ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (26/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

119. ΓΙΑΡΟ - ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Με νίκη 0-5 στην έδρα της Χόνκα επέστρεψε στις επιτυχίες η Γιάρο μετά από έξι αγωνιστικές (0-3-3), μείωσε στο -4 από την τριάδα. Εντός έδρας έχει 4-2-3 με έξι σερί 2-3 γκολ και 8/9 συνολικά. Έσπασε το τρελό σερί (7-2-0) της Σεϊναγιόεν από την Ελσίνκι, είναι τρίτη και εκτός έδρας έχει 3-3-4. Αρέσκονται πολύ στα 2-3 γκολ οι δυο ομάδες, 8/9 έχουν οι γηπεδούχοι εντός, 6/10 οι φιλοξενούμενοι εκτός.

120. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ - ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Δεύτερη σερί ήττα για την Άαλεσουντ που παρέμεινε τρίτη από το τέλος, έκανε μεταγραφές και αναμένεται βελτιωμένη στη συνέχεια, εντός έχει 1-3-4. Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Λίλεστρομ, είναι έκτη αλλά έχει σημαντική διαφορά από την τριάδα, παίζει σταθερά άσχημα τον τελευταίο καιρό ενώ εκτός έχει 2-3-3. Δεν θα αργήσει να κάνει νίκη η Άαλεσουντ, παίζεται το -0,25 αν και έχει μια σημαντική απουσία, όπως έχουν όμως και οι φιλοξενούμενοι.

***Mονά όλα τα ματς του Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι.

121. ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ - ΑΛΟΑ

Μετά από τρία χρόνια η Άρμπροουθ επιστρέφει στην Λιγκ 2, άλλαξε όλο της το ρόστερ φέτος. Την τελευταία στιγμή σώθηκε πέρσυ η Αλόα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ. Πάσο.

122. ΕΛΓΚΙΝ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΑΛΜΠΙΟΝ

Μέτρια τα πήγε πέρσυ στη Λιγκ 2 η Έλγκιν, έκανε την έκπληξη η Στέρλινγκ Άλμπιον και ανέβηκε στη Λιγκ 1. Προβάδισμα στο διπλό.

123. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Χαμένη από χέρι έδειχνε η Ερντριόνιανς αλλά στο δεύτερο γύρο με αντεπίθεση σώθηκε, φέτος είναι αποδυναμωμένη μέχρι στιγμής. Έχοντας το μυαλό της στο κύπελλο η Άλμπιον Ρόβερς παράτησε το πρωτάθλημα και δεν μπήκε στα πλέι-οφ, έκανε πολλές μεταγραφές φέτος. ΝΟ ΒΕΤ.

124. ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΦΟΛΚΕΡΚ

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν τα πλέι-οφ αλλά κατέρρευσαν στο τέλος, δύο κατηγορίες πάνω η Φόλκερκ που στους τελικούς δεν κατάφερε να ανέβει στην Πρέμιερ. Ξεκάθαρο φαβορί σε αποδόσεις πολύ χαμηλές όμως.

125. ΙΣΤ ΦΑΪΦ - ΦΟΡΦΑΡ

Άλλαξε όλο της το ρόστερ η Ιστ Φάιφ που υποβιβάστηκε στη Λιγκ 2 πέρσυ, μέτρια χρονιά για τη Φόρφαρ που ενισχύθηκε και είναι μια κατηγορία πάνω, διπλό.

126. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Παρέμεινε στην Τσάμπιονσιπ έστω και με κόπο η Κάουντενμπιθ, με λίγο περισσότερη ευκολία τα κατάφερε στη Λιγκ 1 η Μπρέχιν. Πάσο.

127. ΚΛΑΪΝΤ - ΕΪΡ

Άγγιξε τα πλέι-οφ στη Λιγκ 2 η πιτσιρικαρία της Κλάιντ, φέτος άλλος αέρας με τον ερχομό του Μπάρι Φέργκιουσον ως προπονητή.Mια κατηγορία πάνω η Έιρ Γιουνάιτεντ, έφτασε στα πλέι-οφ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, έχασε τον γκολτζή της ενώ ψάχνει ακόμα για μεταγραφές. 1DNB.

128. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Ενισχυμένη η Κουίν οφ Σάουθ, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της Τσάμπιονσιπ, με πολλά σκαμπανεβάσματα η σεζόν για τη Λίβινγκστον που αποδυναμώθηκε και άλλο. Προβάδισμα στην έδρα.

129. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Σταθερά στη μετριότητα κινείται η Μοντρόουζ τα τελευταία χρόνια στη Λιγκ 2, φέτος στόχος είναι η άνοδος αν και ενισχύθηκε ιδιαίτερα. Περίπατο στη συγκεκριμένη κατηγορία έκανε πέρσυ η Πίτερχεντ που κράτησε τον κορμό της, διπλό.

130. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Στον τελικό δεν τα κατάφερε και έχασε την άνοδο η Ντανφέρμλιν, ομάδα των κυπέλλων πέρσυ η Ρέιθ, πήρε το Τσάλεντζ Καπ και έφτασε στους 8 του κυπέλλου. Συνεχίζουμε.

131. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ - ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Δεν τα κατάφερε στα πλέι-οφ ανόδου η Στανράερ (Λιγκ 1), κράτησε όμως τον κορμό της. Λίγο έλειψε η Νταμπάρντον να μπει στα πλέι-οφ πέρσυ στην Τσάμπιονσιπ, ίσως είναι και λίγο ενισχυμένη. Πολύ ανοιχτά τα ματς τους εντός και εκτός αντίστοιχα,over.

***. ΧΑΡΤΣ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Μετά από 33 χρόνια η Χαρτς έπεσε από την Πρέμιερ, ενισχύθηκε σημαντικά για την Τσάμπιονσιπ αλλά το κλίμα θα είναι περίεργο. Εξαιρετικά τα πήγε στη Λιγκ 1 η Αννάν, στα πλέι-οφ όμως δεν έδειξε το απαραίτητο σθένος.

Πάμε στοίχημα LIVE

133. ΜΑΛΜΕ - ΚΑΛΜΑΡ

Δεν τα κατάφερε η Μάλμε στην έδρα της Κάλμαρ μένοντας στο 1-1, είχε το μυαλό της στη Βέντσπιλς την οποία κέρδισε με 1-0 μεσοβδόμαδα και τώρα την Τρίτη αντιμετωπίζει τη Σπάρτα Πράγας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βαθμολογικά στο +6 από τη δεύτερη ΑΪΚ, έχει 4-2-1 εντός με 6/7over. Καλή εμφάνιση για την Κάλμαρ, έχει μόνο δύο ήττες σε 15 ματς (7-6-2) και βρίσκεται στο -1 από τη δεύτερη θέση έχοντας 3-2-2 εκτός. Με το μυαλό αλλού η Μάλμε, μπορούν να την κοιτάξουν στα μάτια οι φιλοξενούμενοι, +1 ασιατικό στο 1,70.

134. ΓΚΑΪΣ - ΒΑΡΝΑΜΟ

Νίκη και μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την ΓΚΑΪΣ που ήταν καλή και βγήκε και εκτός επικίνδυνης ζώνης, ήταν μέσα στα φαβορί για άνοδο αλλά παραμένει σε χαμηλές πτήσεις (3-2-3 εντός). Ανέλπιστα βρέθηκε πολύ ψηλά η Βάρναμο και τώρα κάνει το αναμενόμενο αρνητικό σερί έχοντας ηττηθεί σε 4/5 τελευταία, εκτός έχει 1-3-4 με 7/8GGκαιover. Ώρα να κάνει το 2/2 η ΓΚΑΪΣ, άσος.

135. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ - ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

Παραμένει ψηλά η Έστερσουντ (έκτη) που ακόμα και όταν χάνει παίζει καλά, προέρχεται από νίκη ενώ εντός έχει 4-2-2 με 5/8overκαι 6/8GG. Στην κορυφή ισόβαθμη με τη Χάμαρμπι είναι η Λιουνγκσκίλε, εκτός έδρας κοιτάζει πρώτα να μην χάσει (3-4-1). Πολύ αμφίρροπο, καλύτερη επιλογή τοGGκαι όχι τοoverκαθώς έχει πολύ 1-1.

136. ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ - ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ

Mε δύο τριάρες στη Βάρναμο η Λαντσκρόνα κατάφερε να φύγει από τις επικίνδυνες θέσεις, εντός έδρας έχει προβλήματα στην άμυνα με αποτέλεσμα να έχει ρεκόρ 2-2-4 με 7/8GGκαι 7/8over. Από ήττα προέρχεται η Χουγκσβάρνα που είναι προτελευταία, εκτός αποδυναμώνεται πολύ έχοντας χάσει σε 6/8 (1-1-6). Μπορούν τον άσο οι γηπεδούχοι που προέρχονται από δύο νίκες όμως η απόδοση του άσου θα έπρεπε να είναι κοντά στο 2,00.

137. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Ασταμάτητη σε όλες τις διοργανώσεις η Ελσίνκι, με τον Λεχκόσουο στον πάγκο έχει συμπληρώσει πλέον 18 παιχνίδια χωρίς ήττα (13-5-0), ενώ στα 15/18 δεν έχει δεχτεί καν γκολ! Παρά το ότι ακολουθεί παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ σε λίγες μέρες, ενώ η παράδοση δείχνει σχεδόν αποκλειστικά ισοπαλίες, στην κατάσταση που είναι η Ίντερ Τούρκου (τρεις σερί ήττες, 4-0-7 στα 11 τελευταία, έχει και απουσίες) δείχνει εύκολη λεία για τους πρωταθλητές. Στο 1,75 το διπλό στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

186. ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ - ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Mε νίκη επέστρεψαν μετά τη διακοπή αμφότερες πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις όπως άλλωστε και συχνά στα τελευταία τους παιχνίδια. Στο -4 από την τριάδα οι γηπεδούχοι (4-3-1 εντός), στο +2 από τα μπαράζ οι φιλοξενούμενοι (2-2-4 εκτός). Με τα γκολ θα πάμε, από 6/8GGμετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός αντίστοιχα ενώ η Ντέγκερφορς έχει μόνοoverστα ταξίδια της (8/8). Στο 1,83 τοGG&over.

138. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Ονειρική πρεμιέρα για τη ΒΑΚ, επικράτησε με 1-4 της Αντμίρα, αποτέλεσμα που προκάλεσε αίσθηση. Άσχημη εμφάνιση σε ένα κακό ματς για την Αούστρια, έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις εντός έδρας με την Γκρόντιγκ. Έχουν το γκολ εντός οι γηπεδούχοι που έδειξαν καλά στοιχεία στην πρεμιέρα, οφείλει να ψάξει το αποτέλεσμα η Αούστρια λόγω της γκέλας,GG.

139. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Μουδιασμένη εμφανίστηκε την πρώτη αγωνιστική η Άαλμποργκ μένοντας στο 0-0 με τη Σοντερίσκε εκτός και αδυνατώντας να απειλήσει επιθετικά, μεσοβδόμαδα υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δυνατή η Μίντιλαντ καθάρισε με 3-1 την Μπρόντμπι που ερχόταν με φόρα και έδειξε ότι θα είναι ανταγωνιστική και φέτος. Με το μυαλό αλλού οι γηπεδούχοι που έδειξαν πίσω σε ετοιμότητα, δεν βλέπουμε να χάνουν οι φιλοξενούμενοι.

187. ΣΙΡΙΟΥΣ - ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Λίγο έλειψε να αναγκάσει την πρωτοπόρο Λιουνγκσκίλε σε ήττα η Σίριους που έχει χάσει έδαφος στον αγώνα που κάνει για άνοδο όντας στο -8 από την τρίτη θέση, εντός έχει προβλήματα (2-2-3, 6/8GG). Ένα βαθμό πίσω η Συριάνσκα, ήταν απογοητευτική στο προηγούμενο ενώ εκτός αγνοεί την ισοπαλία (3-0-5). Μόνο 2/8 εντός έδρας νίκες για τους γηπεδούχους και δεν θα μπορούσαμε να κοιτάμε στις απαράδεκτες αποδόσεις του άσου, δεν πείθει η Συριάνσκα για να πάμε με κάποιο χάντικαπ της.

140. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΤΟΥΝ

Δεν έδειξε να πατάει καλά στην πρεμιέρα η Γκρασχόπερς γνωρίζοντας την ήττα (0-1 Ζυρίχη), επιθετικά δεν απείλησε καθόλου και υπάρχει προβληματισμός καθώς έρχεται την Τετάρτη η αναμέτρηση με τη Λιλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο η Τουν ηττήθηκε στο δεύτερο της ματς απέναντι στη Ζυρίχη (2-1), με την ομάδα να μην φαίνεται ιδιαίτερα έτοιμη και την άμυνα της να δέχεται δύο γκολ χωρίς να βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Με το μυαλό στη Λιλ οι γηπεδούχοι, θα απέχουμε γιατί δεν πάει το χέρι στην Τουν εκτός.

141. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Με ένα καλό δεύτερο γύρο η Μπέβερεν έστω και οριακά σώθηκε στα πλέι-άουτ, έχασε όμως τον αναμορφωτή τεχνικό της, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ενώ από το μεταγραφικό παζάρι βγήκε χαμένη. Δημιούργημα του Πρεντόμ η περσινή Μπριζ άγγιξε τον τίτλο μετά από χρόνια αλλά δεν τα κατάφερε. Στόχος ο τίτλος φέτος καθώς δεν υπάρχει ομάδα που να ξεχωρίζει. Προβάδισμα στο διπλό αλλά με μέτρο καθώς είναι πρεμιέρα.

142. ΣΑΝΤΝΕΣ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Παραμένει τελευταία η Σάντνες που δεν δείχνει ικανή να συνέλθει, έφερε όμως έμπειρο τεχνικό και ελπίζει, αποκλείστηκε από την Ευρώπη μεσοβδόμαδα η Γκόντσετ, είναι τρίτη έχοντας 7-1-1 εντός όμως η μοναδική της ήττα ήρθε την τελευταία αγωνιστική και έσπασε ένα αήττητο σερί τριών χρόνων. ΝΟ ΒΕΤ.

143. ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΓΚΕΦΛΕ

Εξάποντο ματς ουράς, με τις δύο ομάδες να παίζουν ξανά πριν λίγες μέρες στην έδρα της Γκέφλε, η οποία επικράτησε με 2-0. Η Χάλμσταντ έχει δύο σημαντικές απουσίες και μετράει 2-4-1 εντός έδρας, χωρίς να έχει ήττα στα έξι πιο πρόσφατα, η Γκέφλε είναι σε ανοδική πορεία και σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν έχει κάνει ακόμα διπλό (0-5-2). Μοιρασμένη και η παράδοση τα τελευταία χρόνια, πρώτο σημείο και αρκετά πιθανό το Χ στο 3,40 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

144. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Τοπικό ντερμπάκι. Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές πέρασε το καλοκαίρι για την Κονσεπσιόν, είναι έτοιμη και το έδειξε στην Ικίκε παίρνοντας την ισοπαλία δίκαια. Εντυπωσιακή η Ουατσιπάτο διέλυσε με 3-0 τη Νουμπλένσε στην πρεμιέρα και έδειξε ότι φέτος δεν θα έχει πρόβλημα με τη σωτηρία όπως πέρσυ. Σφιχτές ομάδες αμφότερες, δεν χάνουν εύκολα ενώ οι ισόπαλες ήταν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους στο ίδιο γήπεδο, Χ.

145. ΑΛΤΑΧ - ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ

Η νεοφώτιστη Άλταχ δεν εντυπωσίασε, αλλά έκανε όσα ήταν απαραίτητα στην πρεμιέρα για να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Στουρμ (1-0). Κόντρα στην προβληματική Αντμίρα έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της και το 2,12 του άσου στον Stoiximan δείχνει να αποκτάει αξία αν δούμε τις περσινές συνήθειες των φιλοξενούμενων, καθώς ήταν η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα (2-6-10, γκολ 21-44). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

146. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ζευγάρι με τεράστια διαφοράς δυναμικότητας, η Σάλτσμπουργκ (καλύτερη επίθεση πέρσι) απέδειξε με το καλημέρα ποιος θα είναι φέτος το αφεντικό (6-1 τη Ραπίντ), η Νέουσταντ (χειρότερη άμυνα πέρσι) έχασε με 3-1 από τη Ριντ. Ταρίφες κόβει η πρωταθλήτρια όποτε βλέπει μπροστά της τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς την κέρδισε με 0-6, 1-5, 8-1, 1-5 και 5-0 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους! Στο 2,30 προσφέρεται το over 3,5 της Σάλτσμπουργκ στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

147. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΡΙΝΤ

Δεινοπάθησε στην έδρα της Σάλτσμπουργκ η Ραπίντ (6-1) που δεν θα παίζει στη φυσική της έδρα φέτος και χάνει το πλεονέκτημα που της έδινε το "Χάναπι", πειστική εμφάνιση και νίκη με 3-1 για τη Ριντ, εκτός έδρας πάντως αποδυναμώνεται αρκετά και όταν παίζει με γηπεδούχο τη Ραπίντ συνήθως γνωρίζει την ήττα. Αρκετά αμφίρροπο, θα πηγαίναμε με +0,75 αλλά η παράδοση δεν είναι αμελητέα (26-8-0).

148. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΟΣΤΟΦ

Σούπερ Καπ Ρωσίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι. Μπορεί το πρωτάθλημα να έδειχνε χαμένο για την ΤΣΣΚΑ όμως με έναν απίστευτο δεύτερο γύρο κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να βγει πρωταθλήτρια, απαράλλακτη η ομάδα της. 7η η Ροστόφ πέρσυ, σώθηκε άνετα ενώ πήρε και το κύπελλο όμως φέτος έχασε σημαντικούς παίκτες και τους αντικατέστησε με παίκτες που έχουν καλό όνομα στη Ρωσία αλλά η καριέρα τους είναι σε πτώση. Δεν θα χάσει την ευκαιρία για ένα τρόπαιο η έμπειρη ΤΣΣΚΑ.

149. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Δεν είχε ιδέες επιθετικά η Κοπεγχάγη και έμεινε στο 0-0 στην πρεμιέρα, μεσοβδόμαδα παίζει στην Ουκρανία με την Ντνιέπρ. Με το δεξί ξεκίνησε η Νόρντζελαντ, μπήκε υπνωτισμένη και δέχθηκε δύο γκολ στο ημίωρο όμως στη συνέχεια επικράτησε με 3-2. Δεν θα μπλέξουμε καθώς η Κοπεγχάγη έχει σημαντικό ματς μεσοβδόμαδα, με ρίσκο μπορεί να πάει κάποιος στο Χ2.

150. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Σύντομο ήταν το πέρασμα της Βέστερλο από τη δεύτερη κατηγορία, άμεσα επέστρεψε στα σαλόνια όμως έρχεται δύσκολη χρονιά, η ενίσχυση ήρθε αργά, το ρόστερ είναι μικρό ενώ η προετοιμασία έγινε κατά βάση με πιτσιρικάδες. Δύο κύπελλα τα τελευταία δύο χρόνια για τη Λόκερεν, κράτησε την ίδια ομάδα και τον επιτυχημένο προπονητή. Μονόδρομος το διπλό, καλύτερα το ασιατικό -0,25 επειδή είναι πρεμιέρα.

151. ΛΙΡΣ - ΟΣΤΑΝΔΗ

Και οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο φέτος τη σωτηρία τους. Καμία δεν είναι αποδυναμωμένη από τις μεταγραφές και δεν αποκλείεται να το καταφέρουν εύκολα. Η Λιρς βασίστηκε πολύ στην έδρα της πέρσι, ενώ η Οστάνδη είχε ρεκόρ 3-3-9 εκτός έδρας με μόλις εννιά γκολ ενεργητικό (9-26). Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και ο άσος πληρώνει 2,40 στην Bet365, με λιγότερο ρίσκο υπάρχει και ο 0:0 ασιατικός άσος στο 1,725 της ίδιας εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

152. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ - ΓΑΝΔΗ

Για δεύτερη σερί χρονιά η Γάνδη απέτυχε στο πρωτάθλημα και χρειαζόταν πολλές αλλαγές. Με νέο τεχνικό, τον Βανχάζεμπρουκ, και ενισχυμένη σε όλες τις γραμμές ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα θεωρητικά υπερπλήρης. Η Σερκλ Μπριζ αναμένεται να κινηθεί και φέτος στη μετριότητα και ξεκινάει με στόχο τη σωτηρία. Με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, το διπλό έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο και πληρώνει 2,00 στην Bet365(αναμένεται και πτώση), με την παράδοση μάλιστα να συνηγορεί (2-1-7 τα τελευταία χρόνια, 0-1-5 στα έξι πιο πρόσφατα). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

153. ΣΙΟΝ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Ένα βαθμό πήρε η Σιόν στα δύο κολλητά εκτός, στο ένα ήταν καλή, στο δεύτερο όχι. Θετική η πρεμιέρα για τη Σεν Γκάλεν, προηγήθηκε δύο φορές απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις αλλά ισάριθμες ισοφαρίστηκε, έδειξε πάντως ισχυρή επιθετικά. Ο πρώτος λόγος στοGG, η Σεν Γκάλεν αρέσκεται στα ανοιχτά παιχνίδια.

154. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Δεύτερη σερί νίκη για την Ατλέτικο που ανέβηκε στο μέσο της κατάταξης, παίζει αρκετά καλά, στο γήπεδο της δημιουργεί αρκετές φάσεις ενώ παραμένει αήττητη στην Γκοϊανία (3-2-0, 11-4 γκολ). Σταθερά άσχημες εμφανίσεις για τη Ναούτικο, είναι στο +4 από τον υποβιβασμό αλλά υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας. Άσος.

155. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Παίξανε μαζί μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, 2-0 νίκη-πρόκριση για τη Βάσκο. Δεν εξελίσσονται καλά τα πράγματα για την Πόντε Πρέτα (3-3-0 εντός), παρά την ποιότητα της είναι στη μέση της βαθμολογίας, έδιωξε τον καλό προπονητή που είχε για ένα μέτριο, πολλά τα οικονομικά προβλήματα. Σε καλό φεγγάρι η Βάσκο παρά την ισοπαλία στο τελευταίο, είναι στο -3 από την τετράδα αλλά δεν θα αργήσει να την πιάσει, εκτός έχει 1-2-1 με 3/4under. Πιθανή ισοπαλία.

156. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΣΕΑΡΑ

Ήττα για τη Σάντα Κρουζ από την ουραγό Βίλα Νόβα, παρέμεινε στη μέση της κατάταξης ενώ μεσοβδόμαδα προκρίθηκε παίζοντας με βασικούς για το κύπελλο. Εντός έδρας έχει 2-4-0 με 5/6under. Στην κορυφή η Σεαρά έπαιξε και αυτή με βασικούς στο κύπελλο και προκρίθηκε, εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-2-1. Σημαντικό ματς για το βραζιλιάνικο Βορρά, καμία δεν θα πει όχι στον πόντο.

157. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΑΒΑΪ

Τοπικό ντέρμπι, προπονητής της Αβαΐ για χρόνια ο νυν προπονητής της Τζόινβιλ. Δεν τα κατάφερε στο προηγούμενο η Τζόινβιλ χάνοντας εκτός έδρας, είναι στο -1 από την κορυφή και εντός έδρας είναι πολύ σοβαρή έχοντας 5-1-0 με 8-1 γκολ. Με νέο προπονητή δούλεψε στη διακοπή η Αβαΐ και με την επανέναρξη έβγαλε καλά στοιχεία κάνοντας το 2/2 εντός έδρας και πλησιάζοντας στο -1 από την τετράδα. Ξέρει καλά την αντίπαλο ο κόουτς της σοβαρής Τζόινβιλ, προβάδισμα στον άσο όμως επειδή είναι ντέρμπι θα πάμε με τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(1-1).

158. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ

Μεγάλο διπλό για την Ο' Χίγκινς στη Καλέρα, ήταν καλύτερη και πήρε το διπλό με 1-2 αν και έπαιζε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Πανέτοιμη έδειξε η "Λα Ου" στην πρεμιέρα, στο 34' ήταν μπροστά ήδη με 3-0 αλλά πάτησε φρένο στην επανάληψη. Θετικές εντυπώσει άφησαν αμφότερες, ίσως οι φιλοξενούμενοι λίγο καλύτερες, τριπλή είναι το ματς, θα πάμε με την ισοπαλία.

159. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Εκτός έδρας δεν μπορεί η Κρισιούμα όμως στο γήπεδο της μεταμορφώνεται έχοντας 4-1-1 με 7-4 γκολ κρατώντας το μηδέν στην άμυνα σε 4/6 και κάπως έτσι έχει καταφέρει να ξεφύγει στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επιστροφή στη φυσική της έδρα και στις σχετικά καλές εμφανίσεις για τη Βιτόρια που πήρε το 0-0 από την Κορίνθιανς, συνεχίζει να είναι εντός τελευταίας τετράδας ενώ εκτός έχει 1-3-2 με 4/6under. Δεν δέχεται γκολ εντός η Κρισιούμα, σφιχτά θα παίξει η Βιτόρια οπότε τοunderκαι τοNGέχουν καλές τύχες, δεύτερη επιλογή ο άσος.

160. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Με 2/2 επέστρεψε μετά τη διακοπή η Κρουζέιρο που δείχνει ασταμάτητη, ξέφυγε ήδη στο +5 από την Κορίνθιανς ενώ εντός είναι πολύ ισχυρή (4-1-0, 12-4 γκολ). Δεν στρώνει με τίποτα η Φιγκεϊρένσε, ήττα στο πρωτάθλημα από την Γκρέμιο, αποκλεισμός στο κύπελλο από ομάδα δεύτερης κατηγορίας και απόλυση προπονητή και τεχνικού διευθυντή. Είναι τελευταία όμως ότι έχει κάνει το έχει κάνει εκτός (2-1-3). 1/1, νίκη της Κρουζέιρο με μηδέν παθητικό.

161. ΣΑΝΤΟΣ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Πολύ σοβαρή φέτος η Σάντος υπό τις οδηγίες του Οσβάλντο Περέιρα που βγάζει λαγούς από το καπέλο του. Δεν έπαιξε άσχημα στην ήττα από τη Φλουμινένσε και μπορεί να επιστρέψει στις γνωστές κυνικές εμφανίσεις της κόντρα στην Σαπεκοένσε που θα παίξει με αποκλειστικό σκοπό το μηδέν στην άμυνα. Καλή επιλογή ( Young Guns ) δείχνουν τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 (1,88 μ.ο.) στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

162. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Ικανή αλλά και τυχερή η Αμέρικα πέρασε με 1-2 από την έδρα της Λεόν σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι ο τελικός του πρωταθλήματος, έδειξε αρκετά έτοιμη ενώ το ρόστερ της είναι μια κλάση πάνω από οποιοδήποτε άλλο στη χώρα. Ανέτοιμη η Τιχουάνα, έχασε εντός στην πρεμιέρα και τώρα έχει ακόμα δυσκολότερο έργο καθώς εκτός έδρας χάνεται. Δυνατός -0,75 άσος.

163. ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Παθιασμένη η Πουέμπλα στην πρεμιέρα ξεκίνησε με μεγάλο διπλό στην Τιχουάνα, ανέτοιμη έδειξε η Βερακρούζ που επιθετικά ήταν ανύπαρκτη. Προβάδισμα στην Πουέμπλα, διστακτικά όμως καθώς είναι ένα εξάποντο παραμονής ακόμα και αν είμαστε στην αρχή.

164. ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Ήττα με 3-0 στο πρώτο αγώνα της Μπαρνετσέα στην πρώτη κατηγορία, τραγελαφικές καταστάσεις στη συνέχεια με την απόλυση του προπονητή. Δεν έδειξε να πατά καλά η Ουνιόν Λα Καλέρα χάνοντας εντός με 1-2 από την Ο' Χίγκινς, περσυ πάντως τα πήγαινε καλύτερα εκτός απ' ότι εντός. Πάσο.

165. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Τρίτο στην Ανατολή το Τορόντο (5-1-3 εντός), έχει ηττηθεί μόνο σε 1/10 τελευταία (4-5-1) παίζοντας καλά στα περισσότερα απ' αυτά όμως ο Ντεφόε (11 γκολ) είναι τραυματίας, έχει δύο βασικούς αμφίβολους ενώ το πρόγραμμα του είναι πολύ γεμάτο και έχει επέλθει κούραση. Σε καλή κατάσταση το Κάνσας, βρίσκεται στην κορυφή της Ανατολής, προέρχεται από τρία σερί υπέρ του 2-1 ενώ εκτός είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας (6-0-4). Θα κριθεί από το ποια ομάδα θα βρεθεί στη μέρα της, το αφήνουμε.

166. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Έβδομη σερί ήττα για το Νιου Ίνγκλαντ που χάνει έδαφος στη βαθμολογία, οι απουσίες μεσοαμυντικά του έχουν στοιχίσει, έχει μερικές επιστροφές αλλά υπάρχουν ακόμα απόντες. Δεν είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για το Κολόμπους, προέρχεται από νίκη όμως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη στα τελευταία 17 πρωταθλήματος. Θα σπάσει το σερί των γηπεδούχων αλλά δεν θα μπλέξουμε με σημείο εφόσον ο άσος προσφέρεται τόσο χαμηλά.

167. ΜΠΑΪΑ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Μπαΐα έπαιξε με τους αναπληρωματικούς της Ατλέτικο Μινέιρο και πήρε το βαθμό, σταθερά άσχημες οι εμφανίσεις της εδώ και καιρό, μεγάλος ο προβληματισμός γιατί έχει υλικό. Στο +1 από τον υποβιβασμό, εντός είναι απογοητευτική (1-1-4, 3-8 γκολ). Τρομερή εμφάνιση και τεσσάρα για την Ιντερνασιονάλ που πάτησε τετράδα, δείχνει να είναι εξαιρετικό φεγγάρι όμως εκτός έδρας συχνά μένει στην ισοπαλία και δεν ρισκάρει παραπάνω (0-4-1). Κάποια στιγμή η Μπαΐα θα παίξει κοντά στις δυνατότητες της, αυτή τη στιγμή η Ίντερ είναι δυο κλάσεις πάνω αλλά εκτός δεν έχει το εύκολο διπλό. Θα το αφήσουμε.

Πάμε στοίχημα LIVE

168. ΠΑΡΑΝΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Στις καθυστερήσεις έχασε το τρίποντο η Παρανά στο προηγούμενο, είναι τρίτη από το τέλος αλλά παλεύει όλα της τα ματς μέχρι τη λήξη αν και οι παίκτες της είναι απλήρωτοι. Με νίκη επέστρεψε στη φυσική της έδρα η Α Μπε Σε και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα, εκτός έχει 2-1-3 με 4/6under. Γυροφέρνει μια νίκη η Παρανά αλλά στο 1,72 ούτε σκέψη για άσο, απεναντίας μας κάνει να κοιτάμε την κόντρα.

169. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Απίστευτα πράγματα στην άσημη Σαμπάιο, αν και νεοφώτιστη έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα της ως τώρα, όμως η διοίκηση ήθελε να είναι εντός τετράδας σε αυτό το σημείο (είναι στο -2) και τον απέλυσε, δυσαρεστημένοι παίκτες και κόσμος. Επιτέλους νίκη για τη Βίλα Νόβα (1-2-9) που παραμένει όμως τελευταία και καταϊδρωμένη, αισιοδοξία στο στρατόπεδο της καθώς είχε αποκτήσει ψυχολογικό πρόβλημα μένοντας τόσο καιρό χωρίς τρίποντο. Μεγάλο το σοκ για τη Σαμπάιο, θα πάμε με το ασιατικό +1.

171. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΛΕΟΝ

Δεν ήταν καλή η Τίγκρες αν και πήρε το βαθμό από την Άτλας, έχει ικανότητες αλλά υπάρχει μια αβεβαιότητα στην ομάδα που ίσως δεν την αφήσει να δείξει την ποιότητα της. Με το αριστερό μπήκε η Λεόν στο πρωτάθλημα χάνοντας από την Αμέρικα εντός (1-2), ήταν καλύτερη πάντως και έδειξε σε αρκετά μεγάλο βαθμό έτοιμη, +0,25 διπλό.

172. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Από τα σημαντικότερα ντέρμπι της χώρας. Ξεκίνημα με νίκη για την Ουνιόν Εσπανιόλα στο ντέρμπι με την Αουντάξ στο οποίο έδειξε να βάζει και τη σκοπιμότητα στο παιχνίδι της, στοιχείο που έλειψε στο παρελθόν, σοβαρή η Κατόλικα πήρε το τρίποντο πιο εύκολα απ' ότι το τελικό 1-0 υποδηλώνει απέναντι στην Αντοφαγκάστα. Προσεκτικές θα είναι οι δύο ομάδες,under.

173. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Μεγάλο διπλό για την Πατσούκα στην έδρα της Κρουζ Αζούλ αν και αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα δείχνει έτοιμη να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσυ (φιναλίστ Κλαουσούρα). Ορεξάτη η Μοντερέι, επικράτησε με 3-1 της Λεόνες Νέγκρος και αναμένεται ανταγωνιστική φέτος καθώς έχει δυνατό ρόστερ. Πολύ αμφίρροπο, καμία δεν θα μείνει δυσαρεστημένη από την ισοπαλία.

Stoiximan.gr: Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια! Live streaming, 0% γκανιότα στα μεγάλα ματς και μπόνους 1ης κατάθεσης 100%!

176. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΤΟΛΟΥΚΑ

1-1 στην έδρα της Γουαδαλαχάρα για την Τζαγκουάρες, θετική εμφάνιση, σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε το βαθμό. Μέτρια η Τολούκα έμεινε στο 0-0 με τη Μονάρκας αν και έπαιξε για ένα σχεδόν ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, μόνο στο τέλος μπόρεσε να πιέσει πραγματικά. Οι γηπεδούχοι άρεσαν αλλά η Τολούκα έχει την εμπειρία για να σταθεί ανταγωνιστική σε οποιαδήποτε έδρα. ΝΟ ΒΕΤ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ