ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (13/10). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

269. ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ – ΤΣΕΧΙΑ

Το Καζακστάν έχει κάνει σημαντικά (ποδοσφαιρικά) βήματα τα τελευταία χρόνια και στα δύο ματς του ομίλου έφερε 0-0 με Λετονία εντός κι έχασε πολύ δύσκολα με 3-1 στην Ολλανδία. Η Τσεχία έκανε το μακρινό ταξίδι με σούπερ ψυχολογία μετά τις σπουδαίες νίκες κόντρα σε Ολλανδία (2-1) και Τουρκία (1-2), σε ματς που και δύο βαθμούς να έπαιρνε θα ήταν επιτυχία κι έχει την ευκαιρία για το 3/3. Δυσκολοκατάβλητοι οι γηπεδούχοι, μόλις στο 1,45 το διπλό, 1,89 πληρώνει συνδυαστικά η νίκη των Τσέχων με 1 (3,40/Bet365) ή 2 γκολ (4,25/ Stoiximan ) διαφορά . Για τους φιλοξενούμενους πρέπει να σημειώσουμε ότι στον πάγκο τους βρίσκεται ο «σεσημασμένος» εδώ και χρόνια για το ανοιχτό ποδόσφαιρο που παίζει Πάβελ Βρμπα (ήταν για πέντε χρόνια στην Πλζεν) και τα over και goal-goal πληρώνουν 2,10 και 2,37 στον Stoiximan (5/6 έχουν οι Τσέχοι με αυτόν στην τεχνική τους ηγεσία).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

270. ΒΑΡΕΖΕ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Μόνο εντός (2-1-0) παίρνει βαθμούς η Βαρέζε (2-2-3) που μετράει 5/7overέχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, τρίτη σερί ήττα για την Τσιταντέλα (2-1-4) που έχει επίσης τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και την τρίτη χειρότερη άμυνα (5/7over). Μονόδρομος η ενασχόληση μας με τα γκολ, στο 2,025 τοover2,25.

271. ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ

Τρεις σερί νίκες με γκολ 10-0 συμπλήρωσε η Ντάνταλκ, που ισοβαθμεί με την Κορκ στην κορυφή, την οποία θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική, αλλά έχοντας ένα ματς λιγότερο μπορεί να πάει σε εκείνο το ματς ως πρωταθλήτρια εφόσον κερδίσει τις Σάμροκ (εντός) και Μπρέι (εκτός). Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο στόχο στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι, 11-3-0 μετράνε εντός έδρας οι γηπεδούχοι, στο 1,85 προσφέρεται ο άσος στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

272. ΑΝΔΟΡΡΑ – ΙΣΡΑΗΛ

Με το δεξί ξεκίνησε το Ισραήλ (1-2 την Κύπρο), κόντρα στην αδύναμη Ανδόρρα δεν θα χάσει βαθμούς. 0-2/0-3/0-4 τα πιθανότερα τελικά σκορ.

273. ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ – ΒΕΛΓΙΟ

Μετά την ήττα-σοκ από την Κύπρο η Βοσνία έφερε 0-0 στην Ουαλία, έβγαλε και πάλι πολλές φάσεις για γκολ αλλά ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια. Κόντρα στο Βέλγιο θα πρέπει να καλύψει μέρος από το χαμένο έδαφος, δύσκολα πάντως θα τα καταφέρει μέσα από την άμυνα της. Ζευγάρι που μπορεί να έχει γκολ εκατέρωθεν.

274. ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Δεν έχει περιθώριο στραβοπατήματος η Ολλανδία μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Τσεχία ενώ και με το Καζακστάν ζορίστηκε περισσότερο από ότι περιμέναμε. Η Ισλανδία ξεκίνησε με 2/2 νίκες στον όμιλο με το ίδιο σκορ (3-0) απέναντι στην Τουρκία και την Λετονία και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολο εμπόδιο για τους «οράνιε» που εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί. Προτιμότερο του διπλού που προσφέρεται χαμηλά (1,60) είναι τοoverστο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

275. ΚΡΟΑΤΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Έστω και οριακά (2-0 Μάλτα, 0-1 Βουλγαρία) η Κροατία κάνει το χρέος της μέχρι στιγμής. Οι Αζέροι πάλεψαν τα παιχνίδια τους κόντρα σε Βουλγαρία (εντός) και Ιταλία (εκτός), παρότι έμειναν πίσω στο σκορ ισοφάρισαν αλλά σε αμφότερα δέχθηκαν γκολ στο τέλος, χάνοντας τελικά με σκορ 2-1. Καθόλου απίθανο να κρατήσουν και πάλι το χάντικαπ τους, στο +2 βρίσκεται αυτή την ώρα το όριο στην ασιατική αγορά, ενώ και τοunder3 αποτελεί λύση.

Πάμε Στοίχημα LIVE

276. ΛΕΤΟΝΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

Μετά τις ήττες από Ισλανδία (3-0) και Τσεχία (1-2) η Τουρκία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και το ίδιο ο τεχνικός της Φατίχ Τερίμ, παρά το σεβασμό που χαίρει ο “Αυτοκράτορας” στη γείτονα. Τελικός το ματς με τη Λετονία, που έδειξε εντελώς αδύναμη στο πρόσφατο 0-3 κόντρα στην Ισλανδία. Στο 1,65 το διπλό, θα περιμένουμε για καλύτερη απόδοση στοlive, περιμένουμε οι σαφώς ποιοτικότεροι Τούρκοι στο τέλος να φτάσουν στην πρώτη νίκη τους.

277. ΜΑΛΤΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Προφανώς δεν τίθεται θέμα νικητή σε αυτό το ματς, ωστόσο η δυναμική άμυνα που φέτος έχει χτίσει ο Κόντε σε συνδυασμό με την πάντα ήρεμη διάθεση κόντρα στους φιλικά προσκείμενους Μαλτέζους δεν προδιαθέτει για κανένα μεγάλο σκορ. Σαφώς προτιμότερη η νίκη των Ιταλών με σκορ 0-2/0-3/0-4 στο συνδυαστικό 1,85 της Bet365αντί για το διπλό του 1,07.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

278. ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Σφιχτές ομάδες, σε ένα ματς εξάποντο και σε ένα όμιλο που τα λάθη δεν επιτρέπονται (αφού υπάρχουν οι ισχυρότατες Ιταλία και Κροατία). Πάμε με τα λίγα γκολ.

279. ΟΥΑΛΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Ηττήθηκε αλλά το πάλεψε κόντρα στο Ισραήλ η Κύπρος (1-2), δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο διπλό επί της Βοσνίας (1-2). Ένας Μπέιλ δε φαίνεται να μπορεί να φέρει την άνοιξη για την Ουαλία, στο 81’ κέρδισε την Ανδόρρα στην πρεμιέρα (1-2), στο 0-0 έμεινε κόντρα στη Βοσνία την Παρασκευή, θα μπορούσε και να χάσει. Μεγάλο το +1,25 χάντικαπ που δίνεται στους φιλοξενούμενους, παίρνει και πάνω του τα πρώτα πονταρίσματα.

280. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Για ακόμα μια φορά τραγική η Άρσεναλ εκτός (2-1 Ντεφένσα, 0-0-5), εντός όμως άλλες φορές από τύχη, άλλες επειδή το γήπεδο της είναι το πιο ιδιόμορφο στην Αργεντινή και λίγες επειδή ήταν καλή καταφέρνει να είναι αήττητη (4-1-0). Ή του ύψους ή του βάθους η Σαν Λορέντζο (4-1-5), αποτελεί γρίφο το τι πρόσωπο θα παρουσιάσει κάθε αγωνιστική. Δεν προσεγγίζεται στοιχηματικά το ματς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ