ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

114. ΡΑΝΧΑΪΜ - ΧΑΜ ΚΑΜ

Πλέι-οφ για την άνοδο στην Τιπελίγκεν, μονό παιχνίδι στην έδρα της Ράνχαϊμ, που τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική της Αντεκολίγκεν με την Ρανχάιμ να επικρατεί στην έδρα της Χαμ Καμ με 1-4. Οι φιλοξενούμενοι πάντως είναι καλύτερη ομάδα, η Ράνχαϊμ στην κανονική περίοδο μάζεψε περισσότερους πόντους εκτός από ότι εντός έδρας, κοιτάμε ελαφρώς προς τα δεξιά (0-3 κέρδισε η Χαμ Καμ το ματς του πρώτου γύρου).

115. ΧΟΝΤ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Πλέι-οφ για την άνοδο στην Τιπελίγκεν, μονό παιχνίδι στην έδρα της Ράνχαϊμ, που τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία. Απογοήτευση στη Χοντ για την απώλεια της απευθείας ανόδου, στην έδρα της όμως είναι πολύ αποτελεσματική (10-1-4 ρεκόρ), η Μιόνταλεν (6-1-8 εκτός) έχει τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση.

116. ΖΕΝΙΤ – ΠΟΡΤΟ

Συντηρητικό παιχνίδι αναμένεται από τους δύο μονομάχους, καθώς όποιος χάσει χάνεται. H σημασία της αναμέτρησης είναι τέτοια που όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα κοιτάξει να κρατήσει το σκορ, ενώ σε ενδεχόμενο 1-1 καμία ομάδα δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα. Στο 1,72 προσφέρει το under 2,5 ο Stoiximan.

117. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Πλέι-άουτ στη Σουηδία, διπλοί αγώνες, ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, και πέρυσι των πλέι-άουτ ήταν το ίδιο, με τη Χάλμσταντ να κερδίζει την άνοδο στην Αλσβένσκαν. Από τα ματς-καθαρή τριπλή που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

118. ΑΓΙΑΞ – ΣΕΛΤΙΚ

Οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη κοιτώντας όχι την συντηρητική 3η θέση που οδηγεί στο Europa League αλλά την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας πλέον πειστεί ότι η Μίλαν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Αίαντας παραδοσιακά ανοίγει τα εντός έδρας παιχνίδια του στον θεσμό, στο 1,72 το GG, ενώ 1,875 πληρώνει το over στην Bet365.

Πάμε Στοίχημα Live

119. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Σε πολύ εύκολη υπόθεση εξελίχθηκε η πρόκριση και μάλλον η πρωτιά στον όμιλο για την Ατλέτικο που στοχεύει και σε ένα ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς για πρώτη φορά θα πετύχει 4 σερί νίκες στη διοργάνωση. Φάνηκε και στη Βιέννη η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, πολύ πιθανό το σενάριο να μπει δυνατά από την αρχή ώστε να καθαρίσει τη νίκη και αργότερα να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει και της συνέχειας στην Πριμέρα. 2,30 δίνει στον Stoiximan το over 1,5 γκολ της από το ημίχρονο.

120. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Η Βασιλεία και με την εν γένει παρουσία της στον όμιλο, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους Ρουμάνους, που αμυντικά παρουσιάζουν προβλήματα και εκτός έδρας παραδοσιακά αποδυναμώνονται. Δίκαιο φαβορί οι γηπεδούχοι, τα ενδεχόμενα να φτάσουν στη νίκη με ένα (3,60) ή δύο (4,60) γκολ διαφορά, επέλεξε ο Β66, στη Bet365.

121. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΙΛΑΝ

Φορμαρισμένη η Μπάρτσα, φαίνεται πιο δουλεμένη αμυντικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, δεν είναι τυχαίο ότι έχει κρατήσει σε 9/15 φετινά ματς (πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ) το μηδέν. Η Μίλαν απογοητεύει φέτος, με τη Φιορεντίνα ήταν τραγική και δύσκολα θα σκοράρει στο Καμπ Νου, στο 1,95 προσφέρει τη καθαρή νίκη των Καταλανών ο Stoiximan.

Πάμε Στοίχημα Live

122. ΝΑΠΟΛΙ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας, η Μαρσέιγ είναι ο σάκος του μποξ του 6ου ομίλου και η Νάπολι δεν έχει περιθώρια για επιπολαιότητες. -1 ασιατικός άσος.

123. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Δεν αμφιβάλλει κανείς για τις δυνατότητες της Ντόρτμουντ, η οποία έδειξε και στο Λονδίνο πριν δύο εβδομάδες ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απέναντι στην Άρσεναλ. Ωστόσο, όταν το διπλό κινείται σε τόσο υψηλά επίπεδα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ειδικά από τη στιγμή που οι Λονδρέζοι τα πάνε καλά επί γερμανικού εδάφους τελευταία, ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια δείχνουν τόσο σταθεροί εντός συνόρων. Οι αποδόσεις των «κανονιέρηδων» αδικούν την φετινή τους εικόνα και η επιλογή μας θα είναι το ασιατικό διπλό +0,75, το οποίο βρίσκουμε στο 2,075 στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

124. ΤΣΕΛΣΙ – ΣΑΛΚΕ

Η Τσέλσι θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» την πρόκριση από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να δώσει απαντήσεις για την ήττα στο Νιούκασλ. Υποδέχεται τη Σάλκε που στο προηγούμενο ματς την κέρδισε με 0-3 στη Γερμανία, με τους «βασιλικούς μπλε» να τα πηγαίνουν καλά φέτος μόνο με «μικρούς». Περιμένουμε εύκολη νίκη των γηπεδούχων, που κόντρα σε γερμανικές ομάδες σχεδόν ποτέ δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα (5-1-0). 1,975 πληρώνει ο -1,25 ασιατικός άσος στην Bet365. .

125. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Νοκ-άουτ ματς για την τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ, η Σαουθάμπτον βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και θεωρητικά έχει περισσότερα περιθώρια να ασχοληθεί με το θεσμό, αντίθετα με τη Σάντερλαντ φέτος ξέρει ότι πρέπει να παλέψει για την παραμονή χωρίς άλλους αντιπερισπασμούς. Ας δούμε πρώτα τι εντεκάδες θα παρατάξουν.

Πάμε Στοίχημα Live

126. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Εμφανές το προφανές.

127. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Επαναληπτικοί ημιτελικοί για το Κόπα Σουνταμερικάνα, ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. 3-2 το πρώτο ματς στη Βραζιλία, 8-1-0 μετράει στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της η Σάο Πάολο, υπολογίσιμος αντίπαλος πάντως η Νασιονάλ που κάνει υγιεινό περίπατο στην Κολομβία. Πολύ αμφίρροπο, αλλά θα πάμε με το μομέντουμ και την ποιότητα των φιλοξενούμενων στο +0,25 ασιατικό διπλό.

128. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΛΑΝΟΥΣ

Επαναληπτικοί ημιτελικοί για το Κόπα Σουνταμερικάνα, ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. 0-0 το πρώτο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, κάτι ανάλογο περιμένουμε και σε αυτό, η Ρίβερ σκοράρει με το σταγονόμετρο και θα πάει το ματς στη λογική του μισό-μηδέν, ενώ καμία από τις δύο δεν θα χαλαστεί στην προοπτική των πέναλτι (δεν έχει παράταση). 0-0 τελικό.

129. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Σε 90 λεπτά θα κριθεί την Τετάρτη τα ξημερώματα ποια ομάδα θα βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο αλλά και το εισιτήριο για Κόπα Λιμπερταδόρες την επόμενη χρονιά. Με το 1-0 του πρώτου αγώνα η Παραναένσε έχει το πάνω χέρι και αναμένεται να είναι πιο επιφυλακτική στη ρεβάνς, προσεκτικά τουλάχιστον στην αρχή θα παίξει και η Γκρέμιο καθώς δεν πρέπει να δεχτεί γκολ αφού δυσκολέψει η πρόκριση. Καλή επιλογή δείχνει σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα (επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά της εντός έδρας) το να σημειωθεί το 1ο γκολ στην αναμέτρηση μετά το 28' στο 1,90 στον Stoiximan καθώς δύσκολα θα δούμε και 0-0 μιας και στο τέλος οι γηπεδούχοι θα αναγκαστούν να ανοιχτούν.

Πάμε Στοίχημα Live

130. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΓΚΟΪΑΣ

Επαναληπτικός ημιτελικός για το κύπελλο Βραζιλίας, ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, η ομάδα που θα προκριθεί εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης περιόδου. 1-2 κέρδισε στο πρώτο ματς η Φλαμένγκο, που στο πρωτάθλημα είναι εκτός στόχων, η Γκοϊάς μετράει έξι σερί νίκες για το Μπραζιλεϊράο και μπορεί να πάρει το εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες από εκεί. Δύσκολο να ανατραπεί το σκορ του πρώτο ματς, δεν θα ρισκάρουμε πουθενά.

131. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Επαναληπτικός για τα προημιτελικά των πλέι-οφ στην MLS, 2-2 το πρώτο παιχνίδι στο Χιούστον, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Φιλότιμοι οι Τεξανοί αλλά η Νέα Υόρκη είναι καλύτερη ομάδα, έχει δυνατή έδρα (11-4-2 με 34-16 γκολ στην κανονική διάρκεια) και αφού δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ θέλει νίκη, οπότε θα πάμε με τον άσο της.

132. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

2-1 κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι η Νιου Ίνγκλαντ, και εδώ που έχει φτάσει έχει κάνει υπέρβαση. Το Κάνσας είναι πιο έμπειρη ομάδα και με τη δύναμη της έδρας (9-3-5 εντός στην κανονική διάρκεια) έχει δικαίως τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ