ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου(16/8). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου(16/8)

234. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Πέντε σερί νίκες με 15-1 τέρματα συμπλήρωσε η Γκάμπα με το 0-2 επί της Ομίγια, χτυπάει πλέον την πόρτα της τριάδας. 5-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της, η Ναγκόγια έρχεται από 0-3-4 αλλά εκτός έδρας μέχρι στιγμής είναι αποτελεσματική (4-2-3). Στο 1,80 ο άσος, δελεαστική απόδοση, αξίζει ένα έστω μικρό ποντάρισμα.

235. ΟΥΡΑΒΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Τρία ματς χωρίς νίκη η Ουράβα, ήττα 2-1 από την Καβασάκι στο πιο πρόσφατο, διατηρείται όμως στην κορυφή της J-League. H πρωταθλήτρια Χιροσίμα (3-4-2 εκτός) έδειξε το μέταλλο της επικρατώντας οριακά με 1-0 της επίσης πρώτης Τόσου, ξέπλυνε την ντροπή για το 5-1 από την Κασίμα που είχε προηγηθεί και πλέον πάει με καλή ψυχολογία στη δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος (6-3-1 εντός η Ουράβα). Δύσκολο είναι, στο 1,95-2,00 ο άσος, που στηρίζεται και από την παράδοση.

236. ΚΑΣΙΜΑ - ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ

Σε καλό φεγγάρι η Κασίμα (4-1-4 εντός), τρέχει 3-3-0 αήττητο, από τέσσερις σερί ισοπαλίες έρχεται η σφιχτή Κόφου (1-4-4 εκτός με 8/9 under 2,5), επίθεση VS άμυνας, θέλουμε να πάμε με τη φόρμα των γηπεδούχων (1,80 ο άσος) αλλά τέτοια ματς κρύβουν παγίδες.

237. ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Ξεφτιλίκια η Τσερέζο (3-2-4 εκτός), η ομάδα με το σούπερ μπάτζετ και τον Φορλάν στην 11άδα έχει τέσσερα ματς να σκοράρει, ενώ οριακά βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Απέκτησε βέβαια τον Κακάου (φορ, μια ζωή στην Στουτγκάρδη), ο οποίος όντας κατά το ήμισυ γερμανός έχει σταθερότητα στην απόδοση του και σε αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η Καβασάκι (6-2-2 εντός) έρχεται από μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Ουράβα πλησιάζοντας την κορυφή στον πόντο, σαφώς είναι καλύτερο σύνολο από τους φιλοξενούμενους, περιμένουμε 11άδες με τον άσο του 2,00 στο μυαλό.

238. ΚΑΣΙΒΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Πήρε τον πόντο στη Γιοκοχάμα (2-2) η Κασίβα, επιστρέφει στην καυτή έδρα της (5-4-1) για να υποδεχθεί την ανεβασμένη Βίσσελ Κόμπε (2-5-2 εκτός). Αρκετά ισορροπημένο, η Βίσσελ έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της μέχρι στιγμής (8/9 GG), ισορροπεί πάνω στο 1-1 το ματς.

239. ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΟΜΙΓΙΑ

Φοβερή περίπτωση η Νιιγκάτα (3-4-2 εντός με 8/9 under 2,5), έρχεται από 7 σερί under 2,5, 6/7 εκ των οποίων ήταν και 0-1 γκολ, έχει την 4 καλύτερη άμυνα αλλά και την 3 χειρότερη επίθεση στη J-League, παρόλα αυτά πούλησε τον κορυφαίο φορ της Καβαμάτα! Η Ομίγια γενικά δεν είναι για πολλά φέτος, αλλά το πάλεψε στο 0-2 κόντρα στη σούπερ φορμαρισμένη Γκάμπα ενώ εκτός έδρας μετράει 2-5-3. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί στην Ασία το line να είναι στο 0,75, θα στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους.

240. ΣΕΝΤΑΪ – ΣΙΜΙΖΟΥ

0-4-1 μετράει μετά τη διακοπή η Σεντάι (2-5-2 εντός), η Σιμίζου (3-2-5 εκτός) από την άλλη στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της μάζεψε τεσσάρες. Πάμε παρακάτω.

241. ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ

Πέντε ματς χωρίς νίκη η παραπαίουσα Γιοκοχάμα (3-4-3 εκτός), η πεσμένη Τοκουσίμα (0-2-7 εντός) είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να ανανήψει αλλά σε αυτές τις αποδόσεις φυσικά δεν θα μπλέξουμε.

242. ΤΟΣΟΥ – ΤΟΚΥΟ

Εκτός λογικής η απόλυση του Γιουν από τον πάγκο της πρωτοπόρου Τόσου (5-1-3 εντός), τη Δευτέρα ηττήθηκε από τη Χιροσίμα με 1-0, μετράει 6/9 under 2,5 και 7/9 NG εντός, έρχεται από πέντε σερί 0-1 γκολ. Το Τόκυο (3-3-3 εκτός με 7/9 under 2,5 και 6/9 NG) έχει την 3 καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος στα επτά πιο πρόσφατα έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα, under, NG, 0-1 γκολ, όλα εκεί οδηγούν.

243. ΛΙΝΤΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Λίγη στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ η Λιντς, έχασε καθαρά με 2-0 από τη Μίλγουολ. Η Μίντλεσμπρο του Καράνκα συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι, μετρώντας 2/2 νίκες με μηδέν παθητικό. Το διπλό υποχωρεί, θα το προτιμήσουμε στο -0,25 ασιατικό.

244. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΣΟΥΟΝΣΙ

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στον Φαν Χάαλ και τη νέα Γιουνάιτεντ που ξεκινά με αρκετές φιλοδοξίες τη νέα σεζόν. Ασφαλώς μια πρεμιέρα κρύβει πάντα δυσκολίες και η Σουόνσι είναι μια ομάδα που δεν θα συγχωρέσει σοβαρά λάθη. Ωστόσο η τριάδα στην άμυνα και η πιο συντηρητική προσέγγιση του ματς από τον Ολλανδό δίνουν αξία στη νίκη των κόκκινων διαβόλων με μηδέν παθητικό, μια επιλογή που πληρώνει 2,15 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

245. ΣΕΛΤΙΚ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Κάνει μπαμ το λάθος των μπουκ σε αυτό το ματς καθώς παραδοσιακά η Σέλτικ στην αρχή κάθε σεζόν δεν δίνει σημασία στην Πρέμιερ, πόσο μάλλον τρεις μέρες πριν το δώρο-playoff παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ όταν θα έχει στραμμένα όλα τα βλέμματα πάνω της και κόντρα σε μια ομάδα που έχει πάρει 7 ισοπαλίες στα 17 τελευταία ματς στο Σέλτικ Παρκ με χειρότερο ρόστερ από το φετινό. Θα πάρουμε το +1,25 των φιλοξενούμενων στο 1,80 της Bet365και ας μη βγει ποτέ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

246. ΜΠΡΕΣΤ – ΑΝΖΕ

Δεν μας τα είπε καλά η Μπρεστ μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ (1-1 και αποκλεισμός στα πέναλτι από τη Γκαζελέκ, έπαιξε με βασικούς), η Ανζέ αντίθετα επικράτησε με 2-1 της Νιμ. Πολύ Χ έχει μέσα.

247. ΟΥΡΑΛ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ

Σε τρία ματς εντός η Ουράλ μετράει 0-1-2, στο 4 θέλει τη νίκη κόντρα στη νεοφώτιστη Τορπέντο που μετά τα 4-1 και 8-1 σε ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ πήρε τον πρώτο βαθμό της εντός κόντρα στην Άμκαρ. Όλα τα ματς τους Goal/Goal ως τώρα, οπότε κοιτάμε προς τα εκεί.

248. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

1 γύρος στο γερμανικό κύπελλο, τον απόλυτο θεσμό εκπλήξεων. Δυνατά μπήκε στην Τσβάιτε λίγκα η Μπόχουμ, μετά το 1-1 κόντρα στην Γκρόιτερ καθάρισε με 1-5 την Άουε, σίγουρα πιο έτοιμη από τη Στουτγκάρδη που ακόμα δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι. Στο 2,00 το 1Χ, οι γηπεδούχοι έχουν και δυνατή έδρα, θα συνταχθούμε μαζί τους.

249. ΒΙΚΙΝΓΚ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Ξανά έμεινε στην ισοπαλία η Βίκινγκ κόντρα στη Χάουγκεσουντ (1-1 εκτός), 2-5-2 μετράει εκτός, 6-10-3 συνολικά! Από 0-2-4 έρχεται η Σόγκνταλ (1-3-5 εκτός), με τα παραπάνω δεδομένα ο χαμηλός άσος είναι προς αποφυγήν.

250. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ και νέο (άπειρο) προπονητή, η Γουέστ Μπρομ λογικά θα αργήσει να στρώσει και να βρει ρυθμό. Η Σάντερλαντ συνεχίζει με τον Πογιέτ στον πάγκο μετά την περσινή επική σωτηρία και πάνω-κάτω είναι ίδια ομάδα παρά τις πολλές αποχωρήσεις (παικτών που δεν βοήθησαν). Στο +0,25 το όριο στην Ασία, δεν λέμε όχι στο διπλό της Bet365, στο 1,975 το πόνταρε ο DSuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

251. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Λονδρέζικο ντέρμπι, την περασμένη σεζόν η Γουέστ Χαμ έκανε άλογο την Τότεναμ (3/3 νίκες, δύο διπλά), φέτος είναι ενισχυμένη αλλά η Τότεναμ έχει στον πάγκο Ποκετίνο, έναν άνθρωπο να εμπνέει μετά από καιρό. Εντελώς διαισθητικά, αφού μιλάμε για πρεμιέρα, το 1,90 του 1Χ μοιάζει μεγάλο.

252. ΚΠΡ – ΧΑΛ

Αρκετά ισορροπημένο, σκεφτόμαστε να στηρίξουμε τη γηπεδούχο ΚΠΡ στο Draw No Bet, αλλά θα περιμένουμε το live.

253. ΛΕΣΤΕΡ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Κάθε πρεμιέρα και δύσκολη και η Έβερτον το γνωρίζει πολύ καλά αφού μετράει μόλις μία νίκη τα τελευταία 6 χρόνια. Η Λέστερ έχει τον ενθουσιασμό, όχι όμως και την εμπειρία να σταθεί επάξια στην κατηγορία και ένα πιθανό Χ σίγουρα δεν θα θεωρηθεί αποτυχία από κανέναν. Στο 3,40 η συγκεκριμένη επιλογή στον Stoiximan . Εναλλακτικά το GG του 1,75 με την Έβερτον να δέχεται γκολ σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

254. ΣΤΟΟΥΚ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Με παρακαταθήκη την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της πέρσι και ενισχυμένη μεταγραφικά, η Στόουκ πιθανότατα θα διανύσει άλλη μία ήρεμη χρονιά κοιτώντας μόνο προς τα πάνω. Παραδοσιακά δύναμή της είναι το Μπριτάνια, εκεί όπου στην πρεμιέρα υποδέχεται την προβληματική Άστον Βίλα, που ενισχύθηκε ελάχιστα, δεν έχει διαθέσιμο ξανά τον Μπεντέκε και ο τεχνικός της Λάμπερτ είναι το πρώτο φαβορί για απόλυση. Στο 1,95 ο άσος στην Bet365, επιλογή και του B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

255. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Ακέφαλη ακόμα η Χάντερσφιλντ, στην παράταση επιβλήθηκε την Τρίτη της Τσέστερφιλντ (Λιγκ 1) με σκορ 3-5, η Κάρντιφ πέρασε σχετικά εύκολα από το Κόβεντρι (1-2) και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση.

256. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Ζορίστηκαν και οι δύο στο Λιγκ Καπ, παρότι έπαιζαν εντός με ομάδες της Λιγκ 2, στην παράταση πέρασε η Μπέρμιγχαμ (3-1 Κέμπριτζ), με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μπράιτον (2-0 Τσέλτεναμ). Στην πρεμιέρα αμφότερες ηττήθηκαν, σωστά έστω και οριακά φαβορί οι φιλοξενούμενοι, πέραν τούτου ουδέν.

257. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Εκτός Λιγκ Καπ από τη Σριούσμπερι (Λιγκ 2) η γεμάτη προβλήματα Μπλάκπουλ, θύμα έκπληξης έπεσε η Μπλάκμπερν (0-1 από τη Σκάνθορπ). Φυσικά φαβορί το διπλό, αλλά δεν αξίζει να μπλέξουμε, τουλάχιστον pregame.

258. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Στην παράταση πέρασε η Μπόλτον τη Μπέρι (Λιγκ 2) την Τρίτη (3-2), η Φόρεστ μετά το 2-0 επί της Μπλάκπουλ στο πρωτάθλημα σημείωσε και δεύτερη επαγγελματική νίκη στο Λιγκ Καπ (0-1 Τρανμίρ). Βγάζει σίγουρα μεγαλύτερη σοβαρότητα η ομάδα του Πιρς, οι γηπεδούχοι σαν να ψάχνονται ακόμα, έστω και οριακά πάμε με το διπλό Draw No Bet.

259. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Με φόρα μπήκε η Μπόρνμουθ στη σεζόν, 0-4 κέρδισε τη Χάντερσφιλντ για το πρωτάθλημα, με αλλαγές την Τρίτη δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα δεύτερα να κάμψει την αντίσταση της Έξετερ (0-2). Ενθουσιώδης η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, στην πρεμιέρα όμως έδειξε απειρία παραχωρώντας εντός έδρας 1-1 στην Τσάρλτον, στο Λιγκ Καπ απέκλεισε στα πέναλτι (4-4 κανονική διάρκεια, 6-6 στην παράταση… ) τη Ντάγκεναμ (ομάδα της Λιγκ 2) και τα τελευταία χρόνια την ξέρουμε σαν ομάδα έδρας. Άσος στο 1,85+.

260. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Φαβορί η Νόριτς, παίρνει πάνω της και τα πρώτα πονταρίσματα, πιθανότατα γιατί η Γουότφορντ πούλησε τον φορ Ντίνι (πρώτος σκόρερ πέρυσι) στη Λέστερ. Η εικόνα της ομάδας του Σανίνο πάντως στα δύο πρώτα επίσημα ματς της σεζόν ήταν πολύ καλή, δεν θα ενστερνιστούμε την άποψη της αγοράς.

261. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Φαβορί η Ρέντινγκ, 2-2 απέσπασε την πρεμιέρα στην έδρα της Γουίγκαν, στο κύπελλο προσπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Νιούπορτ (3-1), δεν θα διαφωνήσουμε αλλά η τσαμπουκαλεμένη Ίπσουιτς του ΜακΚάρθι είναι ικανή για ζημίες. Πάσο.

262. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΓΟΥΛΒΣ

Επιθετικό το προφίλ και τον δύο ομάδων, την Τρίτη η Γουλβς έφερε 2-3 με τη Νορθάμπτον μένοντας εκτός συνέχεια το Λιγκ Καπ. Ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει τα πράγματα, πάμε με το over.

263. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΝΤΕΡΜΠΙ

Δυνατές ομάδες αμφότερες, έχουν ξεκινήσει με 2/2 νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ, δεν θα μπλέξουμε.

264. ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Λάθος στα μάτια μας ο φαβοριτισμός του διπλού, η Γουίγκαν στην πρεμιέρα έσωσε στο τέλος το βαθμό εντός έδρας κόντρα στη Ρέντινγκ (2-2) ενώ την Τρίτη έπεσε θύμα έκπληξης, μένοντας εκτός Λιγκ Καπ από τη Μπέρτον (Λιγκ 2). Μια χαρά σταθερή η Τσάρλτον (1-1 Μπρέντφορντ εκτός, 4-0 την Κόλτσεστερ στο Λιγκ Καπ), 1Χ ή πάσο.

265. ΦΟΥΛΑΜ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Ανέτοιμη φάνηκε η Φούλαμ, στην πρεμιέρα, καθαρή η ήττα της με 2-1 από την ψυχωμένη Ίπσουιτς, η Μίλγουολ ξεκίνησε με 2/2 νίκες στο Ντεν με καθαρά δίχτυα. Λονδρέζικο ντέρμπι, με πολύ –και όπως πάντα φανατισμένο- κόσμο οι φιλοξενούμενοι, άσος προς αποφυγή…

266. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Δύσκολο σταύρωμα, καμία δεν έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής. Πάσο.

267. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Ομάδες με δυνατότητες, η Κόβεντρι παρά τις 2/2 ήττες ήταν κοντά και στο 3-2 από τη Μπράντφορντ αλλά και στο 1-2 από την ανώτερη Κάρντιφ την Τετάρτη για το Λιγκ Καπ. 1-2 από τη Μπρίστολ Σίτι έχασε στο πρωτάθλημα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, 2-1 κέρδισε τη Μάνσφιλντ -επίσης Τετάρτη- στο Λιγκ Καπ. Το αμφίσκορο μοιάζει η λογικότερη επιλογή.

268. ΚΡΟΟΥΛΙ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Καλό μπάσιμο στη σεζόν με 2/2 νίκες για τη Σουίντον, εκτός έδρας πέρυσι ήταν μέτρια προς κακή, η Κρόουλι επίσης κέρδισε 0-1 τη Μπάρνσλεϊ και άφησε εκτός Λιγκ Καπ στην παράταση την Κρόουλι. Δεν θα μπλέξουμε.

269. ΚΡΟΥ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Την Τρίτη για το Λιγκ Καπ η Κρου επικράτησε της Μπάρνσλεϊ με 0-2, στο πρωτάθλημα κέρδισε 2-1 τη Φλίτγουντ την ώρα που επικείμενη αντίπαλος της, που προφανώς ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, έχανε στην έδρα της 1-2 από την Κρόουλι. Δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε ξανά την Αλεξάντρα, στα +0,25 ασιατικό.

270. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Εκτός Λιγκ Καπ αμφότερες, καμιά δεν νοιάζεται πάντως ιδιαίτερα, η Μπρίστολ Σίτι έχει ως αυτοσκοπό την επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ, στην πρεμιέρα κέρδισε 1-2 την ισχυρή Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Λογικό φαβορί ο άσος.

271. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Έχει ένα προβάδισμα το διπλό, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, η Φλίτγουντ έχει δείξει καλύτερα στοιχεία στα δύο πρώτα ματς της σεζόν.

272. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

2/2 νίκες για τη Ντονκάστερ, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, αμφότερες εκτός έδρας, η Πορτ Βέιλ όμως έρχεται από το 6-2 επί της Χάρτλπουλ για το Λιγκ Καπ. Χαμηλά ο άσος, θα περιμένουμε το Live.

273. ΟΛΝΤΑΜ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Και οι δύο σε φάση ψαξίματος, το αφήνουμε.

274. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Εκτός Λιγκ Καπ η Πιτέρμπορο (1-0 από την Πλίμουθ), πολλά τα νέα πρόσωπα και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, δημιουργήθηκε και πρόβλημα στα στόπερ με τους δύο βασικούς της να τραυματίζονται. Η ΜΚ Ντονς μετά τη νίκη-ανατροπή (4-2 από 0-2) επί της Τζίλιγχαμ καθάρισε στο Λιγκ Καπ τη μισητή Γουίμπλεντον με 3-1, θα πάμε με το +0,25 ασιατικό των φιλοξενούμενων που ήδη υποχωρεί.

275. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Από μεγάλη έκπληξη (0-1 τη Μπλάκμπερν) στο Λιγκ Καπ έρχεται η Σκάνθορπ, κόντρα όμως στη σοβαρότατη Πρέστον θα περάσει δύσκολα. Σωστά φαβορί το διπλό.

276. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΓΕΟΒΙΛ

1-2 επικράτησε της Γέοβιλ η Τζίλιγχαμ την Τρίτη για το Λιγκ Καπ, οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με 2/2 ήττες. Δεν είναι κανένα κελεπούρι ο άσος, το αφήνουμε στην άκρη.

277. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Αμφότερες νεοφώτιστες, η Τσέστερφιλντ μπήκε με το δεξί (1-2 τη Λέιτον Όριεντ) στην κατηγορία, η Ρότσντεϊλ μετράει 2/2 ήττες και ακόμα δεν έχει σκοράρει, όμως οι γηπεδούχοι έπαιξαν παράταση την Τρίτη, η μόνη ένσταση για τον άσο.

278. ΓΙΟΡΚ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Τόνωση ηθικού το 2-3 επί της Γουλβς (Τσάμπιονσιπ) στο κύπελλο για τη Νορθάμπτον, η Γιορκ αποκλείστηκε από τη Ντόνκαστερ με γκολ στο 90’, την εκτιμάμε περισσότερο σαν ομάδα γι αυτό δεν θα ασχοληθούμε με το διπλό.

Πάμε στοίχημα LIVE

279. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Λίγη η Καρλάιλ μέχρι στιγμής (2/2 ήττες), καλύτερα στοιχεία δείχνει η Γουίκομ, που πάντως δεν είναι ομάδα να επιβάλει το παιχνίδι της. Πολύ Χ έχει.

280. ΛΟΥΤΟΝ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Άγνωστο πώς θα επηρεάσει τη Λούτον η ήττα από τη Σουίντον (Λιγκ 1) στο κύπελλο (ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο), η Γουίμπλεντον ήταν λίγη στο ντέρμπι κόντρα στην ΜΚ Ντονς (3-1), γενικά δείχνει να μπάζει αμυντικά (2-2 εντός με τη Σριούσμπερι στην πρεμιέρα). Δεν είναι και καμία ευκαιρία το 1,85 του άσου.

281. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Μια μέρα ξεκούρασης λιγότερη για τη Μάνσφιλντ (ήττα με 2-1 από τη Σέφιλντ Γιουν. Την Τετάρτη), η Όξφορντ έρχεται από μεγάλη πρόκριση με ανατροπή (1-2) στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι (Λιγκ 1). Προς τα δεξιά κοιτάμε.

282. ΜΟΡΚΑΜ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.

Δεν βγαίνει κάτι από τα πρώτα ματς των δύο, προχωράμε.

283. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Μεγάλες δόξες για τη Μπέρτον, πέταξε εκτός Λιγκ Καπ τη Γουίγκαν (Τσάμπιονσιπ) κερδίζοντα με 2-1, στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί το διπλό στη Οξφόρδη (0-1). Η Ντάγκεναμ έφαγε τρία στην έδρα της από τη Μόρκαμ στην πρεμιέρα, ενώ την Τρίτη αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Μπρέντφορντ έπειτα από ένα τρελό ματς (4-4 κανονική διάρκεια, 6-6 στην παράταση). Σουρωτήρι η άμυνα των φιλοξενούμενων, περιμένουμε η Μπέρτον να βρει τα γκολ που θα της χρειαστούν για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

284. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΕΞΕΤΕΡ

Ντέρμπι του Ντέβον, η φιλόδοξη φέτος Πλίμουθ αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Λέιτον Όριεντ την Τρίτη, ενώ και στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το αριστερό (1-0 ήττα στο Κέμπριτζ), όμως η Έξετερ συνεχίζει να διατελεί υπό καθεστώς οικονομικού ελέγχου. Στο 2,00 ο άσος, αποτελεί επιλογή.

285. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Την Τρίτη η Πόρτσμουθ σε ένα “Φράτον Παρκ” γεμάτο κόσμο κέρδισε με 1-0 την Πιτέρμπορο (Λιγκ 1), δείχνοντας τη δυναμική της. Η Κέμπριτζ δεν είναι εύκολος αντίπαλος, πήρε την Πλίμουθ (1-0) στην πρεμιέρα, ζόρισε τη Μπέρμιγχαμ (3-1) στο Λιγκ Καπ, και εδώ όμως ο άσος του 2,00 ματς κλείνει το μάτι.

286. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Ένα κλικ παραπάνω το έχει ο άσος.

287. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Νέοι ιδιοκτήτες στην Τρανμίρ, υπάρχει ευφορία στο στρατόπεδο της γι αυτό και το Χ2 υποχωρεί, όμως δεν βλέπουμε λόγω να κοντράρουμε την ανώτερη ποιοτικά Σριούσμπερι.

288. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Νο Bet.

289. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΜΠΕΡΙ

Πολύ κακή και στα δύο παιχνίδια που έδωσε η Χάρτλπουλ (1-0 Στίβενεϊτζ, 6-2 Πορτ Βέιλ), η Μπέρι έφτασε μέχρι την παράταση τη Μπόλτον (Τσάμπιονσιπ) πριν λυγίσει (3-2), φέτος είναι φιλόδοξη και το υλικό της είναι καλό. Διπλό με κάλυψη στο Χ.

290. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Δύο 0-0 ως τώρα για τη Γκρίμσμπι, δύο ήττες χωρίς να σκοράρει (0-1/3-0) η νεοφώτιστη Ντόβερ. Στο -0,75 το όριο για τους γηπεδούχους, δεν λέει τίποτα αφού το 1-0 θα ψάξουν.

291. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Κόλλησε στο 1-1 εντός με τη Ντάρτφορντ την Τρίτη η Γουόκινγκ, 2/2 νίκες για τη Μάκλσφιλντ, παρότι αγωνίζεται με πολλούς νέους παίχτες, δεν βρίσκουμε το λόγο το Χ2 να πληρώνει 1,80+.

292. ΙΣΤΛΙ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

2/2 νίκες αμφότερες, σφαγή θα γίνει, τριπλή είναι όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

293. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ

Καλύτερη ομάδα η Κιντερμίνστερ, πήρε 0-0 στη Λίνκολν, κέρδισε άνετα 3-0 την Άλφρετον, η Ντάρτφορντ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων.

294. ΜΠΑΡΝΕΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ

2/2 νίκες με 7-0 γκολ μετράει η Μπαρνέτ, μια νίκη και μια ισοπαλία ως τώρα για τη Λίνκολν, θα παλέψει το ματς αλλά οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Στο 2,00 ο άσος.

295. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Στην έδρα της την Τρίτη η Μπρέιντρι απέδειξε ότι είναι δυνατή (3-0 τη Ντόβερ). Με 2/2 ήττες ξεκίνησε η Τσέστερ, ο άσος του 1,90 περιμένουμε να κάνει την εμφάνιση του.

296. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Δύσκολη η προσαρμογή της Μπρίστολ Ρόβερς, μετά από δύο αγωνιστικές ακόμα δεν έχει βρει δίχτυα. 2/2 ήττες για τη νεοφώτιστη Όλτρινχαμ, φαβορί όπως αναμενόταν το διπλό αλλά χωρίς παιχτική αξία.

297. ΡΕΞΑΜ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Κόντρα στη ομάδα που ο ίδιος έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη ο προπονητής της Ρέξαμ Κέβιν Γουίλκιν, η Ρέξαμ έχει την ποιότητα να το καθαρίσει. Άσος στο 1,80+.

298. ΤΟΡΚΙ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Δεν μας τρελαίνει η Τορκί για να πάμε στον χαμηλό άσο της, έχει πάντως σαφές προβάδισμα κόντρα στη Σάουθπορτ, που ποτέ δεν ήταν ομάδα για εκτός έδρας ματς.

299. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

2/2 νίκες στο γκολ η Φόρεστ Γκριν, 2/2 ήττες με τριάρες η Άλφρετον, μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε.

300. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Η πιο αποτελεσματική εντός έδρας ομάδα στην Βρετανία είναι η Χάλιφαξ, με 2/2 νίκες ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Κόνφερενς, η Γουέλινγκ είναι στα μέτρα της. Άσος.

301. ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Πολύ δύσκολο ματς για πρόβλεψη καθώς πρέπει να αναμένουμε μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης για να δούμε τι ρόστερ θα έχει ενεργό η Μάδεργουελ. Πάσο.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

302. ΝΤΑΝΤΙ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Η Πάρτικ δείχνει πολύ ανεβασμένη φέτος, έχει την ψυχολογία και την περυσινή τρομερή εκτός έδρας εικόνα και σίγουρα δεν μπορεί να θεωρείται τόσο outsider κόντρα σε μια καλή αλλά και με το τρακ της νεοφώτιστης ακόμη Νταντί. Δεν είναι κακό το ασιατικό 0:0 στο 2,10 του διπλού.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

303. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Πολύ δύσκολο ματς για πρόβλεψη καθώς και οι δύο έχουν ξεκινήσει αρνητικά στο πρωτάθλημα. Η Ρος Κάουντι θέλει να απαντήσει για το 0-4 από την Πάρτικ, δεδομένης και της παραδοσιακής χαλαρότητας με την οποία μπαίνει η Κίλι στο πρωτάθλημα ίσως έχει αξία το 1,95 στο -0,25 των γηπεδούχων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

304. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Η Σεντ Τζόνστον δεν ήταν κακή κόντρα στην Σέλτικ ενώ τα ομολογουμένως πολλά διαιτητικά λάθη μπορεί να φέρουν μια πιο ευνοϊκή διαιτησία σε αυτό το ματς. Η Χάμιλτον πήρε ψυχολογία κόντρα στη Σεντ Μίρεν αλλά εδώ είναι εντελώς διαφορετικό καθώς δεν θα έχει τόσους χώρους για να βγάλει κόντρες. Πολύ καλό το 1,85 του ασιατικού 0:0 της Σεντ Τζόνστον που προσφέρει κάλυψη και στην ισοπαλία.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

305. ΑΛΟΑ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Σωστό φαβορί οι Ρέιθ Ρόβερς.

306. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Over και GG έφεραν αμφότερες στην πρεμιέρα, αυτά θα κρατήσουμε ξανά.

307. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Καλύτερη δείχνει ως τώρα η Κουίν Οφ Σάουθ, σαφώς σταθερότερη από τη Νταμπάρτον, το διπλό έχει προβάδισμα.

308. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Τριπλή , όπως δείχνουν και οι αποδόσεις.

309. ΜΟΡΤΟΝ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Καλύτερα δείγματα ως τώρα από τους φιλοξενούμενους, το Χ2 δεν θα έπρεπε να πληρώνει τόσο πολύ (1,80).

310. ΜΠΡΕΧΙΝ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Δίνουμε ένα -μόλις- πόντο παραπάνω στη γηπεδούχο.

311. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΕΪΡ

Νο Bet.

312. ΦΟΡΦΑΡ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Στο 1,90 μόλις το διπλό, σίγουρα η Νταμφέρμλιν έχει πιο βαριά φανέλα αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν.

313. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Νο Bet.

314. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που κέρδισαν στην πρεμιέρα, προς το αμφίσκορο κλίνουμε.

315. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ – ΕΛΓΚΙΝ

Νο Bet.

316. ΙΣΤ ΦΑΪΦ – ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Εκτιμούμε περισσότερο τη Μπέργουικ, είναι όμως ομάδα έδρας. Πάσο.

317. ΓΚΕΦΛΕ – ΜΑΛΜΕ

318. ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσε η Έστερσουντ (4-2-3 εκτός) με το 2-1 επί της Συριάνσκα, η Χουσκβάρνα (3-2-4 εντός) μετράει 2-0-9 στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Στο 1,80 το διπλό, φυσικά πολύ χαμηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας, όχι όμως και χωρίς καλό λόγο.

319. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΛΤΑΧ

Ακόμα και όταν παίζει καλά, όπως κόντρα στη Στουρμ, δεν κερδίζει η Ραπίντ (1-2-1). Κωλοπετσωμένη η νεοφώτιστη Άλταχ, στερείται ποιότητας αλλά παίζει με πάθος. Θα το αφήσουμε για το live.

320. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΣΤΙΑ

Τα δύο τελευταία χρόνια η Παρί κέρδισε την Μπαστιά με 3-1 και 4-0. Βάσει αυτών των σκορ, των σκορ που έφεραν και οι δύο στην πρεμιέρα (2-2 η Παρί στην έδρα της Ρεμς, 3-3 εντός με Μαρσέιγ η Μπαστιά) αλλά και της ανάγκης των γηπεδούχων να ρεφάρουν με πειστικό τρόπο την γκέλας της πρώτης αγωνιστικής, το 4-6 γκολ στο 2,37 του Stoiximan δεν δείχνει να είναι μακρινό ενδεχόμενο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

321. ΑΑΡΑΟΥ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Βαριά ήττα με 4-0 από τη Γιούνγκ Μπόις γνώρισε στη Βέρνη η Γκρασχόπερς, επτά ματς πλέον τη φετινή σεζόν χωρίς νίκη (0-3-4), η Ααράου είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία, έχασε μόνο στην πρεμιέρα με 1-2 από τη Βασιλεία. Οι αποδόσεις φαβορί για το διπλό σύντομα άλλαξαν, πλέον στα ίσια το σετ, είναι καλοί εντός έδρας οι γηπεδούχοι.

Πάμε στοίχημα LIVE

322. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΓΚΕΝΚ

Χωρίς νίκη (0-2-1) και προπονητή παραμένει η Γκενκ, η Κόρτραϊκ είναι γνωστή ομάδα έδρας και έρχεται από διπλό ψυχολογίας στη Μαλίν. Σε αποδόσεις φαβορί ο άσος δεν λέει πολλά πράγματα, 5/6 GG δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.

323. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Όταν ακολουθεί την Τετάρτη το ματς της χρονιάς για την Άαλμποργκ (κόντρα στο ΑΠΟΕΛ), δεν υπάρχει μυαλό για εκείνο κόντρα στην Έσμπιεργκ. Αλλαγές αναμένεται να κάνουν οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλή μπάλα αλλά είναι αναποτελεσματικοί. Το +0,25 ασιατικό διπλό στο 1,85 παίζεται, αλλά δεν είναι και καμιά ευκαιρία, για Δανία μιλάμε.

324. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Σημαντική ενίσχυση για την Άαλεσουντ (2-4-4 εντός) μεσοεπιθετικά, σκοπεύαμε να την κοντράρουμε απέναντι στη φορμαρισμένη Χάουγκεσουντ (3-2-0 σερί, 2-2-5 εκτός) αλλά τώρα θα το αφήσουμε. 8-2-0 δείχνει η προϊστορία, οι φιλοξενούμενοι είχαν κα ματς για το κύπελλο μεσοβδόμαδα (1-0 από τη Στάμπαεκ, έμειναν εκτός).

325. ΖΕΝΙΤ – ΟΥΦΑ

Ασταμάτητη η Ζενίτ, πέρασε και από την Ουράλ με 1-2, θα καθαρίσει και τη νεοφώτιστη Ούφα, λογικά εύκολα και με μηδέν παθητικό.

326. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Κεραυνός εν αιθρία η αποχώρηση Πιούλις από τον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας, ένας λόγος ακόμα να ποντάρουμε στο ασιατικό χάντικαπ των “κανονιέρηδων”, που μπαίνουν φουριόζοι στη σεζόν.

327. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΠΡΕΝΤΑ

Ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ματς, η PSV είναι ισχυρή, έχει ψυχολογία και αρκετές βλέψεις φέτος ενώ η Μπρέντα δεν έχει ούτε την αγωνιστική ετοιμότητα ούτε την εύνοια της προϊστορίας. Αναμενόμενες οι τιμές του άσου, εναλλακτικά μοναδική σοβαρή επιλογή η νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό στο 2,08 του Stoiximan , κάτι που έχει επιβεβαιωθεί στις 6/8 νίκες της PSV στα τελευταία 10 μεταξύ τους ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

328. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ – ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ

Κάνει βήματα προς τα μπρος η Κονσεπσιόν που έφτασε τους πέντε βαθμούς και έχει εξαιρετική ψυχολογία, η Μπαρνετσέα πήρε τους πρώτους της βαθμούς νικώντας την προηγούμενη βδομάδα όμως έχει πραγματοποιήσει τέσσερις τραγικές εμφανίσεις. Άσος όμως δεν παίζεται στο 1,44, προτιμότερο το να το κάνει με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

329. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΡΙΝΤ

4/4 νίκες για τη ΒΑΚ Πέλετς, η Ριντ ανέκαθεν ήταν ομάδα έδρας και παρότι η παράδοση δείχνει προς τα δεξιά (5-1-0 ανεξαρτήτως έδρας) δεν μπορούμε παρά να συνηγορήσουμε στον άσο.

330. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ

Ακόμα τρώει γκολ η Γκρόντιγκ στο Σάλτσμπουργκ με τον δείκτη του σκορ να σταματάει στο 8-0 λόγω και της χαλάρωσης των γηπεδούχων. Μπορεί να παραπαίει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αλλά έχει ευκαιρία στην αναμέτρηση με την ουραγό Νέουσταντ να ορθώσει ανάστημα. Αναμένεται ένα ματς όπου θα μιλήσουν οι επιθέσεις των δύο ομάδων, πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να σημειωθούν πολλά τέρματα, άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής των φιλοξενούμενων είδαμε από 4 γκολ και άνω, επιλογή των Young Guns το σύνολο τερμάτων 4-6 που προσφέρει ο Stoiximan στο 2,70. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

331. ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Τσάμπιονς Λιγκ έχει την Τρίτη η Σάλτσμπουργκ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να σταματήσει και στα 2-3...

332. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Σχετικά εύκολα σώθηκε πέρσυ η Ζιλ Βιθέντε που κράτησε τον προπονητή της όμως αποδυναμώθηκε μεταγραφικά, πέρσυ είχε 6-4-5 εντός με 11/15 under. Με μικρούς και ελεύθερους συνεχίζει την οικονομική της εξυγίανση η Γκιμαράες, τα κατάφερε καλά πέρσυ ο τεχνικός της και παρέμεινε, έχασε όμως αρκετούς από τους βασικούς της, 5-2-8 το εκτός έδρας ρεκόρ της την περσινή σεζόν. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται σωστά μοιρασμένο και το Χ δεν θα στεναχωρήσει καμία, καλύτερα πάσο μέχρι να τις δούμε.

333. ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΤΣΒΟΛΕ

Διαφορά ποιότητας στο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ωστόσο το ευρωπαϊκό ματς της Τσβόλε σε συνδυασμό με τον άκρως επικίνδυνο ενθουσιασμό των γηπεδούχων απαιτεί και κάλυψη στην ισοπαλία. Στο 1,975 πήρε ο Dsuker το ασιατικό 0:0 των φιλοξενούμενων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

334. ΤΒΕΝΤΕ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Η Τβέντε έχει στο μυαλό το ματς κόντρα στην Κάραμπαγκ για τα προκριματικά του EL και έχει δεδομένα επιθετικά προβλήματα, αντίθετα η Ντεν Χάαγκ πριν την αποβολή είχε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στην Φέγενορντ και σίγουρα αδικείται από τις αποδόσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή. Περιμένουμε πολύ κλειστό ματς χωρίς πολλά γκολ, επομένως προκαλεί το +1,5 των φιλοξενούμενων στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

335. ΟΛΙΜΠΟ – ΤΙΓΚΡΕ

Πρώτο ματς της Ολίμπο καθώς η πρεμιέρα της αναβλήθηκε, σχεδόν απαράλλακτο το ρόστερ της, ήταν ισχυρή εντός πέρσυ. Αν και δεν ήταν υποδεέστερη της Βελέζ η Τίγκρε έχασε, θέλει χρόνο για να στρώσει καθώς άλλαξε πολύ. Παίζονται τα σκοράκια του άσου 1-0/2-0/2-1/(1-1).

Πάμε στοίχημα LIVE

336. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΛΙΡΣ

1,40 πληρώνει μόλις ο άσος της Λόκερεν, δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν κάτι που να δικαιολογεί αυτές τις αποδόσεις. Παραδοσιακά ομάδα έδρας η Λιρς, στάθηκε όμως καλά στη Μπριζ (1-0 από την Κλαμπ) και στο +1,25 το ασιατικό διπλό είναι μέχρι και δελεαστικό.

337. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΜΑΛΙΝ

Πρώτο γκολ και νίκη για την Οστάνδη στο 0-1 επί της Σερκλ Μπριζ, η Μαλίν μέχρι στιγμής είναι ή του ύψους ή του βάθους (1-0-2, όλα GG/over). Όπως δείχνουν και οι αποδόσεις πρόκειται για καθαρή τριπλή.

338. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ

3/3 ήττες η Σαρλερουά, ένα πόντο έχει ή Μπέβερεν από το πρόσφατο 1-1 κόντρα στη Βέστερλο. 1,80+ ο άσος, χαμηλός σε κάθε περίπτωση.

339. ΛΑΝΣ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Διπλό Draw No Bet ή πάσο.

340. ΛΟΡΙΑΝ – ΝΙΣ

Καλύτερο ξεκίνημα με διπλό στο Μονακό δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Λοριάν που δείχνει σαν να μην άλλαξε κάτι με την αποχώρηση του Γκουρκούφ. Από τις πιο επικίνδυνες ομάδες την κόντρα, απέναντι στη Νις όμως θα πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και να δημιουργήσει αυτή παιχνίδι. Δεν θα έπρεπε να δίνει τόσο χαμηλά ο άσος (1,75-1,80) αφού οι δύο ομάδες δεν διαφέρουν και πολύ στον τρόπο λειτουργίας τους, αξίζει το Χ2 της Νις στο 2,10 τηςBet365 που έβαλε στο παιχνίδι του και ο Dsuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

341. ΜΕΤΣ – ΝΑΝΤ

Η Μετς πορεύτηκε πέρσι και κέρδισε εύκολα την άνοδο με όπλο την άμυνά της και το ίδιο επιχειρεί να κάνει και φέτος, παίρνοντας 0-0 στην πρεμιέρα στην έδρα της Λιλ, σε ένα ματς που απλά αμύνθηκε 90 λεπτά. Με νίκη 1-0 επί της Λανς ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Ναντ, που θα κοιτάξει πρωτίστως να μην χάσει στο δεύτερο ματς της. Πολύ δύσκολα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, αν και σε δυάδα, η αξία είναι στο NG του ΟΠΑΠπου πληρώνει 1,80, όταν στην Bet365είναι στο 1,66 και στον Stoiximan 1,65! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

342. ΡΕΝ – ΕΒΙΑΝ

Κακή στο 2-0 από τη Λυών η Ρεν, τραγική στο 0-3 από την Καέν η Εβιάν. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, που αυτή την ώρα πληρώνει 1,80.

343. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΥΩΝ

Μοιρασμένο στη μέση, λογικό αφού οι ομάδες δείχνουν ισοδύναμες κα η σεζόν είναι ακόμα νέα, 5-3-0 όμως δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, με τους Λυωναί να μην έχουν σκοράρει ούτε γκολ σε αυτό το διάστημα.

344. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ

Η τεσσάρα που μάζεψε η Ζυρίχη (4/4 νίκες πριν) στη Βασιλεία δεν μας λέει πολλά, μπορεί το αποτέλεσμα στην έδρα της μέτριας ως τώρα Λουκέρνης. Διπλό με κάλυψη στο Χ.

345. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΣΙΑΤΛ

Δεύτερο στη Δύση το Σολτ Λέικ που παραμένει αήττητο για πέντε ματς (3-2-0), εντός είναι ισχυρό αλλά κολλάει συχνά στην ισοπαλία (6-5-1). Δύο βαθμούς πιο πάνω το Σιάτλ όμως δεν πατάει καλά έχοντας χάσει 3/5 τελευταία του ενώ θα στερηθεί των υπηρεσιών του δεύτερου σκόρερ του, πάντως μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου διαλύοντας το Σικάγο με 6-0. Για άσος πάει.

346. ΦΙΤΕΣΕ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Η Καμπούρ έδειξε με το καλημέρα ότι θα είναι και φέτος ομάδα έδρας οπότε μακριά από το γήπεδό της θα ψάχνουμε να την κοντράρουμε. Όταν όμως η Φίτεσε δεν μπορεί να βάλει τη μπάλα στο πλεχτό τότε δεν μπορούμε να ασχοληθούμε σοβαρά με έναν άσο στα επίπεδα του 1,57. Παιχνίδι μόνο για συμπεράσματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

347. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Αποκαρδιωτική η εικόνα της Μπάνφιλντ στο 3-0 από τη Γοδόι όμως έπαιξε με πολλούς μικρούς, με βασικούς διέλυσε την Κίλμες με 0-4 για το κύπελλο. Ήττα για τους φιλοξενούμενους στην πρεμιέρα με 1-3 εντός από τη Ράσινγκ, πλήρωσαν την κόκκινη στο 27'. Πολύ καλά δείγματα γραφής από τους βασικούς της Μπάνφιλντ, προς τον άσο πάει αλλά η απόδοση είναι χαμηλή για τη δυσκολία της αναμέτρησης.

---. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

283 xλμ μακριά από τη φυσική έδρα της "Βερντάο". Εντυπωσιάζει η νεοφώτιστη Λουβερντένσε που είναι στο -4 από την κορυφή, εντός είναι πολύ δυνατή (6-0-1) όμως λόγω ουδέτερου χάνει αυτό το πλεονέκτημα. Σε 4/5 τελευταία ηττήθηκε η Ναούτικο που είναι στο +2 από τον υποβιβασμό, άξιζε περισσότερα πάντως στα τελευταία και έχοντας νέο τεχνικό μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, στο 2,10 το Χ2.

---. ΒΑΣΚΟ – ΣΕΑΡΑ

13 σερί ματς αήττητη η Βάσκο, συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες και ανέβηκε δεύτερη. Έχει μακράν την καλύτερη άμυνα (9 γκολ) όμως δεν έχει το εύκολο γκολ και εντός συχνά κολλάει στο Χ (4-4-0, 6/8 under). Στο +3 η πρώτη Σεαρά, τρέχει χωρίς φρένα έχοντας 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα διάστημα στο οποίο σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ ενώ άφησε έξω από το κύπελλο την Ιντερνασιονάλ (2η στη Σέριε Α') με δύο νίκες κάτι που δημιούργησε έξτρα κούραση όμως. Πιο ξεκούραστη η Βάσκο που δεν δέχεται ούτε για αστείο γκολ, μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Σεαρά, 1-0/2-0/2-1/(1-1).

---. ΙΚΑΣΑ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

Εκμεταλλευόμενη την έδρα της (νίκη σε 4/5 τελευταία, όλες με μηδέν παθητικό) η Ικάσα κρατιέται στο +2 από τη ζώνη, έφερε νέο τεχνικό που είχε πετύχει στη σημερινή της αντίπαλο πέρσυ. Δύο βαθμούς παραπάνω έχει η Αμέρικα Νατάλ που ξεκίνησε καλά αλλά έχει ξεφουσκώσει, έχει ταλέντο στην επίθεση αλλά της λείπει η σταθερότητα, εκτός έχει 2-1-4 με 5/7 over και άλλα τόσα GG. Αφύσικο το να έχει κρατήσει το μηδέν τόσες φορές εσχάτως εντός η Ικάσα, GG.

---. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Στη μέση της βαθμολογίας η Σάντα Κρουζ που έχει μόνο 3 ήττες σε 15 ματς, εντός είναι πολύ ισχυρή (3-4-1, οι ισοπαλίες όταν προσαρμοζόταν στην κατηγορία) και προέρχεται από νίκη με 3-0 επί της μισητής συμπολίτισσας Ναούτικο. 5 ήττες στα τελευταία 6 η προτελευταία Μπραγκαντίνο, εκτός είναι τραγική (1-1-5). Νίκη της γηπεδούχου με 1 ή 2 γκολ διαφορά βλέπουμε.

348. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Άνετα σώθηκε πέρσυ η σταθερή Ακαδέμικα, έχασε προπονητή και πολλούς βασικούς όμως χωρίς να καλύψει επαρκώς το κενό. Η Σπόρτινγκ απέδειξε πέρσυ ότι επιστρέφει σιγά-σιγά στον ανταγωνισμό του τίτλου, διατήρησε όλα τα αστέρια της ενώ στη θέση του κόουτς Ζαρντίμ έφερε τον τεχνικό που δημιούργησε την Εστορίλ δείχνωντας πολύ θετικά δείγματα τα τελευταία χρόνια. Από το 1977 έχει να χάσει εκεί η Σπόρτινγκ όμως η πρεμιέρα πάντα κρύβει παγίδες.

349. ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ

2-0-2 το ρεκόρ της Ουνιόν, σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ (7-5 τέρματα), επτά βαθμοί μετά την πρεμιέρα για τη Νιουμπλένσε που έπαιξε όμως και κύπελλο μεσοβδόμαδα με βασικούς. Προβάδισμα στους γηπεδούχους που έχουν το εύκολο γκολ, -0,25 άσος.

350. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Με διπλό ξεκίνησε η Βελέζ στην έδρα της Τίγκρε, δεν ήταν καλύτερη αλλά σκόραρε μόνο η ίδια, επιβεβαίωσε πάντως ότι το επίπεδο της έχει πέσει πολύ. Θετική η εικόνα της Άρσεναλ που κέρδισε την Εστουδιάντες, έχει πολλά νέα πρόσωπα και αυτή όμως. Πάσο, αν παίζεται κάτι είναι το Χ2.

353. ΓΚΟΪΑΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Συνεχίζεται η κατρακύλα της Γκοϊάς, στα τελευταία επτά έχει σκοράρει μόνο σε ένα και οι έξι βαθμοί που έχει μαζέψει σε αυτό το διάστημα (1-3-3) την κολακεύουν, έχει πέσει στη μέση της βαθμολογίας όμως εντός είναι αήττητη (3-3-0) έχοντας την καλύτερη εντός έδρας άμυνα με 3 γκολ παθητικό. Τέταρτη σερί νίκη για την Ίντερ με μηδέν παθητικό μάλιστα (4/4), μείωσε στους δύο τη διαφορά από την κορυφή όμως εκτός δυσκολεύεται και κολλάει συνέχεια στην ισοπαλία (1-4-1). Προς την ισοπαλία πάει, πάντα επιλογή το under όταν παίζει η Γκοϊάς όμως πληρώνει ψίχουλα.

354. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Ποιοτική και ουσιαστική η Αμέρικα έχει κάνει το 4/4 ως τώρα και φαντάζει δικαίως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, δυο πόντοι και κανένα γκολ η επίδοση της Μονάρκας ως τώρα, παίζει με πολλούς νεαρούς και το πληρώνει. Ασιατικός -1 άσος στο 1,95.

355. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΤΙΓΚΡΕΣ

Με μεγάλη νίκη ξεκίνησε τη σεζόν η Πουέμπλα όμως έκτοτε στο γήπεδο βλέπουμε μόνο το φάντασμα της, τρεις κάκιστες εμφανίσεις και κανένα γκολ υπέρ. Αήττητη υποδέχθηκε την Αμέρικα η Τίγκρες όμως δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα των πρώτων τριών αγωνιστικών και έχασε, στη συγκεκριμένη έδρας όμως μετράει πέντε σερί διπλά. Πάσο.

356. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ – ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ

Μεγάλο διπλό της Ο' Χίγκινς στην έδρα της Κόλο Κόλο, πήρε βαθμούς που άξιζε αλλά δεν είχε καταφέρει να πάρει στα προηγούμενα και έφτασε τους επτά πόντους, σε τραγική κατάσταση η Κομπρελόα, συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες με εννιά γκολ παθητικό, έξαλλος ο κόσμος της. Άσος στο 1,70.

357. ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΣΙΚΑΓΟ

Παρά τη θετική του εικόνα το Μόντρεαλ έχασε και πάλι συμπληρώνοντας επτά σερί ήττες, μόνο μια ήττα στα τελευταία οκτώ για το Σικάγο (2-5-1) όμως προέρχεται από βαριά ήττα με 6-0 για το κύπελλο μεσοβδόμαδα, πέρα από την απογοήτευση (ήταν ημιτελικός) πρόσθεσε και κούραση. Θα πηγαίναμε με το Μόντρεαλ αλλά δεν γίνεται να ποντάρουμε μια ομάδα σε ρόλο καθαρού φαβορί όταν έχει συμπληρώσει επτά σερί ήττες.

358. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ -ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Μάχη για τα πλέι-οφ δίνει το Κολόμπους που έχει όμως κερδίσει μόνο 1/5 τελευταία εντός, σε εξαιρετική κατάσταση το Λος Άντζελες που τρέχει ρεκόρ 7-4-1. Από επτά σερί GG προέρχονται οι γηπεδούχοι, δεν θα σταθεί εμπόδιο το Λος Άντζελες.

359. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Το Νιου Ίνγκλαντ έσπασε σερί οκτώ σερί ηττών πριν δύο βδομάδες όμως άμεσα επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, εντός έχει 5-1-4 με την καλύτερη εντός άμυνα της κατηγορίας. Για τα πλέι-οφ παλεύει το Πόρτλαντ που επικράτησε σε 3/4 τελευταία, ενώ εκτός έχει 4-2-5. Πάσο.

360. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Ήττα για την Εστουδιάντες στην πρεμιέρα αν και δεν ήταν υποδεέστερη της Άρσεναλ, απλά πλήρωσε τα κενά διαστήματα που είχε, δυνατή και φέτος έχοντας διατηρήσει τον περσινό κορμό. Ονειρική η επιστροφή της Ιντεπεντιέντε στην Πριμέρα, έκανε περίπατο με 3-0 επί της Ραφαέλα η οποία όμως βρέθηκε σε τραγική μέρα. Καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν την πρώτη του νίκη, όπως στα περισσότερα αργεντίνικα ματς τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1) είναι η καλύτερη επιλογή.

361. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΜΠΑΪΑ

Εννιά ματς χωρίς ήττα η Κορίνθιανς (5-4-0), έχει πλησιάσει στο -3 από την κορυφή χάρη στην ατσάλινη άμυνα της που έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ σε 14 ματς! Εντός έχει 4-2-1 αλλά δυσκολεύεται με ομάδες της ουράς καθώς κλείνονται και έχει πρόβλημα στο γκολ. Επιστροφή στις νίκες μετά από καιρό για την Μπαΐα, ο υπηρεσιακός τεχνικός που είναι στο τιμόνι της έχει φέρει άλλο αέρα. Έχει 1-3-2 εκτός με 5/6 under και μπορεί να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, στο 1,83 (Βet365) το να μην σημειωθεί γκολ πριν το 34'.

362. ΜΟΝΤΕΡΕΪ -ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Επτά βαθμοί στο ξεκίνημα για την Μοντερέι, ήταν καλύτερη στο προηγούμενο αλλά έχασε από τη Βερακρούζ με δύο γκολ στο φινάλε ενώ είδε και τον καλύτερο της φορ να τραυματίζεται. Χωρίς να κάνει πολλά η Κρουζ Αζούλ επικράτησε της Πουέμπλα και πήρε την πρώτη της φετινή νίκη, όλα ήταν under. Θα πηγαίναμε με τον -0,25 άσο αλλά παράδοση και η απουσία του Σουάζο μας αποτρέπουν.

---. ΜΠΟΑ – ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΪΑ

Έχοντας 4-1-0 μετά το Μουντιάλ η Μπόα έχει ξεφύγει στο +5 από τη ζώνη, σε αυτό το διάστημα σκοράρει 2,4 γκολ κατά μέσο όρο ενώ εντός έχει 4-1-3, δύο πόντους πιο πάνω η Σαμπάιο Κορέα, πηγαίνει εξαιρετικά αλλά έδιωξε χωρίς λόγο τον προπονητή της, έκτοτε κέρδισε το σάκο του μποξ Βίλα Νόβα και ακολούθησαν δυο συνεχόμενες τριάρες. DNB άσος.

---. ΟΕΣΤΕ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Δεύτερο σερί 0-0 για την Οέστε, στα τρία το αήττητο σερί της όμως παραμένει εντός ζώνης, εντός είναι δυσκολοκατάβλητη αλλά δεν κερδίζει εύκολα (2-5-0). Καμένο χαρτί η Βίλα Νόβα, έχει πέντε βαθμούς σε 15 ματς και δεν φαίνεται ικανή να πάρει κάτι σε κάποιο ματς. Η Οέστε δυσκολεύεται πάρα πολύ να κάνει παιχνίδι, υπάρχουν καλύτερα 1,50 απ' αυτό στο κουπόνι.

363. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Στην κορυφή της Ανατολής βρίσκεται το Κάνσας που είδε το 6-2-0 σερί του σπάει, εντός κολλάει συνέχεια στην ισοπαλία (4-6-1). Από δύο πειστικές νίκες προέρχεται το Τορόντο που είναι επτά πόντους πίσω με δύο παιχνίδια λιγότερα όμως , εκτός είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητο (4-4-3). Από 7/11 2-3 γκολ μετράνε εντός και εκτός αντίστοιχα οι δύο ομάδες, πιθανότατα θα κινηθεί στο λογικό αυτό εύρος τερμάτων.

364. ΑΤΛΑΣ - ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ

Νο Bet.

365. ΑΡΙΚΑ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Διπρόσωπη η Σαν Μάρκος ντε Αρίκα μέχρι τώρα, τέσσερις βαθμοί με δύο πολύ καλές εμφανίσεις εντός, 2/2 ήττες με αποκαρδιωτική εικόνα εκτός. Ένας βαθμός, ένα γκολ και επτά τέρματα παθητικό οι επιδόσεις της Αντοφαγκάστα ως τώρα και στη δύσκολη αυτή έδρα δύσκολα θα μπορέσει να κάνει διπλό, στο 1,66 το DNB της Αρίκα.

366. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΝΤΑΛΑΣ

Tέταρτο σερί αήττητο ματς για το Σαν Χοσέ που έχει μείνει πίσω όμως και εντός έχει 5-3-4, οκτώ αγώνες χωρίς ήττα για το Ντάλας (5-3-0) που είναι τρίτο στη Δύση αν και εκτός ζορίζεται (2-5-4). Το έχουν από ένα γκολ οι δυο ομάδες, GG.

367. ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Τέταρτη σερί ήττα για τη Σίβας που έπεσε στον πάτο της Δύσης, εντός είναι αποκαρδιωτικό έχοντας 3-1-6 με μόλις οκτώ γκολ υπέρ (χειρότερη εντός άμυνα στην κατηγορία). Εντυπωσιακό αποτέλεσμα για το Βανκούβερ που έσπασε το αήττητο σερί του Κάνσας, εκτός εμφανίζεται ερωτευμένο με τις ισοπαλίες (2-7-2) και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα το στηρίξουμε σε αποδόσεις καθαρού φαβορί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ