ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής(6/6). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής(6/6).

100. ΡΩΣΙΑ-ΜΑΡΟΚΟ

Το τελευταίο της φιλικό εντός έδρας (Μόσχα) δίνει η Ρωσία πριν φύγει για τη Βραζιλία, με την ομάδα του Καπέλο να δείχνει αποτελεσματική και κυρίως στιβαρή αμυντικά. Λογικά θα πάμε σε ένα κλειστό ματς, το Μαρόκο όχι μόνο δεν κατάφερε να πάει στο Μουντιάλ, αλλά έχει και χρόνια να κάνει καλή πορεία σε μεγάλη διοργάνωση. Άσος (1,44) και no-goal (1,50) πληρώνουν χαμηλά, θα ποντάραμε στα σκορ 1-0/2-0 (συνδυαστικά βγάζουν 2,56).

101. ΠΟΛΩΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Καμία από τις δύο δεν είναι στο Μουντιάλ, οι Πολωνοί έχουν κάποιους σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ τους, αλλά γενικά είναι σφιχτοί. Μετράνε οκτώ σερί no-goal (7/8 under), σκοράροντας σε αυτά τα ματς μόνο στο 3-0 επί της Νορβηγίας και στο 0-1 επί της Μολδαβίας. Χωρίς πολύ ταλέντο η Λιθουανία, έρχεται από εφτά σερί under, με τα 5/7 να είναι και no-goal. Μόλις στο 1,40 ο άσος, καλύτερα πληρώνουν και το no-goal (1,53) και το under (1,70). Το φιλικό διεξάγεται στην Πολωνία.

102. ΝΟΒΑΡΑ-ΒΑΡΕΖΕ

Πρώτος τελικός για τα πλέι άουτ παραμονής. Η ρεβάνς την ερχόμενη Παρασκευή. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος (δεν ισχύει ο κανονισμός τους εκτός έδρας γκολ) την παραμονή στην κατηγορία κερδίζει η Βαρέζε που τερμάτισε ψηλότερα. 9-7-5 εντός έδρας (14/21 under) στην κανονική διάρκεια η Νοβάρα, 4-5-12 εκτός έδρας η Βαρέζε, και τα δύο μεταξύ τους φετινά ματς έληξαν Χ (0-0 στη Νοβάρα πριν 10 μέρες, 1-1 στη Βαρέζε). Αναμένεται ματς με πολλά νεύρα και καθόλου θέαμα, στο 1,60 το under, παίζεται και το under 1,5 στο 2,65.

103. ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ

Στο Μάιντζ το φιλικό και είναι το τελευταίο εντός έδρας της Γερμανίας. Οι Γερμανοί στα πρόσφατα ματς τους κάνουν γκέλες (δεν χάνουν πάντως), ενώ έχουν και αρκετά under. Η Αρμενία όμως είναι πολύ ανοιχτή ομάδα, ακόμα και με τον νέο της προπονητή, με τον οποίο έχει κατά σειρά μία ήττα με 2-0 (Ρωσία), μία νίκη με 4-3 (Η.Α.Ε.) και μία ήττα με 3-1 (Αλγερία). Υπάρχει ταλέντο στους Αρμένιους και μπορούν να συνεισφέρουν και αυτοί στο πιθανό 4-6 γκολ (2,12).

104. ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Μονός αγώνας για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Σλίγκο. Στα μεταξύ τους η Ντάνταλκ έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα με 0-1 και 3-0, ενώ η Σλίγκο κέρδισε στον τελικό του Setanta Cup με 0-1. Πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι (12-2-2, 11/16 over, καλύτερη επίθεση, 6-2-0 εντός έδρας με 7/8 over και γκολ 27-6), την καλύτερη άμυνα έχει η Σλίγκο τόσο συνολικά όσο και εκτός έδρας (3-1-4, 6/8 under). Μοναδικό πρόβλημα για τον άσο (2,00) η κούραση της Ντάνταλκ που παίζει συνεχόμενα.

105. ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ

Απόλυτα συγκεντρωμένοι δείχνουν οι Βραζιλιάνοι λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα του Μουντιάλ, γνωρίζοντας ότι ακόμη και μια γκέλα σε φιλικό μπορεί να φέρει προβληματισμό και εσωστρέφεια. Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παρατάξει ο Σκολάρι, πιθανό να δούμε ακόμα μια νίκη με over (1,66/Stoiximan) για τη «σελεσάο», ενώ στα πολλά γκολ μπορεί να συνεισφέρει και η παραγωγική Σερβία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

106. ΠΑΡΑΝΑ-ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Εντός της ζώνης του υποβιβασμού παραμένει η Παρανά (2-3-4 συνολικά, 1-1-2 εντός έδρας), θέλει τη νίκη στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή λόγω Μουντιάλ για να ανέβει στο μέσον της βαθμολογίας και υποδέχεται τη νεοφώτιστη και φιλόδοξη Λουβερντένσε (4-3-2 συνολικά), η οποία όμως δεν έχει ακόμα διπλό (0-3-2, 4/5 under, γκολ 2-5). Προς τα αριστερά γέρνουμε (2,08 ο άσος).

Πάμε στοίχημα LIVE

107. ΤΖΟΪΝΒΙΛ-ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Μόνη στη δεύτερη θέση και στο -1 από την κορυφή θα ανέβει η Τζόινβιλ αν κερδίσει (4-1-0 εντός έδρας, 3/5 under, γκολ 7-1). Ουραγός η Βίλα Νόβα που σε εννιά ματς έχει δύο γκολ και δύο βαθμούς (0-2-7, 7/9 under, γκολ 2-15) και τίποτα από αυτά εκτός έδρας (0-0-4, 3/4 under, γκολ 0-9). Όλα δείχνουν άσο με μηδέν παθητικό (1,90), περιμένουμε σκορ 2-0/3-0.

***. ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Πρόβα Μουντιάλ για την Κολομβία πριν το ματς με την Ελλάδα, Φαλκάο πλέον δεν υπάρχει, αλλά η ποιότητα μεσοεπιθετικά περισσεύει. Η Ιορδανία έφτασε μια ανάσα πριν το Μουντιάλ, αλλά αποκλείστηκε από την Ουρουγουάη και ταξιδεύει στο Μπουένος Άιρες για την εμπειρία ενός δυνατού φιλικού. Μόλις στο 1,12 ο άσος και στο 1,47 το no-goal, δεν βρίσκουμε πουθενά αξία σε αυτά τα ενδεχόμενα.

108. ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Μουντιαλικές και οι δύο ομάδες, αναμένεται να κάνουν τις τελευταίους δοκιμές πριν τα επίσημα ματς. Στη Βραζιλία διεξάγεται το φιλικό, οι Κροάτες ενδεχομένως να έχουν περισσότερους αλλαγές, η διαφορά των δύο ομάδων όμως είναι δεδομένη και κοιτάμε μόνο τον άσο στο 1,93.

109. ΙΑΠΩΝΙΑ-ΖΑΜΠΙΑ

Με πολλούς άπειρους παίκτες που έχουν ελάχιστες διεθνείς εμπειρίες θα παραταχθεί η Ζάμπια, της οποίας 18/22 παίκτες αγωνίζονται σε ομάδες της Αφρικής, ενώ θα φτάσει στις ΗΠΑ λίγες μόλις μέρες πριν το φιλικό, σε αντίθεση με τους «Σαμουράι» που τη μέρα του φιλικού θα έχουν συμπληρώσει σχεδόν 10 μέρες εκεί και θα είναι πιο ξεκούραστοι και εξοικειωμένοι με τις εκεί καιρικές συνθήκες. Αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό της Ιαπωνίας πριν το Μουντιάλ και θα λειτουργήσει σαν πρόβα τζενεράλε, με άπαντες στο στρατόπεδο της να το βλέπουν πολύ σοβαρά, ενώ ήδη έδειξε απέναντι στην Κόστα Ρίκα ότι βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι στο ματς με την Κύπρο. Ξεκάθαρο φαβορί οι Ιάπωνες σε αυτό το ματς, στο 1,70 πόνταραν τον άσο στον Stoiximan οι Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

110. ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΛΙΒΙΑ

Πιο ζωηρή επιθετικά έδειξε η Εθνική στην τελευταία αναμέτρηση με τη Νιγηρία, η λογική λέει ότι απέναντι σε μια σαφέστατα υποδεέστερη αντίπαλο θα καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες στα γκολ, αν και το κενό στην κορυφή της επίθεσης είναι εμφανές και αναγκάζεται να ψάξει λύσεις από τα άκρα (Σαμαράς, Φετφατζίδης). Ανώτερη, πάντως, η ομάδα του Σάντος από τους Βολιβιανούς, στο 2,00 προσφέρει ο Stoiximan τον άσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

111. ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Με Μάρτιν Ο’ Νιλ στον πάγκο εδώ και κάποιους μήνες η Ιρλανδία, που δεν είναι στο Μουντιάλ και προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Euro, η Κόστα Ρίκα είναι λίγες μέρες πριν τα ματς του Μουντιάλ όπου θα βρεθεί απέναντι σε Αγγλία, Ιταλία και Ουρουγουάη! Με πολλές απουσίες βασικών οι Ιρλανδοί, δεν ήταν καλή στα πρόσφατα φιλικά η Κόστα Ρίκα, δεν βλέπουμε τον λόγο να μπλέξουμε με το ματς (διεξάγεται στις ΗΠΑ).

112. ΧΙΟΥΣΤΟΝ-ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε το Χιούστον και τέσσερις στα πέντε τελευταία (1-0-4) με γκολ 3-13, έχει και τη χειρότερη άμυνα συνολικά και εντός έδρας μετράει 4-1-2. Σε κακή κατάσταση και το Κάνσας (0-2-3 σε πέντε ματς, 4/5 goal-goal, δέχτηκε γκολ σε όλα), εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-0-4. Μεγάλο no bet.

113. ΜΕΞΙΚΟ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Από τα πιο δυνατά φιλικά (στις ΗΠΑ διεξάγεται) μεταξύ δύο μουντιαλικών ομάδων με πολλές προσδοκίες, από κακή εμφάνιση έρχεται το Μεξικό (0-1 από Βοσνία) που νωρίτερα σκόραρε με ευκολία, 0-0 με την Ελλάδα έφερε η Πορτογαλία στο τελευταίο της φιλικό, συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ρονάλντο, κανένα ποτέλεσμα δεν θα μας κάνει έκπληξη.




740. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΑΛΑΓΑ (0-0)

Πρώτος ημιτελικός, η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες με τα παιχνίδια να ακολουθούν το φορμάτ 2-2-1. Η Ρεάλ πέρασε εύκολα τη Σαραγόσα με 2-0 (78-70, 95-101), στην κανονική διάρκεια ήταν μακράν η καλύτερη επίθεση συνολικά και εντός έδρας, έχοντας ρεκόρ 32-2 και 16-1. Με δύο εντός έδρας νίκες και μία εκτός έδρας ήττα η Μάλαγα (11-6 εκτός έδρας) πέρασε το εμπόδιο της Γκραν Κανάρια με 2-1, κερδίζοντας εύκολα στο τελευταίο με 79-60. Στους 12,5 πόντους το χάντικαπ, ενδεχομένως η Μάλαγα να το υπερασπιστεί, υψηλό και το όριο για το over (159,5).

741. ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ-ΣΙΕΝΑ (0-3)

Ημιτελικός, η πρόκριση κρίνεται στις τέσσερις νίκες (2-2-1-1-1 το φορμάτ). Η Σιένα (7-8 εκτός έδρας, καλύτερη άμυνα στην κανονική διάρκεια) κέρδισε με 75-73 και 91-67 εντός έδρας και την Τετάρτη δικαιότατα με 69-78 εκτός έδρας. Ψάχνει μία νίκη σε τέσσερα ματς για να πάει στον τελικό. Μία τιμητική νίκη θέλει η Ρόμα (9-6 εντός έδρας) και εκεί θα ποντάρουμε με το -2,5 να πληρώνει 1,87.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ