ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (18/10). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

136. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Ασταμάτητη η Γκάμπα Οσάκα, μετά το Μουντιάλ μετράει 17-2-2 (!) φτάνοντας στον τελικό του Λιγκ Καπ (στα ημιτελικά απέκλεισε την Καβασάκι με συνολικό σκορ 5-4), στα ημιτελικά του κυπέλλου (τεράστιο φαβορί για την κατάκτηση) και στη 2 θέση της J-League, απειλώντας την πρωτοπόρο Ουράβα. Ένα βαθμό πίσω της η Καβασάκι (6-2-5 εκτός), δεδομένη η επιθετική της ικανότητα, η μεταξύ τους προϊστορία δείχνει 10 σερί GG και over! Θα πάμε αναγκαστικά πρωτίστως στα γκολ, οι γηπεδούχοι ίσως κάποια στιγμή βγάλουν κούραση αλλά στην παρούσα φάση είναι φαβορί κόντρα σε όλες τις ομάδες της χώρας.

137. ΚΑΣΙΜΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Παλεύει για την τριάδα και τον τίτλο η Κασίμα (6-2-5 εντός), εκτός στόχων η Κασίβα, αδύναμη εκτός (2-4-7) και απογοητευμένη από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του κυπέλλου, θα πάμε με τον άσο του 1,80.

138. ΣΕΝΤΑΪ – ΟΥΡΑΒΑ

Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο Ουράβα (+7 από τη 2 Γκάμπα Οσάκα, 7-2-4 το ρεκόρ της εκτός), η Σεντάι έχει παραδοσιακά δυνατή έδρα (4-5-4 φέτος) και επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 κόντρα στο Τόκυο. Θα ρισκάρουμε στο του 1,90, οι Ρεντς δεν έχουν νίκη στη συγκεκριμένη έδρα την τελευταία τετραετία.

139. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ – ΣΙΜΙΖΟΥ

Κάτι μεταξύ Χ2 και πάσο.

140. ΝΙΙΓΚΑΤΑ - ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ

Για το μισό-μηδέν θα παίξουν αμφότερες ως συνήθως, προσεγμένες οι τιμές σε under και No Goal, πολύ πιθανό να μείνει στο 0-1 γκολ.

141. ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Το Λιγκ Καπ απασχολεί πλέον μόνο τη Χιροσίμα (6-4-4 εντός στο πρωτάθλημα), προκρίθηκε στο τελικό όπου και θα αντιμετωπίσει τη Γκάμπα Οσάκα (8/11 το ματς). Η Ναγκόγια μετράει 8-2-3 εκτός και 2-4-8 εντός στη J-League, απέτυχε να προχωρήσει στο κύπελλο, αποκλειόμενη εντός έδρας από τη Σιμίζου στα πέναλτι, στο πρωτάθλημα απλά περιμένει τη μαθηματική σωτηρία της, σε μια χρονιά χαμένη και γι αυτή. Βάσει στατιστικών θα προτιμήσουμε το Χ2 του 1,90.

142. ΟΜΙΓΙΑ – ΤΟΚΥΟ

Κάνει προσπάθεια για τη σωτηρία η Ομίγια (3-2-8 εντός), 4-0-1 μετράει στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, μεσοβδόμαδα αδιαφόρησε για το κύπελλο (αποκλείστηκε από τη Γκάμπα Οσάκα) ρίχνοντας το βάρος στο ματς με το Τόκυο. Οι φιλοξενούμενοι (4-5-4 εκτός) απώλεσαν αήττητο 14 αγωνιστικών (7-7-0) με την ήττα στην έδρα της Σεντάι (1-0), βρίσκονται στο -7 πλέον από την τριάδα και για να την προλάβει θα πρέπει να ψάξει για νίκες παντού. Στο 2,00 το διπλό λόγω παράδοσης (8/8 στη συγκεκριμένη έδρα μετράνε οι φιλοξενούμενοι), εμείς θα απέχουμε, κοιτώντας μάλιστα προς το 1Χ.

147. ΑΜΚΑΡ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Φαβορί η ποιοτικότατη επιθετικά Ντιναμό Μόσχας (4-0-1 με 11-5 γκολ εκτός), η Άμκαρ δεν είναι αμελητέα ποσότητα στο γήπεδο της (2-0-2 ρεκόρ), σίγουρα όμως έχει τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση.

Πάμε στοίχημα LIVE

148. ΤΟΣΟΥ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Δεν δείχνει να έχει τέλος ο φετινός κατήφορος της Τσερέζο Οσάκα (3-3-7 εκτός), έμεινε έξω και απ’ το κύπελλο από ομάδα μάλιστα της 2 κατηγορίας, το δράμα θα ολοκληρωθεί αν υποβιβαστεί, δεν είναι και πολύ μακριά, βρίσκεται δύο πόντους κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. 7-2-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Τόσου, ακόμα βρίσκεται κοντά στην τριάδα αλλά η υποχώρηση της είναι σαφής. Θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

149. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Καθόλου ευκαταφρόνητα τα 1,60-1,70 του άσου, η ΤΣΣΚΑ είναι… ΤΣΣΚΑ (7-0-2, 5-0-1 εντός με 14-3 γκολ) όμως η Κούμπαν είναι αήττητη (5-4-0, 1-3-0 εκτός) και με εξαιρετική αμυντική λειτουργία που μπορεί να μπλοκάρει τα επιθετικά ατού των πρωταθλητών. Μόνο για live betting, έχει προηγηθεί και η διακοπή που σίγουρα δεν έκανε καλό στους φιλοξενούμενους.

150. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ

Αήττητη (1-4-0) η νεοφώτιστη Μπασακσεχίρ, δύο 0-0 έχει πάρει ως τώρα σε Καραμπούκ και Γκαζιαντέπ, το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και στην Κόνια, που είναι παραδοσιακά ομάδα έδρας. Στο 2,00 κοντά ο -0,25 ασιατικός άσος, αποτελεί επιλογή, όπως και τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

151. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Καμία από τις δύο δεν βγάζει μάτια μέχρι στιγμής, παρουσιάζονται αμφότερες σαν ομάδες έδρας, 3-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπραουνσβάιγκ, 0-1-3 το εκτός της Γκρόιτερ Φιρτ. Ο 0:0 ασιατικός άσος υποχωρεί, στο 1,80 που βρίσκεται αυτή την ώρα μας βάζει σε σκέψεις, λόγω διακοπής όμως θα περιμένουμε το Live για να δούμε πώς θα μπουν οι δύο ομάδες πριν ποντάρουμε.

152. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

Αμφότερες χρειάζονταν τη διακοπή, πριν από αυτή έχασαν με 3-0 από Σαν Πάουλι και 0-3 από ΦΣΒ Φρ. αντίστοιχα. Γύρω στο 2,00 ο άσος της Ουνιόν, το “Φερτσεράι” όμως φέτος δεν είναι έδρα-φόβητρο, 1-2-1 με 4-7 γκολ ο εντός έδρας απολογισμός της.

153. ΜΑΛΜΕ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Τρεις στροφές πριν το φινάλε στην Αλσβένσκαν, πρωταθλήτρια για ακόμα μια χρονιά η Μάλμε (8-4-1 εντός) μετά το 2-3 επί της ΑΪΚ, τραγική μακριά από το “Μπόρας” η Έλφσμποργκ (3-4-6 ρεκόρ), διαλύθηκε την προηγούμενη αγωνιστική 5-1 στην Έρεμπρο. Αγωνιστικά άσος, στοιχηματικά πάσο, οι γηπεδούχοι εκτός από έλλειψη κινήτρου έχουν και την Ατλέτικο να τους περιμένει την Τετάρτη.

154. ΓΙΑΡΟ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Προτελευταία αγωνιστική στη Φινλανδία, τίτλος/τριάδα και παραμονή έχουν κριθεί, μοναδική εκκρεμότητα η 4 θέση, η οποία σύμφωνα με τις πιο έμπιστες πηγές –γιατί υπάρχει διχογνωμία- δίνει εισιτήριο για την Ευρώπη, αν η Ελσίνκι κερδίσει την Ίντερ Τούρκου στον τελικό του κυπέλλου (1 Νοέμβρη το ματς), πράγμα που είναι και το πιο λογικό (κάτι που δεν ίσχυε μέχρι πέρυσι). Επομένως η 4 Μάριεχαμν (5-3-7 εκτός) έχει βαθμολογικό κίνητρο, σε αντίθεση με τη Γιάρο (5-4-6 εντός), που κέρδισε μόλις ένα από τα εννέα τελευταία παιχνίδια στο σπίτι της. Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα στα 11 τελευταία δικά τους μετράνε 7-3-1, χάνοντας μόνο στην έδρα της πρωταθλήτριας Ελσίνκι. Σε τιμές αουτσάιντερ θα πάμε με το διπλό, καλύπτοντας και την περίπτωση της ισοπαλίας.

155. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Σεϊναγιόεν (5-7-4 εκτός) σε μια σκληρή έδρα, 6-3-6 μετράει εντός η Ροβανιέμι, το 1Χ υποχωρεί.

156. ΤΟΥΡΚΟΥ – ΛΑΧΤΙ

Υποχωρεί το διπλό, η Τούρκου μετά την ήττα από την Κουόπιο με 1-0 υποβιβάστηκε, πολύ πιθανό να καταρρεύσει.

157. ΧΟΝΚΑ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Σωσμένη ουσιαστικά η Χόνκα (5-7-4 εντός) μετά το 1-1 στο Ελσίνκι, έρχεται από 10/11 GG. H Κουόπιο (3-6-7) αν θέλει να διεκδικήσει την 4 θέση θα πρέπει να κερδίσει (τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τη Βάασα), όμως πριν το 1-0 επί της τραγικής Τούρκου είχε να κερδίσει έξι αγωνιστικές (0-4-2). Ποντάρεται το 0:0 ασιατικό διπλό, δεν μας αρκεί πάντως το κίνητρο για να ποντάρουμε τέτοιο σημείο στη Φινλανδία. Καραούλι στον live για πιθανό late goal.

158. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Χρόνο για να γνωρίσει και να ετοιμάσει τη νέα του ομάδα βρήκε στη διακοπή ο Σλέιντ, βέβαια η Κάρντιφ (3-0-2 εντός) έδειχνε ότι είχε δρόμο για να φανεί αγωνιστική στη φετινή Τσάμπιονσιπ. Αήττητη παραμένει η Φόρεστ (5-6-0, 2-3-0 εκτός), έρχεται από τέσσερα σερί Χ, ίσως δούμε να φέρνει ακόμα ένα.

159. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Δεν θα μας απασχολήσει ο μικρός άσος, αλλά σαφώς και οι πρωταθλητές έχουν τον πρώτο λόγο.

160. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΣΕΛΤΙΚ

Μόνο καλό μπορεί να έκανε η διακοπή στην τραγική φέτος Σέλτικ, στο τελευταίο επίσημο έχασε με 0-1 από τη Χάμιλτον. Η ουραγός Ρος Κάουντι έρχεται από τα πρώτα δύο θετικά αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα, το διπλό δεν παίζεται ούτε στα Διαβατά.

161. ΚΡΕΤΕΪΓ - ΤΡΟΥΑ

Ματς για γκολ, Κρετέιγ (2-2-0 με 3/4 over 2,5 και GG) και Τρουά (3-0-2 με 9-4 γκολ) έχουν τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία, οι γηπεδούχοι και τη χειρότερη άμυνα. Over 2,25.

162. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Μόνο καλό μπορεί να έκανε η διακοπή στη Νίκη Βόλου, πριν από αυτή ήταν τραγική (5/5 ήττες με 2-12 γκολ). 1-2-2 (0-1-2 εκτός) το ρεκόρ του Πανθρακικού, σε αποδόσεις φαβορί το διπλό, δεν θα πάρουμε, στους Βολιώτες κάνει ντεμπούτο ο Τζαναβάρας.

163. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Δεύτερη σερί νίκη για τη Βίρτους που σημείωσε επτά γκολ σε αυτά τα ματς, πάτησε επτάδα (3-4-1) έχοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και έχοντας σκοράρει σε όλους τους αγώνες. Η Περούτζια έπεσε από την κορυφή γνωρίζοντας δύο συνεχόμενες ήττες ενώ ούτε πιο πριν απέδιδε ιδιαίτερα καλά, αντιμετωπίζει και σημαντικές απουσίες στο κέντρο. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν μαζική άμυνα όμως οι γηπεδούχοι έχουν το εύκολο γκολ, -0,25 άσος.

164. ΚΑΡΠΙ – ΛΑΤΙΝΑ

Άτυχη η Κάρπι την προηγούμενη αγωνιστική καθώς άξιζε ένα βαθμό στο Αβελίνο, η καλή της έδρα (2-1-0) την κρατάει στο πρώτο μισό (3-3-2). Σέρνεται η Λατίνα (1-4-3) που δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα, εκτός έδρας πάντως παίρνει τις ισοπαλίες της (0-3-1) ενώ είχε και χρόνο να δουλέψει με το νέο τεχνικό της που την οδήγησε πέρσυ. Ισοπαλία.

165. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΒΑΡΕΖΕ

Στο -1 από την κορυφή η Μπολόνια που αν και δεν πείθει συμπλήρωσε 10 πόντους στα τελευταία τέσσερα, φρέσκος αέρας με την ανάληψη του πλειοψηφικού της πακέτου από αμερικανούς επιχειρηματίες. Mετά την πολύ άσχημη εμφάνιση με την Μπρέσια η Βαρέζε έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες σπαταλώντας το προβάδισμα δύο γκολ που είχε μέχρι το 62' με την Τσιταντέλα, εκτός έχει 0-1-3 με 3-10 γκολ. Άσος στο 1,80 για την Μπολόνια.

166. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Τρίτο 1-1 στα τελευταία τέσσερα για την Μπρέσια που δεν έχει νίκη ακόμα εντός (0-3-1) αν και δικαιούταν τουλάχιστον μια, μετράει 8/8 under. Η Προ Βερτσέλι κατάφερε να κερδίσει στη χειρότερη φετινή της εμφάνιση την Σπέτσια και κρατήθηκε εντός εξάδας, όμως εκτός έχει 1-0-3. Η αδυναμία της Βερτσέλι εκτός, η κακή της εμφάνιση στο προηγούμενο και το γεγονός ότι η Μπρέσια άξιζε περισσότερους βαθμούς μας οδηγούν στον άσο, επειδή δεν σκοράρουν όμως σαν ομάδες θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1).

167. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΚΑΤΑΝΙΑ

Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις απογοητεύσεις της σεζόν, 3-0-1 έχει εντός η Σπέτσια και 0-1-3 εκτός η Κατάνια όμως αμφότερες αποδίδουν πολύ άσχημα ενώ υπάρχουν και πολλές απουσίες στα δύο στρατόπεδα, θα απέχουμε.

168. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Χωρίς νίκη ακόμα εντός η Τερνάνα (0-2-1) αν και στο τελευταίο ήταν αρκετά καλή, άγγιξε κορυφή η Λιβόρνο με το 6-0 επί της Τραπάνι (καλύτερη φετινή εμφάνιση) όμως εκτός δεν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ως τώρα (1-0-2). Έχει πολύ ισοπαλία μέσα.

169. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΚΡΟΤΟΝΕ

Στην έδρα της στηρίζεται η Τραπάνι (3-1-0 εντός) που έχει μόνο δύο ήττες φέτος αλλά αμφότερες ήταν βαριές, 5-2 στο Βαρέζε και 6-0 στο Λιβόρνο, η δεύτερη ήταν την τελευταία αγωνιστική. Σκούρα τα βρίσκει ως τώρα η Κροτόνε (1-3-4) που προέρχεται και αυτή από βαριά ήττα με 1-4 από την Πεσκάρα. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, με ρίσκο στο Χ2.

170. ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Πάτησε κορυφή η Φροζινόνε (4-3-1) με το 0-1 στην Περούτζια, άλλη μια άσχημη εμφάνιση για την Μόντενα που είχε απουσίες εντός με την Μπρέσια, δείχνει κολλημένη με τις ισοπαλίες (2-5-1) και με τα under (8/8). Πολύ πιθανή η ισοπαλία, η Φροζινόνε δεν έχει ψηλώσει τόσο ενώ οι φιλοξενούμενοι ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν από τέτοια ματς.

171. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΖΕΝΙΤ

Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο κα αήττητη (8-1-0 με 26-4 γκολ) Ζενίτ, η Κράσνονταρ (2-0-2 εντός, 5-2-2 συνολικά) είναι από τι πλέον δυσκολοκατάβλητες ομάδες της ρωσικής Πρέμιερ. Κόντρα δεν υπάρχει, αφού η Ζενίτ στη μέρα της δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων, αλλά και το 2,00 στο διπλό (1,85 άνοιξε) δεν μοιάζει για ευκαιρία. Αναμονή για το Live.

172. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ

Νο Bet.

173. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

3/3 νίκες εντός μετράει το Αννόβερο, η αήττητη Γκλάντμπαχ (3-4-0, 1-2-0 εκτός) δεν είναι παίξε-γέλασε… Οριακά φαβορί το διπλό, θα προτιμήσουμε την αλληλεξουδετέρωση.

174. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Δυσκολοκατάβλητη ομάδα η Κολωνία (1-3-3), αλλά με σαφές πρόβλημα στο γκολ (4-6 τέρματα), στην έδρα της μετράει 0-2-1 χωρίς να έχει ακόμα σκοράρει (0-2). Στη Ντόρτμουντ η διακοπή μόνο καλό μπορεί να έκανε, τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη είναι κάτι παραπάνω από αρκετά για την ομάδα του Κλοπ, που μετά τη Μπάγερν παραμένει η καλύτερη στη Γερμανία, με Ρόις (κυρίως) και Μικιταριάν πίσω το διπλό σε αποδόσεις 1,70 και πάνω μας κάνει μια χαρά.

175. ΜΑΪΝΤΖ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Έχοντας σε πολλά ματς και την τύχη στο πλευρό της η Μάιντζ παραμένει η μία από τις τέσσερις αήττητες ομάδες της κατηγορίας (2-5-0), ενώ η Άουγκσμπουργκ η μοναδική χωρίς ισοπαλία (3-0-4) και με προβλήματα μέχρι τώρα εκτός έδρας (1-0-3). Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, το 2,00 του no-goal ( Stoiximan ) δείχνει μεγάλο, με τα αποτελέσματα των γηπεδούχων εντός έδρας να είναι 0-0, 2-0 και 0-0 και των φιλοξενούμενων εκτός έδρας 2-0, 0-1, 1-0 και 1-0! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

176. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Σκοράρει παραδοσιακά στην “Αλιάνζ Αρίνα” η Βέρντερ (8/9 GG στα πιο πρόσφατα), το μόνο ενδιαφέρον στοιχηματικά είναι αν θα τα καταφέρει ξανά.

177. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Σωστό φαβορί η Λεβερκούζεν ,πέραν τούτου ουδέν.

178. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Φράιμπουργκ μπορεί να είναι η μία από τις δύο ομάδες χωρίς νίκη (0-5-2, τέσσερα σερί Χ) αλλά χάνει και πολύ δύσκολα. Η Βόλφσμπουργκ βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση πριν τη διακοπή με δύο σερί εντός έδρας νίκες, αλλά διπλό ακόμα δεν έχει (0-1-2 στο πρωτάθλημα, 0-2-3 σε όλες τις διοργανώσεις). Δεν είναι για τόσο χαμηλά το διπλό, από 1,90 το 1Χ (+0,5) ήδη έπεσε στο 1,85 στην Bet365, στο 1,875 το πρόλαβαν οι Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

179. ΣΤΑΡΤ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος στη Νορβηγία, με ένα εξαιρετικό ντεμαράζ (4-0-1, τρεις σερί νίκες στα πιο πρόσφατα) η Σταρτ (5-3-5 εντός) σκαρφάλωσε στην 7 θέση, πλέον στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη, ουσιαστικά σώθηκε. Ομάδα έδρας η Άαλεσουντ (2-3-7 εκτός), κράτησε στο 2-2 τη 2 Οντ, στο +5 από την ζώνη και ακόμα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Τρομερή συνέπεια στα Goal/Goal οι γηπεδούχοι, και βάσει κινήτρου περιμένουμε η Άαλεσουντ να δώσει μάχη, πρώτο σημείο το αμφίσκορο.

180. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΧΑΛ

Κανένας λόγος να μπλέξουμε με τον μικρό άσο, ειδικά με το ρυθμό που σκόραρε η Χαλ πριν τη διακοπή, η αγορά πάει στο ασιατικό διπλό.

181. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

9/10 GG δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, με την αφελή άμυνα της Έβερτον (1-3-3 με 6/7 GG, μόνο στη νίκη της κράτησε το μηδέν πίσω) η Άστον Βίλα μπορεί να σκοράρει, έστω και αν βγάζει ελάχιστες φάσεις για γκολ, από την άλλη πολύ δύσκολα δεν θα δεχθεί μίνιμουμ δύο τέρματα στο “Γκούντισον Παρκ”. Άσος.

182. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΤΣΕΛΣΙ

Ντερμπάκι του Λονδίνου, στην κατάσταση που βρίσκεται η Τσέλσι (6-1-0 με 21-7 γκολ στην Πρέμιερ) οποιαδήποτε άλλη σκέψη εκτός του διπλού απορρίπτεται.

183. ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Γουέστ Χαμ είναι καλύτερη από ότι περιμέναμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ο Big Sam έχει αναγκάσει τον κόσμο να σταματήσει την… μουρμούρα. Τα «σφυριά» σκοράρουν φέτος εύκολα (μόνο στην πρεμιέρα δεν βρήκαν δίχτυα, όπου είχαν χαμένο πέναλτι)κι έχουν χάσει μόνο από ομάδες της πρώτης εξάδας (3-1-3) και μάλιστα οριακά στις 2/3 ήττες τους. Η Μπέρνλι παλεύει τα ματς αλλά ακόμα δεν έχει νίκη, κυρίως επειδή σκοράρει πολύ δύσκολα (τρία γκολ ενεργητικό σε εφτά ματς, δεν σκόραρε στα 5/7). Προς τα δεξιά κοιτάμε, στο 1,90 το 0:0 ασιατικό διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

184. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΕΣΤΕΡ

Ως πότε θα σώζει τον Πάρντιου ο Σισέ; Πάλι με δύο γκολ ο σενεγαλέζος έδωσε το βαθμό στη Νιούκαστλ (0-2-1) κόντρα στη Σουόνσι (2-2), και πάλι οι “καρακάξες” δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο της προκοπής. Η Λέστερ χάρισε δύο βαθμούς κόντρα στη Μπέρνλι (2-2), δεχόμενη γκολ στο 96’, 1-0-2 μετράει εκτός αλλά είναι κάτι παραπάνω από ικανή για αποτέλεσμα στο “Σεντ Τζέιμς”. Χ2.

185. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Αξιόμαχη η Σάντερλαντ του Πογιέτ (1-5-1, 0-2-1 εκτός), εδώ μιλάμε όμως για ποιότητα… Άσος.

186. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Κόντρα στην ομάδα που μεγαλούργησε ο τεχνικός της Γουίγκαν (2-2-1 εντός) Ούβε Ρέσλερ, με τους “latics” όμως το έργο του δεν είναι ανάλογο, στην 21 θέση βρίσκεται η Γουίγκαν, που έχει να κερδίσει έξι ματς (0-3-3). 2-0-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπρέντφορντ, που δείχνει πολύ πιο ζωντανή μέχρι στιγμής, η διακοπή βέβαια έχουμε δει πολύ συχνά να κόβει το ρυθμό των ομάδων, ειδικά των βρετανικών.

187. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Περισσότερο καπάτσα η Ίπσουιτς (4-0-1 εντός με 8-2 γκολ) από τη Μπλάκμπερν (2-0-3 εκτός), ξέρει πώς να παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια της, 4-2-0 τρέχει αήττητο, αν τελικά προλάβει και ο πρώτος σκόρερ της Μέρφι (11 αγ./6 γκολ) ο άσος στο -0,25 ασιατικό έχει αξία.

188. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΓΟΥΛΒΣ

Επιστροφή Τζάκετ στο “Ντεν”, μια εξαετία (2007-2013) πέρασε στον πάγκο της Μίλγουολ (2-1-2 εντός), 1-3-1 το εκτός έδρας ρεκόρ του φέτος με τους “λύκους”, πολύ ισορροπημένο ματς, ξεκινάει από την ισοπαλία, έχει λογική και το under (3/5 και 4/5 αντίστοιχα εντός και εκτός), αμφότερες δίνουν βάση στην άμυνα.

189. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Εποχή Νιλ Λένον στη Μπόλτον, χειρότερα από τον προκάτοχο του Φρίντμαν δεν γίνεται να τα πάει, ουραγοί οι Γουόντερερς με ρεκόρ 1-2-8 και 5/5 ήττες εκτός (1-11 γκολ). Το παλεύει η Μπέρμιγχαμ (1-2-2 εντός, 2-5-4 συνολικά) αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, η αγορά πάει δειλά στην κόντρα της, εμείς θα το κρατήσουμε μόνο για εξαγωγή συμπερασμάτων.

190. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Σέβονται πάρα πολύ οι μπουκ τη Μπόρνμουθ, εμείς πρώτοι γράφουμε από την αρχή της σεζόν για την επιθετική φιλοσοφία της ομάδας του Χάουι, που κοιτάει τους πάντες στην κατηγορία στα μάτια, όμως τα αποτελέσματα της δεν τρομάζουν (4-3-4 ρεκόρ, 2-1-2 εντός με 3/5 under 2,5 και ΝG), ενώ θα αγωνιστεί και χωρίς τον βασικό φορ της Κερμοργκάντ. Απέναντι της βρίσκει την απολύτως κυνική Τσάρλτον, που με βάση την άμυνα και τον Βετόκελε να βγάζει μπροστά τα κάστανα από τη φωτιά παραμένει αήττητη (4-7-0, 1-4-0 εκτός). Σε αυτό το σετ δεν μπορούμε παρά να πάμε με την κόντρα, +1 ασιατικό Τσάρλτον και Χ2 για τους πιο τολμηρούς.

191. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Φαβορί η δυσκοίλια στο γκολ Μπράιτον (1-3-1 εντός, 2-5-4 συνολικά) κόντρα στη φορτσάτη (4-2-0 αήττητο) Μίντλεσμπρο (3-1-1 εκτός), όχι φέτος… +0,25 ασιατικό διπλό, μαζί μας και η πρόσφατη προϊστορία.

192. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Σωστό το σετ, δεν γίνεται να μην θεωρηθεί φαβορί η πιο ώριμη Ντέρμπι (5-5-1, 2-2-1 εκτός), από την άλλη η Ρέντινγκ (3-1-1) έχει ποιοτικό ρόστερ και περιμένουμε να ανέβει κάποια στιγμή αγωνιστικά.

193. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Σαν τα πουκάμισα αλλάζει τους προπονητές η Γουότφορντ (2-1-2 εκτός), 4 τεχνικός της για φέτος ο Γιοκάνοβιτς, που ντεμπουτάρει, δεν τολμάμε να φανταστούμε τι θα γινόταν αν δεν ήταν και 3 στην βαθμολογία… Αξιόμαχη η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (4-5-2), αλλά όταν κερδίζει το κάνει στο όριο, οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ ποιότητα μεσοεπιθετικά, δεν κοντράρονται υπό αυτές τις συνθήκες.

Πάμε στοίχημα LIVE

194. ΦΟΥΛΑΜ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Χρόνο να δουλέψει βρήκε η Φούλαμ (2-1-8, 1-1-3 εντός) στη διακοπή, η οποία μάλλον δεν χάλασε και τη Νόριτς (4-0-1 εκτός), που σκόνταψε δις στην έδρα της (0-1 Τσάρλτον, 1-1 Ρόδεραμ). Και εδώ λογικός ο φαβοριτισμός του διπλού, αλλά η διακοπή το κάνει no bet.

195. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Βήματα μπροστά έκανε η Χάντερσφιλντ (1-2-2 εντός) με τον Πάουελ στο τιμόνι, και η Μπλάκπουλ (0-2-3 εκτός) όμως έρχεται από την πρώτη νίκη της τη φετινή σεζόν (1-0 την Κάρντιφ). Άσος, αν και το 1,80 δεν λέει πολλά…

196. ΓΕΟΒΙΛ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Καλπάζει η Σουίντον (3-1-1 εκτός), τρεις σερί δυνατές νίκες συμπλήρωσε με το 1-2 επί της Λέιτον Όριεντ (5-2 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, 0-3 Μπάρνσλεϊ τα άλλα), 5-3-0 το αήττητο σερί της. Στην άλλη όχθη η Γέοβιλ (1-3-2 εντός), τρίτη σερί ήττα το 4-1 από την Πορτ Βέιλ, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. -0,25 ασιατικό διπλό.

197. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΚΡΟΥ

Δεν κερδίζει (2-6-4 ρεκόρ) ούτε σκοράρει (11-13 γκολ) τόσο εύκολα η Γουόλσολ για να είναι το line στην Ασία στο -1, η Κρου (2-1-9, 0-1-5 εκτός) έρχεται από νίκη επί της Κόβεντρι (2-1). +1 ασιατικό διπλό ή πάσο.

198. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Και από την ουραγό Κρου (2-1) έχασε η Κόβεντρι (3-2-1 εντός), συμπληρώνοντας έτσι 0-1-4 από την τελευταία της νίκη. Ασταμάτητη η Μπρίστολ Σίτι (3-3-0 εκτός, 8-4-0 συνολικά), επικράτησε και της Τσέστερφιλντ με γκολ στο 93’, οδηγεί με άνεση την κούρσα της Λιγκ 1. Σωστά φαβορί το διπλό, χρειάζεται όμως και την σχετική κάλυψη στην ισοπαλία.

199. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Σκοράρει ανελλιπώς φέτος η ΜΚ Ντονς (3-0-2 εκτός με 3/5 over 4,5 και GG), από πέντε σερί GG και τέσσερα σερί over 2,5 έρχεται η Λέιτον Όριεντ (0-1-4 εντός). Θα πάμε με τα γκολ.

200. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Δεν ταιριάζει στη Νοτς Κάουντι ο ρόλος του φαβορί, φαίνεται αυτό άλλωστε και από το εντός/εκτός έδρας ρεκόρ της (2-2-2 και 2-3-0 αντίστοιχα). 8/11 τα under των γηπεδούχων, η Κρόουλι (1-2-3 εκτός) ξεκίνησε με 5/5 under 2,5 και NG εκτός, στα δύο τελευταία έφερε μεγάλα σκορ αλλά το 1-4 από την Πιτέρμπορο περιμένουμε να την αναγκάσει να επιστρέψει στα βασικά. Under 2,5 βασικά, και το Χ2 στο 1,80 προκαλεί…

201. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Σε καλό φεγγάρι η Πιτέρμπορο (3-2-1, κέρδισε 1-4 την Κρόουλι το περασμένο Σάββατο), όμως και η Μπάρνσλεϊ (2-3-1 εκτός) δείχνει να ξυπνάει με τις δύο επανωτές νίκες της κόντρα σε Ρότσντεϊλ και Μπράντφορντ. Ο άσος στο 1,80+, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε, ένα πόντο έχει το over.

202. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Πρέστον (3-3-0 εντός), η Πορτ Βέιλ (1-2-3 εκτός) είναι ανεβασμένη (2-1-1 στα πιο πρόσφατα), έρχεται από εμφαντικό 4-1 επί της Γέοβιλ. Ποιοτική και σοβαρή ομάδα οι γηπεδούχοι, σωστός ο φαβοριτισμός τους.

203. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Αμφότερες έρχονται από ήττες, της Ρότσντεϊλ (2-1-3 εντός) πάνω που είχε βρει ρυθμό (0-1 από τη Μπάρνσλεϊ), 0-1-5 με 4-12 γκολ ο εκτός έδρας απολογισμός της Τζίλιγχαμ, ΟΚ φαβορί ο άσος αλλά πριν το live δεν θα κινηθούμε, το 1,75 κρίνεται μικρό.

204. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Νο Bet.

205. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΟΛΝΤΑΜ

Εξαιρετική στο Μπρίστολ η Τσέστερφιλντ (3-1-1 εντός, 4/5 GG, 3/5 over 2,5), έφτασε στα όρια της την πρωτοπόρο Σίτι, χάνοντας το βαθμό με γκολ στο 93’ (3-2 σκορ). Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και η Όλνταμ (1-4-1 εκτός, 3/6 over 2,5 και GG, όλα με σκορ 2-2), 4-4-0 το αήττητο σερί της, νίκη-ανατροπή πέτυχε το Σάββατο κόντρα στη Γουόλσολ (2-1). Από επτά σερί GG έρχονται οι γηπεδούχοι (6/7 και over 2,5), από τρία η Όλνταμ, που πάντα βγάζει αρκετές φάσεις για γκολ, το over 2,5 πληρώνει 2,00+.

206. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Ήττα με ανατροπή (2-1) για τη Φλίτγουντ (2-4-0 εντός) στο Κόλτσεστερ, νίκη με ανατροπή για τη Ντονκάστερ (3-0-2 εκτός) στη Σκάνθορπ. Ομάδα για under οι γηπεδούχοι (4/6 εντός), 4/5 over μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι, οριακή η αξία του διπλού Draw no Bet, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κόντρα το σετ.

207. ΓΙΟΡΚ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Έξι ματς χωρίς νίκη η Γιορκ (0-2-4), 0-5-1 μετράει στην έδρα της, 0-2-4 εκτός η Σριούσμπερι, καθαρά ομάδα έδρας. Προφανώς έχει πολύ ισοπαλία μέσα.

208. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Δεκτός ο φαβοριτισμός της πρωτοπόρου Γουίκομ (3-2-1 εντός, 7-4-1 συνολικά), έστω και οριακά δείχνει να έχει τον τρόπο να καθαρίσει τέτοια παιχνίδια.

209. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

4-0-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Μάνσφιλντ, θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες κόντρα στη φορμαρισμένη Κέμπριτζ (2-2-2 εκτός), που μετά το 1-3 στη Μπέρτον κέρδισε με 5-1 την Όξφορντ. +0,25 ασιατικό διπλό.

210. ΜΠΕΡΙ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Αποτελεσματική στην έδρα της η Μπέρι (5-0-1 ρεκόρ), όχι και τόσο μακριά από τη δική της η Πόρτσμουθ (1-3-2 εκτός), που έρχεται από τέσσερα σερί Χ. Ο Όφορντ δεν θα έλεγε όχι σε μια πέμπτη ισοπαλία, αλλά δύσκολα θα καταφέρει η ομάδα του κάτι παραπάνω.

211. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΜΟΡΚΑΜ

Επέστρεψε στις νίκες η Μπέρτον (5-0-1 εντός) με το 1-2 στο Νορθάμπτον, η Μόρκαμ (3-0-3 εκτός) στις ήττες (1-0-4 στα πιο πρόσφατα) με το 1-3 από τη Γουίκομ, συνεχίζοντας το ξεφούσκωμα της. Δεν κερδίζει εύκολα η γηπεδούχος (6/8 νίκες της στο γκολ, οι υπόλοιπες με 2-0 σκορ), από τον άσο του 1,80 θα προτιμήσουμε τη νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ διαφορά για να πάρουμε καλύτερη απόδοση, γυροφέρνει το ματς και τα “κλασσικά” σκοράκια.

212. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ- ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.

Νο Bet.

213. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Σε κακή κατάσταση αμφότερες, η Τρανμίρ θα κατέβει με υπηρεσιακό προπονητή μετά την απόλυση Έντουαρντς, δεν θα μπλέξουμε.

214. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Επαγγελματικό διπλό στην Τρανμίρ για την Πλίμουθ (0-1) την περασμένη εβδομάδα, και οι έξι νίκες της φέτος ήρθαν με μηδέν παθητικό.4-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Αργκάιλ, 1-1-4 το εκτός της Καρλάιλ που έρχεται όμως από τρεις πειστικότατες νίκες. Θα μείνουμε σε απόσταση.

215. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΕΞΕΤΕΡ

Από ήττες έρχονται αμφότερες, 3-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Σάουθεντ, 3-0-3 το εκτός της Έξετερ, ούτε στα γκολ ξεχωρίζει κάτι.

216. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Νο Bet.

217. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Επτά ματς χωρίς νίκη (0-3-4) η Τσέλτεναμ (2-3-1), το πρόσφατο 3-1 (όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος) από τη Σριούσμπερι ήταν το πρώτο over της μετά από έξι, 9/12 under 2,5 μετράει φέτος. 5/6 έχει εκτός η Νορθάμπτον (2-2-2 ρεκόρ), πάμε με τα λίγα γκολ.

218. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΛΟΥΤΟΝ

Επέστρεψε στις νίκες η Χάρτλπουλ μετά από πέντε (0-2-3), στην έδρα της μετράει 1-2-3 με 5/6 under 2,5 και 6/6 No Goal. 5-1-0 αήττητο τρέχει η Λούτον (3-2-1 με 4/6 under 2,5 και NG εκτός) έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα σε αυτό το διάστημα, 10/12 τα under της συνολικά. Χειρότερη επίθεση εναντίον καλύτερης άμυνας της Λιγκ 2, κοντά στο 1,80 το under 2,5.

219. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΙΝΤ

Η Σάλτσμπουργκ δείχνει να αφήνει πίσω της την κρίση αποδίδοντας εξαιρετικά με Ραπίντ (1-2 εκτός) και Νόισταντ (4-1), δεν πατάει καλά φέτος η Ριντ (2-3-6) που σκόραρε σε 4/5 εκτός της. Πολλά με λίγα είναι το ματς, στο 2,05 το 4-6 γκολ στον Stoiximan.

220. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Ντέρμπι κορυφής, 6-1-1 εντός η Γκέιτσχεντ, 5-2-1 εκτός η πρωτοπόρος Μπαρνέτ, αμφότερες αγαπάμε τα GG, από 1-1 ξεκινάει, μπορεί να πάει παντού.

221. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΤΕΛΦΟΡΝΤ

Σε φόρμα η Γουόκινγκ, έρχεται από δυνατά διπλά σε Σάουθπορτ (2-5) και Όλτρινχαμ (0-3), 4-2-1 μετράει στην έδρα της, 0-2-6 εκτός η ουραγός Τέλφορντ. Λογικά στα Τάρταρα ο άσος, το over θα κυνηγήσουμε.

222. ΙΣΤΛΙ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Άλλος ένας χαμηλός πλην λογικός άσος, η Νόνιτον (0-1-7 εκτός με 2-16 γκολ) ακόμα ψάχνεται μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, η Ίστλι μετράει 5-3-0 εντός και έρχεται από εμφατικό 4-1 επί της Χάλιφαξ.

223. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΡΕΞΑΜ

No Bet.

224. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Έχει δείξει σημάδια ξεφουσκώματος η Μάκλσφιλντ (4-4-0), μια νίκη σημείωσε στα πέντε τελευταία, η Ντόβερ (1-2-5 εκτός) αντίθετα στα δικά της είχε μια μόλις ήττα. Το Χ2 ποντάρεται από νωρίς.

225. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ

Τριπλή, προχωράμε.

226. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Και εδώ το σετ είναι σωστό, μπορεί να πάει οπουδήποτε.

227. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Νο Bet.

228. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

2-1-5 το εντός έδρας ρεκόρ της Σάουθπορτ, δε γεμίζει το μάτι σαν φαβορί, η Γουέλινγκ μπορεί να έχει 1-1-6 ρεκόρ εκτός αλλά στα επτά τελευταία έχασε μόνο από την Κιντερμίνστερ με σκορ 2-1 (3-3-1). +0,25 ασιατικό διπλό.

229. ΤΟΡΚΙ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Καθαρή τριπλή, 5-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Τορκί αλλά η Γκρίμσμπι είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

230. ΤΣΕΣΤΕΡ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Χαμηλός ο άσος, αλλά σίγουρα η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, 1-0-7 με 3-19 γκολ ο εκτός έδρας απολογισμός της Άλφρετον μέχρι στιγμής.

231. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Χάλιφαξ με το βαρύ 4-1 στην Ίστλι, γνωστή η δύναμη της στο “Σέι” (5-2-1 με 19-9 γκολ) αλλά η Κιντερμίνστερ (2-3-3 εκτός) έχει την εμπειρία να σταθεί όρθια σε καυτές έδρες. Ούτε στα γκολ βγαίνει άκρη, 6/8 over 2,5 εντός οι γηπεδούχοι, 6/8 under εκτός οι φιλοξενούμενοι, μόνο για live.

232. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων έκανε σίγουρα ζημιά στη Ρεάλ καθώς βρίσκονταν σε δαιμονιώδη φόρμα (6 σερί νίκες με 27 τέρματα ενεργητικό). Πολύ πιθανό να έχει χάσει την ορμητικότητα της στην επίσκεψη της στη Λεβάντε η οποία αναμένεται να παίξει πολύ κλειστά με στόχο τους πρώτους της βαθμούς εντός έδρας (0-0-3 με 0-9 τέρματα στη Βαλένθια). Οι εταιρίες προεξοφλούν πως η Ρεάλ θα «γλεντήσει» ακόμα μία μικρομεσαία ομάδα της Πριμέρα όμως το ενδεχόμενο να σημειωθεί το πρώτο γκολ της αναμέτρησης μετά το 22’ (1,95) στον Stoiximan είναι μία καλή σκέψη με το σκεπτικό πως οι γηπεδούχοι θα παίξουν κλειστά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

233. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

3-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Βαγιαδολίδ, καλή ομάδα η Πονφεραδίνα αλλά έχει ταβάνι και πρόβλημα εκτός (1-0-3). Σωστά φαβορί ο άσος.

234. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΝΤΑΝΤΙ

Αρχικά φαβορί άνοιξε η Μάδεργουελ, πλέον το σετ είναι ακριβώς στη μέση, σωστά κατά τη γνώμη μας.

235. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Ποιοτικότερη ομάδα η Νταντί Γιουνάιτεντ, 3-1-0 μετράει στην έδρα της, 0-1-2 εκτός η Πάρτικ Θιστλ, μας κάνει ο άσος του 1,70-1,80.

236. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Θα αποφύγουμε την Ινβερνές εκτός έδρας (2-0-2 ρεκόρ) σε αποδόσεις φαβορί, η Σεντ Μίρεν μπορεί να μετράει 4/4 ήττες εντός αλλά τον τελευταίο μήνα βγάζει τσαγανό (2-1-1, η ήττα με 1-2 από τη Σέλτικ στο όριο).

237. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Καθαρό φαβορί η Σεντ Τζόνστον των τεσσάρων σερί ήττων, αήττητη (3-1-0) στα αντίστοιχα η Κιλμάρνοκ (1-2-1 εκτός), η αξία βρίσκεται στο Χ2.

238. ΑΛΟΑ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Ντέρμπι ουραγών, ίσως θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο.

239. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Σκοράρει δύσκολα στην έδρα της η Κουίν οφ Σάουθ (2-1-1 με 4-4 γκολ, 2-1-2 εκτός με 12-10 τέρματα), 2-4-2 το ρεκόρ της δυσκολοκατάβλητης Φόλκερκ, έχει πολύ Χ μέσα.

240. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

3-1-0 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ρέιθ, οι Ρέιντζερς δεν σκίζουν μέχρι στιγμής , προς αποφυγή ο άσος.

241. ΧΑΡΤΣ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Τραίνο η Χαρτς πριν τη διακοπή, 8-1-0 με 26-4 γκολ ο απολογισμός της, αν πιάσει απόδοση η Νταμπάρτον (0-2-2 εκτός) δεν έχει καμία τύχη.

242. ΜΟΡΤΟΝ – ΕΪΡ

4/4 νίκες εντός για τη Μόρτον, 2-1-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της Έιρ, ένα κλικ μόλις παραπάνω στον άσο.

243. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Νο Bet.

244. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΦΟΡΦΑΡ

Ντέρμπι κορυφής, στηρίζουμε ξανά τη φανέλα των γηπεδούχων, που στο σπίτι τους μετράνε μέχρι στιγμής 3-1-0 με 8-0 γκολ. Άσος.

245. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Αμφότερες έρχονται από νίκες, υπό αίρεση ο ακραίος φαβοριτισμός του άσου, θα πάμε με την κόντρα.

246. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Ντέρμπι ουραγός στη σκωτσέζικη Λιγκ 1, 0-1-3 εντός η Στέρλινγκ Άλμπιον, 0-0-4 με 0-7 γκολ εκτός η Στενχάουσμιουρ. Τις αφήνουμε να ξεμαλλιαστούν με ησυχία…

247. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΛΑΪΝΤ

Ικανή για τη ζημιά η Κλάιντ.

248. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Λογικό και δίκαιο φαβορί ο άσος.

249. ΙΣΤ ΦΑΪΦ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Νο Bet.

250. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ

Ένα κλικ παραπάνω προς τα αριστερά.

251. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΕΛΓΚΙΝ

Έχει τέτοια ματς στην έδρα της η Μπέργουικ, 0-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της ουραγού Έλγκιν.

252. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΙΑΛΜΠΙ

Ανώμαλη ομάδα η Ατβίνταμπεργκ, της πάνε και οι λεπτομέρειες, με το διπλό στη Χάλμσταντ (1-3) την προηγούμενη αγωνιστική ουσιαστικά σώθηκε (+8 από την επικίνδυνη ζώνη). Δυνατή εντός (6-4-3 ρεκόρ) και με 4-1-1 απολογισμό στα έξι τελευταία, υποδέχεται τη Μιάλμπι (2-2-9 εκτός) που καλείται να ξεπεράσει το σοκ της ήττας από την πεσμένη Μπρομαποϊκάρνα (0-1) που την κράτησε στις θέσεις του υποβιβασμού. Το Σεπτέμβρη οι φιλοξενούμενοι έδωσαν καλά δείγματα, όμως το χέρι δεν πάει εύκολα στο Χ2.

253. ΚΑΛΜΑΡ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Κάτι σαν εξάποντο παραμονής, στο +6 και +4 από την επικίνδυνη ζώνη Κάλμαρ (6-5-2 εντός) και Χάλμσταντ (5-1-7 εκτός) αντίστοιχα, αλλά με πολλές ομάδες να τις κυνηγάνε. Δύσκολο πρόγραμμα έχουν αμφότερες, οπότε το Χ δεν θα τις ενθουσιάσει, 0-1-5 έτρεχε πριν τη διακοπή η γηπεδούχος, η Χάλμσταντ έρχεται από πέντε σερί διπλά! Με χαρακτηριστική άνεση σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, οπότε ο φαβοριτισμός του άσου τίθεται υπό αμφισβήτηση.

254. ΕΜΕΝ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

1-4-0 με 12-7 γκολ μετράει εντός η Έμεν, 1-0-3 με 2-11 γκολ εκτός η Μάαστριχτ, έχει να σκοράρει πέντε παιχνίδια, η διακοπή σίγουρα τη βόλεψε. Μάλλον προς το over κλίνουμε, χωρίς καμιά μεγάλη ζέση.

255. ΛΟΡΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Ψάχνεται ακόμα η Λοριάν που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη μετά Γκουρκούφ εποχή, επιθετική δυστοκία και κούραση έχουν αφήσει τη Σεντ Ετιέν χαμηλά στη βαθμολογία που στο Μουστουάρ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της (0-5-8). Δίνουμε προβάδισμα στοNG (1,80 Stoiximan )που το φέρνει πολύ συχνά η Λοριάν (8/9NG) ενώ και η Σεντ Ετιέν εκτός έδρας παίζει πιο συντηρητικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

256. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Αγαπάει τα Χ και ειδικά τα 1-1 η Σοντερίσκε (1-7-2, 6/7 Χ με σκορ 1-1), η Νόρντζελαντ όμως δείχνει δύναμη εντός (4-0-1) και τρέχει 3-1-0 αήττητο. Συμφωνούμε με τον φαβοριτισμό του άσου.

257. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σφιχτές πίσω αμφότερες, στο όριο οι νίκες του Αστέρα (2/2 στο γκολ) ως τώρα στην Τρίπολη, τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1) δείχνουν να καλύπτουν την αναμέτρηση.

Πάμε στοίχημα LIVE

258. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ

Με νέο τεχνικό τον Μίοντραγκ Μπόζοβιτς η Λοκομοτίβ Μόσχας (3-3-3, 2-2-1 εντός), κάνει ντεμπούτο κόντρα σε ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο όπως είναι η Τέρεκ Γκρόζνυ (5-3-1, 1-1-1 εκτός), η αγορά πάει δυνατά στην κόντρα, οι Τσετσένοι όμως εκτός έδρας χάνουν μέρος της δυναμικής τους, οπότε ειδικά στις τωρινές αποδόσεις εμείς θα πασάρουμε.

259. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Δεύτερο σερί διπλό για την Παλεστίνο (2-1-2 εντός) που σε γενικές γραμμές δεν ικανοποιεί, μεσοβδόμαδα προκρίθηκε για το κύπελλο. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Γουόντερερς (7-1-2) που είναι στο -6 από την κορυφή και θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν το ντέρμπι κορυφής, 0.0 διπλό στο 1,875.

260. ΑΑΡΑΟΥ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Παιχνίδι από αυτά που λες ότι ξεκινάνε από 1-1, 9/11 GG έχει φέτος η μετρ του είδους Ααράου, από κοντά και η Σεντ Γκάλεν με 7/11. Θα πάμε με τα γκολ, κατά τα λοιπά πρόκειται για τριπλή.

261. ΜΑΛΙΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Ομάδα με επιθετικές αρετές η Μαλίν, 4-0-1 με 4/5 over 2,5 και GG ο μέχρι στιγμής εντός έδρας απολογισμός της, υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Άντερλεχτ (6-4-0, 2-3-0 εκτός με 3/5 over 2,5 και GG) ε ένα παιχνίδι που μπορεί να έχει πολλά γκολ, αυτά θα κρατήσουμε.

262. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΘΕΛΤΑ

Σκιά του εαυτού της η Μπιλμπάο που ψάχνει να βρει την χαμένη της αγωνιστική ταυτότητα με τη διακοπή λογικά να λειτουργεί ευεργετικά για την ομάδα του Βαλβέρδε που πρέπει επειγόντως να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η Θέλτα είναι χάρμα ιδέσθαι μέχρι στιγμής, ακόμα και στην πρώτη της ήττα με τη Βιγιαρεάλ δεν πρόδωσε το αγωνιστικό της στιλ ποτέ αλλά πλήρωσε ακριβά κάποια λάθη στην άμυνα. Σκοράρει συνεχώς εδώ και 13 αγωνιστικές (7 φέτος, 6 πέρσι) με τα στατιστικά και τον τρόπο που αναμένεται να αγωνιστούν αμφότερες να ευνοεί τοGGπου το βρίσκουμε στο 1,70 του Stoiximan . Αν δεν υπήρχε η διακοπή θα συζητούσαμε και το Χ2 αλλά τώρα η μοναδική ενασχόληση που έχει λογική είναι η αγορά των γκολ για δύο ομάδες που αρέσκονται στο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δημιουργούν αρκετές φάσεις στα παιχνίδια τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

263. ΑΛΑΒΕΣ – ΛΟΥΓΚΟ

Νο Bet.

264. ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

Under ή πάσο.

265. ΡΟΜΑ – ΚΙΕΒΟ

Με το μυαλό και στο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς της Τρίτης με τη Μπάγερν και έχοντας αρκετές απουσίες η Ρόμα υποδέχεται την Κιέβο με την οποία παραδοσιακά δεν συναντά δυσκολίες. Οι φιλοξενούμενοι όπως και με τη Μίλαν εκτός έδρας θα παίξουν για το βαθμό,η επιστροφή στις νίκες της Ρόμα με μηδέν παθητικό πληρώνει 2,00 στον Stoiximanκαι βρίσκεται στις επιλογές του DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

266. ΜΟΛΝΤΕ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Πρωταθλήτρια και μαθηματικά πλέον η Μόλντε (11-2-0 με 37-12 γκολ εντός, 19-5-0 αήττητο στο πρωτάθλημα, 7 σερί νίκες), καμία ομάδα στη χώρα φέτος δεν είναι καν κοντά της. Η Χάουγκεσουντ χάρις την έδρα της (2-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο εξάποντο με τη Σάντνες) κρατιέται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (+3), μακριά από αυτή χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (2-2-9 ρεκόρ). Το μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και το γεγονός ότι πρόκειται για φιέστα τίτλου μας κάνουν να απορρίψουμε το -1,5 ασιατικό χάντικαπ των γηπεδούχων, αλλά και κόντρα δεν υπάρχει. Αναμονή για το live, αν η ομάδα του Σκάλερουντ δείξει σοβαρό πρόσωπο θα την ποντάρουμε, ενώ σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι στο τέλος κερδίζουν στο γκολ το late goal θα είναι καλή περίπτωση.

267. ΠΟΡΤΟ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Πρόωρος τελικός του κυπέλλου Πορτογαλίας, νοκ-άουτ αναμέτρηση, ακολουθούν παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί. Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις φέτος η Πόρτο (7-4-0) που έχει μείνει στο -4 από την Μπενφίκα στο πρωτάθλημα όμως στο Ντραγκάο δεν κάνει εύκολα δώρα (5-1-0 συνολικά), βελτιώνεται η Σπόρτινγκ (3-4-0 στο πρωτάθλημα) που είναι επικίνδυνη επιθετικά όμως στην άμυνα έχει κενά. Αμφότερες είχαν πολλούς διεθνείς ενώ έρχεται και εβδομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Ανοιχτό και με πολλές φάσεις το μεταξύ τους 1-1 πριν 20 μέρες, για μεγαλύτερη ασφάλεια θα πάμε με το over 2 στο 1,70.

268. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Πόλης, από τα παιχνίδια που είναι για μάτι και όχι για στοίχημα. Προχωράμε.

269. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Επέστρεψε στις ήττες η Μπράντφορντ (2-1-3 εντός) στο ντέρμπι κόντρα στη Μπάρνσλεϊ, 2-1-3 μετράει εκτός και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ποντάρεται το 0:0 ασιατικό διπλό αλλά εμάς οι “λεπίδες” ακόμα δεν μας γεμίζουν το μάτι.

270. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Ανεβασμένη η Σανταντέρ (τέσσερα ματς αήττητη), μπορεί να βάλει δύσκολα στη Σαραγόσα (2-2-0 εντός) που δεν φημίζεται για την ευχέρεια της στο γκολ.

271. ΑΛΤΑΧ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πέντε ματς αήττητη η Άλταχ που σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ματς, από τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση προέρχεται η Αούστρια (1-3-2 εκτός) που είχε επτά διεθνείς. Ανοιχτά τα εκτός των φιλοξενούμενων ενώ στα τελευταία πέντε της Άλταχ σημειώθηκαν 18 τέρματα, GG & over.

272. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Tεράστιο διπλό στην έδρα της Αούστρια (0-2) για τη ΒΑΚ Πέλετς που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά οδηγεί την κούρσα του αυστριακού πρωταθλήματος (9-0-2), τρίτο ματς χωρίς γκολ για την Γκρόντιγκ που αν και συνηθίζει να παίζει αρκετά καλά συμπλήρωσε έξι αγώνες χωρίς νίκη (0-4-2). Στο 1,83 προσφέρεται ο άσος και δεν έχουμε ιδιαίτερες ενστάσεις αν και κάτι μας λέει ότι δεν θα είναι εύκολο το απόγευμα για τους γηπεδούχους.

273. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ

Με 4/5 νίκες εσχάτως η Ραπίντ είναι μόνη τρίτη πλέον, over και τα τέσσερα πιο πρόσφατα της. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Αντμίρα όμως εκτός έδρας στέκεται καλύτερα απ' ότι υποδηλώνει το 2-1-2, παίζεται το +1 της όμως εμείς θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο καθώς έχει βρει δίχτυα σε όλα της τα ταξίδια.

274. ΣΑΛΚΕ – ΧΕΡΤΑ

Ντεμπούτο Ντι Ματέο στον πάγκο της Σάλκε (2-2-3, 1-2-0 εντός), αξιόμαχη ομάδα η Χέρτα, αλλά μέχρι εκεί. Θα περιμένουμε το live με σκοπό τον άσο, πέντε σερί με μηδέν παθητικό δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.

275. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ

4/4 νίκες με 15-1 γκολ εντός η πρωτοπόρος της Ερεντιβίζιε Αϊντχόφεν, σε καλό φεγγάρι πάντως πριν τη διακοπή η Άλκμααρ (3-0-1 εκτός), χωρίς αξία ο μικρός άσος.

276. ΒΙΛΕΜ – ΦΙΤΕΣΕ

3-0-1 μετράει στο σπίτι της η νεοφώτιστη Βίλεμ, 1-0-3 εκτός η Φίτεσε. Η διακοπή ίσως βοήθησε τους φιλοξενούμενους να μονταριστούν, το διπλό όμως σε τιμές φαβορί δεν μας λέει κάτι.

277. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ

Δεν είναι εύκολα τέτοια διπλά στη σκωτσέζικη Τσάμπιονσιπ, καλύτερη ομάδα ποιοτικά οι Χιμπς αλλά με 1-0-3 ρεκόρ εκτός…

278. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλό, 0-2/0-3/1-3 τα πιθανότερα σκορ, παίζεται και στο χάντικαπ, το επερχόμενο ματς κόντρα στη Γιουβέντους λογικά θα φρενάρει τους πρωταθλητές στο τέλος.

279. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ

Προφανής επιλογή ο άσος, από δύο τεσσάρες έρχεται η Φέγενορντ, και η Χέρακλες όμως πριν τη διακοπή έφτασε στην πρώτη της νίκη (1-0-7) φέτος, με το εμφατικό μάλιστα 6-1 επί της Μπρέντα.

280. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ - ΑΚΙΛΙΖ 29

Λογικό φαβορί ο άσος, επίφοβο το over.

281. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Προτελευταία αγωνιστική στην MLS, σε θαύμα ελπίζει το Τορόντο (πρέπει να κάνει το 2/2 και να χάσει και τα δύο παιχνίδια της η Κολόμπους) για τα πλέι-οφ, ελεύθερα παίζει το Μόντρεαλ (0-4-12 εκτός), την προηγούμενη αγωνιστική άξιζε τη νίκη κόντρα στη βαθμολογικά ενδιαφερόμενη Νιου Ίνγκλαντ (2-2). Καναδικό ντέρμπι, στο 1,60 ο άσος, σωστή κρίνεται η απόδοση, αλλά όχι και δελεαστική.

282. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Συνήθως έπαιζε καλά αλλά δεν έπαιρνε βαθμούς η Μπάνφιλντ, αυτή τη φορά συνέβη το αντίθετο στο 2-2 με τη Ραφαέλα, συνεχίζει αήττητη για τέσσερα (1-3-0) ενώ δημιουργικά παράγει πολλές φάσεις. Ταπεινωτική ήττα με 0-4 για την Εστουδιάντες την προηγούμενη αγωνιστική, μεσοβδόμαδα κέρδισε με 2-1 την Πενιαρόλ και έχει τη ρεβάνς μεσοβδόμαδα. Με πολλές αλλαγές και 1-0-4 εκτός οι φιλοξενούμενοι, προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους.

283. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

Δύο σερί καθαρές νίκες πριν τη διακοπή (3-0 Μουσκρόν, 0-2 Σαρλερουά) για την Κόρτραϊκ (1-1-3 εντός), που δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της. Παραδοσιακά ισχυρή στο γήπεδο της, 1-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μπέβερεν, ο άσος από το 2,00 που άνοιξε έχει πέσει στο 1,85, παραμένει άξιος αναφοράς και πονταρίσματος.

284. ΟΣΤΑΝΔΗ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ

Περίεργο ματς, για 1,90 δεν είναι ο άσος, 1-2-2 μετράει εντός έδρας η Οστάνδη, 0-2-3 εκτός η Μουσκρόν, κανονικά τα γκολ αποτελούν προτεραιότητα αλλά τελευταία οι φιλοξενούμενοι δείχνουν δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων.

285. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ – ΛΙΡΣ

Με νέο τεχνικό τον - μέχρι πρότινος βοηθό του Στάελενς – Βίνταρσον οι γηπεδούχοι (2-1-2 εντός με 4/5 under 2,5 και NG), αδύναμη μακριά από την έδρα της η Λιρς (0-1-4 με 3-13 γκολ), στο -0,25 μπορούμε να στηρίξουμε τον άσο.

286. ΛΙΛ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Μετά την τρέλα του Ζερλάν (ήττα με 3-0, δίκαιη αλλά το σκορ τουλάχιστον υπερβολικό) και το πρώτο over της φέτος η Λιλ περιμένουμε να επιστρέψει στα γνωστά under και NG της, 3-2-0 με 5-0 γκολ μετράει στην έδρα της, η ουραγός Γκινγκάμπ δύσκολα θα καταφέρει να παραβιάσει την εστία της. 1-0/2-0 βασικά, τα υπόλοιπα σκορ είναι καλύτερα μόνο κάλυψη.

287. ΜΕΤΣ – ΡΕΝ

Έδρα η Μετς (3-1-0 με 9-3 γκολ εντός), 1-1-3 μετράει εκτός η Ρεν, 1-6-1 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, πρώτα Χ μετά άσος.

288. ΜΟΝΑΚΟ – ΕΒΙΑΝ

Μόνο για κόντρα ο άσος, τρεις σερί νίκες πριν τη διακοπή μετρούσε η Εβιάν , οι γηπεδούχοι σκοράρουν με το σταγονόμετρο.

289. ΝΑΝΤ – ΡΕΜΣ

Πιέζεται ο άσος, 3-1-1 μετράει η Ναντ στο “Μποζουάρ”, όλες οι νίκες της βέβαια στο γκολ, 8/9 under 2,5 μετράει συνολικά. 1-0-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ρεμς, τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1) λογικά καλύπτουν το ματς.

290. ΝΙΣ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Αποτελεσματική στην έδρα της η Νις (3-1-1), ομάδα στα μέτρα της η Μπαστιά (0-1-3 εκτός), θα πάμε στον -0,25 ασιατικό άσο, στέκουν και τα “κλασσικά” σκοράκια.

291. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Μονόδρομος τα γκολ, 3-2-0 με 11-5 γκολ (3/5 over 2,5, 4/5 GG, 3,20 γκολ μ.ο.) μετράει εντός η Γιούνγκ Μπόις, πάντα φουλ επιθετική στην έδρα της, 3-0-2 με 5/5 GG και over 2,5 (4,00 γκολ μ.ο.) εκτός η Βασιλεία, 9/11 τα GG / over της τη φετινή σεζόν. Οver 2,75.

292. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΪΜΠΑΡ

Εμφανές το προφανές.

293. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Νο Bet.

294. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΧΙΡΟΝΑ

Ντερμπάκι στην Καταλονία, αμφότερες έχουν επιθετικές αρετές, έχει τύχη το αμφίσκορο.

295. ΓΑΝΔΗ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Οριακός ο άσος στο 1,60, 3-1-1 εντός η Γάνδη, 1-1-3 εκτός η Σαρλερουά, οι γηπεδούχοι όμως ακόμα και όταν κερδίζουν δεν το κάνουν πειστικά. Το προσπερνάμε.

296. ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Σε πολύ άσχημη φάση βρίσκεται η Νιουμπλένσε που έχει 0-1-3 στα τελευταία τέσσερα ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχοντας αποτύχει να σκοράρει σε κάποιο από αυτά, εντός έχει 2-1-1. Πέντε ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη η Κονσεπσιόν (0-2-3) που σπάνια χάνει εκτός (3-7-2 μαζί με πέρσυ), στο κύπελλο κέρδισε τη Λότα Σβάγκερ 4-2 και προκρίθηκε. Στο under ο πρώτος λόγος.

297. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

0-1/0-2, έχει και Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα η “Μεγάλη Κυρία”.

298. ΜΠΡΕΝΤΑ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Με βαριές ήττες πήγαν στη διακοπή αμφότερες, δεν θα μπλέξουμε.

299. ΤΒΕΝΤΕ – ΑΓΙΑΞ

Απλά πληροφοριακά ο άσος παίρνει πάνω του τα πρώτα πονταρίσματα, πέραν τούτου ουδέν.

300. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΝΤΑΛΑΣ

Αδιάφορο βαθμολογικά το Κολοράντο (6-5-5 εντός), 0-2-10 μετράει από την τελευταία του νίκη, που ήταν κόντρα στην αδύναμη Σίβας ΗΠΑ, το Ντάλας μόνο αδύναμο δεν είναι, κέρδισε 2-1 το Λος Άντζελες την προηγούμενη αγωνιστική εξασφαλίζοντας τα πλέι-οφ, θα ψάξει για βαθμούς ώστε να τερματίσει στην πρώτη τριάδα της Δύσης και να περάσει απευθείας στους “8”. Οι Τεξανοί είναι αναγκασμένοι να παίξουν για τη νίκη, αφού κυνηγάνε το Σολτ Λέικ (παίζει τα ξημερώματα) που βρίσκεται στην 3 θέση ένα πόντο μπροστά τους, έχει υπέρ του τις ισοβαθμίες και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σίβας ΗΠΑ, την οποία και κατά πάσα πιθανότητα θα κερδίσει. Στο 2,90 το διπλό κινήτρου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν εκτός έδρας ρεκόρ 3-5-8 δεν μοιάζει και κελεπούρι, αποτελεί όμως σίγουρα επιλογή.

301. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Ανάλογα με τα κέφια της παίζει η Σαν Λορέντσο (4-2-5) που μάλλον αγγαρεία κάνει μετά την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες, στο 91' έσωσε το βαθμό με την Ντεφένσα η Ιντεπεντιέντε και έμεινε στο -5 από την κορυφή. Με τις ώρες τους οι γηπεδούχοι, ανάξια εμπιστοσύνης η Ιντεπεντιέντε.

302. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Στο -8 και στο -7 από την άνοδο αντίστοιχα, οι επόμενες 3-4 αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για αμφότερες. Αήττητη σε 12/13 τελευταία της ματς η Σαμπάιο (4-8-1) που με τις ισοπαλίες δεν μπορεί να διεκδικήσει άνοδο, τα ίδια συμβαίνουν και στα εντός της (5-8-1). Η Ναούτικο κέρδισε 3/4 τελευταία όμως εκτός δεν πείθει (4-4-6), μόνο προς τα γκολ έχει λογική να κοιτάξουμε όμως η οι φιλοξενούμενοι αρέσκονται στα under εκτός (9/14).

303. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Σε καλό φεγγάρι η Σάντα Κρουζ που προέρχεται από πολύ δυνατά αποτελέσματα με τον προπονητή να κάνει λόγο για άνοδο (είναι στο -9), εντός έχει 8-1-1 εσχάτως. Πάτησε κορυφή η Βάσκο που είναι 10 ματς αήττητη (6-4-0), εκτός παίζει με πρώτο της μέλημα να μη χάσει (5-7-2). Θα γίνει μεγάλη μάχη, οι γηπεδούχοι θα παίξουν μόνο για τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι δεν θα πουν όχι στην ισοπαλία, πάσο.

304. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΣΕΑΡΑ

Δεν πατάει καλά η Τζόινβιλ που επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς να πείσει όμως, κρατήθηκε τουλάχιστον στην τετράδα ενώ εντός έχει 10-3-1. Η Σεαρά δείχνει να ξεπερνάει το ντεφορμάρισμα της μαζεύοντας 10 πόντους στα τελευταία πέντε, εκτός (5-4-5) δεν φημίζεται για τις ικανότητες της. Τριπλή και αυτό, τέτοια εποχή η Τζόινβιλ συνηθίζει να γκρεμίζει ότι έχτιζε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν θα μπλέξουμε όμως καθώς η Σεαρά παίζει γεμάτη άγχος βλέποντας μια σίγουρη άνοδο να τίθεται υπό αμφισβήτηση.

305. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

Πενιχρή η συγκομιδή (0-1-4) της Μπραγκαντίνο (6-3-5 εντός) σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων που την έφεραν και πάλι στο +3 από τη ζώνη, δραματική η κατάσταση στην Αμέρικα που έχει λυγίσει από τις απουσίες ενώ κουβαλά και κούραση από το μεσοβδόμαδο αποκλεισμό για το κύπελλο, εκτός έχει 3-3-8 έχοντας σκοράρει μόνο σε 1/5 τελευταία. Εξάποντο παραμονής, θα πάμε με τον άσο.

306. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Ντέρμπι της Ανδαλουσίας, την πρώτη νίκη της ψάχνει η Κόρδοβα (0-4-3, 0-2-1 εντός), ομάδα έδρας δείχνει η Μάλαγα, 2-2-0 εντός / 0-1-2 εκτός ο μέχρι στιγμής απολογισμός της. Αμφότερες με έφεση στο under, o άσος βρίσκεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, κρατάμε το +0,25 των γηπεδούχων και τα σκορ 1-0/2-0/2-1/1-1/0-0.

307. ΓΚΟΪΑΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Έχοντας κερδίσει σε 5/6 τελευταία εντός (στα τέσσερα δεν δέχθηκε γκολ) η Γκοϊάς έχει ξεφύγει στο +7 από τη ζώνη, μεσοβδόμαδα με βασικούς κέρδισε την Έμελεκ για το Σουνταμερικάνα αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι. Άδικη ήττα γνώρισε η Γκρέμιο που μάχεται να βρεθεί εντός τετράδας, εκτός έχει 4-4-6 με 8-10 γκολ (11/14 NG και under). Αμφότερες δίνουν μεγάλη βάση στην άμυνα ενώ θα έχουν εκτός τον πρώτο τους σκόρερ, διαβασμένες πάντως οι αποδόσεις στα λίγα γκολ.

308. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΜΠΑΪΑ

Άλλη μια εκτός έδρας ήττα για τη Σάο Πάολο που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Κρουζέιρο και διατηρήθηκε στο -7, εντός έχει 8-4-2 ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε πάλι την Ουατσιπάτο (2-3) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα. Δύο σερί ήττες στο γκολ έβαλαν και πάλι την Μπαΐα στη ζώνη, μεσοβδόμαδα πήγε κατά βάση με αναπληρωματικούς στο Περού και αποκλείστηκε στα πέναλτι έχοντας χάσει με 2-0 στην κανονική διάρκεια αν και μέχρι το 83' κρατούσε το 0-0. Θα επιστρέψει στις νίκες η Σάο Πάολο, λογικά θα το κάνει με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

Πάμε στοίχημα LIVE

309. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Ασταθέστατη η Φλουμινένσε που έχει κερδίσει μόνο ένα στα τελευταία πέντε (1-3-1) και δεν μπορεί να μειώσει τη διαφορά από την τετράδα παρά τις συνεχόμενες γκέλες των προπορευόμενων ομάδων, εντός έχει 7-6-1. Βελτιώνεται συνεχώς η Κρισιούμα που εντός έχει κάνει μεγάλες νίκες τελευταία όμως εκτός είναι αναιμική (0-5-9, 3-23 γκολ). Κρίση και αστάθεια στους γηπεδούχους, από νίκη ψυχολογίας προέρχεται η Κρισιούμα που κάπως βελτιώθηκε στα τελευταία εκτός και σε 2/4 δεν έχασε σκοράροντας κιόλας. Θα πάμε με το ασιατικό +1 των φιλοξενούμενων στο 1,90.

310. ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Μεγάλο διπλό στην Κομπρελόα για την Μπαρνετσέα, δεύτερο στα τελευταία τρία ματς και έτσι ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας αφήνοντας τέσσερις ομάδες πίσω της. Εκεί που πήρε δύο σερί τρίποντα και πίστεψε στην αγωνιστική της άνοδο η Κατόλικα δέχθηκε χαστούκι μεγατόνων από την Ουατσιπάτο με 0-3 εντός και έπεσε ένατη, απογοητευτική η παρουσία της γενικά, ειδικά εκτός (1-0-3). 1,65 άνοιξε το διπλό και έχει φτάσει 1,36, καμία αξία ούτε σε αυτό αλλά ούτε και στους γηπεδούχους που πρακτικά θα είναι φιλοξενούμενοι σε αυτό το ματς.

311. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Δεύτερη φετινή ήττα για την Αμέρικα (8-2-2) στο βαρύ 4-0 από την Κρουζ Αζούλ, εντός έχει 4-0-1. Τρεις βαθμούς πίσω με ένα ματς λιγότερο η Μοντερέι (7-2-2) που είδε το ιατρικό της δελτίο να αδειάζει και μπορεί να υπερασπιστεί το ασιατικό +1 που πληρώνει 1,825 εκμεταλλευόμενη τη ζαλάδα των γηπεδούχων.

312. ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ

Δεύτερη εξαιρετική εμφάνιση της Πουέμπλα με τον Σολά στον πάγκο, εντός έχει 1-3-2 με 4/6 GG. Ξεκόλλησε από τον πάτο μετά από καιρό η Λεόνες Νέγκρος καθώς πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγώνες, εκτός όμως έχει 0-2-4 έχοντας σημειώσει μόνο τρία γκολ. Εξάποντο παραμονής με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι.

313. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΣΙΚΑΓΟ

Σίγουρα πρώτη στην Ανατολή η Ουάσινγκτον (10-4-2 εντός), σαν να έχει παρατήσει την προσπάθεια το Σικάγο (2-7-7 εκτός), άσος στο 1,70+.

314. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Έξω από τον χορό των πλέι-οφ η Φιλαδέλφεια (5-8-3 εντός) μετά την ήττα –ανατροπή από 0-2- κόντρα στην Κολόμπους Κρου, το Κάνσας (8-1-7 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί του Σικάγο πιάνοντας ξανά τη δεύτερη θέση στην Ανατολή, θέλει τη νίκη ώστε να κρατηθεί στην τριάδα. Διπλό κινήτρου στο 2,60, δεν θα κατηγορήσουμε όποιον το επιλέξει, υπάρχει χώρος και για κάλυψη στην ισοπαλία.

315. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ – ΛΑΝΟΥΣ

Το καλύτερο της φετινό ματς έκανε η Ντεφένσα στην έδρα της Ιντεπεντιέντε όμως ισοφαρίστηκε στο 91' συμπληρώνοντας έτσι 9/11 GG και 8/11 over, έχει και κύπελλο πάντως μεσοβδόμαδα. H Λανούς κόλλησε στο 3-3 με τη Γοδόι και είδε τη Ρίβερ να απομακρύνεται στο -4, μεσοβδόμαδα έχασε με 2-1 από τη Σέρο Πορτένιο στην Παραγουάη και έπεται ρεβάνς την Τρίτη. GG το βλέπουμε, στο 1,66 όμως θα απέχουμε.

316. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Σε φόρμα η Ατλέτικο Μινέιρο (9-4-1 εντός), πρώτα κέρδισε με 1-0 τη Σάο Πάολο και βρέθηκε τέταρτη, μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Κορίνθιανς αν και είχε χάσει στο πρώτο 2-0 ενώ βρέθηκε και πίσω στο σκορ μόλις στο 5', όλα αυτά με γεμάτο ιατρικό δελτίο. Δεύτερη σερί νίκη για τη Σαπεκοένσε που έκλεψε το τρίποντο από την Μπαΐα χωρίς να το αξίζει και βρέθηκε στο +4 από τη ζώνη, εκτός έχει 2-3-9 με 9-23 γκολ. Με ψυχολογία και τη δύναμη της έδρα η Ατλέτικο θα πάρει τη νίκη, λόγω κούρασης πάντως δύσκολα θα διαλύσει τους φιλοξενούμενους, στο 1,86 η νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

317. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Σε καλό φεγγάρι η Α Μπε Σε, κέρδισε την Αβαΐ εντός, έχασε άδικα από τη Ναούτικο εκτός ενώ μεσοβδόμαδα παραλίγο να κάνει την ανατροπή της χρονιάς όταν ανέτρεψε το 0-2 με το οποίο έχανε από την Κρουζέιρο σε 3-2 μένοντας εκτός κυπέλλου λόγω του 1-0 που είχε χάσει εκτός. Είναι στο +5 από τη ζώνη έχοντας 7-3-4 εντός. Δύο πόντους παραπάνω έχει η ντεφορμέ (2-0-7 εσχάτως) Λουβερντένσε που πάει με υπηρεσιακό στο Νατάλ ενώ εκτός (2-3-9, 9-20 γκολ) αποδυναμώνεται πολύ, άσος στο 1,90.

318. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Πέμπτη ανέβηκε η Τίγκρες που είναι ξεκάθαρο ότι βολεύεται στα εκτός, στο γήπεδο της έχει 2-1-2. Μετά από καιρό η Κρουζ Αζούλ έπαιξε κοντά στις δυνατότητες της, νίκη με 4-0 επί της πρωτοπόρου Αμέρικα, σκόραρε τα μισά απ' όσα είχε σκοράρει στα 11 προηγούμενα ματς. Δεν πείθουν εντός οι γηπεδούχοι, η "μάκινα" πάει με φουλ ψυχολογία και μπορεί να μη χάσει (1,75).

319. ΙΚΙΚΕ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Άλλη μια ήττα για την Ικίκε (1-4-5) που πραγματοποιεί τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών και ότι πόντους παίρνει είναι εντός (1-3-1), έφερε τουλάχιστον νέο προπονητή. Καλύτερα εκτός (3-2-0) παρά εντός τα πάει η Ο' Χίγκινς που άνοιξε κόντρα με την ομοσπονδία και ίσως έχει μερικά κόντρα σφυρίγματα από δω και πέρα ενώ έχει και 2-3 καλές απουσίες. Με τις υπάρχουσες συνθήκες οφείλουμε να πάμε με το 1Χ στο 1,92.

320. ΑΡΙΚΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

8/10 under μετράει η Σαν Μάρκος που σκοράρει δύσκολα έχει όμως σφιχτή άμυνα (6-10), εντός έδρας (3-1-1) έχει μαζέψει 10/11 βαθμούς της ως τώρα ενώ προκρίθηκε μεσοβδόμαδα στο κύπελλο. Δεύτερη σερί νίκη για την Ουνιόν μετά τη διακοπή, ανέβηκε έτσι τέταρτη και έχει βάσιμες βλέψεις για τη λιγκίγια. Σκληρή έδρα εναντίον καλύτερης ομάδας, διαφορετικές λογικές όσον αφορά τα γκολ, είναι ένα ματς που δεν πιάνεται από πουθενά.

321. ΛΕΟΝ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Δεν πατάει καλά η Λεόν (4-0-8) όμως πήρε το πρώτο της διπλό και αναπνέει, είναι στο -4 από τη λιγκίγια. Άλλη μια ήττα για τη Γουαδαλαχάρα που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, την ανέλαβε ο ντε λα Τόρε που ήταν πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός και την είχε οδηγήσει στον τελευταίο της τίτλο. Με άλλο αέρα η Τσίβας ίσως μπορέσει να πάρει έστω ένα βαθμό, δεν θα ρισκάρουμε πριν δούμε την αντίδραση της πάντως.

322. ΑΤΛΑΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Άτλας που πέρασε από την έδρα της Γουαδαλαχάρα στο κλάσικο και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στο -2, εντός έχει 4-2-0. Στραβοπάτησε η Τολούκα εντός με την Πουέμπλα, έφτασε όμως τα έξι ματς χωρίς ήττα (4-2-0) και είναι στο -4 από την κορυφή, εκτός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα (1-2-2). Δύσκολο ματς, η Τολούκα σε ματς που δεν οφείλει να ψάξει το διπλό πάει καλύτερα, πιθανότατα θα μπορέσει να πάρει ένα πόντο.

323. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Στο -1 από τη λιγκίγια η Τζαγκουάρες που έχασε με 2-0 από την Πατσούκα και συμπλήρωσε πέντε χωρίς νίκη, τα τέσσερα ήταν ισοπαλίες βέβαια, εντός έχει 2-3-0. Ισοπαλία-σοκ για τη Σάντος στο 2-2 με τη Μονάρκας καθώς ήταν μπροστά με 2-0, οριακά εντός λιγκίγια, εκτός έδρας έχει 2-3-1. Ομάδες που δύσκολα χάνουν εντός και εκτός αντίστοιχα, από ένα γκολ το έχουν όμως ίσως κολλήσουν εκεί.

324. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Θα ξέρει το αποτέλεσμα του Πόρτλαντ το Βανκούβερ (3-8-5 εντός), βατό ματς έχει στο φινάλε, υποδεχόμενο το Κολοράντο, σε αποδόσεις φαβορί εκτός έδρας λίγο ματς ξινίζει, παρότι η φόρμα και το κίνητρο δείχνουν καθαρά προς τα δεξιά. Χρειάζεται τουλάχιστον κάλυψη στην ισοπαλία, που αγαπάει ιδιαίτερα εκτός έδρας η ομάδα από τον Καναδά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ