ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

 Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (21/8). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

171. ΑΚΤΟΜΠΕ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Αμφότερες αποκλεισμένες από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ακτόμπε στο γήπεδο από τη Στεάουα (4-3 συνολικό σκόρ), η Λέγκια στα χαρτιά αφού χρησιμοποίησε για 4 λεπτά παίχτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, διαπράττοντας πιθανότατα την γκάφα του αιώνα αφού στον αγωνιστικό διέλυσε τη Σέλτικ (4-1 εντός, 0-2 εκτός, τα σκορ κολακεύουν τους Σκωτσέζους). Καθαρά αγωνιστικά οι Καζάκοι είναι πολύ πίσω από τους Πολωνούς, αλλά δεν είναι σχεδόν αδύνατο να προβλέψει κανείς πώς θα αντιδράσει η Λέγκια μετά από αυτό το σοκ, οπότε θα κρατήσουμε το διπλό στα υπ’ όψιν για το live.

172. ΑΣΤΑΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί η Αστάνα, έχοντας αφήσει εκτός Χαποέλ Τελ Αβίβ και ΑΪΚ, η Βιγιαρεάλ όμως είναι πολλά επίπεδα πάνω. Οι Καζάκοι έχουν το πλεονέκτημα του αγωνιστικού ρυθμού (με πρωτάθλημα σε πλήρη εξέλιξη και 6 ματς στο Γιουρόπα) αλλά τίποτα άλλο. Το προσπερνάμε.

173. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Αξιέπαινη η παρουσία της Ομόνοιας στο θεσμό (3-1-0 χωρίς να δεχθεί γκολ), η επίθεση της Ντιναμό Μόσχας όμως φέτος βγάζει φωτιές και πολύ δύσκολα οι τριφυλλοφόροι θα κρατήσουν το μηδέν πίσω σε κάποιο από τα δύο ματς. Σωστά γκράντε φαβορί ο άσος.

174. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Πάλεψε κόντρα στη Ζενίτ η ΑΕΛ, κέρδισε στην Κύπρο (1-0) και αποκλείστηκε δύσκολα στη ρεβάνς, με παρόμοια συνταγή και φουλ άμυνα θα παραταχθεί κόντρα στην Τότεναμ, ακόμα και νωρίς να δεχθεί κάποιο γκολ δύσκολα θα ανοιχθεί. Η αγορά πάει στο -1 ασιατικό διπλό, εμείς θα κοντράρουμε, είτε στο 2,10 του +1 ΑΗ είτε σε κάποιο πιο μεγάλο όριο.

175. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πάλεψε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ η Ελσίνκι για μια θέση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ήταν πολύ χειρότερη από τους Κύπριους, έχει φουλ αγωνιστικό ρυθμό και άνεση στο πρωτάθλημα, το οποίο θα κατακτήσει για ακόμα μια χρονιά. Η Ραπίντ από την άλλη σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος μετράει 1-2-2, ακόμα και όταν παίζει καλά βρίσκει τρόπο να μην κερδίσει, το Σάββατο έχασε με 0-1 από τη νεοφώτιστη Άλταχ. Φαβορί το διπλό δεν είναι ποτέ, μόνο για κόντρα.

Πάμε στοίχημα LIVE

176. ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΤΒΕΝΤΕ

Η Τβέντε δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές τις δύο πρώτες αγωνιστικές στην Eredivisie όταν ουσιαστικά έκλεψε δύο ισοπαλίες. Η Καραμπάγκ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κόντρα στην Σάλτσμπουργκ ειδικά στην άμυνα και αφού κράτησε σε χαμηλές πτήσεις την επίθεση των Αυστριακών δεν βλέπουμε πως θα κάνει το παιχνίδι της η σαφώς υποδεέστερη Τβέντε. Έχει αξία η επιλογή του 1Χ (+0,5) στο 1,70 της Bet365που έχει υποχωρήσει από το αρχικό 1,85 ωστόσο μεγαλύτερη ασφάλεια πληρώνει το under 2,5 τέρματα στο 1,80 μιας και ούτε οι Αζέροι έχουν σκοπό να ανοίξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

177. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΜΕΤΑΛΙΣΤ

Έχει ρίξει το βάρος στην Ευρώπη η Ρουχ, καταφέρνοντας να περάσει Βαντούζ και Έσμπιεργκ. Ποιοτικότερη ομάδα η Μέταλιστ αλλά σε μεταβατική περίοδο, δεν αξίζει σε τιμές φαβορί. Πάσο ή 1Χ.

178. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ

Δυνατή δείχνει η Αϊντχόφεν στο ξεκίνημα της σεζόν, η Σαχτιόρ βρήκε και τα έκανε κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, αλλά κάπου εδώ εμφανίζεται ο δράκος… Στα Τάρταρα όπως είναι φυσικό ο άσος, οι φιλοξενούμενοι πάντως έχουν φέρει αρκετά μεγάλα σκορ μέχρι στιγμής (3/4 GG και over 3,5) οπότε ίσως στο live παρουσιαστεί ευκαιρία πονταρίσματος στα γκολ.

179. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Δυνατή στο “Μπόρος” η Έλφσμποργκ (8-1-1 στο πρωτάθλημα), με ευρωπαϊκή εμπειρία και σταθερότητα στην απόδοση, όπως απέναντι της βρίσκει την σκληροτράχηλη Ρίο Άβε που έχει χτίσει τρομερό κορμό και φέτος σε 4 επίσημα ματς έχει κρατήσει το μηδέν πίσω. Οι Πορτογάλοι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν τη δυσκολοκατάβλητη Γκέτεμποργκ με διπλό στη Σουηδία, η Έλφσμποργκ παρόμοιας δυναμικότητας είναι, ο φαβοριτισμός του άσου ξενίζει, πάμε στο 1,90 του +0,25 ασιατικού διπλού.

180. ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Βρήκε και τα έκανε στον προηγούμενο γύρο η Καραμπούκ (0-0/1-1 με Ρόζενμποργκ και πρόκριση στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ), τώρα με τη Σεντ Ετιέν σκουραίνουν τα πράγματα… Ομάδα έδρας οι “πράσινοι”, θα κοιτάξουν κυρίως να κρατήσουν το μηδέν πίσω, το under είναι η καλύτερη επιλογή.

181. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Ομάδα έδρας η Νασιονάλ, δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά (ήττα 0-1 από τη νεοφώτιστη Μορεϊρένσε) , η Ντιναμό Μινσκ έφτασε εδώ με 3-1-0 χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Πολύ under Ομάδα οι γηπεδούχοι, θα ρισκάρουμε στο under 2.

182. ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Σοκ για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο αποκλεισμός της από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (κέρδισε 0-1 την Άαλμποργκ, έχασε 0-2 στη ρεβάνς), θα πρέπει να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα. Η Πετρολούλ άφησε εκτός συνέχεια την ποιοτική και έμπειρη Πλζεν, με διπλό 1-4 μάλιστα στη ρεβάνς, εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Πολύ ισορροπημένο, προχωράμε.

Πάμε στοίχημα LIVE

183. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Πρόβλημα στο γκολ βγάζει μέχρι στιγμής η Λοκομοτίβ Μόσχας, ο Απόλλωνας με κλασσικό “κυπριακό” στυλ –φουλ άμυνα και ψάχνουμε κόντρα/στημένα- θα παίξει βασικά για το μηδέν πίσω, το under 2,5 στο 1,80 κοντά θα κρατήσουμε.

184. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ

Φόρμα φαίνεται ότι χτυπάει η Γιούνγκ Μπόις, στα ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς είναι παραδοσιακά δυνατή (14-6-3), η Ντέμπερτσεν είναι το αντίθετο εκτός (4-6-15) και ακόμα δεν έχει χωνέψει πώς έχασε από τη ΜΠΑΤΕ την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (γκολ στην εκπνοή). Άσος.

185. ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Μόνο για κόντρα είναι η αποδυναμωμένη φέτος Φέγενορντ, που δίνεται μάλιστα και φαβορί εκτός έδρας. Δεν είναι και κανένα μεγαθήριο η Ζόρια, αλλά κόντρα στη Μόλντε (που δεν είναι πολύ χειρότερη ομάδα από τους Ολλανδούς) δεν έχασε σε δύο ματς. 1Χ ή πάσο.

186. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ορμητικός εντός έδρας και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί, ώστε να μην μείνει οριστικά εκτός Ευρώπης μετά τον αποκλεισμό του από τη Σταντάρ. Ωστόσο, η Μίντιλαντ μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι, καθώς είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά κι έρχεται με φόρα και ψυχολογία στα ύψη μετά το πολύ δυναμικό της ξεκίνημα στη Δανία (πρωτοπόρος με ρεκόρ 4-0-1, 4/5 over και goal-goal). Πολύ χαμηλά προσφέρεται ο άσος (1,61 από 1,75 στον Stoiximan ), πολύ υψηλά αντίστοιχα το over (2,25), με το over 2 να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και να πληρώνει 1,70 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

187. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΡΟΣΤΟΦ

Ενισχυμένη σημαντικά η Τράμπζονσπορ, κυνηγάει να ανέβει επίπεδο, η Ροστόφ είναι παντελώς άπειρη στην Ευρώπη ενώ στο πρωτάθλημα είναι ουραγός και με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Άσος.

188. ΤΣΒΟΛΕ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Πρωτάρα στην Ευρώπη και η Τσβόλε, αλλά ως τώρα δείχνει το ίδιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι. Η Σπάρτα Πράγας γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάλμε και σίγουρα αυτό της έχει στοιχήσει ψυχολογικά, κάπου ο φαβοριτισμός του διπλού δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

189. ΖΙΜΠΡΟΥ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα επίπεδα από την Ζίμπρου, αλλά δίνει το πρώτο του φετινό επίσημο ματς και μάλιστα με όχι τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού έμειναν εκτός αποστολής οι Βίτορ και Τζαβέλλας για πειθαρχικά παραπτώματα και στην αποστολή ο μοναδικός διαθέσιμος στόπερ είναι ο «λίγος» Κατσικάς. Οι Μολδαβοί εκτός από την έδρα έχουν και το πλεονέκτημα της αγωνιστικής ετοιμότητας (από 27 Ιουνίου ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους) και το goal-goal δεν μπορεί να αγνοηθεί στο 2,15 του Stoiximan . Στην ίδια εταιρεία έχει σημειωθεί, πάντως, σημαντική πτώση στο διπλό που από το 1,85 έχει πέσει στο 1,60. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

190. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ελαφρό φαβορί ο Αστέρας, δεν είναι φόβητρο η Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπορούν οι Αρκάδες να την κοιτάξουν στα μάτια. Σωστά μετρημένο το σετ, δεν βρίσκουμε κάποιο σημείο με αξία.

191. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Πρώτη νίκη για τη Γκρασχόπερς τη φετινή σεζόν το 1-2 στην Ααράου, η Κλαμπ Μπριζ από την άλλη δεν έχει χάσει ακόμα επίσημο παιχνίδι. Η φόρμα δείχνει προς τα δεξιά, άλλωστε το διπλό είναι σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

192. ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ

Υποβιβάσθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ η Παρτιζάν, και φέτος σκόνταψε στο εμπόδιο της Λουντογκόρετς, η Νέφτσι έφτασε ως εδώ γιατί κέρδισε τα εκτός έδρας παιχνίδια της κόντρα σε Κόπερ και Σακίρ. +0,75 ασιατικό διπλό.

193. ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ – ΖΥΡΙΧΗ

Δεν είναι τίποτα τρομερό η Σπάρτακ Τρνάβα, η Ζυρίχη έχει εύκολο το γκολ, δίκαια δίνεται σε αποδόσεις φαβορί.

194. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΧΑΛ

Μοιρασμένο στη μέση το σετ, μας αρέσει σε πρώτη ανάγνωση ο άσος της δυνατής στην έδρα της Λόκερεν, η Χαλ δείχνει ελλιπής επιθετικά.

Πάμε στοίχημα LIVE

195. ΛΥΩΝ - ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ

Υποτιμούν τους Ρουμάνους οι αποδόσεις, έχουν ποιότητα για να σταθούν αξιοπρεπώς σε αυτό το επίπεδο ενώ από την άλλη η Λυών δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. +1,25 ασιατικό διπλό, συνηγορεί και η αγορά.

196. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Δύσκολη κλήρωση για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Κράσνονταρ φέτος έχει μπει εντυπωσιακά στη σεζόν, 2-2-0 με 7-1 γκολ μετράει στη Ρωσία, 4/4 νίκες με 19-1 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ! Τα γκολ αποτελούν τη μόνη στοιχηματική διέξοδο.

197. ΣΠΛΙΤ – ΤΟΡΙΝΟ

Αξιέπαινη η πορεία της RNK Σπλιτ στο Γιουρόπα, αυτή τη φορά δεν θα αγωνιστεί όμως στη φυσική έδρα της ενώ βρίσκει απέναντι της μια πολύ δυνατή αντίπαλο. Η λογική λέει ότι οι δύο ομάδες θα είναι επιφυλακτικές στο πρώτο ματς, πέραν τούτου ουδέν.

198. ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, περιμένουμε η Γκλάντμπαχ να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

199. ΡΙΕΚΑ - ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Με νέο προπονητή η Σερίφ τον πρωτάρη Ζέκιτς, η Ριέκα μετράει μόνο νίκες τη φετινή σεζόν και συνολικά 15 σερί από πέρσι το Μάιο. Άσος.

152. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΓΚΟΪΑΣ

Οι πιο under ομάδες του Μπραζιλεϊράο (6/7 και 7/8 under 2,5 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα), καλύτερη άμυνα της κατηγορίας η Κορίνθιανς, χειρότερη επίθεση η Γκοϊάς, 0-1 γκολ και προχωράμε στο επόμενο.

154. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Ανεβαίνει η Γκρέμιο (επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Κρισιούμα) με τον Σκολάρι στο τιμόνι, η πρωτοπόρος Κρουζέιρο παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα και στην έδρα της μετράει 6-1-0 με 20-4 γκολ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ο άσος όμως σε απόδοση δεν λέει πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ