ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(6/11). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(6/11).

141. ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΝΤΝΙΕΠΡ

Άνω-κάτω έκανε τον 6 όμιλο το διπλό της Καραμπάγκ στη Ντνιέπρ (0-1), οι Ουκρανοί πλέον είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για διπλό στην αήττητη φέτος έδρα των Αζέρων αν θέλουν να ελπίζουν σοβαρά σε πρόκριση στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ. Περιμένουμε την Καραμπάγκ με το γνωστό αμυντικογενές πλάνο της να ζορίζει τη Ντνιέπρ, που έρχεται και από βαριά ήττα (0-3) στο εξάποντο κορυφής κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, η οποία την εκθρόνισε από την 1 θέση . +0,25 ασιατικός άσος και under/NG.

142. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Όσα φάνε και όσα βάλουμε η Ντιναμό Μόσχας, όλα τα ματς της ως τώρα είναι γεμάτα φάσεις και όσα δεν βγαίνουν over/GG είναι λόγω συγκυρίας. 9/9 GG μετράει στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας η Εστορίλ, πρώτο της GG/over στους ομίλους το 1-2 του πρώτου αγώνα, αυτή δεν παίζει τόσο ανοιχτά αλλά είναι αν μη τι άλλο αποτελεσματική. Μοναδικό αγκάθι για τα over/GG το γεγονός ότι η Ρώσοι με Χ κλειδώνουν την πρόκριση, ενώ και οι Πορτογάλοι δεν θα πουν όχι στο βαθμό.

143. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΓΚΕΦΛΕ

Πλέι-οφ ανόδου/υποβιβασμού στην Αλσβένσκαν, τρομερή σεζόν πραγματοποίησε φέτος η Λιουνγκσκίλε, γνωρίζοντας μόλις δύο ήττες (16-12-2 ρεκόρ) στη 2 κατηγορία, εντός έδρας η απολογισμός της ήταν 11-3-1. Σε τέτοια παιχνίδια η ομάδα που πηγαίνει για την άνοδο έχει υπέρ της τον ενθουσιασμό, η Γκέφλε (2-5-8 εκτός στην 1 κατηγορία) δεν θα χαλαστεί με μια ισοπαλία, τις δίνουμε σε κάθε περίπτωση την τρίτη τύχη στην αναμέτρηση.

144. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Δεν παίζεται φέτος η Γκλάντμπαχ, 10-7-0 μετράει σε όλες τις διοργανώσεις, 5-0 κέρδισε στη Γερμανία τον Απόλλωνα. Το διπλό όπως είναι λογικό έχει καταρρεύσει, ίσως η αξία βρίσκεται στο συνδυασμό του με το GG, ο Απόλλων έχει παίχτες ικανούς να βρουν δίχτυα.

145. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Ο Αστέρας θα παραταχθεί με ψυχολογία μετά το… επικό 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό (με τον τρόπο που ήρθε) στο πιο λαμπερό εντός έδρας ματς της ιστορίας του. Άλλη ομάδα εντός έδρας οι Αρκάδες, αυτό συμβαίνει και φέτος, παραμένοντας αήττητοι με ρεκόρ 7-2-0 και μόνο νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ (4-0-0 με γκολ 11-3, σε όλα σκόραραν 2+ γκολ), με αρκετές αλλαγές ξανά η Τότεναμ, όπως κάνει πάντα σε τέτοιου είδους ματς, στο 1,80 προτίμησε τον +0,75 ασιατικό άσο ( Bet365) ο Betol , στο 1,825 βρίσκεται πλέον. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

146. ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ – ΣΕΛΤΙΚ

Έχει βρει ρυθμό η Σέλτικ, πέντε σερί νίκες συμπλήρωσε με το 1-0 επί της Ινβερνές, όμως η απουσία του αρχισκόρερ Γκουιντέτι (9 γκολ σε 7 αγώνες, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη) βάζει ερωτηματικά. Λύσεις στα χέρια του Ντέιλα υπάρχουν πάντως, μόνο προς τα δεξιά κοιτάμε (χωράει και κάλυψη στο Χ), άλλωστε η Άστρα προπονητή τον Προτάσοφ έχει, τέσσερις αγώνες χρειάστηκε για να φτάσει στην πρώτη του νίκη (με αίμα και γκολ στο τέλος κόντρα στην Τσεαχλούλ.

Πάμε στοίχημα LIVE

147. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΤΟΡΙΝΟ

Η Ελσίνκι πήρε το νταμπλ στη Φινλανδία και θέλει να διασκεδάσει τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης δεν έχει. Χωρίς βαθμό ακόμα οι Φινλανδοί και (η μία από τις πέντε ομάδες των ομίλων) χωρίς γκολ, η Τορίνο έχει ανέβει τελευταία και παίρνει αποτελέσματα, ενώ είναι σταθερή στο πλάνο της και παίζει παντού σφιχτά (13/17 no-goal, 12/17 under συνολικά) και ειδικά στο Γιουρόπα Λιγκ όπου δεν έχει καν δεχτεί γκολ (5-2-0 με γκολ 11-0 και πέντε σερί under). Από 1,75 στο 1,70 το under στον Stoiximan (επιλογή Betol ), στο 1,75 ακόμα στην Bet365, στο 1,575 στην Ασία! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

148. ΖΥΡΙΧΗ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Μόνο με νίκη θα διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης η Ζυρίχη, και αυτές αμυδρές, η Βιγιαρεάλ είναι ένα σκαλί πάνω ποιοτικά, μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα είναι λογικό φαβορί και εδώ. Πολύ πιθανό να δούμε σκορ εκατέρωθεν, οπότε κρατάμε και GG/over.

149. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Σε τιμές αουτσάιντερ η Κλαμπ Μπριζ, που στο πρώτο ματς πίεσε αφόρητα την Κοπεγχάγη και αδικείται από το τελικό 1-1 (0-1 89’, 1-1 92’), οι Βέλγοι έχουν ποιοτικότερο υλικό και αρέσκονται στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων, η ομάδα του Σολμπάκεν και φέτος δεν θέλγει, την Κυριακή παραχώρησε εντός έδρας 1-1 στη Σοντερίσκε, έχει μαζεμένες απουσίες ενώ και όταν νικάει το κάνει “άσχημα”. +0,25 ασιατικό διπλό.

150. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Το 0-4 της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης στο Βελιγράδι αποτυπώνει και τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, πόσο μάλλον όταν η Παρτιζάν συνηθίζει να χάνεται εκτός έδρας. Κοιτάμε μόνο προς τα αριστερά.

151. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αν θέλει να έχει να έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, δύσκολα όμως θα τα καταφέρει αν δεν σκοράρει. Ροντέο –όπως συνηθίζεται στα ματς της Red Bull- το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, με τελικό σκορ 4-2, τα γκολ κοιτάμε και εδώ.

152. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Με τον Μπεργκ στο αρχικό σχήμα ο Παναθηναϊκός θα παίξει μόνο για τη νίκη κόντρα στην Αϊντχόφεν, ο Σουηδός τον ανεβάζει επίπεδο επιθετικά αλλά πίσω τα κενά είναι δεδομένα και πολύ δύσκολα βλέπουμε να κρατάει το μηδέν. Καλά πληρώνουν over και GG.

Πάμε στοίχημα LIVE

153. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΙΝΤΕΡ

Η Σεντ Ετιέν είναι ομάδα που χρήζει στατιστικής ανάλυσης, καθώς έχει κάνει το εντυπωσιακό, να δώσει τρία ματς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να έχει φέρει τρία 0-0! Από την άλλη η Ίντερ έχει υπό μεγάλη πίεση τον Βάλτερ Ματζάρι και επίσης σκοράρει πολύ δύσκολα (στα τέσσερα τελευταία της ματς σκόραρε μόνο δύο γκολ, και τα δύο με πέναλτι), βάσει στατιστικών το 1,75 του no-goal στον Stoiximan δεν μπορεί να αγνοηθεί, με τους Γάλλους να μετράνε 13/17 και τους Ιταλούς 12/15. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

154. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Εξαιρετική η Βόλφσμπουργκ φέτος, 6 συνεχόμενη νίκη το 0-4 στη Στουτγκάρδη, αν συνεχίσει έτσι θα χτυπήσει Μπουντεσλίγκα και Γιουρόπα, αλλά είναι ερώτημα πόσο θα αντέξει η βασική 11άδα της (παίζουν σχεδόν οι ίδιοι συνέχεια) σε δύο ματς την εβδομάδα… Στο 2-4 στο Κράσνονταρ ήταν πιο αποτελεσματική από τους Ρώσους, οι οποίοι κάνουν μίνι-κοιλιά, ο άσος υποχωρεί, προτιμότερα μοιάζουν τα γκολ στα μάτια ματς, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα.

155. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Ευκαιρία νίκης έχει η Γκινγκάμπ, έδειξε στο 0-0 στο Μινσκ ότι είναι καλύτερη ομάδα από τη Ντιναμό. Δεν είναι καμία ευκαιρία ο άσος στο 1,70+ πάντως.

156. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΙΛ

Για το 0-0 θα κατέβει η Λιλ (3/3 Χ και under 2,5 στον όμιλο), δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να διεκδικήσει κάτι περισσότερο κόντρα στην Έβερτον, 0-3-3 μετράει στα έξι τελευταία, 0-2-4 στις πιο πρόσφατες εξόδους της, εμφανώς αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε δύο αγώνες την εβδομάδα. Μεγαλύτερο το βάθος πάγκου της Έβερτον, μπορεί να βρει το γκολ που θα της χαρίσει τη νίκη, αν σκοράρει πρώτη το σκηνικό πολύ δύσκολα θα ανατραπεί. Άσος.

157. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΜΕΤΑΛΙΣΤ

Μετρονόμος η Λέγκια, φοβερή η ισορροπία της ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση, τρίτη σερί νίκη με 1-0 στους ομίλους στην Ουκρανία και η πρόκριση ουσιαστικά έχει αγκαλιαστεί. 3/3/ ήττες με 1-4 γκολ μετράει η Μέταλιστ, σε μια χρονιά χαμένη μέσα στον κυκλώνα της πολιτικής κατάσταση στη χώρα, δυσκολεύεται τρομερά στο γκολ, περιμένουμε πάλι κάποιο σκορ του τύπου 1-0/2-0.

158. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Σωστά χωρισμένο στη μέση και με την ισοπαλία να συγκεντρώνει καλές πιθανότητες, 1-6-1 μετράει στην Τουρκία η Τράμπζονσπορ, η Λόκερεν στην έδρα της είναι πολύ δυνατή, περιμένουμε να κριθεί –αν κριθεί- στις λεπτομέρειες.

159. ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Με αλλαγές θα παραταχθεί η Νάπολι, ομάδα έδρας η Γιούνγκ Μπόις αλλά δείχνει ζήλο για το θεσμό και με μια ισοπαλία βάζει γερές βάσεις πρόκρισης. Εξαιρετικοί στο 2-0 επί της Ρόμα οι “παρτενοπέι”, σαφώς όμως στερούνται σοβαρότητας, υπάρχει και το 2-0 της Βέρνης που μας κάνει δειλά να κοιτάμε την κόντρα, αν και με αυτές τις ομάδες πρώτη επιλογή σίγουρα είναι τα πολλά γκολ.

160. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Έμπλεξε η κατάσταση στον 10 όμιλο μετά το 3-0 της Άαλμποργκ επί της Ντιναμό Κιέβου, το τελικό σκορ αδικεί σίγουρα τους Ουκρανούς που είχαν φάσεις για γκολ. Η ομάδα του Ρεμπρόφ τα πηγαίνει φέτος αρκετά καλά και την Κυριακή με το 0-3 επί της Ντνιέπρ πέρασε μόνη πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα, περιμένουμε να πάρει την εκδίκηση της.

161. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Κάπου εδώ πρέπει να παρατάει το θεσμό η Ρίο Άβε, με μηδέν βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης (οι άλλες ομάδες στους έξι). Η έμπειρη Στεάουα μπορεί να φέρει το ματς στα μέτρα της.

162. ΣΕΒΙΛΛΗ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Αναγεννημένη μετά την απόλυση Λουθόν η Σταντάρ Λιέγης, 3/3 νίκες στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού προπονητή Βουκομάνοβιτς, 0-0 έφερε εντός κόντρα στη Σεβίλλη. Πέντε σερί νίκες εντός μετράνε οι Ισπανοί, που με 1-2-0 δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση, χαμηλός ο άσος αλλά για κόντρα ούτε κουβέντα.

163. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ.

3/3 ήττες με 0-10 γκολ στον όμιλο η Σλόβαν Μπρατισλάβας, αδυνατεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, 0-3 έχασε από τη Σπάρτα στο πρώτο παιχνίδι. Λογικά οι Τσέχοι θα φτάσουν σε άνετη νίκη.

164. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΡΙΕΚΑ

Αγαπάμε, εκτιμάμε Ριεκάρα, την κέρδισε τη Φέγενορντ στην Κροατία, αλλά το τελικό 3-1 δεν λέει όλη την αλήθεια, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι Ολλανδοί στα επτά τελευταία μόνο αυτό έχασαν, τα άλλα τα κέρδισαν, στην έδρα τους είναι δυνατοί και έχουν δικαίως τον πρώτο λόγο.

165. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΠΑΟΚ

Για τον ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φέτος ότι διαλέγει ματς. Φορτσάρει στο πρωτάθλημα όπου μετράει 7-1-0 και εφτά σερί νίκες από το ημίχρονο και αφήνει σε δεύτερη μοίρα το Γιουρόπα Λιγκ και το κύπελλο (2-1-4 ρεκόρ). Με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί σε λίγες μέρες και με δεδομένο το μικρό του ρόστερ το ροτέισον είναι σχεδόν υποχρεωτικό. Με αλλαγές και η Φιορεντίνα (3-0-0 με γκολ 7-0 στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ), όπως έπαιξε όμως και στην Τούμπα και ήταν ανώτερη από τους βασικούς του Δικεφάλου. Περιμένουμε το -0,75 της Bet365να αλλάξει σε -1,0, επιλογή των Young Guns o συνδυασμός 1 & under 3,5 που πληρώνει 2,20 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

166. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Επαναληπτικοί προημιτελικοί για το Κόπα Σουνταμερικάνα, με γκολ στο 84’ επιβλήθηκε η Μπόκα των παραγουανών στο πρώτο ματς, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης, λογικά και σε αυτό το ματς θα δούμε προσεκτικές άμυνες.

167. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

20-9-0 στα τελευταία επίσημα για τη Ρίβερ, οδηγεί την κούρσα στην Αργεντινή, έχει περιθώριο να ασχοληθεί και με το Κόπα Σουνταμερικάνα. 1-2 κέρδισαν στο πρώτο ματς οι “μιγιονάριος” τους “φοιτητές”, μοιάζει σχεδόν αδύνατο η “Εστού” του 1-1-4 εκτός στο πρωτάθλημα να κερδίσει σκοράρει δύο φορές στο Μονουμεντάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ