ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (23/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

117. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ-ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Δεχόμενη από νωρίς δύο γκολ η Κοφού δεν μπόρεσε να πάρει κάτι την προηγούμενη αγωνιστική παραμένοντας εντός επικίνδυνης ζώνης, εντός έχει 3-2-3 με 6/8underκαι 7/8NG. Άλλο έναoverμε τον Πετσαϊόλι στον πάγκο για την Τσερέζο που ήρθε ισόπαλη με τη Γιοκοχάμα, είναι στο +1 από τον υποβιβασμό, εκτός έδρας έχει 3-1-3 με 5/7 ματς της να είναι 2-3 γκολ. Δείχνουν ότι μπορούν να μην χάσουν οι γηπεδούχοι, +0,25 άσος.

118. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ-ΣΙΜΙΖΟΥ

Βαθμολογική ανάσα για την Γκάμπα η επαγγελματική νίκη με 2-0 επί της Κοφού, εντός έχει 3-1-3 με 6/7 2-3 γκολ, στο ίδιο εύρος τερμάτων κινήθηκαν τα τελευταία της οκτώ ματς. Τους ίδιους βαθμούς έχει η Σιμίζου που μπήκε με το αριστερό μετά την επανέναρξη δείχνοντας πολύ εκτός ρυθμού, παραμένει πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) ενώ εκτός έχει 3-2-3. Πολύ πιθανό να συνεχίσει το σερί με τα 2-3 γκολ η Γκάμπα.

119. ΚΑΣΙΜΑ-ΟΜΙΓΙΑ

Ισόπαλη στο Τόκιο η Κασίμα, είδε τη Καβασάκι να της παίρνει την τρίτη θέση. Εντός έδρας εμφανίζει πολλές αδυναμίες (3-0-4) ενώ μόνο στην πρεμιέρα και απέναντι στην Τοκουσίμα κράτησε το μηδέν. Βαθμός ψυχολογίας από την προτελευταία Ομίγια, έχανε με 0-3 από την πρωταθλήτρια Χιροσίμα αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος μετά τις ομάδες της επτάδας αλλά και τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η παράδοση λέει άσο (7-2-0) αλλά η Κασίμα έχει αδυναμίες εντός και δέχεται πάντα γκολ, ενώ η Ομίγια πήρε ψυχολογία, GG.

120. ΝΙΙΓΚΑΤΑ-ΤΟΚΥΟ

Πολύ καλή η Νιιγκάτα απέναντι στην Ουράβα παρά την ήττα, παραμένει κοντά στην τριάδα αλλά είναι κολλημένη με τις ισοπαλίες (5-7-3), εντός έχει 2-4-1 με 6/7under. Στη μέση της βαθμολογίας η Τόκιο, έχει 2-2-3 εκτός με 5/7underκαι τρία σερί 0-1 γκολ παίζοντας με την ιταλική λογική του προπονητή της. Η Νιιγκάτα δείχνει καλά αλλά φέρνει πολλές ισοπαλίες και η Τόκιο είναι ορθολογίστρια, καλύτερη επιλογή τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(1-1).

121. ΣΕΝΤΑΪ-ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Άρχισε να συνέρχεται από το άσχημο της ξεκίνημα η Σεντάι που τρέχει αήττητο σερί 4-2-0 έχοντας δεχθεί ένα μόλις γκολ, 6/7 τελευταία της ήτανunderενώ εντός έχει 2-3-2. Ένα βαθμό πάνω από τον υποβιβασμό η απογοητευτική Ναγκόγια, δεν κέρδισε ούτε την Τοκουσίμα εντός και προέρχεται από πέντε σερίGGκαι 2-3 γκολ, εκτός έδρας πάντως τα πάει καλά (4-1-2).DNBάσος.

122. ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ-ΟΥΡΑΒΑ

Επιστροφή στα γκολ και τους βαθμούς μετά από καιρό για την Τοκουσίμα, πήρε ισοπαλία στην έδρα της Ναγκόγια αλλά είναι ακόμα πάρα πολύ πίσω από τη σωτηρία (-12), εντός είναι απογοητευτική (0-1-6, 1-15 γκολ). Δεν έδειξε έτοιμη η Ουράβα μετά την επανέναρξη, κέρδισε πάντως και παρέμεινε στην κορυφή έχοντας εκτός έδρας 4-1-2. Η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει σπάνια, στο 2,05 η νίκη της Ουράβα με μηδέν παθητικό.

123. ΤΟΣΟΥ-ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Με σπασμένα φρένα συνεχίζει η Τοσού, παραμένει στο -1 από την Ουράβα, έσπασε το αήττητο της έδρας της Βίσελ Κόμπε ενώ τρέχει σερί 7-1-1. 4-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ της με 5/7 2-3 γκολ. Δύο σερί διπλά για την Καβασάκι με την επανέναρξη, απόδειξη του πόσο ικανή είναι εκτός (4-1-2 με 13-4 γκολ) και έτσι ανέβηκε στην τρίτη θέση. Αντιμέτωπες δύο ομάδες που αποδίδουν εξαιρετικά, θα μείνουμε θεατές.

Πάμε στοίχημα LIVE

124. ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΚΑΣΙΒΑ

Δεύτερη σερί αυτοκτονία για την Χιροσίμα, μετά την ήττα από τη Γιοκοχάμα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ήρθε η ισοπαλία με την Ομίγια αν και ήταν μπροστά με 0-3 στο ημίχρονο και έτσι έχασε την επαφή με κορυφή (-9), ενώ εντός έχει προβλήματα (3-1-3, 8-10 γκολ). Στην έκτη θέση η Κασίβα που ξεκίνησε με ισοπαλία μένοντας στο 0-0 και δείχνοντας ότι θα έχει πρόβλημα στην επίθεση καθώς αποδυναμώθηκε. Εκτός έχει 2-2-2. Δύσκολο ματς καθώς καμία δεν δείχνει να πατάει καλά, εναλλακτική λύση επιλογή αποτελεί το 2-3 γκολ καθώς η Χιροσίμα έχει 5/7 εντός και η Κασίβα 5/6 εκτός.

125. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ-ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Στο 91' έχασε το δεύτερο κολλητό διπλό η Γιοκοχάμα που δείχνει σε καλό φεγγάρι, σταδιακά αρχίζει να ανεβαίνει στη βαθμολογία καθώς είναι ομάδα που έχει θέση στην πρώτη οκτάδα, εντός πάντως ζορίζεται (3-0-4). Αν και έπαιξε καλά η Βίσελ Κόμπε έχασε από την Τοσού και παρέμεινε στην πέμπτη θέση, τα εκτός της είναι πολύ ανοιχτά (2-3-2, 14-12 γκολ) καθώς η ίδια έχει σκοράρει σε όλα ενώ μόνο σε ένα κράτησε το μηδέν (6/7 αμφίσκορα). Μονόδρομος τοGGόταν παίζει η Βίσελ εκτός.

126. ΑΚΤΟΜΠΕ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΥΦΛΙΔΟΣ

Η Ακτόμπε απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης με το 0-1 στη Γεωργία και γνωρίζει ότι δεν έχει κανένα λόγο να ρισκάρει. Ομοίως, παιχνίδι υπομονής περιμένουμε και από την Ντιναμό, που θα προσπαθήσει πρωτίστως να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να ψάξει ένα τουλάχιστον γκολ. Και τα έξι εντός έδρας ματς της Ακτόμπε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και τα τρία τελευταία των Γεωργιανών στη διοργάνωση ήταν under, με το ενδεχόμενο αυτό να δείχνει και το πιο πιθανό (1,75/ Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

127. ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ-ΜΑΛΜΕ

0-0 έληξε το πρώτο ματς στη Σουηδία και η Βέντσπιλς (ως αουτσάιντερ του ζευγαριού) αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια τακτική για να κλέψει την πρόκριση, με κύριο μέλημα τα αμυντικά της καθήκοντα. Αποδυναμωμένη από τις μεταγραφές η Μάλμε (1-3-0 μετράει μετά τη διακοπή), αμφότερες είναι ιδιαίτερα στιβαρές αμυντικά και περιμένουμε ένα ακόμα παιχνίδι με λίγα γκολ. Στο 1,80 το under στην Bet365δείχνει πολύ λογική επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

128. ΕΛΣΙΝΚΙ-ΡΑΜΠΟΤΝΙΣΚΙ

Περίπατο κάνει η Ελσίνκι στη Φινλανδία αφού το τελευταίο 3μηνο σε όλες τις διοργανώσεις είναι ανίκητη (12-5-0). Επιπλέον δεν δέχεται με τίποτα γκολ, στα 15/17 τελευταία παιχνίδια η εστία της έμεινε απαραβίαστη. Η Ραμποτνίτσκι με μαζική άμυνα θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις μπας κλέψει το ματς μετά τη λευκή ισοπαλία που απέσπασε χάρη στον τερματοφύλακα της στο πρώτο ματς. Καλή επιλογή δείχνει το 1 & under 3,5στο 2,05 του Stoiximan που πόνταραν και οι Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

129. ΣΤΡΟΜΕΝ-ΑΛΤΑ

Δεν τα πήγε άσχημα για τα δεδομένα της η Στρόμεν, η διακοπή τη βρήκε τρεις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 3-2-3 εντός με 5/7 να είναιover. Θετικότατο το πρώτο μισό για την Άλτα καθώς αν και φαβορί για υποβιβασμό βρέθηκε στο +4 από τη ζώνη ενώ το τελευταίο διάστημα έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, εκτός έδρας πάντως αποδυναμώνεται αισθητά (1-2-4, 4-10 γκολ, 6/7NG). Έχει το προβάδισμα η έδρα αλλά είναι πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή και καλύτερα να δούμε απλά σε τι κατάσταση είναι οι δύο ομάδες.

130. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Μονό παιχνίδια για το Κύπελλο Νορβηγίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι. Δεν έχουν τελειωμό οι άσχημες εμφανίσεις για την Μπόντο (3-3-2 εντός), συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη (0-1-4) και έχει πλησιάσει επικίνδυνα στις τελευταίες θέσεις. Ένα βαθμό παραπάνω αλλά και παρόμοια χάλια έχει η Στάμπαεκ (0-1-5) όμως γι' αυτήν τα πράγματα ίσως είναι χειρότερα καθώς έχει και άσχημες επιδόσεις εκτός έδρας (2-0-5). ΝΟ ΒΕΤ.

131. ΣΤΕΑΟΥΑ-ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

0-1 το πρώτο ματς, οι δύο ομάδες είχαν τα διαστήματα τους, καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο, οι Ρουμάνοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους φάση, έχασαν ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς αλλά κινδύνεψαν στη συνέχεια. Χωρίς άλλο επίσημο ματς η Στεάουα, σε αντίθεση με τους Νορβηγούς των οποίων το πρωτάθλημα είναι σε πλήρη εξέλιξη αλλά έχασε αήττητο ρεκόρ 45 αγώνων (38-7-0) με ήττα από τη Βαλερένγκα. Δεν πατάνε καλά οι Νορβηγοί, άσος για τη Στεάουα.

132. ΑΑΡΑΟΥ-ΣΙΟΝ

Εύκολα έχασε η Ααράου στην πρεμιέρα (1-2) από τη Βασιλεία, έχει αμφίβολους τους δύο βασικούς της στόπερ ενώ περιμένει τα δελτία δύο μεταγραφών της. Θετική η παρουσία της Σιόν στην έδρα της Λουκέρνης (1-1), έδειξε καλά στοιχεία και άφησε υποσχέσεις. Οι γηπεδούχοι ένα γκολ στην έδρα τους το έχουν, το ίδιο και η Σιόν αν πιάσει τα ίδια στάνταρ απόδοσης με την πρεμιέρα,GG.

Πάμε στοίχημα LIVE

133. ΖΥΡΙΧΗ-ΤΟΥΝ

Πανέτοιμη έδειξε στην πρεμιέρα η Ζυρίχη επικρατώντας με 1-0 στο ντέρμπι επί της Γκρασχόπερς, με νίκη ξεκίνησε και η Τουν (1-0 τη Βαντούζ) σε ένα ματς που ήταν κάπως καλύτερη αλλά κατά κύριο λόγο επικράτησε λόγω αδυναμίας της αντιπάλου. Εκτός έδρας η Τουν δεν φημίζεται για τις επιδόσεις της και η Ζυρίχη ήταν εξαιρετική στο πρώτο ματς, άσος.

134. ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΖΡΙΝΣΚΙ ΜΟΣΤΑΡ

0-0 το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης, σε ένα μοιρασμένο ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις . Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα η για τέσσερις σερί χρονιές πρωταθλήτρια Μάριμπορ, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ φτάνει στα πλέι-οφ εδώ και τρία χρόνια αλλά κάθε φορά αποτυγχάνει, έχει αποκτήσει αρκετή εμπειρία όμως από το Γιουρόπα. Χωρίς υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ακόμα η Ζρίνσκι, πάει στη Σλοβενία να παλέψει έχοντας εν μέρει σύμμαχο της το ύπουλο 0-0 του πρώτου αγώνα. Λογικά κλειστό σκορ αναμένεται, καλύτερο τοunderαπό τον χαμηλό αλλά πιθανό άσο.

135. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ-ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Σε άλλη έδρα αλλά στην ίδια πόλη. Εξαιρετική στο πρώτο ματς η Σεντ Πάτρικς θα μπορούσαν να έχουν κάνει το 0-2 πριν ισοφαριστούν σε 1-1 από τη Λέγκια που είχε πολλά προβλήματα δημιουργικά και απείλησε λίγο. Δεν αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο οι γηπεδούχοι που αντιμετώπισαν ως ήττα την ισοπαλία στη Βαρσοβία, πράγμα ενδεικτικό της εικόνας του ματς. Με σχεδόν όλους τους βασικούς στον πάγκο έχασε με 0-1 από μικρομεσαία ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το κλίμα στην ομάδα είναι κάκιστο. Δεν αφήνει περιθώρια σκέψης διπλού η Λέγκια με την εικόνα της ως τώρα αλλά από την άλλη ούτε τη Σεντ Πάτρικς μπορούμε να εμπιστευτούμε, σκέψεις γιαGGή για γκολ αργά στο ματς.

136. ΑΒΑΪ-ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Πρώτο ματς.Mε το ζόρι πέρασε την ΑΣΑ στην προηγούμενη φάση η Αβαΐ, δείχνει σε καλή φόρμα μετά τη διακοπή έχοντας κάνει το 2/2 εντός και βρέθηκε στο -1 από την τετράδα. Με το αριστερό η Παλμέιρας στην επανέναρξη, 2/2 ήττες και σκέψεις για μικτή ενδεκάδα καθώς έπεται το κλάσικο με την Κορίνθιανς. Τριπλή.

137. ΣΕΑΡΑ-ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Επαναληπτικός, 1-2 η Σεαρά στο πρώτο ματς. Δεν θα μπορούσε να γκελάρει σε δεύτερο σερί ματς στο γήπεδο της η Σεαρά και κάνοντας το 5-1-1 εντός επέστρεψε και στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας, είναι μέσα στους στόχους της ομάδας το κύπελλο. Τυχερή νίκη για τη Σαπεκοένσε το Σάββατο, ξέφυγε με τέσσερις πόντους από τις ομάδες της ουράς και αισιοδοξεί, δύσκολα θα δώσει ιδιαίτερη βάση στο κύπελλο όμως δεν έχει δείξει ακόμα το μέγεθος του ροτέισον, παίζεται ο -0,25 άσος.

138. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ-ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Διακαής στόχος της Σαν Λορέντζο το Λιμπερταδόρες, στηρίχθηκε στην έδρα της για να φτάσει ως εδώ (4-1-0, 4/5under) όμως άλλαξαν πολλά στη διακοπή καθώς είναι εντελώς εκτός ρυθμού και χωρίς επίσημο ματς (ένα κύπελλο μόνο με πολλούς βασικούς εκτός), ενώ έχασε δύο σημαντικούς βασικούς και έχει 2-3 ακόμα φευγάτους. Σε καλύτερο ρυθμό η Μπολίβαρ λόγω εγχωρίου κυπέλλου, σε αντίθεση με τα πεπραγμένα των ομάδων εκ Βολιβίας τόσα χρόνια έχασε μόνο 1/5 ταξίδια της και δείχνει ικανή να συνεχίσει μέχρι τέλους. Δύσκολα θα φύγει από τοunder, από κοντά και το +1,25 της Μπολίβαρ.

139. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΛΑΝΟΥΣ

Επαναληπτικός αγώνας του δίκαιου 0-1 της Αργεντινής, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, σε συνολική ισοπαλία ακολουθούν πέναλτι. Προφύλαξε παίκτες στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο που θέλει πολύ το τρόπαιο, κατάμεστο το γήπεδο από τον κόσμο της. Απογοητευτική στο πρώτο ματς η Λανούς, έδειξε εμφανώς ανέτοιμη, θα μπορούσε να χάσει με μεγαλύτερο σκορ ενώ έχασε αήττητο 18 διεθνών αγώνων. Προβάδισμα στον άσο, το 1,75 δεν είναι αξιόλογη τιμή για τη δυσκολία του ματς αλλά βάσει του πρώτου ματς είναι απόλυτα δίκαιο.

140. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ-ΜΠΑΪΑ

Πρώτο ματς. Δεν ήταν καλή η Κορίνθιανς την Κυριακή και η ισοπαλία με τη Βιτόρια ήταν δίκαιη, στόχος της το πρωτάθλημα όπου είναι στο -5 από την κορυφή και γι' αυτό το λόγο η ενδεκάδα της θα είναι μικτή. Στο +1 από τον υποβιβασμό η Μπαΐα που παρά το καλό της ρόστερ παραμένει χαμηλά, είναι ομάδα πολύ ικανή στην κόντρα. ΝΟ ΒΕΤ.

141. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ-ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Ήττα το Σαββατοκύριακο για την Πόντε Πρέτα σε μια δύσκολη έδρα και έτσι έπεσε στη μέση της βαθμολογίας στη δεύτερη κατηγορία, 3-3-0 το εντός έδρας ρεκόρ της. Ένα βαθμό πιο πάνω η Βάσκο που κόλλησε στο 1-1 εντός με την Αμέρικα Νατάλ, εκτός έχει 1-2-1. Πρώτος στόχος είναι η άνοδος και για τις δύο αλλά καμία δεν θα γυρίσει την πλάτη στο κύπελλο, πιθανή ισοπαλία.

Stoiximan.gr: Περιβάλλον σχεδιασμένο (όχι μεταφρασμένο) αποκλειστικά για τις ανάγκες του Έλληνα παίχτη. Live streaming. μπόνους 100% και παιχνίδια με 0% γκανιότα!

142. ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΣΙΚΑΓΟ

Κατάφερε να πάρει βαθμό στη Νέα Υόρκη το Σαν Χοσέ σπάζοντας το αρνητικό σερί των τεσσάρων σερί ηττών παραμένει πάντως τελευταίο στην Ανατολή αν και εντός στέκεται ανταγωνιστικό (3-3-4). Κολλημένο στις ισοπαλίες το Σικάγο (1-5-1 εσχάτως) ψάχνει ένα σερί για να ανέβει στην κατάταξη ενώ εκτός έδρας έχει 2-5-2. Θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο το σετ, +0,25 ασιατικό διπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ