ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Aκτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Aκτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(18/7). betlog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(18/7)

100. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ-ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ

Πρώτη αγωνιστική στη Δανία. Προβληματισμός στη Νόρτζελαντ καθώς πέρυσι η ομάδα έμεινε στην έκτη θέση αλλά αντί να εμφανιστεί πιο δυνατή, φαίνεται αποδυναμωμένη στα χαρτιά έχοντας χάσει τον επιτυχημένο προπονητή της φέρνοντας έναν άσημο στη θέση του, ενώ δεν κάλυψε επαρκώς και τα κενά στο ρόστερ της. Στα φιλικά πάντως ήταν σφιχτή και σε αρκετά δεν δέχθηκε γκολ. Επιτυχημένη η περσινή σεζόν για τη νεοφώτιστη Βέστσαελαντ καθώς σώθηκε με ευκολία, έχασε όμως τον κόουτς της και στη θέση του θα βρεθεί ο βοηθός του, ενώ αποδυναμώθηκε λίγο στις μεταγραφές. Πρεμιέρα, άγχος, πολλές αλλαγές στις δύο ομάδες και το σφιχτό προφίλ που εμφάνισε η Νόρτζελαντ στα φιλικά μας οδηγούν στοunder.

101. ΣΤΑΜΠΑΕΚ-ΜΠΡΑΝ

Και οι δύο ομάδες ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες, αφού αμφότερες είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Η Στάμπαεκ έρχεται από πέντε σερί ήττες και η Μπραν έχει ρεκόρ 1-0-6 στα εφτά τελευταία. Οι γηπεδούχοι είναι η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από – τηρουμένων των αναλογιών – καλές εμφανίσεις. Στο 2,00 το πιθανό over 3,25 στην Bet365, με 0% γκανιότα προσφέρεται το ματς στον Stoiximan(2,79-3,85-2,59) . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

102. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ-ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Eπανέναρξη μετά από 20 μέρες στη Σουπερέταν. Πολύ ελπιδοφόρος ο πρώτος γύρος για την Έστερσουντ που παρά το γεγονός ότι πάντα έπαιζε με πολλούς τραυματισμούς ήταν πολύ ανταγωνιστική και σπάνια υστερούσε από τον αντίπαλο της. Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (6-4-5), απέχει ίση απόσταση από άνοδο και υποβιβασμό (επτά πόντους) στόχος της όμως η άνετη σωτηρία. Στην πρώτη θέση ισόβαθμη με τη Λιουνγκσκίλε η Σούντσβαλ (10-1-4), ήταν εξ' αρχής ένα από τα φαβορί για την άνοδο και με την εικόνα που βγάζει δείχνει ότι θα τα καταφέρει, εκτός έδρας πάντως δυσκολεύεται (4-0-3). Στην ισοπαλία ο πρώτος λόγος.

103. ΜΠΡΕΪ-ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Στην προτελευταία θέση έχει πέσει πλέον η Μπρέι μετρώντας 0-1-6 στα εφτά τελευταία της ματς με γκολ 3-21 και ο προπονητής της ζήτησε από τους παίκτες να συγκεντρωθούν στον αγώνα με τη Σάμροκ, καθώς σε δύο μέρες αντιμετωπίζουν σε φιλικό και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Στα 5/7 τελευταία της ματς η γηπεδούχος ηττήθηκε σε συνδυασμό με over και η Σάμροκ έχει την ευκαιρία για μία εύκολη επιστροφή στις νίκες. 2,20 πληρώνει ο συνδυασμός 2 & over στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

104. ΚΟΡΚ-ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ

Η Κορκ κυνηγάει αυτό που κανείς δεν φανταζόταν στο ξεκίνημα της σεζόν, δηλαδή το πρωτάθλημα. Πολύ δυνατή αμυντικά, τόσο συνολικά στο πρωτάθλημα, όσο και εντός έδρας, στα οκτώ τελευταία μετράει 7-1-0 με γκολ 13-1, έχοντας έξι νίκες με μηδέν παθητικό! Η Γιου Σι Ντι έρχεται από σπουδαία νίκη, αλλά κατά βάση είναι μια πολύ αδύναμη ομάδα, έχοντας παραχωρήσει και τον πρώτο της σκόρερ στην… Κορκ. Περιμένουμε νίκη των γηπεδούχων με μηδέν παθητικό, 2,48 μέση απόδοση βγάζουν τα σκορ 1-0/2-0/3-0 στον Stoiximan (υπάρχει και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση 0-0).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

105. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ-ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Δεν ήταν κακή η Α Μπε Σε στην έδρα της Λουβερντένσε, αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε μέχρι και να φύγει με το διπλό, κρατήθηκε πάντως πέμπτη στη βαθμολογία. 3-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της (6-2 τέρματα) και για πρώτη φορά φέτος επιστρέφει στη φυσική της έδρα, έχει πάντως αμφίβολους σημαντικούς παίκτες της. Συνεχίζει χωρίς να είναι καλή να παίρνει αποτελέσματα, προϊόν τύχης η νίκη μέσα στην έδρα της Σεαρά και πλέον είναι μόνη πρώτη, 2-1-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της. Έχει πολύ Χ μέσα, καλύτερη επιλογή τοunder.

106. ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ-ΟΕΣΤΕ

Δεν ήταν καλή απέναντι στην Παρανά η Αμέρικα, με γκολ στο τέλος όμως πήρε τη νίκη και κρατήθηκε τέταρτη (6-2-3), στόχος της να κάνει το 2/2 σήμερα αξιοποιώντας την έδρα της (4-0-1, 10-4 γκολ). Η Οέστε ήταν καλύτερη από την Ικάσα χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το χρυσό γκολ και παρέμεινε οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, 1-1-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της (3-8 τέρματα). Θα κλειστεί πίσω και θα περιμένει τα στημένα η Οέστε που είναι τυχερή ομάδα, πολύ ανώτερη ποιοτικά η Αμέρικα όμως δεν θα είναι εύκολο ματς γι' αυτήν. Προβάδισμα στον άσο αλλά δεν θα είναι εύκολο ματς.

Πάμε στοίχημα LIVE

107. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ-ΠΑΡΑΝΑ

Από τύχη πήρε το 0-0 στην Πόντε Πρέτα η Πορτουγκέσα, επιθετικά δεν απείλησε καθόλου και περιμένει αγωνία τις μεταγραφές της, άλλοι περιμένουν τα δελτία τους, άλλοι είναι πίσω σε φόρμα. Πάλεψε η Παρανά αλλά την πόνεσε το γκολ που δέχθηκε στη λήξη, παρέμεινε προτελευταία ενώ έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Έχει 2-3 μεσοαμυντικούς αμφίβολους, αν δεν τα καταφέρουν θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος, μπορεί να κλέψει αποτέλεσμα η Παρανά.

108. ΚΕΡΕΤΑΡΟ-ΠΟΥΜΑΣ

Πρώτη αγωνιστική στο Μεξικό. Μεγάλα προβλήματα πέρσυ για την Κερετάρο, με τους παίκτες να παίζουν καιρό απλήρωτοι αλλά να παλεύουν μέχρι τέλους για είσοδο στη Λιγκίγια αν και δεν τα κατάφεραν. Βρέθηκε επενδυτής και μάλιστα η ομάδα ενισχύθηκε πολύ με μεγάλα ονόματα του πρωταθλήματος να έρχονται ως μεταγραφές. Τελευταία στο Απερτούρα αλλά πολύ ψηλά στο Κλαουσούρα η Πούμας έδειξε δύο πρόσωπα ενώ στο μεταγραφικό παζάρι φαίνεται να βρίσκεται στην ίδια δυναμικότητα με πέρσυ, ίσως και λίγο αποδυναμωμένη ενώ στη συγκεκριμένη έδρα δεν κερδίζει για πάνω από 20 χρόνια. Αν φύγει από την ισοπαλία θα πάει στον άσο, παίζεται δηλαδή το 1DNB.

Πάμε στοίχημα LIVE

109. ΑΒΑΪ-ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Εξέπληξε η Αβαΐ στο προηγούμενο, έδειξε ότι έγινε πολύ καλή δουλειά στη διακοπή από το νέο της κόουτς που μπόρεσε να απελευθερώσει τους ούτως ή άλλως καλούς παίκτες της ομάδας. Εντός έδρας παραδοσιακά είναι ισχυρή χωρίς να το έχει αποδείξει φέτος (2-1-2). Η Πόντε Πρέτα έπαιξε μονότερμα την Πορτουγκέσα αλλά κόλλησε στο 0-0, είναι έκτη αλλά μοιάζει πιο ομάδα απ' ότι οποιαδήποτε άλλη στο πρωτάθλημα στα τελευταία ματς. 4/5GGέχει η Αβαΐ εντός, 5/5 η Πόντε Πρέτα εκτός, δεν θα μπλέξουμε όμως καθώς είναι ντερμπάκι και οι ομάδες θα το δουν πιο προσεκτικά, πιθανή ισοπαλία.

110. ΤΙΧΟΥΑΝΑ-ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Καλό το τελείωμα στην περσινή σεζόν, μπήκε στη Λιγκίγια, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου και Κεντρικής Αμερικής ενώ έκανε και το πρώτο διπλό μετά τεράστιο χρονικό διάστημα. Κινήθηκε πολύ στο μεταγραφικό παζάρι, ίσως λίγο αποδυναμωμένη μεσοαμυντικά, ενισχύθηκε πολύ μεσοεπιθετικά. Κακή και η περσινή σεζόν για την Πουέμπλα που πλέον είναι σε οριακό σημείο στη βαθμολογία υποβιβασμού και θα χρειαστεί πολλούς πόντους φέτος. Προχώρησε σε πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και σε πρώτη φάση θα της λείπει η χημεία. Προβάδισμα νίκης για Τιχουάνα που στην έδρα της δεν αστειεύεται.

111. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Στο -5 από τα πλέι-οφ και έχοντας ένα ματς περισσότερο το Πόρτλαντ θέλει πάση θυσία τη νίκη σε αυτό το ματς αν θέλει να τα προλάβει. Παραμένει τέσσερα ματς χωρίς νίκη αν και σε αρκετά απ' αυτά ήταν καλό, βγάζει μεγάλη αδυναμία στο να πάρει νίκες εντός (1-7-2, 9/10GG). Οριακά εντός θέσεων πλέι-οφ το Κολοράντο (2-3-3 εκτός, 6/8GG) όμως έχει πολλές απουσίες σήμερα και ίσως χαρίσει στους γηπεδούχους τη δεύτερη εντός έδρας νίκη τους. Από κοντά και το αμφίσκορο καθώς το συνηθίζουν οι δύο ομάδες εντός και εκτός αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ