ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (20/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.

318. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Ντέρμπι στη Μόσχα, με την ουρά στα σκέλια η ΤΣΣΚΑ (5-0-2) μετά το βαρύ 5-1 από τη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ, τα τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη για τη Λοκομοτίβ (2-3-2 ρεκόρ) έφεραν την απομάκρυνση του Κουτσούκ από τον πάγκο της. Σωστό φαβορί ο άσος, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε, τουλάχιστον πριν το live.

319. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Έχει την επιθετική ευχέρεια τέτοια ματς να τα καθαρίζει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, ειδικά στο “Ανοέτα”. Άσος.

320. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις… Από την πρεμιέρα έχει να κερδίσει η Οσασούνα (1-2-1), 0-1-3 το ρεκόρ της Μαγιόρκα, εσωστρέφεια και στον δύο τα στρατόπεδα, μόνο μιζέρια βγάζουν. 4/4 GG μετράνε οι νησιώτες, αυτό είναι το μοναδικό αξιοσημείωτο στατιστικό για την αναμέτρηση.

321. ΚΙΕΒΟ – ΠΑΡΜΑ

Αρκετά μπερδεμένο, η Κιέβο έρχεται από μεγάλο διπλό στη Νάπολι (2/2 0-1 γκολ), η Πάρμα από το παρανοϊκό εκείνο 4-5 κόντρα στη Μίλαν, περιμένουμε να προσέξει τώρα περισσότερο τα νώτα της. Under ή πάσο.

322. ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΤΒΕΝΤΕ

5/5 ήττες η Χέρακλες, συνεχίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο, υποδέχεται τη μισητή Τβέντε που έβγαλε το καλό της πρόσωπο στο 2-1 επί των Γκόου Αχέντ Ιγκλς, είχαν προηγηθεί τέσσερις ισοπαλίες. Η αγορά κινείται ελαφρώς προς τον ασιατικό άσο, εμείς δεν θα μπλέξουμε.

323. ΝΤΑΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Μεγάλο ντέρμπι μίσους, αμφότερες έχουν ξεκινήσει καλά, αήττητη η νεοφώτιστη Νταντί (2-4-0), πρωτοπόρος με ρεκόρ 4-1-1 η Γιουνάιτεντ. Πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

324. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

2-3-0 το ρεκόρ της Καρλσρούης, 2-0-3 εκείνο της Νυρεμβέργης, που αδυνατεί να σταθεί στις απαιτήσεις της Τσβάιτε Λίγκα. Από εκεί βέβαια μέχρι ο άσος να πληρώνει 1,95 υπάρχει μεγάλη απόσταση…

325. ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΛΕΙΨΙΑ

Μετά από τρια κολλητά Χ στην αρχή η Ουνιόν ηττήθηκε με 0-4 από τη Νυρεμβέργη και 3-1 στη Χάιντενχαϊμ, δείχνοντας ότι φέτος θα μείνει σε ρηχά νερά. 3-2-0 το ρεκόρ της Red Bull, γκολ δέχθηκε μόνο στο πρόσφατο 3-1 επί της Μπράουνσβαϊγκ. Διπλό με κάλυψη στο Χ.

326. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ

Δύο κολλητά διπλά για τη Φορτούνα, 0-3 στο Άουε και 0-2 στη Νυρεμβέργη, εξαιρετική και στα δύο παιχνίδια η ομάδα του Ρεκ, ήρθε η ώρα για την πρώτη της φετινή νίκη στην “Εσπρίτ Αρίνα”. Άσος.

327. ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ

Ποντάρεται ο άσος, μετά από δύο ισοπαλίες η αγορά πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Κασίμπασα, εμείς δεν συμμεριζόμαστε τον ενθουσιασμό της.

328. ΛΙΛ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

5/5 under 2,5 μετράνε αμφότερες, 4/5 – 5/5 τα NG τους αντίστοιχα. Παιχνίδι που κινείται ανάμεσα στο 0-0 και το 1-0.

329. ΟΝΤΕΝΣΕ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Δεν σκοράρει καμία εύκολα, 2/3 under 2,5 & NG εντός η Οντένσε, 3/3 εκτός η Σοντερίσκε. Σημείο άλλο δεν βγαίνε, μόνο το under κρατάμε σαν σκέψη.

Πάμε Στοίχημα LIVE

330. ΛΕΣΤΕΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Ξεμπούκωσε η Γιουνάιτεντ κόντρα στην ΚΠΡ (4-0), Ντι Μαρία, Ερέρα σκόραραν, κάπου η ομάδα του Φαν Χάαλ έδειξε να βγαίνει από το βούρκο. Η σταθερότητα είναι ζητούμενο, μπορεί κόντρα στους “αλεπούδες” οι “κόκκινοι διάβολοι” να μετράνε 0-1-10 από το 1998 ανεξαρτήτως έδρας αλλά στο Λέστερ σκόνταψαν ως τώρα Έβερτον και Άρσεναλ, ενώ η ομάδα του Πίρσον έρχεται από διπλό στο Μπριτάνια. Προφανώς και δεν μας κάνει το διπλό του 1,65, προφανώς και ό,τι παίξουμε θα είναι στο live.

331. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Μαζική άμυνα θα προσπαθήσει να παίξει η Γουέστ Μπρομ, με αυτό τον τρόπο κατάφερε να πάρει τον πόντο στο Σεντ Μέρις, άλλωστε δείχνει να στερείται ποιότητας και ιδεών. Τρία ματς χωρίς οι “baggies”, περιμένουμε η Τότεναμ να επιστρέψει στις επιτυχίες.

332. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Δύο σερί νίκες και βαθμολογική ανάσα για τη Μπέβερεν (2-2-3 ρεκόρ), εντυπωσιακό το 1-4 στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ την προηγούμενη αγωνιστική. Η Σταντάρ με το 2-0 επί της Ριέκα (αγχωτικό, τα γκολ στο τελευταίο τέταρτο) έγλυψε λίγο τις πληγές της, που είχαν αμβλυνθεί με το ντροπιαστικό 3-5 από την Οστάνδη. 2-2-3 το ρεκόρ των φιλοξενούμενων, που αμυντικά φέτος χωλαίνουν πολύ, ίσως πάρουμε κάποιο over στο live.

333. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Πρώτοι χαμένοι βαθμοί φέτος για την Αϊντχόφεν στο άνδρο της Τσβόλε (3-1), επέστρεψε στις νίκες μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα, χωρίς Ντεπάι (θα λείψει καιρό) δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος της κόντρα στην αήττητη (3-2-0) Καμπούρ.

334. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΤΣΒΟΛΕ

Υποψιασμένο σετ από τους μπουκ, ψηλά ο άσος αφήνοντας λίγα περιθώρια για κόντρα. Δεν στρίβει η Άλκμααρ (2-0-3), που έχει και ενδοοικογενειακά θέματα, η Τσβόλε μετράει 4-0-1 και έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Αϊντχόφεν (3-1), την οποία και έπιασε στην κορυφή. Χ2 ή πάσο.

335. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΓΙΑΞ

Τεράστιο ντέρμπι μίσους στο Ρότερνταμ, σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από κάθε άποψη ο Αίαντας, παρά το φτωχό 3-0-2 που μετράει στο πρωτάθλημα, έρχεται από το 1-1 κόντρα στην Παρί (σαν νίκη βάσει εικόνας και διαφοράς δυναμικότητας), η Φέγενορντ (1-2-2) έχασε με κάτω τα χέρια στη Σεβίλλη ενώ το προηγούμενο Σάββατο γνώρισε εντός έδρας ήττα-ντροπή από τη Βίλεμ (1-2 πρώτο διπλό της Βίλεμ μετά από 45+ ματς). Σε μοιρασμένο σετ δίνουμε ένα πόντο παραπάνω στους πρωταθλητές.

336. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Από το μεγαλύτερο αποτέλεσμα της Ιστορίας του, το 1-1 στην Πόλη κόντρα στη Μπεσίκτας, έρχεται ο Αστέρας, σίγουρα η ευρωπαϊκή περιπέτεια έχει επηρεάσει τις επιδόσεις των Αρκάδων στο πρωτάθλημα (1-0-2 με 3/3 GG και over 2,5), στην Τρίπολη πάντως μετράει 4/4 νίκες μέχρι στιγμής (3/4 over και GG). Αήττητη η Καλλονή, με ρεκόρ 2-1-0 έχοντας παίξει μάλιστα με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, με τη γραμμή στο 0,75 περισσότερο προς την κόντρα κοιτάμε, αν και σαν κόντρα είναι και το GG, το οποίο και αγαπάνε πολύ οι γηπεδούχοι.

337. ΡΟΜΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Κόντρα στη Ρόμα ο Τζέμαν, θα ήθελε να πονέσει την πρώην ομάδα του αλλά με την εικόνα της Κάλιαρι ως τώρα αλλά κυρίως εκείνη των Ρωμαίων (άστραψαν και βρόντηξαν στο 5-1 επί της ΤΣΣΚΑ) αυτό μοιάζει από δύσκολο έως αδύνατο. Άσος στο χάντικαπ, λογικά και με μηδέν παθητικό.

338. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Το 7-0 από την Ίντερ στο Μιλάνο σίγουρα θα έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία της Σασουόλο. Για το βαθμό θα παίξει πρωτίστως η νοικοκυρεμένη Σαμπντόρια (μια νίκη, μια ισοπαλία), μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

339. ΤΖΕΝΟΑ – ΛΑΤΣΙΟ

Εξαιρετικά αμφίρροπο, θα τα προσπεράσουμε.

340. ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ

Δύσκολο ζευγάρωμα, 9-2-1 εντός η Κρίστιανσουντ, 7-1-3 εκτός η Τρόμσο, δεν θα βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά.

341. ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

14-8-0 το αήττητο σερί της πρωτοπόρου Σάντερφιορντ, εκτός μετράει 6-6-0, από διπλό – έκπληξη στη Μιόνταλεν έρχεται η Τρομσντάλεν (4-3-4 εντός), μπορεί να τσιμπήσει το βαθμό, που δεν θα τη χαλάσει.

342. ΧΟΝΤΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ

Νο Bet.

343. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Απογοήτευσε η ΑΪΚ στη Χέλσινγκμποργκ (3-1), έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη Μάλμε σε απόσταση βολής, στην έδρα της μετράει 8-2-2 με 8/12 over 2,5 και GG, η Χάλμσταντ (3-1-7 εκτός) παίζει φέτος σταθερά καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει παντού (8 σερί GG, 7/8 ήταν και over), 8/11 over 2,5 και 7.11 GG ο απολογισμός της εκτός. Πρώτα over/GG και μετά άσος.

344. ΚΑΛΜΑΡ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Καμία δεν μπορεί να βρει ρυθμό, σωστά μοιρασμένο στη μέση, μπορεί να πάει παντού.

345. ΜΙΑΛΜΠΙ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

4-2-5 εντός η Μιάλμπι, που παλεύει για την παραμονή και έρχεται από διπλό – ανάσα στη Χάλμσταντ, 3-4-4 εκτός η 3 της βαθμολογίας Έλφσμποργκ, την οποία και βρίσκουμε σε αποδόσεις γκράντε φαβορί. Με την κόντρα είμαστε.

346. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΤΟΥΡΚΟΥ

Απογοήτευσε η Τούρκου στο ντέρμπι με την Ίντερ, βαριά ήττα με 1-6, δεύτερη συνεχόμενη μετά από ένα σερί (2-5-0) που της είχε δώσει ελπίδα, δύσκολο το πρόγραμμα της τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, θα χρειαστεί να κάνει υπερβάσεις για να σώσει την κατηγορία. 8-4-1 η 2 στη βαθμολογία Σεϊναγιόεν, 1-3-10 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, δύσκολα θα του δούμε να σηκώνουν κεφάλι.

347. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Προφανώς το μυαλό πάει αμέσως σε over και GG, λογικά και τα δύο θα κάνουν την εμφάνιση τους, 3/3 GG, 2/3 over 2,5 οι γηπεδούχοι, 2/3 και από τα δύο η Λεβερκούζεν, από κοντά και η παράδοση με 10/10 GG & over την τελευταία δεκαετία.

348. ΒΙΚΙΝΓΚ - ΣΤΑΡΤ

Μεγάλο over και GG, από 12 σερί αμφίσκορα (11/12 και over) έρχονται οι φιλοξενούμενοι (10/11 μετράνε εκτός), από έξι η Βίκινγκ.

349. ΣΤΡΟΜΕΝ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ

6-3-3 μετράει εντός η Στρόμεν, έστω και μόλις ένα πόντο παραπάνω τον έχει.

350. ΣΕΛΤΙΚ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Ένεση ηθικού για το Σέλτικ το 2-2 στο Σάλτσμπουργκ –με αρκετή τύχη κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα-, την περιμένουμε να ρολλάρει σιγά-σιγά, έκανε και καλές μεταγραφές για το επίπεδο της Σκωτίας στην επίθεση.

351. ΣΙΒΑΣΠΟΡΚΟΝΙΑΣΠΟΡ

Νο Bet.

352. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Τρελό κοκομπλόκο μετά τον αποκλεισμό της από τη Μάλμε στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει πάθει η Σάλτσμπουργκ, ακολούθησαν δύο ήττες στο πρωτάθλημα και το εντός έδρας 2-2 με τη Σέλτικ για το Γιουρόπα, δεν είναι ότι σταμάτησε να κάνει φάσεις αλλά αξιοποιεί τη μία στις δέκα. Όπως είναι λογικό αυτό κάπου θα σταματήσει, όμως δεν θα πληρώσουμε να μάθουμε αν θα γίνει κόντρα στην Αούστρια, που έρχεται από την πρώτη φετινή της νίκη (3-1 τη Ριντ), μετράει 1-5-2 στο πρωτάθλημα και μόνο από το βάρος της φανέλας της μπορεί να βγάλει αντίδραση απέναντι στη “σατράπισσα” τα τελευταία χρόνια της αυστριακής Μπουντεσλίγκα. Πάσο pregame, τα υπόλοιπα στο live.

353. ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Μεγάλο ντέρμπι ξεπεσμένων -την τελευταία διετία- “αριστοκρατών”, -10 και -8 ήδη από την κορυφή Κοπεγχάγη (2-2-3) και Μπρόντμπι (3-1-3). Ματς ειδικών συνθηκών, με καμία από τις δύο να μην μας δίνει έναυσμα για ποντάρισμα, θα το αφήσουμε στη ησυχία του.

354. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Δεν βγάζει μάτια η Ουτρέχτη (2-1-2), αλλά και η Γκρόνινγκεν εντός έδρας πάλι φέτος χάνεται. Πάσο.

355. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έχει ανέβει επίπεδο η Έβερτον με το μεσοβδόμαδο 4-1 επί της Βόλφσμπουργκ, θα πρέπει όμως να βρει σταθερότητα και εναλλακτικές λύσεις –δεν έχει τρομερό βάθος ο πάγκος της- για να αντέξει σε δύο ταμπλό. Λογικά θα την καθαρίσει την Κρίσταλ Πάλας, αλλά ανάμεσα στο 1,40 του άσου της και το 1,53 εκείνου της Τότεναμ ο δεύτερος είναι πολύ καλύτερος.

356. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ

Από τα παιχνίδια που είναι για μάτι και όχι για στοίχημα, παρά τα πολύ μεγάλα σκορ της Τσέλσι (3/4 over 3,5) οι μπουκ δεν ψάρωσαν, στο 2,5 έβγαλαν τη γραμμή για τα under/over, ο Μουρίνιο θα σφίξει την άμυνα της ομάδας του προσανατολίζοντας την όπως πάντα σε αυτά τα ματς για το 0-0.

357. ΛΑΝΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Εκτός πραγματικότητας τα αρχικά σετ, που με το 1Χ να πληρώνει 1,90-2,00, η Σεντ Ετιέν έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα φέτος στο γκολ, στα τέσσερα τελευταία πανηγύρισε μόλις μια φορά και αυτή ήταν από αυτογκόλ, εκτός έδρας ειδικά δυσκολεύεται πολύ να δημιουργήσει, όπως είδαμε και την Πέμπτη κόντρα στην Καραμπάγκ που δεν έκανε ούτε φάση. Πλέον το σετ είναι πιο λογικό, και πάλι η αξία βρίσκεται στο +0,25 των γηπεδούχων, όμως τα οικονομικά προβλήματα της Λανς και το φτωχό ρόστερ δεν γίνεται να κρύβονται συνέχεια κάτω από το στρώμα των ψυχομένων εμφανίσεων…

358. ΜΟΝΑΚΟ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Αναπτερώθηκε το ηθικό της Μονακό μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Γκινγκάμπ σιγά-σιγά περιμένουμε να βγάλει κούραση από τα δύο ματς την εβδομάδα. Άσο δεν παίζουμε, αλλά θα αποφύγουμε και την κόντρα.

359. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Υπάρχει μια διάθεση για κόντρα, την έχει και η αγορά που στηρίζει το +1 των φιλοξενούμενων, όμως η αμυντική συμπεριφορά που έδειξε η Ράγιο στην ήττα με 2-3 από την Έλτσε μας αποτρέπει. Γενικά το επιθετικό στυλ της ομάδας του Πάκο Χέμεθ κάνει πιο ελκυστικό το GG, δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν πίσω οι φιλοξενούμενοι.

360. ΧΙΡΟΝΑ – ΜΠΕΤΙΣ

3-1-0 το ρεκόρ της Χιρόνα, σαν νίκη το πρόσφατο 1-1 στο Χιχόν, όπου ισοφάρισε στο τέλος, δείχνει μεγάλη όρεξη. Η Μπέτις από την άλλη ξεκίνησε με αέρα μεγάλης (2/2 νίκες) αλλά στη συνέχεια γνώρισε σκληρές ήττες (4-1 Πονφεραδίνα, 0-1 Αλμπαθέτε) που την προσγείωσαν ανώμαλα στην πραγματικότητα της Σεκούντα. Σωστά κομμένο στη μέση, μπορεί να πάει παντού, τα γκολ ίσως αποτελούν λύση.

361. ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Πολύ θετικά έχουν ξεκινήσει αμφότερες, η Μπελενένσες έχει 2-1-1 με τελευταίο αποτέλεσμα την ισοπαλία στην έδρα της Σπόρτινγκ, 3-0-1 για τη Μαρίτιμο που έχασε μόνο από την Πόρτο. Προβάδισμα στην ισοπαλία, δύσκολα θα επιβληθεί κάποια ομάδα.

362. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΑΡΟΥΚΑ

3-1-0 ως τώρα για τη Ρίο Άβε που ικανοποιεί όμως έπαιξε και έχασε με 0-2 για το Γιουρόπα την Πέμπτη και αναμένεται να παρουσιαστεί επηρεασμένη από αυτό, πρώτη νίκη (1-1-2) για την Αρούκα που αμύνεται σωστά και είναι δυσκολοκατάβλητη. Ίσως γκελάρει η Ρίο Άβε, ψυλλιασμένες οι αποδόσεις.

363. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ

Εξάποντο παραμονής, σε καμία δεν κάνει ιδιαίτερα ο βαθμός, από την άλλη έχουν να κερδίσουν μήνες (0-3-6 η Ασιρίσκα, 6 σερί ήττες ξη Χουσκβάρνα). Ο άσος του 1,60 είναι το ανέκδοτο του διημέρου…

364. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Σε φόρμα η Βάρναμο (3-0-1), εκτός όμως είναι μέτρια (2-5-4), η Σούντσβαλ του 9-1-1 εντός περιμένουμε να δώσει απαντήσεις για τη βαριά ήττα (4-1) στη Ντέγκερφορς την προηγούμενη αγωνιστική.

365. Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

2/3 και 3/3 GG μετράνε οι δύο ομάδες αντίστοιχα, δεν μας κάνει κάποιο σημείο οπότε θα κρατήσουμε αυτό.

366. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Με υπηρεσιακό η Νίκη Βόλου μετά τη φυγή του Φλουτ, υποδέχεται την έτερη ομάδα της Σουπερλίγκας που δεν έχει βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Και στον Εργοτέλη ο Δερμιτζάκης το δεύτερο παιχνίδι του παίζει, οι κρητικοί δεν έχουν δείξει τίποτα τρομερό ως τώρα αλλά η Νίκη πραγματικά μοιάζει πολύ αδύναμη. Θα το αποφύγουμε.

367. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

3/3 GG και για τις δύο στο ξεκίνημα, παίζει πολύ επιθετικά ο Πανιώνιος και μπορεί να σκοράρει και στην Κομοτηνή, όπως έκανε και την προηγούμενη διετία (2/2 GG). To αμφίσκορο κρατάμε.

Πάμε Στοίχημα LIVE

368. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Αήττητες μετά από τρεις αγωνιστικές, Κολωνία (1-2-0 χωρίς ακόμα να έχει δεχθεί γκολ) και Γκλάντμπαχ (1-2-0) πηγαίνουν στο μεγάλο αυτό ντέρμπι του Ρήνου έχοντας εξαιρετική ψυχολογία. 0-2-3 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, είναι καλύτερη ομάδα σίγουρα οι φιλοξενούμενοι, ποντάρονται κιόλας, εμείς όμως θα προτιμήσουμε την αλληλεξουδετέρωση.

369. ΜΑΛΜΕ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Το ντέρμπι μίσους του Σκόνε, η Χέλσινγκμποργκ (2-3-6 εκτός) έρχεται φουριόζα από το 3-1 επί της ΑΪΚ, η Μάλμε (7-3-1 εντός) έχει μπλέξει στη δίνη του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά οι ομάδες που την κυνηγάνε δεν κερδίζουν. Χαμηλά ο άσος, πιο σώφρων επιλογή τα πολλά γκολ, οι φιλοξενούμενοι τελευταία έχουν βρει σταθερές στην επίθεση.

370. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

Δεν το χάνει το πρωτάθλημα η Ελσίνκι (9-3-1 εντός), τώρα που δεν έχει ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα όμως θα δώσει βάση. 6-2-0 τρέχει η φορμαρισμένη Μάριεχαμν (5-2-6 εκτός), 2-2 ήρθε μεσοβδόμαδα κόντρα στην 2 Σεϊναγιόεν, περισσότερο κοιτάμε προς τα γκολ στηριζόμενοι στο αλέγρο παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Over.

371. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ – ΒΑΑΣΑ

Νο Bet.

372. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Ντερμπάκι της Φλάνδρας, πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπριζ (2-4-1 ρεκόρ), η Κόρτραϊκ φέτος σε αντίθεση με όσα μας είχε συνηθίσει χάνει εντός (0-1-3) και κερδίζει εκτός (2-0-1). Μυρίζει μπαρούτι, υπερβολικό το +1,25 αβάντζο που δίνεται στους φιλοξενούμενους.

373. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Χωρίς γκολ ακόμα στο Καμπιονάτο η Φιορεντίνα, στο 0-0 κόντρα στη Τζένοα πάντως άξιζαν τη νίκη (έβγαζε και τα απέξω ο Περίν…), στο διπλό δεν πάμε γιατί σεβόμαστε τη δυναμική της Αταλάντα στο Μπέργκαμο, αλλά καταλαβαίνουμε γιατί ποντάρεται.

374. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΝΑΠΟΛΙ

Ποντάρεται το διπλό, το 1Χ πλησιάζει το 1,80, δεν βρίσκουμε λόγο, η Νάπολι ξόδεψε ενέργεια την Πέμπτη (3-1 με ανατροπή τη Σπάρτα Πράγας στο Γιουρόπα), στο πρωτάθλημα δεν έχει δείξει κάτι τρομερό, υπάρχει γκρίνια για τον Μπενίτεθ, ενώ στο Φρίουλι τελευταία φορά κέρδισε το 2008. 1Χ.

375. ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Πολύ over ομάδα η Ανόρθωση, θα βοηθήσει και ο Ερμής που θα παίξει για τη νίκη για να δούμε πολλά γκολ.

376. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Και εδώ ίσως το σκορ πάει ψηλά, αλλά η αξία είναι μικρότερη.

377. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Η Στάμπαεκ (4-1-6 εκτός) με το 3-2 στη Σταρτ ανέβηκε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο ματς κυπέλλου που ακολουθεί. 3/3 νίκες στα τελευταία εντός έδρας η Άαλεσουντ (4-4-4 εντός), κόντρα μάλιστα σε υπολογίσιμους αντιπάλους, έχει ανάγκη από βαθμούς για να ξεκολλήσει και αυτή από τη μάχη της ουράς. Υπάρχει πιθανότητα να κάνουν ροτέισον οι φιλοξενούμενοι, και αυτό να μην γίνει δεν περιμένουμε να είναι 100% το μυαλό τους σε αυτό το παιχνίδι. Άσος.

378. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΟΝΤ

Το παλεύει γερά η Οντ (15 ματς αήττητη (11-4-0), 6-1-0 στα πιο πρόσφατα!) και της αξίζουν συγχαρητήρια, είναι η μόνη που προσπαθεί να δώσει ένα ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου. Η Λίλεστρομ (7-2-2 εντός) κυνηγάει την τριάδα και την Ευρώπη, θα γίνει σφαγή για τους πόντους, το Χ δεν κάνει ιδιαίτερα σε καμία από τις δύο.

379. ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Ίσως το μυαλό της Σάρπσμποργκ να είναι στο ημιτελικό κυπέλου (παίζει με την Οντ) που ακολουθεί, όμως τα ρεκόρ των ομάδων (5-4-2 εντός οι γηπεδούχοι, 1-3-7 εκτός η Σόγκνταλ) μιλάνε από μόνα τους…

380. ΑΛΤΑ- ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του διπλού.

381. ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ

Θα καρφώσει το τελευταίο καρφί στο κοφίνι της Ουλενσάκερ πιθανότατα η Μπάερουμ (5-1-6 εκτός). Οι γηπεδούχοι αν δεν κερδίσουν θα διατηρήσουν απλά μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία, αλλά και σε περίπτωση νίκης αυτές ελάχιστες θα παραμείνουν… Το κρατάμε στα υπόψιν για late, αν στο τέλος είναι είναι ισόπαλο.

382. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΧΟΝΕΦΟΣ

Ο βαθμός δεν θα χαλάσει καμία.

---. ΜΠΡΙΝΕ – ΧΑΜ ΚΑΜ

Εμφανές το προφανές.

383. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ

10 βαθμοί σε τέσσερα ματς για την Μπενφίκα (3-1-0) που έχασε για πρώτη φορά μετά από 52 αγώνες εντός από τη Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, πέντε πόντοι (1-2-1) για τη Μορεϊρένσε, θετικότατος ο απολογισμός της βάσει προγράμματος, ειδικά αμυντικά δείχνει ικανότατη. +1,75 για τους φιλοξενούμενους.

384. ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Έχει ένα πόντο παραπάνω λόγο έδρας η Λεγκανιές, δεν τρελαινόμαστε όμως και για τον άσο, η Σανταντέρ το γκολάκι της το πετυχαίνει ως τώρα, 2/2 GG έχουν εντός και οι γηπεδούχοι.

385. ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Αυτούς τους περίεργους θα τους κερδίσει η Χάμαρμπι.

386. ΛΙΜΕΡΙΚ – ΚΟΡΚ

Ντέρμπι του Μάνστερ, η Κορκ (8-2-3 εκτός) κυνηγάει τον τίτλο, η Λίμερικ (5-1-7 εντός) είναι βαθμολογικά άνετη στη μέση της βαθμολογίας, λογικός ο φαβοριτισμός του διπλού ελέω κινήτρου.

387. ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

3/3 over 2,5 εντός μετράει η Νόρντζελαντ, 2/3 εκτός η πρωτοπόρος Μίντιλαντ που τελευταία σκοράρει κατά ριπάς. Πολύ πιθανό να δούμε το σκορ να πηγαίνει ψηλά.

388. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Ανδαλουσιανό ντερμπάκι, δυνατή έδρα το “Αρκάνχελ”, πολύ στιβαρή ως τώρα η Κόρδοβα (0-2-1, η ήττα τιμητική με 2-0 στο Μπερναμπέου), η Σεβίλλη σίγουρα είναι ποιοτικότερη ομάδα αλλά τα διπλά του 1,90-2,00 δεν έχουν καμία αξία.

389. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Μεγάλο διπλό για την Τολούκα που ανέβηκε πέμπτη (4-2-2), εντός παραδοσιακά είναι ισχυρή 3-1-0 και έχει να χάσει εντός πάνω από ένα χρόνο. Δεύτερη με ένα ματς λιγότερο η Μοντερέι, προέρχεται από τρεις σερί νίκες όμως στα δυο τελευταία ήταν μέτρια και μίλησε η ατομική ποιότητα των παικτών της. Τελευταίο σημείο το διπλό, πάσο όμως.

390. ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Αδύναμη η Ζιλ Βιθέντε (0-1-3) που δεν έχει δείξει τίποτα απολύτως προς το παρόν, κολλημένη με τα 1-1 η Σπόρτινγκ (1-3-0) που δημιουργεί φάσεις αλλά σκοράρει πάντα ακριβώς ένα γκολ, την Τετάρτη έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μάριμπορ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικό το διπλό αλλά το 1,50 δεν λέει τίποτα, ίσως παρουσιαστεί και λίγο αποπροσανατολισμένη από την Ευρώπη η Σπόρτινγκ.

391. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ

Από δύο γκολ σκόραρε στα πρώτα παιχνίδια της η Γκαζιάντεπσπορ (1-1-0, 2/2 GG & over 2,5), η Φενέρ έφερε 3-2 στην πρεμιέρα με την Καραμπούκ και 0-0 την περασμένη Κυριακή στην Τραπεζούντα. 24-3-1 η προϊστορία, θα συνδυάσουμε άσο και over 2,5.

392. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν είναι καλά ο Παναθηναϊκός, πονάει σε άμυνα και τέρμα, επιθετικά βγάζει και φέτος αρκετές φάσεις αλλά δεν μπορεί να τις τελειώσει. Ο Πλατανιάς έρχεται από εμφατικό διπλό στο Παγκρήτιο (0-3) και γι αυτόν τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι τελικοί. Δεν κέρδισαν οι “πράσινοι” την τελευταία διετία στα Χανιά, πολύ πιθανό να μην το κάνουν και τώρα.

393. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΜΑΛΙΝ

Δυνατή στη έδρα της η Λόκερεν (2-1-0) αλλά έρχεται από ευρωπαϊκό (ήττα 1-0 στη Λέγκια), η Μαλίν παίζει ανοιχτά αλλά ό,τι καταφέρνει εντός (3-0-1) το χαλάει εκτός (3/3 ήττες με 1-7 γκολ). 6-1-0 η πρόσφατη προϊστορία, στο 1,85+ ο άσος μοιάζει καλή επιλογή, ενστάσεις το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό των γηπεδούχων (1-0 ήττα στη Λέγκια) καθώς και το εντυπωσιακό 5-2 της Μαλίν επί της Βέστερλο την προηγούμενη αγωνιστική.

394. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

2/2 νίκες εντός η Βαγιαδολίδ (3-0-1 ρεκόρ), 2/2 ήττες εκτός η Τενερίφη (1-1-2). Άσος με πιθανότερα σκορ τα 1-0/2-0/2-1.

395. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Ντεφορμέ εντελώς η Χάουγκεσουντ (3-4-4 εντός, έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες), η Ρόζενμποργκ (4-5-3 εκτός) θα έχει κάποιες απουσίες αλλά στα τελευταία παιχνίδια της (3 σερί νίκες) ήταν πολύ καλή.

396. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΤΙΓΚΡΕ

Η Γοδόι έχασε για τρίτη φορά φέτος από τη Ρίβερ για τον επαναληπτικό του Σουνταμερικάνα αυτή τη φορά ενώ με 1-1-3 στα τελευταία πέντε πρωταθλήματος έχει πέσει αρκετά διορθώνοντας τη θέση της καθώς δεν έχει να παρουσιάσει κάτι σαν σύνολο. Μεγάλη νίκη για την Τίγκρε στο ντεμπούτο του Άλφαρο στον πάγκο της, με αυτόν δεν θα πέσει αμαχητί. Ίσως είναι νωρίς για την Τίγκρε να πάρει αποτέλεσμα εκτός όμως θα πάμε μαζί της, +0,25 με τους μπουκ πάντως να είναι διαβασμένοι στις αποδόσεις.

397. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΙΝΤΕΡ

Δυσκολεύεται στη Σικελία παραδοσιακά η Ίντερ, τόσο όμως το 7-0 επί της Σασουόλο όσο και το διπλό στη Ντνιέπρ (0-1, έπαιξε με αρκετές αλλαγές) την Πέμπτη της έχουν δώσει μομέντουμ. 2/2 GG η Παλέρμο, τίποτα άλλο αξιοσημείωτο από την ως τώρα παρουσία της, το διπλό κρατάμε.

398. ΤΟΡΙΝΟ – ΒΕΡΟΝΑ

Χωρίς γκολ στη Σέριε Α ακόμα η Τορίνο, είχε και ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα… Under 2,5 στο 1,75.

399. ΤΟΡΟΝΤΟ - ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ

Πολύ ντεφορμέ το Τορόντο (5-2-6 εντός) που είναι έξι χωρίς νίκη και υπολείπεται τριών βαθμών από τα πλέι-οφ, 0-1-9 η φόρμα της Σίβας που τα έχει παρατήσει και χάνει με διαφορές. -1,25 για το Τορόντο που οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

400. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Πληρώνει τις αδυναμίες στην άμυνα η Ροζάριο (3-1-3) καθώς δεν έχει κρατήσει ακόμα το μηδέν στην άμυνα, μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από την Τίγκρε αποκλείστηκε από το Σουνταμερικάνα χάνοντας 3-0 εκτός. Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Άρσεναλ που έχει 3/3 νίκες εντός και ισάριθμες ήττες εκτός, μάλιστα το ρεκόρ της μακριά από την έδρα της είναι 0-2-9 τους τελευταίους μήνες. Θα θέλαμε να στηρίξουμε τη Ροζάριο όμως η Άρσεναλ είχε άπλετο χρόνο να προετοιμαστεί γι' αυτό το ματς ενώ οι γηπεδούχοι έφαγαν επτά γκολ σε δύο ματς.

401. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΜΠΑΪΑ

Kλάσικο μίσους του Σαλβαδόρ. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί μεγάλης αντιπάλου για τη Βιτόρια (3-3-5 εντός) που παραμένει τελευταία αλλά πήρε ψυχολογική ώθηση, δυο βαθμούς παραπάνω έχει Μπαΐα (2-5-4 εκτός) όμως είναι εκτός ζώνης καθώς προέρχεται από δύο σερί νίκες, τις πρώτες της μετά από καιρό. Αμφότερες μπαίνουν με καλή ψυχολογία σε αυτό το κρίσιμο ματς, πιθανή ισοπαλία.

402. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Κλάσιμο μίσους του Σάο Πάουλο. Μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι για την Κορίνθιανς (1-3-2) που έχασε από τη Φλαμένγκο χωρίς να κάνει φάση και είδε την κορυφή να απομακρύνεται στο -12, κάκιστη η εμφάνιση της Σάο Πάολο εκτός με την Κοριτίμπα, σε οκτώ λεπτά δέχθηκε τρία γκολ πληρώνοντας αμυντικές απουσίες που συνεχίζονται και τώρα. Προβάδισμα στην έδρα, 1-0/2-0/2-1/(1-1).

403. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Κλάσικο μίσους του Μπέλο Οριζόντε. Η Κρουζέιρο (10-1-0 εντός) άφησε γρήγορα πίσω της την ήττα από τη Σάο Πάουλο και πάτησε την Ατλέτικο Παραναένσε αυξάνοντας άμεσα τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στο +7 και δείχνει ότι δεν γίνεται να χάσει το πρωτάθλημα. Μεγάλο διπλό για την Ατλέτικο στην έδρα της Γκοϊάς, μείωσε τη διαφορά από την τετράδα στο -3 όμως στο συγκεκριμένο γήπεδο δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ (έως και έξι) τις τέσσερις τελευταίες φορές που το επισκέφθηκε για το πρωτάθλημα, σε χρονιές που είχε πολύ καλύτερη ομάδα απ' ότι φέτος μάλιστα. Είναι ντέρμπι όμως δεν γλιτώνει η Ατλέτικο, άσος στο 1,90.

404. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Σταθερότατη η Σπορτ, παίρνει του βαθμούς που πρέπει και διατηρείται στο πρώτο μισό μακριά από τον υποβιβασμό όμως ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος καθώς είχε συνηθίσει σε επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ εντός έχει ρεκόρ 7-3-1. Δυνατή εμφάνιση και νίκη επί της Σάο Πάουλο για την Κοριτίμπα που έστω και οριακά βρέθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, έχει όμως δύο πολύ σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Στο 1,725 ο DNB άσος.

Πάμε Στοίχημα LIVE

405. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Κλάσικο μίσους στο Ρίο, το γνωστό και ως "Φλα-Φλου" κλάσικο. Στη μέση της βαθμολογίας η Φλαμένγκο που πήρε τέσσερις βαθμούς στα δυο τελευταία σημαντικά ματς απέναντι σε Κορίνθιανς και Παλμέιρας ενώ κέρδισε 4/5 πιο πρόσφατα εντός, μόλις 2/9 νίκες εσχάτως η Φλουμινένσε που έπεσε έκτη όμως έχει παίκτες γεννημένους για μεγάλα ματς. Προβάδισμα στην ισοπαλία δεν θα μπλέξουμε όμως.

406. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΥΩΝ

Πελάτισσα στο “Παρκ ντε Πρενς” τα τελευταία χρόνια η Λυών (4-1-0, οι νίκες με μηδέν παθητικό), η Παρί έχει κάνει αρκετές γκέλες φέτος εκτός έδρας, θα το καθαρίσει αυτό.

407. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τραγική μέχρι στιγμής η Λεβάντε, επιθετικά ανύπαρκτη -0 γκολ- και στη Μάλαγα, από θαύμα έφυγε με το 0-0. Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει γκέλες στη συγκεκριμένη έδρα τα τελευταία χρόνια αλλά δύσκολα θα δούμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο φέτος, λογικά θα τη δούμε να κερδίζει με κάποιο από τα γνωστά ανόρεχτα 0-2 της.

408. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ

Πολύ καλύτερα σε σχέση με τη Νουμάνθια (1-0-3, έχοντας κερδίσει μόνο την αδύναμη Σαμπαντέλ) αποδίδει μέχρι στιγμής η Αλμπαθέτε, οι γηπεδούχοι έρχονται από διπλό στη Μπέτις (0-1) και έχουν δικαίως τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

409. ΠΟΡΤΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ

Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ομάδες του Πόρτο. Πρώτη με 10 βαθμούς η Πόρτο (3-1-0) που μεσοβδόμαδα διέλυσε με 6-0 την ΜΠΑΤΕ, έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ και αυτό με πέναλτι. Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Μποαβίστα (1-0-3) που σημείωσε και το παρθενικό της τέρμα. Πολλά με λίγα, η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια και η διαφορά είναι στο χέρι της Πόρτο.

410. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Tρίτη σερί ήττα με 1-0 για την Μπάνφιλντ, αυτή τη φορά πόνεσε γιατί ήταν από τη μισητή Λανούς και με 2-0-5 είναι προτελευταία. Δύο σερί νίκες για το πρωτάθλημα και μια πρόκριση επί της Ροζάριο για το Σουνταμερικάνα για την Μπόκα επί Αρουαμπαρένα που έχει πάρει για τα καλά μπρος όμως ίσως προβεί σε περιορισμένο ροτέισον. DNB διπλό στο 1,875.

411. ΓΚΟΪΑΣ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Μετά από δύο σερί ήττες η Γκοϊάς (5-3-2 εντός) έπεσε στο +5 από τη ζώνη, είχε μόλις δύο μέρες να ετοιμαστεί τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να κάνει ταξίδι. Η Παλμέιρας έφτασε κοντά στο να χάσει και δεύτερο σερί ντέρμπι όμως έσωσε το βαθμό με τη Φλαμένγκο αν και έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2. Oι εμφανίσεις της παραμένουν σταθερά άσχημες, παραμένει έστω και οριακά εντός ζώνης ενώ εκτός έχει 2-2-7 όντας στα περισσότερα ταξίδια της ακίνδυνη επιθετικά. Προβάδισμα στους γηπεδούχους για τη νίκη όμως επειδή έχει πολύ ισοπαλία μέσα και επειδή αρέσκονται στα χαμηλά σκορ θα πάμε με τα 1-0/2-0/2-1/(1-1).

412. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Χωρίς να θέλγει με την απόδοση της αλλά παραμένοντας εδώ και καιρό αήττητη η Γκρέμιο ανεβαίνει σταδιακά στη βαθμολογία και είναι πλέον στο -1 από την τετράδα εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρα της (7-2-1). Άλλαξε προπονητή και πήρε δυο μεγάλα αποτελέσματα η Σαπεκοένσε που ξέφυγε με δύο πόντους από τη ζώνη, εκτός έδρας δυσκολεύεται πολύ (1-2-7) και σκοράρει σπάνια (5-17 γκολ). Η Γκρέμιο κερδίζει με το ζόρι και συνήθως οριακά ενώ η Σαπεκοένσε πήρε δυο μεγάλα αποτελέσματα και φαίνεται ικανή να το παλέψει, με ρίσκο θα πάμε στην επιλογή η "ιμορτάλ" να κερδίσει με ένα γκολ διαφορά στο 3,25.

413. ΣΑΝΤΟΣ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Επτά βαθμοί στα τελευταία τέσσερα ματς για τη Σάντος (6-3-2 εντός), συγκομιδή ικανοποιητική για τη δυσκολία των αγώνων όμως αυτό δεν φτάνει για τον κόσμο της που ζητάει έξοδο στο Λιμπερταδόρες και τη βλέπει να βρίσκεται στο -7. Σκασμένη από κούραση και ψυχολογικά άδεια μετά το τρελό της σερί η Φιγκεϊρένσε, έχασε 0-3 από την Μπαΐα και έμεινε στο 1-1 με την Κρισιούμα διατηρώντας όμως την απόσταση της από τη ζώνη στο +4 ενώ εκτός τα πάει καλύτερα απ' ότι εντός (5-1-5). Μεγάλη η πίεση που ασκείται στη Σάντος, θα απέχουμε.

414. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

2-3-2 η Γουαδαλαχάρα που πριν από το ματς που διακόπηκε στο 10' με τη Μοντερέι είχε κερδίσει τη Λεόνες Νέγκρος σπάζοντας ένα αρνητικό σερί χωρίς νίκη και γκολ για μερικούς αγώνες, σε παρόμοια βαθμολογική θέση η Κερέταρο (3-2-3) που εκτός τα πάει καλύτερα (2-0-1) και θα έχει στη διάθεση της το Ροναλντίνιο. Μπορεί να φύγει αήττητη η φιλοξενούμενη, στο 2,00 το +0,25.

415. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Από τα μεγάλα ντέρμπι της χώρας. Mόνη πρώτη και με ματς λιγότερο η Ρίβερ (5-1-0) που πέρασε τη Γοδόι με 2/2 νίκες για το Σουνταμερικάνα, τρομερές οι εμφανίσεις της. Τέταρτη σερί νίκη για την Ιντεπεντιέντε στο τρελό 5-3 με την Κίλμες, ανέβηκε τρίτη με 5-0-2. Απαράδεκτες οι αποδόσεις του άσου, θα πάμε με τη νίκη της Ρίβερ με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ