ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής (19/1). Πηγή: Betblog.gr

235. ΧΕΤΑΦΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Σε κακό φεγγάρι η Χετάφε (4-2-4 εντός) με 1-1-6 στα οκτώ τελευταία, η Ρεάλ Σοσιεδάδ (3-3-4 εκτός) κέρδισε την Πέμπτη 0-1 τη Βιγιαρεάλ στο κύπελλο αλλά τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα είχε χάσει με 5-1. Πολύ δύσκολη η εκτίμηση, μόνο για live betting.

236. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Δύο 0-0 μετράει το 2014 η Λα Κορούνια (4-5-2 εντός) και 1-4-1 στα έξι τελευταία, παρόλα αυτά παραμένει πρωτοπόρος στη Σεκούντα. Η Λας Πάλμας (4-4-3 εκτός) εύκολος αντίπαλος δεν είναι, Χ(2) ή πάσο.

237. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΛΑΤΣΙΟ

Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, σκοράρουν με δυσκολία και στερούνται σταθερών μέσα στο γήπεδο. Χωρίς διπλό ακόμα η Λάτσιο (0-5-5 εκτός), σε μια έδρα που η παράδοση δίνει άσο, το 0:0 ασιατικό των γηπεδούχων είναι αυτό που κρατάμε αλλά με ελάχιστο ενθουσιασμό.

238. ΒΑΡΕΖΕ – ΝΟΒΑΡΑ

Εξ αναβολής παιχνίδι, με το μετεωρολογικό δελτίο να δείχνει ξανά κακοκαιρία, από τα ματς που δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξει κανείς.

239. ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Επιστρέφει η Ερεντιβίζιε, ουραγός της κατηγορίας η Ναϊμέγκεν (3-2-4 εντός, 9/9 over 2,5, 8/9 GG), μπορεί να έχει τη χειρότερη άμυνα στην Ολλανδία αλλά επιθετικά στέκεται μια χαρά. Εξάποντο το ματς κόντρα στην Ντεν Χάαγκ (2-0-7 εκτός, 6/9 over 2,5, 5/9 GG) που θα στερηθεί τον καλύτερο της παίχτη μέσο Γκερντ (15 αγ./5 γκολ), θα πάμε με τον άσο της ομάδας του Γιάνσεν που στα δύο πιο πρόσφατα εντός κέρδισε Άλκμααρ και Ρόντα. Εκ των ων ουκ άνευ το over, αν και λόγω διακοπής βάζουμε δίπλα κάποια ερωτηματικά.

240. ΡΕΜΣ – ΛΥΩΝ

Άξια συγχαρητηρίων η φετινή Ρεμς, πολύ σκληρή για να πεθάνει (4 μόλις ήττες, μόνο Παρί και Μονακό έχουν λιγότερες), έχει κάνει ουκ ολίγες κηδείες κόντρα στους μεγάλους του Σαμπιονά, με πιο πρόσφατο το 1-2 στην καυτή έδρα της Λιλ. 4-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της, υποδέχεται την φορμαρισμένη Λυών (3-1-5 εκτός, 9/9 over, 8/9 GG) που έχει πατήματα μέσα από την επίθεση της, σε μια αναμέτρηση που όπως δείχνουν και οι αποδόσεις είναι τριπλή. Πιο ανοιχτά παίζουν εντός έδρας οι γηπεδούχοι (5/9 over 2,5, 6/9 GG), το αμφίσκορο αποτελεί μοναδική στοιχηματική διέξοδο.

241. ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Άρης που έχει ξεχάσει από πότε έχει να κερδίσει και με τις εμφανίσεις του σκορπάει πίκρα στο κοινό του, ενώ παραμένει η μόνη ομάδα χωρίς νίκη στο γήπεδο της. Σταθερά καλός ο Ατρόμητος, έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία 15 ματς πρωταθλήματος, ενώ μέσα στο γήπεδο ξέρει τι θέλει και συνήθως το παίρνει. Στο 2,10 προσφέρει το διπλό ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

242. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Νο Bet.

243. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Παιχνίδι που έχει όλες τις προοπτικές για μεγάλο σκορ, φουλ επίθεση παίζει η Τότεναμ του Σέργουντ, πάντα ανοίγει περισσότερο τα παιχνίδια της στο Λίμπερτι η Σουόνσι, φέτος μετράει 8/10 over 2,5 και 7/10 GG εντός.

244. ΜΑΛΙΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Ντεμπούτο στον πάγκο της Μαλίν (3-3-4 εντός) για τον Βερκότερεν, που έχει σημαδέψει με το όνομα του την ιστορία και των δύο ομάδων, προσεγμένα τα σετ (κοντά στο 1,80 το διπλό) οπότε η κόντρα δεν θέλγει ιδιαίτερα, θα περιμένουμε το live.

245. ΚΑΜΠΟΥΡ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Ικανή για ζημιές η Γκόου Αχέντ Ιγκλς με το αλέγκρο παιχνίδι της (2-1-6 εκτός, οι νίκες με 1-4, οι ήττες όλες με δύο γκολ και πάνω), όμως εδώ θα πάμε με την ανάγκη των γηπεδούχων και την εντός έδρας δυναμική τους (4-1-3 ρεκόρ, έχασαν από Τβέντε, Άγιαξ, Φέγενορντ προβάλλοντας σε όλους αντίσταση), οριακά ικανοποιητικό το 1,90+ του άσου.

246. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

6-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Ουτρέχτης, 3-2-3 μετράει εκτός η Φέγενορντ, παρότι πριν τη διακοπή οι φιλοξενούμενοι έδειχναν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση σε αυτές τις αποδόσεις μόνο την κόντρα σκεφτόμαστε.

Πάμε Στοίχημα LIVE

247. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. – ΒΙΛΕΜ

Ντέρμπι κορυφής, σχετικά σφιχτές για την κατηγορία αμφότερες, με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε τρελοί κρατάμε το under ελλείψει άλλων επιλογών.

248. ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Αναμέτρηση που ισορροπεί στην ισοπαλία, 0-5-4 μετράει εκτός η Κάλιαρι που είναι σταθερά καλή και αδικείται από το πρόσφατο 1-4 κόντρα στη Γιουβέντους, ισχυρή εντός η Αταλάντα (5-2-2), δεν θα στεναχωρηθεί πάντως με το βαθμό.

249. ΚΑΤΑΝΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Επιστροφή Μαράν στον πάγκο της Κατάνια (3-4-2 εντός) μετά το μεσοβδόμαδο 1-4 στο κύπελλο κόντρα στη Σιένα, στο διπλό θα μας οδηγούσε αυτή η εξέλιξη-πισωγύρισμα αν η Φιορεντίνα (5-2-3 εκτός) δεν είχε ξεμείνει από επιθετικούς (μεγάλο επιθετικό πρόβλημα έβγαλε στο 0-0 με την Τορίνο, ο Μάτρι που ήρθε δανεικός δύσκολα θα το λύσει).

250. ΚΙΕΒΟ – ΠΑΡΜΑ

Σε καλό φεγγάρι η Πάρμα (2-4-3 εκτός), 4-5-0 έτρεχε πριν την μεσοβδόμαδη άδικη ήττα από τη Λάτσιο στο κύπελλο. Σκληροτράχηλη η Κιέβο (2-2-5 εντός) του Κορίνι (3-4-2 στα πιο πρόσφατα) αλλά δεν βλέπουμε να παίρνει κάτι περισσότερο από το βαθμό. Χ και μετά διπλό.

251. ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Για το μηδέν πίσω θα κατέβει και πάλι η Μπολόνια του Μπαλαρντίνι, δύσκολα θα τα καταφέρει κόντρα στην ποιοτική επιθετικά Νάπολι (6-1-2 εκτός) αλλά το σκορ βλέπουμε να μένει χαμηλά. Under 2,75.

252. ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΤΟΡΙΝΟ

Η ωραία της προηγούμενης αγωνιστικής (με τον ήρωα Μπεράρντι που σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της) Σασουόλο (3-1-5 εντός) υποδέχεται την εξαιρετικά σφριγηλή Τορίνο (2-2-6 εκτός), σε μια αναμέτρηση που μοιάζει πολύ ισορροπημένη. Πάμε στην αλληλεξουδετέρωση.

253. ΤΖΕΝΟΑ – ΙΝΤΕΡ

Μόνο την –τραγική φέτος- Μίλαν (και μάλιστα με γκολ στο τέλος) κέρδισε στα επτά τελευταία η Ίντερ (3-4-2 εκτός), με τον Τζιλαρντίνο ξανά στην 11άδα η Τζένοα (4-3-2 εντός) μετά το ματς κόντρα στη Ρόμα το οποίο δεν χτύπησε (4-0), το διπλό ποντάρεται αλλά η αξία πλέον βρίσκεται στο 1,90+ του 1Χ.

254. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σε πολύ καλή κατάσταση αμφότερες, παραμένουν εδώ και πολύ καιρό αήττητες αν εξαιρεθούν οι αναμετρήσεις τους με τον Ολυμπιακό και δύσκολα θα προκύψει νικητής στο μεταξύ τους ματς, ενώ κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος με το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 3,05 προσφέρει το Χ ο Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

255. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΞΑΝΘΗ

Από συνεχόμενες ήττες προέρχονται οι δύο ομάδες, που βλέπουν την απόσταση ασφαλείας που είχαν μέχρι πριν λίγο καιρό από την επικίνδυνη ζώνη να μειώνεται απειλητικά και αμφότερες θα επιδιώξουν τη νίκη για ένα νέο ξεκίνημα. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται οι φιλοξενούμενοι μας οδηγούν στα πολλά γκολ, με τοover2 να πληρώνει 1,90 στην Bet365, επιλογή που έβαλε στο παιχνίδι του και ο B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

256. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ώρα νίκης για τον ΠΑΣ που έπεσε πολύ στην βαθμολογία θέλει το τρίποντο πάση θυσία, με τον Τσιώλη να παίζει το κεφάλι του. Κουρασμένη η Καλλονή που περιφέρεται από έδρα σε έδρα αφού δεν μπορεί να παίξει στη Μυτιλήνη, ενώ μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε για 120’ με τον ΟΦΗ. Πολύ χαμηλό το 1,50 του άσου, προτιμότερη η νίκη των γηπεδούχων με 1 ή 2 γκολ σε απόδοση 1,79 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

257. ΑΓΙΑΞ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Μεγάλο ντέρμπι στο Άμστερνταμ, καβάλα στο άλογο πριν τη διακοπή ο Αίαντας (6 σερί νίκες στο πρωτάθλημα), η Αϊντχόφεν (2-2-5 εκτός) μπορεί να κέρδισε τα δύο τελευταία αλλά πραγματοποιεί τη χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Δεν μας λένε τίποτα οι τιμές του άσου, αφού πολλά μπορεί να άλλαξαν στους φιλοξενούμενους στη διακοπή (είναι νεανική ομάδα, έχουν και επιστροφές) αλλά μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε.

Πάμε Στοίχημα LIVE

258. ΤΣΕΛΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Μεγάλο ντέρμπι με καθαρό και δίκαιο φαβορί, βάσει ρόστερ αλλά κυρίως τιμονιέρη οι “μπλε” έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς.

259. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΟΝΑΚΟ

Αθόρυβα πλην σταθερά η Τουλούζ έχει χτίσει καλό σερί (3-3-0) ενώ στην έδρα της είναι πάντα υπολογίσιμη (3-5-1 φέτος). 5-4-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της Μονακό , που γενικά δείχνει σε κάμψη όσο ο Φαλκάο μοιάζει να μην είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του αλλά στον επόμενο σύλλογο της καριέρας του. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία, 2-8-0 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.

260. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Άσος και over, 10 γκολ σημείωσε στα δύο ματς πρωταθλήματος της το 2014 η Βιγιαρεάλ (5-3-2 εντός), η Αλμερία (3-1-6 εκτός) είναι αφελέστατη ενώ έχει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

261. ΕΪΜΠΑΡ - ΡΕΑΛ ΧΑΕΝ

Έσπασε η ρέντα της Εϊμπάρ (1-2 από τη Νουμάνθια την προηγούμενη αγωνιστική, 5-2-3 εντός), η Ρεάλ Χαέν (1-5-4 εκτός) είναι αξιόμαχο σύνολο, θα πάμε στην κόντρα.

262. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ

Τρελίτσα πουλάει η Σαμπαντέλ με τον Όλμο στον πάγκο, 5-0-1 το ρεκόρ της με δύο κολλητά διπλά (το τελευταίο στην Ουέλβα) εκεί που δεν κέρδισε με τίποτα εκτός (2-2-7 ρεκόρ). Χρυσή μετριότητα φέτος η Μαγιόρκα (5-4-2 εντός), και αυτό για Χ2 είναι αγωνιστικά.

263. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Στο πρόσφατο 5-0 επί της φορμαρισμένης Χέρκουλες η Μπαρτσελόνα Β’ (5-1-5 εντός) απλά έκανε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, όπως σε κάθε παιχνίδι. Ανάσα πήρε η Μιραντές (2-2-6 εκτός) με το 2-0 επί της Λούγκο, αμυντικά θα παραταχθεί στο Μίνι Εστάδι αλλά αν δε σκοράρει αποτέλεσμα δεν παίρνει. Άσος και over.

264. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ – ΛΟΥΓΚΟ

Μόνο για κόντρες είναι η φετινή Νουμάνθια (4-4-2 εντός), έχει τις λιγότερες ήττες (4) αλλά και τα περισσότερα Χ (10) στην κατηγορία, σε αποδόσεις καθαρού φαβορί δεν την εμπιστευόμαστε, παρά το 0-2-5 που τρέχει η Λούγκο.

265. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Έχει ξεφουσκώσει εντελώς η Ζιλ Βιθέντε (1-2-5 εκτός), 0-3-6 μετράει από την τελευταία νίκη της, στο πρωτάθλημα έχει να σκοράρει πέντε παιχνίδια. Η Ακαδέμικα έδειξε πυγμή στο 4-2 επί της Πάκος Φερέιρα , ό άσος μας κάνει στο 2,00+.

266. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ

1-1-6 το εντός έδρας ρεκόρ της Ρίο Άβε, 4-2-1 το εκτός, στα πιο πρόσφατα πάντως (έδωσε τέσσερα σερί εντός) σε Λιγκ Καπ, πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 2-2-0, όλα με χαμηλό σκορ. Η Μπελενένσες μετράει 0-3-5 εκτός και 0-5-3 από την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα, θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).

267. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΓΚΕΝΚ

Αποψιλώνεται η Ζούλτε Βάρεγκεμ, έχασε τον πρώτο σκόρερ της Αμπίμπου, τον βασικό κυματοθραύστη στον χώρο του κέντρου Μαλαντά ενώ στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Αζάρ (αδερφός του γνωστού, τον θέλει η Άντερλεχτ, τη θέλει και αυτός). Δύσκολα πάντως πάει το χέρι στο Χ2 (που είναι προσεκτικά χαμηλό), αφού οι γηπεδούχοι φέτος μετράνε 9-2-0 εντός ενώ η Γκενκ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, την οποία δεν ξεπέρασε ούτε στο κύπελλο (αποκλείστηκε απ’ την Οστάνδη).

268. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ

Καβάλα στο άλογο τον τελευταίο καιρό η Μπενφίκα, πήρε και άνετα (2-0) το ντέρμπι με την Πόρτο, θα κερδίσει και τη Μαρίτιμο κόντρα στην οποία μετράει 35-5-1 στο Ντα Λουζ. 9 σερί GG δείχνει η προϊστορία, από οκτώ συνεχόμενα έρχονται οι φιλοξενούμενοι, αυτό κρατάμε στοιχηματικά (2,10) όπως και το προφανές επακόλουθο 1 & over.

Πάμε Στοίχημα LIVE

269. ΜΠΡΑΓΚΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Βρίσκει πατήματα η Μπράγκα, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, 5-1-0 μετράει στα έξι τελευταία. Η ουραγός Πάκος Φερέιρα (1-1-6 εκτός) ως τώρα δεν δείχνει ικανή να αποτρέψει το μοιραίο, η άμυνα της μπάζει από παντού (4-2 έχασε από την Ακαδέμικα την προηγούμενη αγωνιστική) και πολύ δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Αρκετά πιθανό και το over.

270. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ

Πολύ καλή η Σαραγόσα (5-3-3) στο 3-1 επί της Αλκορκόν, με 2/2 ξεκίνησε το 2014 και κοιτάει ψηλά. Η Χέρκουλες (3-3-5 εκτός) ήταν αδιαμφισβήτητα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Σεκούντα το περασμένο δίμηνο (6-0-2) αλλά την προηγούμενη αγωνιστική διαλύθηκε από τη Μπαρτσελόνα στο Μίνι Εστάδι (5-0). Δεν θα μπλέξουμε.

271. ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσκολεύεται αρκετά εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός (4-2-3 ρεκόρ), δεν αποκλείεται η Βέροια να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

272. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εμφανές το προφανές.

273. ΠΟΥΜΑΣ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Εξαιρετική εκτός έδρας η Τολούκα, τη φετινή σεζόν έχασε μόνο στο καυτό “Αζτέκα” από την Αμέρικα στα πλέι-οφ. Από τον Απρίλη του ’13 έχει να κερδίσει εντός η Πούμας, κοιτάμε μόνο το 0:0 ασιατικό διπλό.

274. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Στόχος της Γαλατά το κύπελλο, αφού στο πρωτάθλημα είναι πολύ πίσω (-8 από τη Φενέρ), στα υπ’ όψιν για το Live το διπλό.

275. ΠΟΡΤΟ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Απάντηση για την -καθαρότατη- ήττα με 2-0 στο ντέρμπι με την Μπενφίκα θέλει να δώσει η Πόρτο, η Σετούμπαλ (2-2-4 εκτός) είναι κατάλληλος αντίπαλος για κάτι τέτοιο. Λογικά η νίκη των “δράκων” θα συνδυαστεί –όπως και τα έξι τελευταία χρόνια- με μηδέν παθητικό, πιθανότερα σκορ τα 2-0/3-0/4-0.

276. ΜΙΛΑΝ – ΒΕΡΟΝΑ

Πρεμιέρα Ζέεντορφ στον πάγκο της Μίλαν, δύσκολα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ο άπειρος τεχνικός θα μπορέσει να συμμαζέψει την αστεία άμυνα των Μιλανέζων, που και πάλι στην επίθεση τους θα αναγκασθούν να στηριχθούν για να πάρουν αποτέλεσμα. 7/9 over 2,5 και 6/9 GG εκτός η ελέγκρα και άνετη βαθμολογικά Βερόνα (2-2-5 ρεκόρ), θα βοηθήσει για να δούμε επιθετικό ματς. Άσος και over.

277. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΑΝΤ

Ικανή να το παλέψει η Ναντ (4-2-4 εκτός) που δείχνει να βρίσκει ηρεμία μετά την ανακοίνωση της παραμονής του πρώτου σκόρερ Τζόρτζεβιτς μέχρι το καλοκαίρι, αλλά μέχρι εκεί.

278. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Παρά το δύσκολο έργο της στη Μαδρίτη η Σεβίλλη θα παίξει με καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, κάτι που έκανε και στις τέσσερις προηγούμενες εξόδους της που έφυγε με βαθμούς (3-1-0). Μέσα στις δυνατότητες να σκοράρει κόντρα στους "ροχιμπλάνκος", δημιουργεί γενικά αρκετές ευκαιρίες και πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ στα εννέα τελευταία εκτός έδρας με 9/10 GG. Το αμφίσκορο είναι και η μοναδική επιλογή που αξίζει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο 1,85 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

279. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ

Δεν μας κάνει ο άσος στο 2,10, οριακά κερδίσει όποτε το κάνει η Πονφεραδίνα (6-2-3 εντός), η Κόρδοβα έρχεται από ενθαρρυντικές εμφανίσεις και αποτελέσματα (2-0 την Ουέλβα, 2-2 στη Μαγιόρκα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ