. Μάλλον περισσότερο στο +0,25 ασιατικό κλίνουμε.

182. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Διάλειμμα αποδείχτηκε για τη Βιτόρια Μπαΐα (2-3-5 εντός) η νίκη επί της Ιντερνασιονάλ, επέστρεψε στις ήττες κόντρα στην Ατλ. Παραναένσε (2-0)και παράλληλα στον πάτο της βαθμολογίας. Η “Φλου” (3-2-5 εκτός) τρέχει 2-3-0 αήττητο, μπάλα τρομερή δεν παίζει αλλά είναι αποτελεσματική. Σωστό φαβορί μοιάζει το διπλό.

183. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Θύμαbullingέπεσε στο “Μορουμπί” η πρωτοπόρος Κρουζέιρο, χάνοντας 2-0 από τη Σάο Πάολο που την πλησίασε στους 4 πόντους. Κόντρα στην Ατλ. Παραναένσε (2-3-5 εκτός), που ανέκαμψε ηθικά μετά το 2-0 επί της Βιτόρια, πρώτη νίκη της μετά από έξι, θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Ρικάρντο Γκουλάρ (16 αγ./10 γκολ), όμως στην έδρα της η “ραπόσα” είναι καταιγιστική (9-1-0 με 27-7 γκολ) και η απουσία ενός παίχτη δεν θα το αλλάξει αυτό. Προς τα αριστερά κοιτάμε, αλλά δεν θα μπλέκαμε με χάντικαπ.

184. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Επιστροφή στις νίκες για την Ιντερνασιονάλ στην ισχυρή έδρα της κόντρα στην μπερδεμένη Μποταφόγκο, εκτός έδρας όπως είναι που πάσχει (3-4-3 ρεκόρ). Σαφώς σε μεγέθυνση η εξάρτηση της Σπορτ Ρεσίφε από την έδρα της, μακριά από αυτή μετράει 2-2-7 με 5 σερί ήττες και νίκες μόνο κόντρα σε ομάδες κάτω από τη ζώνη, στο Νησί έχει απολογισμό 7-2-1! Δεν επιτρέπεται ο άσος να είναι αουτσάιντερ, ακόμα και αν το “λιοντάρι” θα αγωνιστεί στο γήπεδο της γειτόνισσας Ναούτικο - το ίδιο έγινε και στο πρόσφατο 3-1 επί της Σάντος- , 1Χ ή πάσο.

Πάμε Στοίχημα LIVE

185. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Φρένο στα σερί και των δύο μπήκε την Κυριακή, η Φιγκεϊρένσε μετά από 5-3-0 έχασε με 3-0 στη Μπαΐα, η Κρισιούμα σκόραρε μετά από 700 λεπτά για να φτάσει στη νίκη επί της Γκοϊάς (1-0). Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας πραγματικά χάνονται (0-3-7 με 1-17 γκολ) αλλά και το 2-3-5 της Φιγκεϊρένσε εντός μας κάνει διστακτικούς, τόσο λόγω πιθανής αλλαγής μομέντουμ όσο και γιατί πρόκειται για ντέρμπι με αντιπαλότητα.

186. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Δυνατή παραδοσιακά στην έδρα της η Κορίτιμπα, φέτος όμως δεν εντυπωσιάζει ακριβώς με τις επιδόσεις της (3-4-3), οι νίκες της κόντρα σε αδύναμες ομάδες του δεύτερου μισού της βαθμολογίας. Η Σάο Πάολο (5-3-2 εκτός) δεν είναι μια τέτοια, έρχεται από 7-1-0 και μεγάλη νίκη επί της Κρουζέιρο την Κυριακή, αποτέλεσμα που έκλεισε τη διαφορά τους στους 4 πόντους. Μομέντουμ, φόρμα και ποιότητα δείχνουν διπλό, το οποίο μπορούμε να καλύψουμε και στην ισοπαλία.

187. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΜΠΑΪΑ

Εξάποντο παραμονής έφτασε να παίζει η Μποταφόγκο κόντρα στη Μπαΐα, οριακή η κατάσταση στο στρατόπεδο της και απέναντι βρίσκει μια ομάδα που επέστρεψε στις νίκες (μετά από 0-4-2) με εμφατικό τρόπο την Κυριακή (3-0 τη Φιγκεϊρένσε). 5-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της «Φογκάο», οι φιλοξενούμενοι όμως δεν χάνουν εύκολα (1-5-4 εκτός) παίζοντας πολύ κλειστά (8/10under2,5). 6/9 ταunderτων γηπεδούχων στο σπίτι τους, θα προτιμήσουμε τα λίγα γκολ.

188. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Σε αποδόσεις φαβορί η Παλμέιρας (4-1-5 εντός), στα δεκαπέντε τελευταία κέρδισε μόνο τις αναιμικές εκτός Κορίτιμπα και Κρισιούμα με το ζόρι (1-0), η Φλαμένγκο (3-1-6 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Κορίνθιανς και στα οκτώ τελευταία μετράει 6-0-2, εμείς αξία βλέπουμε στην κόντρα, οι γηπεδούχοι θα έχουν για ακόμα μια φορά σημαντικές απουσίες. Βάση το under, 8/10 και 7/10 έχουν εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, από κοντά και το ΝG (3/10, 9/10).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ