ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Μ. Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Μ. Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Μ. Τετάρτης. (16/4). Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Μ. Τετάρτης.

115. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ

Επαναληπτικός του 1-0 στη Λεωφόρο, με αμφότερες τις ομάδες να αναμένονται προσεκτικές, αφού κρίνεται μια θέση στον τελικό. Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ότι αν δεχτεί γκολ η πρόκριση δυσκολεύει πολύ και τον περιμένουμε υπομονετικό, ο ΟΦΗ (24/34 under στο πρωτάθλημα, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα και παράλληλα η δεύτερη χειρότερη επίθεση) θα δεχτεί λογικά πολύ πίεση στο ξεκίνημα, στην οποία αν ανταπεξέλθει θα οδηγήσει το ματς σε αργό ρυθμό για να κρατήσει το μηδέν όσο περισσότερο μπορεί. Υψηλό κρίνεται το 1,80 του under στον Stoiximan , ενδεχόμενο που μπορεί να δώσει πρόκριση και στους δύο, στο 1,725 βρίσκεται στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---.BAKΠΕΛΕΤΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Νοκ-άουτ αγώνας για τα προημιτελικά του κυπέλλου Αυστρίας, η Σάλτσμπουργκ δεν θα αδιαφορήσει και θα κερδίσει.

116. ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεράστιας σημασίας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, που δεν έχει πάει σε τελικό από το 2003 κι έχει την ευκαιρία να το κάνει κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πάντα το φαβορί για ένα ακόμα νταμπλ (1,83 η κατάκτηση στον Stoiximan ). Καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει αμυντικά, σε αντίθεση με τις πολύ καλές τους επιθέσεις. Αξίζει να τονίσουμε ότι ο άσος γύρισε φαβορί (2,30 από 2,75), πιο ασφαλής επιλογή δείχνει να είναι το GG στο 1,80 της Bet365, ενδεχόμενο που τελευταία αποτελεί μόνιμη κατάσταση για τον Δικέφαλο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

117. ΕΡΕΜΠΡΟ – ΜΑΛΜΕ

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα της νεοφώτιστης Έρεμπρο, 2-1-0 μετράει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχοντας παίξει δύο ματς εκτός, κόντρα στην πρωταθλήτρια Μάλμε (3/3 νίκες φέτος με 7-0 γκολ) όμως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.Στο 1,80 το διπλό μας βάζει σε σκέψεις.

118. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΜΙΑΛΜΠΙ

Καμία δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερα θετικό ή αρνητικό μέχρι στιγμής για να μας οδηγήσει σε συμπεράσματα. Προχωράμε.

119. ΧΑΚΕΝ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Καλή επιθετικά αλλά με άμυνα-χωνί η Χάκεν, όπως έδειξε σε Έλφσμποργκ (3-1) και Χέλσινγκμποργκ (4-2), η Χάλμσταντ μπορεί να βρει ένα τουλάχιστον γκολ ώστε να βοηθήσει για τοover.

120. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Νέος άθλος φέτος για τον Μαντσίνι, κατάφερε μια ομάδα που έτρεχε μόνη της για το πρωτάθλημα να την έχει πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος τρίτη. Μόνο το ντέρμπι κόντρα στη Φενέρ πήρε στα επτά τελευταία η Γαλατά και αν δεν ήταν η τιμωρία των “καναρινιών” από την ΟΥΕΦΑ η χρονιά πήγαινε για φιάσκο. Μόνος δρόμος εξιλέωσης το κύπελλο, αλλά και εδώ τα πράγμα είναι δύσκολα μετά το 2-2 στην Πόλη κόντρα στη Μπούρσα. Από το να ποντάρουμε το διπλό σε τιμές φαβορί θα προτιμούσαμε να βρούμε έναν άστεγο και να του δώσουμε τα λεφτά.

Πάμε στοίχημα LIVE

121. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Μεγάλο ντέρμπι στην Στοκχόλμη, η Τζουργκάρντεν έρχεται από δύο καθαρές νίκες (3-0 τη Χάλμσταντ, 0-2 τη Μιάλμπι), η ΑΪΚ δεν είναι τόσο αποτελεσματική (1-1-1 ρεκόρ). Ένα κλικ παραπάνω στον άσο.

122. ΑΑΡΑΟΥ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Αδιάφορη βαθμολογικά μετά την ήττα στην Τουν (2-0) η Ααράου (5-3-6 εντός με 10/14over2,5 και 11/14GG), η Λουκέρνη (4-3-7 εκτός, 9/14GG) κέρδισε με 1-0 τη Σεν Γκάλεν στο εξάποντο Ευρώπης και έπιασε στην 4θέση τη Ζυρίχη. Προς τα δεξιά δείχνει το κίνητρο, αλλά η Ααράου παίζει όλη τη σεζόν ανοιχτά φτιάχνοντας φάσεις και σκοράροντας γκολ και δεν θα χαριστεί.Προτιμότερη επιλογή τα γκολ.

123. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΤΟΥΝ

Έκτη σερί νίκη (και έκτο ματς στο οποίο σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές) για τη Γκρασχόπερς (7-3-4 εντός) το 0-2 στη Λωζάννη, έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Βασιλεία. Παραδοσιακά αδύναμη εκτός η Τουν (2-4-8 φέτος), με ελπίδες για την Ευρώπη, εδώ όμως μιλάει η δίψα για τον τίτλο.Άσος.

124. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

Δεν ικανοποιεί φέτος η Ατλέτικο Ραφαέλα (2-3-1 εντός), 0-3-2 ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία, η Ροζάριο Σεντράλ (2-1-3 εκτός) μετράει 3-3-1 τον τελευταίο μήνα, ελαφρύ φαβορί το διπλό, ισορροπημένο πολύ στα μάτια μας, θα πάμε με την αλληλεξουδετέρωση.

125. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Κούρσα τίτλου κάνει η Άαλμποργκ, μετά τις Κοπεγχάγη κα Μίντιλαντ κέρδισε και τη Μπρόντμπι (2-0), ανοίγοντας τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στους 4 βαθμούς. 5-2-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της, παλεύει για την παραμονή η Βίμποργκ (3-5-4 εκτός) αλλά το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενους.

126. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΓΚΕΝΚ

Δύο σερί ήττες για την Κλαμπ Μπριζ στα πλέι-οφ, τα περιθώρια πλέον τελείωσαν, θα κερδίσει την τραγική και αδιάφορη βαθμολογικά Γκενκ.

127. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς είναι ένας ιδιαίτερα πενιχρός απολογισμός για τη φετινή Μπάγερν και σίγουρα η βαριά ήττα από την Ντόρτμουντ θα έχει πεισμώσει τους παίκτες που ούτως ή άλλως θα έχουν μεγάλο κίνητρο να προκριθούν στον τελικό καθώς στόχος της φέτος είναι το τρεμπλ. Ανεβασμένη κάπως η Καϊζερσλάουτερν αλλά έχει αποδείξει πολλάκις φέτος ότι δεν είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα, άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας είναι χαώδης. Αναμένεται άνετη επικράτηση της Μπάγερν, με τα σκορ 2-0/3-0/4-0/5-0 να πληρώνουν 1,88 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

128. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΖΥΡΙΧΗ

Δεν εντυπωσιάζει φέτος η Βασιλεία, το έχουμε αναφέρει πολλάκις, όμως με κυνισμό διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της ελβετικής λίγκας. 8-5-1 με 29-12 μετράει εντός, η Ζυρίχη (6-1-7 εκτός) επέστρεψε στα γκολ μετά από τέσσερα ματς στο 2-2 κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις αλλά συνέχισε για πέμπτο ματς χωρίς νίκη. Τη Δευτέρα θα παίξουν ξανά για τον τελικό του κυπέλλου, αυτό εδώ καίει πιο πολύ τους γηπεδούχους.

129. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

7 σερί νίκες για την Έβερτον (12-3-1 εντός) που πλέον οδηγεί την κούρσα της 4θέσης, τρεις σερί όμως και η Κρίσταλ Πάλας (3-2-11 εκτός) χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Δεν θα μπλέξουμε.

130. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Μάντσεστερ Σίτι (ήττα στο Λίβερπουλ, τραυματισμός Τουρέ) αλλά και κόντρα δεν υπάρχει.

131. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΟΝΑΚΟ

Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα (4 σερί ήττες) η Γκινγκάμπ ανησυχεί και ενδιαφέρεται περισσότερο για την σωτηρία της στο πρωτάθλημα παρά για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τη Μονακό. Το πρωτάθλημα για τους Μονεγάσκους μπορεί να έκανε φτερά όμως στα ημιτελικά του κυπέλλου από τη στιγμή που δεν υπάρχει η Παρί είναι ανοιχτός ο δρόμος για να κατακτήσει το τρόπαιο. Πολύ ανώτερη και πιο προσηλωμένη στο στόχο της από την Γκινγκάμπ, τα σκορ 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στα 0-0/1-1 που βγάζουν συνδυαστικά 2,10 στον Stoiximan είναι μια καλή σκέψη.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

132. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στο «Μεστάγια» της Βαλένθια κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Φυσικά, το κύπελλο ήταν από την αρχή ο τρίτος στη σειρά στόχος και των δύο, αλλά έτσι όπως εξελίσσεται η χρονιά για την Μπαρτσελόνα, δείχνει για την τελευταία να είναι ό,τι παραπάνω μπορεί να πάρει. Η Ρεάλ θα είναι ξανά χωρίς Ρονάλντο, ο 0:0 ασιατικός άσος πληρώνει 1,80 στην Bet365, λίγο χαμηλότερα τον είχε προτιμήσει ο Betol (1,775).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

133. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ

Επαναληπτικός ημιτελικό για το πορτογαλικό κύπελλο, 1-0 κέρδισε στο πρώτο ματς η Πόρτο, πάντα τα ματς της με την Πόρτο είναι ντέρμπι αλλά η εικόνα των δύο ομάδων φέτος κάνει τον άσο να μοιάζει με μονόδρομο.

134. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Ντέρμπι κορυφής στο Τορνέο Φινάλ, 3-3-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Εστουδιάντες, 1-2-3 μετράει εκτός η Ρίβερ, που πάντως τελευταία έχει βρει λύσεις επιθετικά, τριπλή είναι.

135. Ν. ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Επέστρεψε στις νίκες η Νιούελς (3-2-1 εντός) αμέσως μετά την αποπομπή Μπέρτι, 0-1 στη Γοδόι (πρώτο διπλό μετά από 10 στο πρωτάθλημα) αλλά η εμφάνιση της και πάλι δεν ήταν καλή. Από επτά σερίunderκαιNGέρχονται οι γηπεδούχοι, από επτά σερί 0-1 γκολ η Κολόν (2-1-3 εκτός με 5/6under2,5 καιNG),κρατάμε τα λίγα γκολ.

136. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Επαναληπτικός ημιτελικό για το πορτογαλικό κύπελλο,πελάτισσα της Ρίο Άβε φέτος η Μπράγκα, την κέρδισε στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, στην έδρα της στο πρωτάθλημα (0-1), 1-1 εντός στον ίδιο θεσμό και 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους για το κύπελλο. Δεν βάζουν μυαλό οι μπουκ, πάλι φαβορί η άψυχη φέτος Μπράγκα,πάμε όπως πάντα στην κόντρα της.

137. ΛΑΝΟΥΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Αναμέτρηση για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες, διπλοί αγώνες, με τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ σε ισχύ. Φοβερή επιθετικά η Σάντος Λαγκούνα, μπορεί να σκοράρει στο “Λα Φορταλέσα”, και η Λανούς δεν πάει πίσω,ζευγάρι για γκολ.

Πάμε στοίχημα LIVE

138. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Πονόματος και φέτος η Μπόκα (3-1-2 εντός), η πρωταθλήτρια του Ινισιάλ Σαν Λορέντζο (2-2-3 εκτός) έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα (πρώτη μετά από 17 ματς) με 1-4 από τη Λανούς. Προχωράμε.

139. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΦΙΛΑΔ. ΓΙΟΥΝ.

Με 5/6GGξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι δύο ομάδες, θα ποντάρουμε στη συνέχιση αυτού τουtrend.

140. ΚΛΑΜΠ ΛΕΟΝ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, με το ματς στη Βολιβία να λήγει 1-1 ενώ σε εκείνο του Μεξικού η Μπολιβάρ κέρδισε με 0-1. Περιμένουμε πιο υποψιασμένη την ποιοτικότερη Λεόν, στο 0-0 θα τα πάνε οι φιλοξενούμενοι αλλά δύσκολα θα τα καταφέρουν.

141. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Χαμηλά και εδώ ο άσος, αλλά για καλό λόγο, η Κρουζέιρο υπερέχει ποιοτικά των Παραγουανών και έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω τις γκέλες που έκανε στις αρχή των ομίλων. Σωστό φαβορί ο άσος, αλλά το -1,5 χάντικαπ είναι υψηλό για διπλά παιχνίδια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ